17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
VKaroly #7254 Retró kabaré - 6. rész a helyén.
VK -
mclane #7253 Dejót röhögtem, kösz szépen. -
zsorzsi88 #7252 Itt is meghallgatható - YouTube -
zsorzsi88 #7251 Boncz-Markos-Nádas_A teremtés koronái
Boncz és Markos a főszereplő, Nádasnak egy tapsos mondata van benn :) -
mclane #7250 Sziasztok!
Keresem de sehol nem találom azt a Markos Nádas videót, mp3at mindegy amiben a következő párbeszéd zajlik:
- Mit kérsz?Mit iszó?
- Valami rövidet!!!
- Egy tiroli nadrágot a havernak!!
Állandóan eszembe jut, de soha nem találtam még meg, és azt se tudom mi van még benne.
Előre is kösz. -
VKaroly #7249 Fábry - S02E06 (2012.10.25.) a helyén.
VK -
VKaroly #7248 Munkaügyek - IrReality Show E30 a helyén.
VK -
VKaroly #7247 Szolgálati közlemény
Aki az októberi Rádiókabaré RS linkjeimet kitette máshová, kérem jelentkezzen privátban, kíváncsi lennék, hogy hova kerültek fel, ugyanis a letöltések száma megtöbbszöröződött. Ez egyáltalán nem probléma, sőt, épp azért vagyok rá kiváncsi, mert máskor is érdemes lehet oda felrakni, hogy minél több emberhez jusson el.
VK -
VKaroly #7246 Prémium - Rádiókabaré - 45. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
koncsikg #7245 28 megvan (14 és 01 között volt), a 29.zip hiba fennáll. KÖSZI a fáradozást. -
koncsikg #7244 show és előre, bocs -
koncsikg #7243 Köszönet mindenért... !
Irreality shpw 28-0t nem találom, a 29.zip-re pedig ezt írja, hogy sérült a file. értesítették a feltöltőt...
Köszi eéőre is, ha sikerül korrrigálni. -
nmo008 #7242 Sziasztok!
Mától lesz a Banánhéj a Pro4-en 15:15-től.
Valaki tudná majd rögzíteni a leadott részeket?
Előre is köszönöm.
Sziasztok! -
MCLetEmSee #7241 Ezer köszönet!!! :D:D:D -
#7240 Az előző címlista kicsit szebben:
Cd 2007
13 tracks, 52 minutes 46 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Dubai-Ba Készült - Hesnától Tanultunk Arabul (3:50)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Évi Kezét Adásban Kérte Meg Józsi - Repülőjegyet Vettünk Józsinak (4:05)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Nobel-Díjas Könyve - Adásban Alakult Történet (4:02)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Balázs Fecó A Stúdióban - Lajosé Az Utolsó Hang A Zongorán (5:34)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Luxusszállodák Magyarországon - Bocsi Poloskás Turné Élménye (3:02)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szóljanak Be A Nők A Férfiaknak - Móni Kit Szólítana Le Az Utcán (3:37)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Afganisztáni Bejelentkezés - Élmények És Az Afgán Por Összetétele (5:30)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - 1974-Ben Vogci Még Tornász Volt - Balett Gatya A Tornászokon (3:47)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Multik És Dolgozóik Élete - Állandó Meetingek (3:51)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Voga Vadászat Befutó Pécs - Vogci A Mennybe Ment (3:01)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Mig 29 Kontra Forma-I És Bell Cobra - Bocsi Örömrepülése (3:43)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi És Bessenyei Péter A Lánchíd Alatt - Látványos Közvetítés Az Alagút Tetejéről (4:44)
13. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szexvegetáriánusok - Kellemetlen Illatélmények (4:00)
CD 2008
11 tracks, 51 minutes 32 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Uri Geller Leszoktat A Cigiről - Nikotindráma A Stúdióban (4:54)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hátbavágott Az Evolúció - Belenéztünk A Sötét Jövőbe (3:35)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Felvilágosítás - Régi Könyvek Nyomába Eredtünk (5:01)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Nászajándék - Bocsi És Az Arcüreggyulladás (3:52)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Száguldás A Hungaroringen - Bocsi Palik Utasa Volt (3:54)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi A Bmw-S Csajokról - Hányan Dolgoztak Meg Érte (4:53)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hallgatók Alkotásai A Levegőből - Kitti Telefonon Irányította A Vadászgépet (6:46)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Első Aranyérem Pekingben - Fergeteges Sportközvetítés Élőben (4:58)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Bűnök - Mindenki Vallott A Múltjáról (4:35)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lajos Dél-Koreában Járt - Spirituális Élményeiről Számolt Be (4:40)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Botswana - Vogci Elbújt, De A Busman Nyomkereső Megtalálta (4:24)
