17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#8697 KabaréKlub 75. a Thália mikroszínpadról 2. - vágva
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://bn6k1q.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?r77h4cbgn9ha6ut
Jelszó:Ikovacs
19 tracks, 52 minutes 46 seconds
1. KKlub75 - Bevezető szignál (0:19)
2. Ürmös Zsolt - Nyitó Duma (5:22)
3. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:15)
4. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Hol volt hol nem volt (3:15)
5. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:12)
6. Gombos Szabolcs - Paulo munkát keres (5:40)
7. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:15)
8. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Szavalóversenyen felejtett mikrofon (7:49)
9. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:14)
10. Pataki Balázs - Duma (4:36)
11. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:20)
12. Beleznay Endre, Somogyi András - Mikulás a celebeknél (5:46)
13. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:10)
14. Erdei Sándor (Rokker Zsolti) - Duma (4:20)
15. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:16)
16. Beleznay Endre - Duma (7:42)
17. Ürmös Zsolt - Felkonf (0:25)
18. Aradi Tibor, Vida Péter - Régi osztálytársak (5:17)
19. KKlub75 - Vége szignál (0:33)
-
altermanus #8696 Közben hozzánk is felkerült ez a rádiókabaré ami itt megtalálható. -
VKaroly #8695 Kabaréklub - 75. rész - A Thália mikroszínpadról
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#8694 Kabaréklub Thália 2.
Ürmös Zsolt - Nyitó
Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Hol volt hol nem volt
Gombos Szabolcs - Paulo munkát keres
Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Versmondónap
Pataki Balázs - Duma
Beleznay Endre, Somogyi András - Mikulás a celebeknél
Erdei Sándor (Rokker Zsolti) - Duma
Beleznay Endre - Duma
Aradi Tibor, Vida Péter - Régi osztálytársak
-
#8693 ...mert nem voltak benne standuposok.
Nekem is tetszett. Egy jó történet jelenetnek megírva sztem többet ér mint egy összefüggéstelen dumamassza. -
#8692 Bagi-Nacsa Szálka 2013.11.28
http://e07cky.1fichier.com/en/
-
#8691 Kivételesen az utolsó CCBE jó volt.
Varga FJ és Aradi jól kombináltak régi és új szövegeket és a Laár pedig frenetikus volt! Jó volt újra látni!
-
Lantee #8690 Ez nagyon régóta van. Ha megfigyeled, a Showder Klub alatt a színpad fölött a két oldalon van két reflektor, és amikor elkezd villogni, na akkor kell a "kacaj és ováció". Régen még csak táblákat mutogattak fel.
A Comedy Central bemutatja a legszánalmasabb, amikor a hatalmas röhögés alatt a kamera az unottul bámészkodó közönséget pásztázza. SDK-nál is elő szokott fordulni.
Szerintem rohadt szánalmas, ha külön mondani/mutatni kell az embereknek, hogy "HÉ! NEVESS BAKKER, EZ MOST VICCES VOLT!" -
VKaroly #8689 Prémium - Rádiókabaré - 101. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
ujunkies #8688 Még emlékszem egy régi NapTV adásra, ahol Verebest megkérdezték, hogy miért nevet gombnyomásra a HH közönsége. Azt válaszolta, hogy az emberekben van egy reflex, hogy mikor szabad nevetni és mikor nem, és nem akarták, hogy rázósabb poénoknál ne nevessen senki. Azt nem tudom, hogy még működik-e a HH-nál ez a gomb, de minden közönségben vannak "hangulatemberek". A feladatuk a hangosan, idétlenül nevetés, ami átragad a többiekre. Szerintem a dumás, sóderes stb. "kabaréknál" használják ezt az eszközt. Tömegpszichózis. Majd pont az RTL nem veti be :)
A zeneexpressz adásoknál is mindig örül valaki a színpad előtt... Szóval nem kell mindent elhinni, a "közönség" nem feltétlenül mindenki. Részben mesterségesen generált. Remélem :)
A trágársággal semmi bajom, ha helyén van. Bödőcsöt hallottam néhány alkalommal és rendesen oda tud pörkölni. Nem beszélve Hofiról vagy Fábryról. Csak ott előtte-utána poénok is vannak, és így kerül helyére a dolog. -
#8687 Az a baj, hogy a minőségi szórakoztatásra igényt tartók kisebbségben vannak. A hozzászólásod elején említett réteg szellemi színvonalának sajnos elegendő a folyamatos trágárság, amin jókat tudnak derülni, így a "humoristák" és egyre inkább a Humoristák is kezdenek visszaesni erre a színvonalra. (van akinek már régen sikerült... Trabarna, Aranyosi, Prekop, stb...) Amíg nem növekedik a közönség elvárása, addig ez lesz. Ha teltház van a SK felvételén és a teltház együtt röhög a pöcsökön meg a fekálián, akkor nem lesz igényes humor sem. Vannak persze a régi módit űző, vagy űzni próbáló humoristák (írók és előadók is), de sajnos kisebbségben vannak... -
Lantee #8686 Én bátorkodtam a "rajongókat" is belekeverni a kritikámba, szerintem nem jogtalanul. Egy olyan országban, ahol "a gyanú árnyékában", "családi titkok", "sztárban sztár" és "győzike-berki-junior jön-megy" műsorok vannak túlnyomó többségben, és a showder-klub is hatalmas rajongótáborral rendelkezik, szerintem kár magasabb minőséget elvárni.
