17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • zhwriter
    Sziasztok! Egy kis olvasnivaló! :)
    https://szilveszterimusor.blog.hu/2022/11/27/mit_neztunk_10_eve_a_2012-es_szilveszterrol

• MisterV #15637
    Valóban sok minden hiányzik itt a fenti listából, sőt azt is észrevettem, hogy pl. szilveszteri adás van x évig, de ugyanakkor visszalapozva már offline az, ami a gyűjteményben még nem szerepel (pl. az utóbbi évek), tehát sehonnan nem tölthető (max tube vágatlan rosszabb minőségben).
    Tudom nagy meló, de igazából itt a fenti linkeken 2011-ig van csak a RK, 12-22-ig pedig a fórumban megadott linkek már nem élnek.
    Így én is kérném, ha valakinek megvannak ezek az anyagok, az töltse fel valahova!
    Akár privát torrent is oké (vagy ha kell, FTP is megoldható), 100M-al tudok leszedni és 10M-el tudok visszaosztani napi 4-6 órát, ha ez a megoldás egyszerűbb lenne és akkor max én tölteném fel valahova ha időm engedi, hogy ismét közkincs lehessen.
  • Jarinka1978
    Nagyon szeretném a következő Meggyűrűztek adásokat:
    1984.Sas J.,1985.Verebes I.,1986.Farkasházy T.,1988.Nagy Bandó.,1989.Sinkó P.,1992.Déri J.,1993.Selmeczi T.,1996.Fábry.,1998.,Nagy Bandó.2003.Sándor Gy.,2004.Litkai G.,
    Köszönöm szépen a fáradozását ha valaki megosztja velem.
  • Jarinka1978
    Garai Richárd új feltöltése:1975.10.13.A Rádió Kabarészínháza - Októberi műsor Nagyrédéről
  • altermanus #15634
    2022.11.26.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.11.27. 11:02:01
  • MisterV #15633
    Humoróra 2022. 08 rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01-02 Természetvédelmi területeket akar kivenni védettség alól a kormány
    03 Márki Zay kampányfinanszírozása kétségeket vet fel
    04 Inetgritás hatóság
    05 Korszerűsítenék az egészségügyet, persze összevonással
    06 Patrlamenti ellenzéki újítás: obstrukció
    07 Hulazsákkokkal/hulazsákokban tüntettek
    08 Megszavazták a szociális átalakítást mindenféle előzetes egyeztetés nélkül
    09-12 Olaj, üzemanyag, ami a kis kutakra a héten nem került kiszállításra
    13 A Bolt Food kivonul az országból, mert ilyen üzemanyag-árak mellett nem tudja fenntartani magát
    14-25 Közeleg a karácsony
    26 Vicc ez az egész... Időskori zsengék
    27-34 Bonus track karácsonyra (30:30 hosszban)

Online is hallgatható és letölthető a következő linken (az előző részekkel együtt): +
    01 02 03 04 05 06 07 08
  • gergoart
    Üdv!
    Valaki tud rögzíteni tv-ről?
    A Zenebutik tv-n ismétlik a Sas kabarékat,normálisan.
  • altermanus #15631
    Duma Aktuál - 2022 november
    mp3
    video
  • grekon
    Rádiókabaré 2022.11.19. Házigazda Nádas György

Maksa Zoltán - Helyettesitö tanár
    Kern András - Anyuka
    Móricz Tamás : Circus Minimus - Lengyel Tamás , Görög László
    Jolika - Bach Szílvia
    Lorán Barnabás : Fütés - Görög László , Vida Péter
    Aradi Tibor : Sztárok - Vida Péter , Varga Ferenc József , Aradi Tibor
  • altermanus #15629
    2022.11.19.
    Saját felvétel
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.11.19. 15:19:32
  • altermanus #15628
    Off: Láttam a filmet, érdemes megnézni (ON)
  • altermanus #15627
    Kabare Club Podcast - S03E12
    Leírásban a letöltési link.
    Jelenetek:
    1) Markos, Nádas - A legvidámabb barakk
    2) Benk - Bevásárlóközpont
    3) Bárdy, Gálvölgyi, Inke, Szombathy - Ki a legokosabb
    4) Csákányi, Márkus,... - Albérlet kiadó
    5) Kőhalmi - Autós iskola
    6) Hernádi, Verebes - Géza es Hellénke
    7) Aradi, Jeges, Varga - Elveszett Mónika show
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.11.19. 11:04:06
  • MisterV #15626
    Nem kabaré, hanem dokumentumfilm, ami kapcsolódik az "ellenzéki hozzállásomhoz" és ez bizonyítja, hogy van alapja.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film bár már egy éves, nem kapott akkora médiavisszhangot, mint az ElXúrtuk, nem véletlenül, hiszen ez nem propaganda, hanem sajnos az igazság, a tény.
    Nem véletlenül vikikézem a műsoromban sem, hiszen még akkora tiszteletet sem érdemel, hogy kimondjam a nevét, vagy legalább nagybetűvel írjam. És a filmből kiderül, hogy külföldön is tisztában vannak a tényekkel, hiába hülyíti őket.