CD 2009
12 tracks, 52 minutes 36 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szilágyi János Volt A Vendégünk - Bocsi Ugorjon, Ha Akar (4:32)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Réka És Kriszta Lakat-Partyn Járt - Mi Adásban Találtunk Nekik Pasit (5:13)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lencsi Lány Terror A Stúdióban - Előkerült A Pancsoló Kislány Is (3:54)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tony Curtis Itt Járt Budapesten - Természetesen Beszéltünk Vele Telefonon (4:38)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Autót Vettünk Tamásnak - Adásban Alkudtuk Le Az Árárt (4:31)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tuti Randihelyek - Bocsi A Céllövöldénél Csajozna (3:46)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Ballépéseink Gyerekeinkkel - Mindenki Művelt Szörnyű Dolgokat A Csemetéjével (3:51)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hazakísérős Nosztalgia - Ki Meddig Jutott A Kapualjban (3:21)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - A Tankcsapda A Stúdióban - Koncertjegy Anikónak És Apukájának (7:32)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lebukott A Férj Egy Rádióműsorban - Szállodában A Nő Ne Vegye Fel A Telefont (4:03)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Kevesen Beszélünk Idegen Nyelvet - Laci Elirányította Bocsit (3:47)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Óra A Műlábban - Hova Rejtsük Értékeinket (3:28)
-
#7239 Best Of Bumeráng Tripla (2007 2008 2009)
A Slágerrádió örökzöldségei....
327 MB, 320 Kbps
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://lpp7pr.1fichier.com/en/
Jelszó:Ikovacs
Cd 2007
13 tracks, 52 minutes 46 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Dubai-Ba Készült - Hesnától Tanultunk Arabul
(3:50)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Évi Kezét Adásban Kérte Meg Józsi - Repülőjegyet
Vettünk Józsinak (4:05)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi Nobel-Díjas Könyve - Adásban Alakult Történet
(4:02)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Balázs Fecó A Stúdióban - Lajosé Az Utolsó Hang A
Zongorán (5:34)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Luxusszállodák Magyarországon - Bocsi Poloskás
Turné Élménye (3:02)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szóljanak Be A Nők A Férfiaknak - Móni Kit Szólítana
Le Az Utcán (3:37)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Afganisztáni Bejelentkezés - Élmények És Az Afgán
Por Összetétele (5:30)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - 1974-Ben Vogci Még Tornász Volt - Balett Gatya A
Tornászokon (3:47)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Multik És Dolgozóik Élete - Állandó Meetingek (3:51)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Voga Vadászat Befutó Pécs - Vogci A Mennybe Ment
(3:01)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Mig 29 Kontra Forma-I És Bell Cobra - Bocsi
Örömrepülése (3:43)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi És Bessenyei Péter A Lánchíd Alatt - Látványos
Közvetítés Az Alagút Tetejéről (4:44)
13. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szexvegetáriánusok - Kellemetlen Illatélmények (4:00)
CD 2008
11 tracks, 51 minutes 32 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Uri Geller Leszoktat A Cigiről - Nikotindráma A
Stúdióban (4:54)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hátbavágott Az Evolúció - Belenéztünk A Sötét Jövőbe
(3:35)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Felvilágosítás - Régi Könyvek Nyomába
Eredtünk (5:01)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Nászajándék - Bocsi És Az Arcüreggyulladás (3:52)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Száguldás A Hungaroringen - Bocsi Palik Utasa Volt
(3:54)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Bocsi A Bmw-S Csajokról - Hányan Dolgoztak Meg Érte
(4:53)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hallgatók Alkotásai A Levegőből - Kitti Telefonon