Egyszerű embereknek, egyszerű műsor dukál. Nézd csak meg a fidesz támogatottságát...de vissza a politikától.
Dombinak abból a szempontból igaza van, hogy amig a fellépéseire tódul a jónép, a showder-klub jó nézettséget produkál, addig ő a pénzénél van, ismert embert, tehát valamit biztos jól csinál. Az véleményem továbbra is annyi, hogy más dolog vicceket-vicceseket mondani, és más a kabaré. Bármelyik random kocsmában van 2-3 arc, aki a söre mellett olyan dumákat nyom, hogy lefordulok a székről a röhögéstől. Csak ők ezt munka után csinálják, és pénzt sem kapnak érte. Igaz, ha egyik este nincs poén, senki nem fogja szemrehányni. :)
Szóval igenis, aki magát humoristának vallja, attól jogosan várunk egy minőségi szórakoztatást, pláne, hogy nem is ingyen csinálja. A kritikát meg lehet építő jelleggel is fogadni. -
ujunkies #8685 Sziasztok,
Gyakorlatilag évek óta ismerem a fórumot és a témát, de nem regisztráltam. Most azért vettem rá magam, mert olvastam ˆ dombovariistvan hozzászólását és kicsit kiakadtam. Először megnéztem, hogy ki ő. Szeretem a kabarét gyerekkorom óta, régen kazettán, ma mp3-ban hallgatom, de a mostaniakat, a dumaszínházat nem annyira ismerem (főleg azokat, akikre ismerősök, barátok felhívták a figyelmemet).
Szóval, megnéztem, hogy ha valaki ilyen hangnemet üt meg a "rajongóival", mit tudhat. Hát nem sokat, ennyi poén napi szinten lejött akár a katonaságnál, akár bárhol máshol. Amatőröktől. És erre ez a reakció olyan, mintha a sarki zöldséges beszólna, hogy "Milyen vásárlók vagytok, hogy a rohadt zöldséget nem veszitek meg?"
Bocs, de nem. Csak reklámok, RTL Klub a téma, és a "jaj, megismertek az utcán". Még a showder klub youtube oldalán is a travian.hu reklámja fogad az első sorban (!). Nagyüzemi "poén"-termelés folyik az újabb OTP-szerződésért, a gázsiért, a haknizásért, Ulpius-házas könyvekért (hova süllyedt ez a név is...), de ezzel megölik az egészet.
A két igazi humorista közül, aki eddig letett valamit, már Kőhalmi is kezd felhígulni, mert ekkora dömpinget nem lehet bírni. Bödőcs Tibort pedig tisztelem, mert kiszállt, amikor kellett, fontosabb volt a hitelessége, mint a zseton. Egyedüliként.
Régen akkor hallgattunk Maksa kabarét, ha nem volt Hofi, Boncz vagy Markos-Nádas. Most ő a nagy öreg és ez így is van jól, mert a mostaniakhoz képest tényleg az. Lakott világegyetemek, komplett univerzumok terülnek el Maksa és 1-2, az utcáról a Dumaszínházba betévedt emberke szintje között.
Amíg valaki otthon poénkodik haveroknak borozás közben, semmi gond, de ha színpadra áll, vállalja a kritikát.
Durva, hogy ha igazi kabarét akarok hallgatni még ma is, 2013-ban Hofit kell elővennem. Szól valamiről és még mindig aktuális, nem érzem rajta, hogy kiadták neki, hogy miről kell poénkodnia. Ha ez fikázás, sajnálom. Van, akinek a kabaré sokat jelent. Életem olyan szakaszaiban, amikor bajban voltam, ha nem is segített konkrétan a problémáimon, de legalább megnevettetett és segített lelkileg. És most is ezeket a régieket veszem elő, ha nevetni akarok.
