17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#329 Szerintem ha kicsit ritkábban lenne (pl havonta), sokkal jobb dolgokat is össze tudnának hozni.. -
#328 Ja,persze,jobb mint a semmi. Még KissÁdi volt a legjobb közülük,csak őt hallottam Godot-be egy hónapja,és tök ugyanezeket mondta el. Szóval már ezeken se tudtam olyan nagyokat nevetni. -
sündübündü #327 Ja,tényleg gyenge volt.Még Kiss Ádám is,pedig ő jobb szokott lenni,meg mondjuk a többiek is.Én ettől függetlenül örülök,hogy legalább ez a műsor megmaradt. -
#326 kár volt az az esély.... ritkagyenge volt, főleg Sás, meg a dombóvári is. -
sündübündü #325 Azért én adok egy esélyt a következőnek.
Aki szereti:22.én szombaton 11. órakor a Kossuthon új Kabaré Klub! -
katozo #324 Ezek a kabarék egyre gyengébbek... -
#323 htxvm -
#322 http://filmbuzi.hu/archives/2007/04/09/magyar-standup-bodocs-tibor-a-fabry-showderben/ -
#321 http://212.92.28.75/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K11.m3u
nem is figyeltem, hogy volt (bár akkor még javában aludtam..:)) -
#320 múlt szombaton is volt, letölthető a szokásos címről. -
sündübündü #319 Gyerekek!Szombaton Kabaré Klub a Kossuthon!!! -
#318 Vazze már Bödöcs Tibi fábry-s fellépései sincsenek fenn a videomegosztókon.
ARGH -
sündübündü #317 Rizibizi:nekem tetszett.Valószínűleg nekem is egyszerűek a gondolataim.De én nem bánom. -
#316 Nemtudjátok akkor honnan lehet letölteni,vagy megszerezni Kiss Ádám produkcióit?Csak az egyik fábrysat tslálom,pedig volt még egy régebbi is. -
#315 na igen, Hofi a legjobb Stand-Up -os 4ever ! -
#314 ma 11 órától 1 óra Hofi Géza a 100 éves a kabaré sorozatban. -
#313 Kiss Ádámnak hol tudom megnézni a produkcióit,mert csak a legutóbbit találom meg. -
rizibizi #312 Én is imádom a stand upot! Kedvenceim Litkai, Kőhalmi, Bödőcs!
De ez a Dombóvári sztem nagyon gáz... Interntetes poénok, egyszerű gondolatok! Én nem tudom te mit láttál Sündübündü a Godotban?
Én is láttam már, de még csak else mosolyodtam... -
#311 A hangtárra rámész, ott van a napi műsor. Fent akad egy mpr szimbólum, alatta kossuth kiírás. Ott van egy hét anyaga mp3 formátunmban.
[URL=http://real1.radio.hu/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K11.mp3]Bestof. #2[/URL] -
#310 És mivel lehet mp3-ba rakni?
Meg egyátalán ebből most mit kell kimásolni, hogy letöltse?
Mert nekem csak egy kicsi *.ram jött le. -
#309 újra él a real1.radio.hu, 1 óra múlva letölthető róla a kabaréklub Best Of 2. rész.
visszamenőleg realmedia-ban lementhető a hétfői kabaré-szeparé ismétlés (abból nincs mp3, egyénileg átkódolható) -
Huncolin #308 én egy picit értek hozzá, írjál, aztán meglátom, hátha tudok segíteni -
#307 Nem, csak kérték tőlem, aztán, gondoltam, belinkelem ide is. annyi, hogy ezt máshol találtam és fel van darabolva, meg kiírva, ki éppen az adott jelenet előadója, címe stb. -
#306 Ez új lenne? -
#305 KabaréKlub 14. (felszabdalt verzió)
Amúgy ha valaki vágja a joomlát, elfogadnék egy kis segítséget.Sajna nincs sok szabadidőm,de összehozhatnánk egy gyűjteményt direkt ezeknek, egyéb információkkal.. (www.kabareklub.extra.hu) -
#304 valószínűleg valamit elvacakoltak, egy ilyen átállásnak tényleg nem kellene pár napnál tovább tartania (ahogy azt eredetileg kommunikálták is)
idáig 2 rádiókabaré marad lementetlen:
augusztus 18: 100 éves a kabaré - a 60-as évek kabaréja
augusztus 25: Kabaré-szeparé Fábryval - előadóművészek -
#303 Nem értem, mi értelme két hete kinn tartani a "majd elkészül" témát a magyar rádió honlapján. csinálják meg, cseréljék le pikk-pakk és kész. én is így szoktam.:) most nem tudom, hogy volt-e múlt héten valami.:) -
#302 Humorbajnokság ismétlés most az ATVn... -
#301 most sehonnan, várj amíg megindul az új oldal. (elméletileg 2-3 nap és elérhető lesz minden)
addig az élő adás megy, és a http://stream001.radio.hu/ -
#300 De akkor most honnan tölthetem le? -
#299 teljesen új honlapot csinálnak. -
#298 Mi törpént a Magyar Rádió Műsortárral?
Le akartam szedni a 30 perc alatt a Föld körült, erre nem jön be az oldal. -
#297 ezek jók..egy kettőt még nem halottam:) -
sündübündü #296 Ahogy terveztem,tegnap elmentem a Godotba.Meg voltam elégedve.Hadházi és Litkai hozták szokásos formájukat,Dombóvári meg Kovács András Péter egyszerűen kurva jó volt.Csak ajánlani tudom őket!!! -
#295 http://stand-up-comedy.atw.hu/megnez.php?mit=27&page=1 -
MLG #294 Thank's -
#293 ja,elmegy,de sztem kajájjá be előtte,mer' éttermi árak vannak;)
Utána meg lehet csevegni az előadókkal. Jól megvan csinálva. Tetszett. -
#292 az elég jó ár sztem. -
#291 2000 HUF +kaja,pia,nő -
#290 mennyi oda a beugró?