Irányította A Vadászgépet (6:46)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Első Aranyérem Pekingben - Fergeteges
Sportközvetítés Élőben (4:58)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Gyerekkori Bűnök - Mindenki Vallott A Múltjáról (4:35)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lajos Dél-Koreában Járt - Spirituális Élményeiről
Számolt Be (4:40)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Botswana - Vogci Elbújt, De A Busman Nyomkereső
Megtalálta (4:24)
CD 2009
12 tracks, 52 minutes 36 seconds
1. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Szilágyi János Volt A Vendégünk - Bocsi Ugorjon, Ha
Akar (4:32)
2. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Réka És Kriszta Lakat-Partyn Járt - Mi Adásban
Találtunk Nekik Pasit (5:13)
3. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lencsi Lány Terror A Stúdióban - Előkerült A Pancsoló
Kislány Is (3:54)
4. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tony Curtis Itt Járt Budapesten - Természetesen
Beszéltünk Vele Telefonon (4:38)
5. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Autót Vettünk Tamásnak - Adásban Alkudtuk Le Az
Árárt (4:31)
6. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Tuti Randihelyek - Bocsi A Céllövöldénél Csajozna
(3:46)
7. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Ballépéseink Gyerekeinkkel - Mindenki Művelt Szörnyű
Dolgokat A Csemetéjével (3:51)
8. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Hazakísérős Nosztalgia - Ki Meddig Jutott A Kapualjban
(3:21)
9. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - A Tankcsapda A Stúdióban - Koncertjegy Anikónak És
Apukájának (7:32)
10. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Lebukott A Férj Egy Rádióműsorban - Szállodában A
Nő Ne Vegye Fel A Telefont (4:03)
11. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Kevesen Beszélünk Idegen Nyelvet - Laci Elirányította
Bocsit (3:47)
12. Bochkor Gábor, Boros Lajos, Voga János - Óra A Műlábban - Hova Rejtsük Értékeinket (3:28)
-
#7238 A Boros és a Bochkor - 2 fura fazon - 2000
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://mlaocc.1fichier.com/en/
11 tracks, 44 minutes 23 seconds
1. A Boros és a Bochkor - Két fura fazon (4:17)
2. A Boros és a Bochkor - Márta néni (3:15)
3. A Boros és a Bochkor - Nyomja meg a gombot (3:33)
4. A Boros és a Bochkor - Gyári bor (4:12)
5. A Boros és a Bochkor - Sínen vagyunk (3:25)
6. A Boros és a Bochkor - Hova vezet (4:21)
7. A Boros és a Bochkor - Nincs remény, légy kemény (4:32)
8. A Boros és a Bochkor - Egy merő szex vagyok (3:41)
9. A Boros és a Bochkor - Minden óra (4:18)
10. A Boros és a Bochkor - Ébredés (5:31)
11. A Boros és a Bochkor - Da Da Da (3:18)
-
MCLetEmSee #7237 Ikovacs! Köszönet a Heti Hetesért (is :D) Esetleg nincs meg a Bumeráng Tripla? Visszakerestem itt az oldalon, de annak a linkjét sajnos törölték :/ -
#7236 Heti hetes 2012.10.21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://150r9x.1fichier.com/en/
-
#7235 Magyar Televízió Retró kabaré 1-6
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Retró kabaré 1
http://baw851.1fichier.com/en/
Retró kabaré 2
http://itqhsf.1fichier.com/en/
Retró kabaré 3
http://y25jd6.1fichier.com/en/
Retró kabaré 4
http://f6von2.1fichier.com/en/
Retró kabaré 5
http://7qywrk.1fichier.com/en/
Retró kabaré 6
http://nayq1i.1fichier.com/en/
-
#7234 Kabarématiné 147 Nemere Dóra, Rékai Gábor
Nem értem, miért nem talál a Rékai egy igazán kabarématinéba illő embert, pl. egy hóhért, boncmestert vagy egy sírásót...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://7vt9hv.1fichier.com/en/
9 tracks, 51 minutes 52 seconds
1. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 1 (6:56)
2. Peterdi Pál - Haiti csodafutó (3:31)
3. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 2 (6:10)
4. Nagy Bandó András - A szalontüdő (3:59)
5. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 3 (7:20)
6. Csala Zsuzsa, Bács Ferenc - Klinika (5:22)
7. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 4 (7:32)
8. Bajor Imre, Egry Kati - Sorbanállók (7:17)
9. Nemere Dóra, Rékai Gábor - Beszélgetés 5 (3:45)
-
VKaroly #7233 Rádiókabaré - Kabarématiné - 147. rész - Nemere Dóra
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#7232 A mai Kabarématinéhoz:
-
VKaroly #7231 Hogy volt?!... - Feleki Kamillra emlékezünk a helyén.