Ha valaki nem tehetséges, semmi gond, ha kiáll a színpadra magát égeti, ezer és egy helyen marad meg felvételen, amit csinál. De ha még a kritikát se bírja, az kritikán aluli...
Rendben, nem kell kommunikálni, felesleges.
Más megjegyzés, ha már nekiálltam. A Duma/Showder csapat kap hideget-meleget, de a folyamatosan feltöltögetett HetiHetes nem nagyon. Pedig az aztán tényleg viccmentes övezet. Az utolsó valamire való adás Verebes idején mehetett le, azóta pedig "humor nagyágyú" lett Kéri, Alföldi, Teddy, Ábel Anita, anyám borogass: a lentnél lejjebb került a műsor. Végig azt érzem, hogy az MSZP tanácsadói írják a szöveget, nekik meg annyi a humorérzékük, mint Sólyom Lászlónak. Bajor csak akkor vicces (általában), ha megírják neki, hogy mit mondjon, Gálvölgyi pedig akkor amikor nem (rögtönözni nagyon tud, de a Gálvölgyi-sónál a "húzd meg az ujjam" is poénosabb), Kern még, aki rendben van, csak ne énekeljen. A többieken meg nem tudok nevetni, véletlenül sem. Vagy a feltöltés valamiféle politikai demonstráció, amiről lemaradtam? Akkor bocsika.
-
#8684 Heti hetes 2013. 11.24
http://0b6qx7.1fichier.com/en/
-
#8683 Showderklub 12-6 Avi+Mp3
Kőhalmi Zoltán, Said Dániel, Aranyosi Péter, Benk Dénes
Avi
http://bd4k1l.1fichier.com/en/
Mp3
http://www.mediafire.com/?4u91ounk78hdp16
http://sg1aa5.1fichier.com/en/
10 tracks, 50 minutes 39 seconds
1. SHDK 12-6 - Bevezető szignál (0:33)
2. Kőhalmi Zoltán - Nyitó Duma (7:00)
3. Kőhalmi Zoltán - Felkonf (0:24)
4. Said Dániel - Duma (8:19)
5. Kőhalmi Zoltán - Felkonf (1:24)
6. Aranyosi Péter - Duma (19:48)
7. Kőhalmi Zoltán - Felkonf (3:48)
8. Benk Dénes - Duma (7:33)
9. Kőhalmi Zoltán - Lekonf (0:37)
10. Morbid Dal - Somogyvári Dani (1:13)
Az ökörködések csak az Avi-ban vannak!
-
dregnarr1 #8682 Laár eszméletlenül fergeteges volt, Besenyő Pista ugye... áh, folytak a könnyeim:D Jó látni, hogy azért van még minőség pár helyen. -
#8681 Remélem a szilveszteri jobb lesz, mert megyek mindkét felvételre, és még 21 nap szabit is kivettem emiatt :) -
gavgab #8680 Először is üdvözlök mindenki.Szép napot mindenkinek
amig meg nem hallgattam addig minden rendben is volt.
mi ez az alpáriság,mi ez a tartalmatlan üres adás.
ilyet le mernek addni?nem hittem volna hogy lehet lentebb is menni de ez a rész ezt is megcáfolta.ekkora s**rt.tényleg ne haragudjatok és elnézést érte lehet hogy kitiltás lesz a vége de ezt most már ki kell jelentenem:dugják fel ezt maguknak!!!BORZASZTÓ
Ezzel kínoznám az embereket.
Mint annak idején az IHM tagjai balázs palival sokkolták az elitéltet most már ezzel is lehet.