A film feliratos, de bizonyos formában hangalámondásos is lehet (mint a 90-es évek videói), így nem kell feltétlenül olvasni.
    Ehhez kell egy mobil (vagy PC-re virtuális droid), arra kell egy TTS felolvasó (a google féle kiejtésben nem a legjobb, unott/drogos, inkább a Vocalizer Eszter hangját javaslom, de kinek mi tetszik), valamint egy nPlayer nevű lejátszó, amiben ez a felirat felolvasás beállítható. Ezért mellékeltem az égetett felirat mellé SRT fájlt is, amit az fel tud olvasni.
    Még videó megnyitás előtt kell beállítani a TTS-t a főbeállításoknál a felirat részen, érdemes 130%-os sebességre állítani, így a gyors feliratváltások sem vágják le a szöveg végét. Lejátszást leállítva a kép bal alsó részén a fogaskerék ikon, Subtitle, Add subtitle és a panel alján a Text-to-Speech legyen bekapcsolva, majd a panelon kívül egy érintés és már hangalámondásos.

Halló Diktátor! 1:29:00 1,33GB MP4 égetett felirattal + SRT
  • MisterV #15625
    Humoróra 2022. 07 rész

01 A V4-ek már csak 3-ak, mert nem voltak hajlandóak találkozni a miniszterelnökkel
    02 A Mol a kisebb benzikutakra nem szállít majd üzemanyagot, melyet azzal indokol, hogy a 90 napnyi tartalék helyett csak 30 napra elegendő van
    03 A miniszterelnök az EU tagállamok közül egyedüliként nem szavazta meg az Ukrajnának szánt uniós támogatást
    04-06 2 újabb fixáras élelmiszer van (krumpli, tojás)
    07 A lezuhant rakétákról még mindig semmi konkrétum nincs
    08 A skandináv lottón elvitték a főnyereményt, illetve USA-ban is a PowerBall lottójátékban
    09 A nyugdíjasok megemelt nyugdíjat kapnak, ám ez közel sincs annyival emelve, mint a valós infláció, azaz nem inflációkövető, ahogy lennie kéne
    10-16 Január elsejétől igazoltatáskor se forgalmit, se jogosítványt nem szükéges az autóban tartani
    17 GDP - valóban ez a legfontosabb, és nem a valós megélhetés?
    18 Kifelé azt mutatja a kormány, hogy nem korrupt, de belül látszik, hogy az új törvények (csak hogy jöjjön a pénz) továbbra sem adnak valós védelmet a korrupció ellen
    19-20 Vicc ez az egész... szóvicc

Online is hallgatható és letölthető a következő linken (az előző részekkel együtt): +
    01 02 03 04 05 06 07
  • campinger2
    Nagyon szépen köszönöm!
  • SirTomax
    Lehetetlen E06 Kern András
  • campinger2
    Sziasztok! Nem egészen kabaré, de korábban fent volt a YT-on Vámos Miklós Lehetetlen?! című műsorának az a része, amikor Kern András volt a vendég. Megvan ez esetleg valakinek, és ha igen, meg tudná osztani? Előre is köszönöm.
  • gyalogagalopp
    Nem is ez a lényeg, hanem pl. Fábrinak a kimaradt részén fel-felröhögtem. Kicsit a régi volt, kicsit öreg, de elengedte magát. A nem bejátszott falugyűlés aktuálisabb, de felszabadultabb is volt. Oké. Az introvertált gyerek nem volt jó. Nem értem, ki milyen alapon, milyen elvek alapján vág. Mert szart csinál a majdnem jóból.

Az elmúlt években kezdtem nem szeretni Aradiékat, mert sablonosok lettek. Ezek szerint nem azok, csak a kliséket hagyják benne a műsorban. De csak nézzük ezt: a kihagyott részeken mekkorákat röhögött a közönség, a bennmaradtakon meg mekkkorákat nem. Lám, még Maksa is jókat mondott, csak azok kimaradtak. És összeállt számomra, miért összefüggéstelen egy csomó jelenet, felkonf, bármi. Mert kilúgozzák.