VK -
#7230 Opsz, valóban - azt hittem a másik a másik, ez meg az egyik :) -
#7229 Utazás hazafelé
szerző: Szabados Gábor
előadó: Székhelyi József
-
SirTomax #7228 7220-ban már kiraktam a keresett számot. -
#7227 Rádiókabaré 2012 október - 2. rész vágva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://amdecz.1fichier.com/en/
13 tracks, 53 minutes 45 seconds
1. Rk201210 2 - Bevezető szignál (0:20)
2. Kovács András Péter - Nyitó duma (7:26)
3. Kovács András Péter - Felkonf (0:18)
4. Mikó István, Vida Péter, Aradi Tibor - Az év borásza (7:21)
5. Kovács András Péter - Felkonf (0:12)
6. Hajdu Balázs - Duma (8:46)
7. Kovács András Péter - Felkonf (0:26)
8. Aradi Tibor, Vida Péter - Szüreten felejtett mikrofon (9:11)
9. Kovács András Péter - Felkonf (0:08)
10. Bruti - Az evolúció hatása az őzikére és más ehető állatokra (4:54)
11. Kovács András Péter - Felkonf (0:25)
12. Orosz György - Duma (13:46)
13. Rk201210 - Vége szignál (0:32)
-
VKaroly #7226 Rádiókabaré - 2012. október - 2. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
nmo008 #7225 Itt van javítva a címe.
Aradi Tibor,Mikó István,Vida Péter-Az év borásza -
#7224 Rádiókabaré 2012 október 2. rész
Kovács András Péter - Nyitó
? - Józsefvárosi Borászok (lemaradtam róla)
Hajdu Balázs - Duma
Aradi Tibor, Vida Péter - Szüreten felejtett mikrofon
Bruti - Az evolúció hatása az őzikére és más ehető állatokra, mint például boci, s a többi
Orosz György - Duma -
#7223 A másodiknak úgy néz ki megtaláltam a szövegét, hátha segít valakinek (nekem néhol kicsit Boncz Gézásnak tűnnek a mondatkapcsolások):
"Utazás hazafelé
Irány Budapest. Keleti pályaudvar, na gyerünk!
Elindulunk. Én és az optimizmus. A vonat meg áll, de már alig áll a lábán. Belém botlik egy részeg. Alig áll a lábamon. Képembe lehel. Egészségemre! A szűk folyosón egy hatalmas kövér hölgy közlekedik. Kitérni lehetetlen. Végig tol az egész szerelvényen, közben beszélgetünk. Kedvesen megkérdezi: Hová, hová? Mindig csak ön előtt! Végre megszabadultam tőle! Az utolsó ajtón kiestem. Megy a vonat. Rajta a táskám! Rajtam az idegbaj. Hál’Istennek utolérem Felugrom, segítő kezek nyúlnak felém, ennek ellenére felszállok. Hurrá! Megvan a táskám! Csak azt tudnám, hogy hol? Hozzálátok a módszeres nyomozáshoz. Nem láttak egy táskát? Többen tolvajt kiáltanak, majd űzőbe vesznek. Futás. Valamiben felbukom: a táskám. Felkapom és beugrom egy WC-be. Foglalt – szólalt meg alattam az a bizonyos kövér hölgy. Nem tesz semmit, én ráérek! Megáll a vonat. Amíg a vonat az állomáson tartózkodik, addig szigorúan tilos! Nem baj, azért kezet lehet mosni. Törülköző nincs, még szerencse, mert víz sincs. Marad a szappan. Eh, mégsem marad. Zsebre vágom, aztán irány – ülőhelyet keresni.