Még várom a sóderklubot hogy letölthessem de nem fűzök hozzá semmi reményt. -
#8679 Comedy Centrál bemutatja 9-06-07 Avi+Mp3
Aradi Tibor, Varga Ferenc József, Laár András
Avi
http://emxn3k.1fichier.com/en/
Mp3
http://jvzhjt.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?5q7i2dz6fxv7jmr
6 tracks, 41 minutes 12 seconds
1. Ccb 9-06 - Bevezető Szignál (0:23)
2. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Produkció 1 (10:07)
3. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Produkció 2 (10:19)
4. Ccb 9-07 - Bevezető Szignál (0:21)
5. Laár András - Produkció (10:20)
6. Laár András - Duma (9:42)
-
VKaroly #8678 Rádiókabaré - Kabarématiné - 185. rész - Mészáros Gábor
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#8677 KabaréKlub 74. a Thália mikroszínpadról vágva
http://697rma.1fichier.com/en/
http://www.mediafire.com/?9zwilwzhgl02zcz
17 tracks, 52 minutes 45 seconds
1. KKlub74 - Bevezető szignál (0:20)
2. Maksa Zoltán - Nyitó duma (7:52)
3. Maksa Zoltán - Felkonf (0:11)
4. Bellus István - Kültelki élmények (7:14)
5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:47)
6. Beleznay Endre, Vida Péter - Színházhuligánok (5:11)
7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:17)
8. Elek Ferenc - Terebesalsói anzix (5:41)
9. Maksa Zoltán - Felkonf (0:41)
10. Szikra László - Duma (4:24)
11. Maksa Zoltán - Felkonf (0:49)
12. Aradi Tibor, Elek Ferenc - Emlékek egy életből (3:21)
13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:40)
14. Három Kismalac - Dalok (4:47)
15. Maksa Zoltán - Felkonf (0:55)
16. Redenczki Mária - Duma (9:03)
17. KKlub74 - Vége szignál (0:32)
-
Lantee #8676 Ettől még természetesen köszönöm, és nagyon hálás vagyok a feltöltőknek.
A héten ingázás közben régebbi (1999-2004) kabarékat hallgattam, és bizony, azokon még simán könnyesre röhögöm magam. Ha erre rányomsz egy Bellust...bah...mintha egy lazacvacsorát uborkalével öblítenél le. -
#8675 Az a marha nagy mázlid, hogy nem kötelező :) -
Lantee #8674 Bellus...Három Kismalac...Redneczki Mária....azt hiszem, ezt már le sem töltöm. :( -
VKaroly #8673 Kabaréklub - 74. rész - A Thália mikroszínpadról
egyben, vágatlanul
itt
VK
PS. A Hangtárban ez ugyan 75-ik részként van feltüntetve, de a NAVA adatbázisában (sincs) 74-ik rész, ezért lett ez most a 74-es. -
#8672 Kabaréklub - Thália
Maksa Zoltán - Nyitó
Bellus István - Kültelki élmények
Beleznay Endre, Vida Péter - Színházhuligánok
Elek Ferenc - Terebesalsói anzix
Szikra László - Duma
Aradi Tibor, Elek Ferenc - Emlékek egy életből
Három Kismalac - Dalok
Redenczki Mária - Duma
-
#8671 KAF, de a kép nagyon jó!
-
VKaroly #8670 Az eredeti kép amúgy itt található.
VK -
VKaroly #8669 Így harcolunk mi a kabarédémon ellen! :)
(a képen egyébként Ikovacs látható)
VK -
VKaroly #8668 Prémium - Rádiókabaré - 100. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
TXF370 #8667 Valóban, az ember levon hasonló következtetéseket, de tapasztalatokra is szert tesz: megtanulja ki(k)re, és mikor érdemes elmenni. Ki az aki még képes a megújulásra (főleg, ha van rá elég ideje), ki az aki a tökéletesre formált estjével fed le mind nagyobb területet, és ki az, aki idővel megmérettetik, és könnyűnek találtatik... ;)
Ha valakit érdekel, példákkal is illusztrálhatom ilyetén megfigyeléseimet, anélkül, hogy sorrendet állítanék fel a fellépők közt – hisz' ez nem verseny, inkább életformába hajló kikapcsolódás, feltöltődés.
És egyeseknék megélhetés is persze. Szerintem legalábbis. :) -
#8666 Minnél többet jársz Dumaszínházba vagy hasonló esetekre, annál hamarabb rájössz, hogy ez a humor már nem az ami 2007 és 2011 közt volt.
Nagyot esett a színvonal, összefoglalva, elfogyott a jó poénok nagyrésze, és kevés a jó szövegíró.
Sok a fellépő és kevés az új anyag. -
#8665 Ha megnézed, a legutóbb is jóval régebbi (novemberben szeptemberi) hozzászólásra válaszolt, ő valószínűleg nem naponta (vagy akár heti rendszerességgel) látogatja a témát. -
haywire #8664 Ritkán írok mostanság a fórumra. Csak a kabarékat töltögetni járok fel, meg elolvasom a hozzászólásokat.