Ha Fábri a főnök, nem értem, a saját szövegéből miért a szart hagyja benne. A baguette-es sztorit megvágjuk, a többit meghagyjuk (a régi szaharás-kommunistás vicce is ütött - csak túl aktuális, kényelmetlen volt, nemde?)
    , így kerek.
  • grekon
    Ha meghallgatod MisterV régi extendedjeit évek óta ez megy . A cucilista idökben nem volt ilyen "antipolitikai" kabaré . S nem csak a " mindent kibaxtak, ami aktuális... vagy politika" hanem mindent kivágnak ami nincs a papiron teljesen megtörve a kabaré hangulatát , lendületét .
    Volt egy AradiVarga jelenet ahol Vida bemondott egy szót , odaillö humorost , Aradi meg is jegyzi "ez nincs a szövegben" persze hogy kivágták eröst csökkentve ..
    Fábrira is jellemzö hogy a szar baguette sztoriban is egy olyan szendvicsreceptet ajnároz ami egyenes út a diabéteszhez ..
  • MisterV #15619
    Ilyen az "antipolitikai" kabaré. Mit vársz ebben az országban, ahol ezt is szavazták meg sokan... meg hát a vikike propaganda rádiója (lásd péntekenkénti hittérítése, vagy a hírek).
  • SirTomax
    Aranyosi Péter - Málta
  • gyalogagalopp
    Már nem merem újra szerkeszteni a hozzászólást, mert elküldi harmadiknak. De annyit még, hogy az Araddi-Varga gépjárműoktatóból valahogy mind kiszedték a politikát (arra ne menjünk, tüntetnek... jobbra, jobbra, zsákutca, de nem baj stb.), de valahogy Gyurcsány fikázása bennemaradt. Ééérdekes. :)
  • SirTomax
    Showder Klub S29E06
  • gyalogagalopp
    Nagyon jó lett az extended verzió, így legalább tudom, hogy pl. a falugyűlés adásban miért olyan összefüggéstelen. No, meg, hogy sokszor sokkal jobb részeket vágnak ki, mint ami marad. Fábrinál is ezerszer jobb volt a kihagyott, mint az a szar baguette sztori. A falugyűlés kihagyott részei is jobban hasonlítottak a régiekre, és, ahogy észrevettem, mindent kibaxtak, ami aktuális... vagy politika. Hernádi annyit mondott, hogy egyszer a király... gondolom, nézett egyet hozzá. Gyorsan kivették, nehogy valaki V.Iktor uralkodóra asszociáljon. :D

Köszi szepen!
  • gyalogagalopp
    Nagyon jó lett az extended verzió, így legalább tudom, hogy pl. a falugyűlés adásban miért olyan összefüggéstelen. No, meg, hogy sokszor sokkal jobb részeket vágnak ki, mint ami marad. Fábrinál is ezerszer jobb volt a kihagyott, mint az a szar baguette sztori.

Köszi szepen!
  • altermanus #15613
    A Comedy Central bemutatja Hajós Andrást
    Nekem az egyik személyes kedvencem az ürge, Dalfutárostól, Emil Ruleztől a nagy szájáig, minden téren. Fogadjátok sok szeretettel.
    (saját felvétel)
  • altermanus #15612
    Rádiókabaré - 2022.11.12.
  • Imremagdi
    kösz a munkádat! :) Örülök, hogy újra itt vagy!
  • grekon
    Rádiókabaré 2022.11.12. Házigazda Nádas György

Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Görög László , Lengyel Tamás
    Tóth Patrik -
    Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Kerekes József , Nádas György , Reviczky Gábor , , Vida Péter
    Varga Ferenc József : Párterápia - Aradi Tibor , Lengyel Tamás , Varga Ferenc József
    Kövesdi Miklós Gábor : Drága Józsi - Hernádi Judit
    Fábry Sándor - gázszámla
  • altermanus #15609
    Én pont ennyit vártam tőle, de azt hozzá kell tenni, hogy Bach Szilviát szerintem nem minősítette, csak azt mondta - legalábbis ahogy én kivettem -, hogy más a célközönség, mind humorszinten, mind közélet szinten.
    Szerintem Bach Szilvia egy tehetséges előadóművész, de a ,,storizom a szitut..." c. történetétől borsódzik a hátam.
    Viszont, azzal Marcival nem értek egyet, hogy ,,kötözködött" azzal, amit a Dikh TV-ről mondott. Szerintem abban igaza van Ádámnak, hogy ezek után már semmivel nem lehet viccelni ami közélet, vagy sztereotípia?!
    Innen a véleményem: akkor ezentúl vicceljünk azzal ami az ágyban történik, és csak a 18 éven felüli nézők értik. Egy dolog biztos, ha a humoristán megsértődik valaki, az inkább magába keresse a hibát, ne a humoristába.
  • NB2
    Tegnapi Partizánban Kiss Ádi volt. Az elején beszélt a rádiókabarétól, megemlíti benne az öregeket. Nem linkelem a yt-t, mert ez itt off, de azért 1-2 dolog kiderül belőle.
  • Cziras
    szia, szép estét. előre is köszönjük, szerintem sokan fogjuk várni,mert a tévében biztos nem sok dolog lesz nézhető.
  • altermanus #15606
    Sziasztok! Este fél 8-kor indul a legújabb adásunk a YouTube-on. Már a harmadik szezon megy az idén, és szilveszterkor, hogy minél kellemesen teljen a szilveszter, egy 6 órás kabaréválogatást tervezünk. Az adás premiere itt található, és innen holnaptól letölthető.
  • MisterV #15605
    Humoróra 2022. 06 rész

01 Már az olimpiai bajnokok sem akarnak magyar színben indulni, mert máshol többszörösét kapják, ha érmet nyernek
    02-03-04 Meghackelték a Kréta (iskolai netes) rendszert, így sokak személyes adatai nyilvánosságra kerültek, a hírről azóta viszont semmi további nem tudható
    05 Az aktuális tanártüntés ismét jogos, hiszen nem kapnak semmi emelést. E tüntetésnek nevet is adtak: Ballagás
    06-07 (-08) Az apáknak járó szabadság-napokat megduplázták
    08-11 Leszüretelték a későn érő szőlőfajtákat
    12-13 Újabb postákat zártak be a kisebb településeken
    14-15 "Németország nem létezik" - hangzott el a kijelentés, amit azonnal meg is cáfoltak
    16-19 Orvosi rendelők összevonása és a postákhoz hasonlóan a kisebbek bezárása
    20-29 Mikulás

01 02 03 04 05 06
  • AttHunter
    Kedves VK,

Tényleg köszönet az áldozatos munkádért.
    A helyzet az, hogy Te és a munkád semmit nem változott tizenéve, hozod a megszokott magas szintet.
    No de a kabaré! Hol vannak már azok a régi Kabarématinék, amikor még beszélgetésekkel egybekötött volt. Egy-egy embert behíva a stúdióba és a beszélgető adta a humor témáját. Talán úgy 2008-2009 környékén indult és az első 200 adás volt ilyen, aztán kezdett 2014-ben elk....ni.
    No mindegy, azért jó elővenni ezeket a műsorokat.

Még egyszer köszönet.

Üdv, és jó egészséget a további munkádhoz.
  • SirTomax
    Showder Klub S29E05
  • altermanus #15602
    az emlék :) nem osztom meg
  • SalvatoreDG
    Kedves VKaroly!
    Nem nagyon szoktam ide posztolni, de most hálásan köszönöm az elmúlt évek összes fáradozását, amit az ide felkerülő kabarék feltöltésével végeztél.
    Nem is tudod, milyen sokat segített és segít ez nekem. Velem volt a munkád nagy utazások alkalmával, éjszakákba nyúló virrasztások során és olyankor is, amikor a lelkem egyáltalán nem nevetett, de neked köszönhetően mégis kaptam némi belső napfényt.
    Éppen ma kellett egy csomó hangfile-t törölnöm a telefonomról, mert már azt írta ki, hogy elfogyott a belső tárhely. Szinte valamennyi felvétel a te önzetlenséged dicsérte. De nem bánkódtam sokáig, mert tudtam, hogy kell a hely az újabb anyagoknak.
    Ma pedig azt láttam, hogy igazam lett.
    Még egyszer köszönöm! Süssön Rád a Nap!
    Utoljára szerkesztette: SalvatoreDG, 2022.11.07. 01:22:35
  • gavgab
    Az összes feltöltésért köszönet!!!
  • VKaroly
    Tizenkét éve mindig pontosan így csinálom. Szerintem a szó, amit az egész hozzászólásod helyett kerestél az volt, hogy "köszi". Úgyhogy szívesen.

VK