Bocsánat, van itt egy szabad hely? Arrébb húzódnak. Most már nincs. Tovább megyek. Bocsánat, van itt egy szabad hely? Akár kettő is - felelik, aztán kilöknek. A harmadik fülkében végre megengedik, hogy leüljek. Közvetlenül az ablak mellé. Kívülről. Odakint annyi hely van, amennyit csak akarok. Élvezem a sebességet, mehetünk vagy úgy óránként. Végre leszáll egy utas, annak a helyére beülhetek. Valaki benyit. Bocsánat, van itt egy szabad hely? Mindenki rám néz. Rám nézve ez kínos. Végül megoldódik a kérdés, mindnyájunknak jut hely, mert én – csakhogy mentsem a bőröm – saját ölembe ülök. Kicsit elbóbiskolhattam.
Arra ébredek, hogy a fülkében komoly kártyacsata dúl. Vadul verik a hátamat, ugyanis én vagyok az asztal. A fene egye meg – morog valaki - , fordítva szerelték ide ezt a hamutartót – és igyekszik visszacsavarni a fülemet. Ember, mit csinál – súgom oda neki - , a makk ásszal induljon! A hamutartóhoz hajol és finoman rendreutasít: Kibic kuss! Sértődötten elhallgatok. Csak az szerez némi elégtételt, hogy a pasas elbukja az ultiját. Úgy kell neki! Miért indul a makk ásszal? Bejön a kalauz. Körülnéz belül. Körülbelül néz. Rögtön szemet szúrok neki, amikor a jegyeket kéri. Az asztalért pótdíjat kell fizetni! Az enyém! – bukkan fel az ajtóban a megszokott kövér hölgy. Pesten már együtt szálltunk le. Összeillő pár vagyunk. Egy asztal és egy ruhásszekrény." -
VKaroly #7222 Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán - S02E02 a helyén.
VK -
SirTomax #7221 A Mikes-Ősz találgatáshoz kapcsolódva, teljesen tuti, hogy nem Ősz. Az én tippem Soós András, de ez sem tuti, csak tipp. -
SirTomax #7220 Székhelyi József - Utazás vonattal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mediafire.com/download.php?najkkgh0mzy
A másik nekem nem ismerős. -
Obsitosur #7219 Sziasztok!
Továbbított kérés:
"Két kabarészámot keresek, de az előadóikat sajnos nem tudom.
Mindegyiket 1998-ban, a humorfesztivál környékén hallottam, (közelebbről nyáron). Egyikben Gálvölgyi János, és egy hölgy nyújtott tájékoztatást a Máv üzleti szabályzatáról, (még a vasúti szignált is felhasználták).
A másik pedig egy monológ, amit szerintem Székhelyi József adott elő, és egy vonaton játszódik a történet.
Röviden: egy "hatalmasan kövér hölgy" miatt a pasi kiesik a vonatból, aztán visszakapaszkodik, keresi a táskáját, leül egy fülkében, aztán asztalnak nézik, a poén pedig a végén, hogy:
"Pesten már együtt szállunk le, összeillő pár vagyunk... Egy asztal, és egy ruhás szekrény."
Köszi:
Miki
-
VKaroly #7218 Munkaügyek - IrReality Show E29 a helyén.
VK -
#7217 Bagi Nacsa Szálka 02_2 - Na mégegyszer!
2012.10.20
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://7z7vs7.1fichier.com/en/
-
#7216 Bagi Nacsa Szálka 02_2
2012.10.20
spoiler] http://7z7vs7.1fichier.com/en/ [/spoiler]
-
mozs #7215 Nagyon köszönöm a feltöltéseket, igazán nagy örömet szereztek vele sokunknak.