Egy hozzáfűzni valóm lenne, ha már Dombi "megtisztel" azzal minket és ír a fórumra akkor illene a többi utólagos hozzászólásokra is válaszolnia szerintem (vagy minek ír).
Sokan írjátok, hogy nagyon silány lett az utóbbi időkben a kabaré. Én ezt tavaly szeptemberben vettem észre, azóta csak a szilveszteri kabarét hallgattam meg, szóval személyes tapasztalatot a kabaréval az utóbbi 1 évből nem tudok mondani. A Showder Klubot a 8. évad óta nem néztem.
Itt csücsül minden a gépemen és arra vár, hogy legyen egy jobb "hetem" és meg tudjam hallgatni. :)
Ikovacsnak és VKarolynak köszönöm a folyamatos feltöltéseket. :) -
#8663 Örülök, hogy nem csak én elégedetlenkedek itt.
Remélem, hogy ezzel nem ártunk, hanem hasznára vagyunk a műfajnak. -
#8662 Hát megnéztem és még meg is hallgattam a CCBE 4-5-öt!
A két újonc, a Tátra utca meg a Röszkei határátkelő, mit mondjak, 0 a szorzatuk meg az összegük is! Már alig várom őket a sóderklubban.
A vesekő mostanában sztendapos betegség?
Orosz Gyuri meg van bocsájtva...
Fizethetnek a közönségnek, hogy minden levegővételkor tapsoljanak meg röhögjenek? Már a Hajdú Balázsnál is feltünt....
-
fudaraki #8661 Én Portal:Rádiójátékok részt néztem (url-t "biztonsági okokból" nem pakolhatok be, friss a regisztrációm itt), a keresőt nem használtam. Később ránézek alaposabban is, de most nem "lophatom" tovább a napot :)
Az md5 bármi változtatásnál azonnal bukó, valóban. De szerintem a többség nem pepecsel ilyesmivel, hanem letölti pl. innen a fórumról, dc-ről, jutubról, torrentről (vagy akárhonnan), eltárolja (ha egyáltalán), oszt jónapot. Kevesen vannak szerintem, akik rögzítenek és publikálnak, nem hiszem, hogy egy anyagnak három-négynél több változata forogna közkézen, az pedig még kezelhető.
A hangrészlet alapján történő felismerés az nem működik valami jól (nem is eléggé egzakt), nomeg valóban bőven túl van a lehetőségeinken. Ennyire azért nem lóg a bilibe a kezem :D
f. -
#8660 Sokkal több van benne, címre keresve rengeteg mindent megtalál - bal oldalt ha beírod pl. hogy Kabaré, Dráma vagy mondjuk Raksányi Gellért, akkor lesz bőven találat.
A gyűjtőlapok nincsenek még jól kidolgozva, a kategorizálás akadt el félúton, nyers adat van benne bőségesen, csak keresni kell rá.
(az md5 ott bukik meg, amikor valaki átkódolja (csökkenti a bitrátát), beleír a tagekbe, vagy bármi ilyesmit csinál vele - hangrészlet alapján már esélyesebb lehetne, de azért ne álmodjunk olyan nagyot, mint a musicbrainz, vagy a telefonokon már elterjedt belehallgatós-felismerős rendszer :) ) -
fudaraki #8659 Hátigen, az is hasonló elképzelésnek tűnik, de ahogy elnézem nem túl teljes. :D Rádiójátékokról szól, de mindösszesen egy darabot sorol fel. Aligha van mögötte komoly gyűjtőmunka :X Talán valaki kíséreltképpen technikailag összelapátolta, aztán hagyta a csudába az egészet. A diplomamunka teória könnyen lehet, hogy igaz :D
A wiki sok szempontból jó, de szerintem kabarérendezéshez feleslegesen bonyolult, nem eléggé célratörő, nagyon széttördeli az egészet.
Pár napja járatom ezen az ügyön az agyam és egészen konkrét elképzelésem kezd lenni a mikéntről, de amíg nem látom, hogy volna elég hajlandóság a részetekről (a kabarészakértők részéről), addig (és aztán sem) nem szeretném szétoffolni a fórumot. Amit alant leírtál (a katalógusrendszer), az számomra vállalhatónak tűnik, a forrásfile-okat pedig mondjuk md5sum alapján lehetne beazonosítani, a katalógushoz hozzárendelni. Így ha valakivel szembejön az utcán egy file, akkor md5 alapján rákereshetne az adatbázisban és voila. Adatbázistervezői szempontból igazán nem gond, ha több változat is létezik egy "cédulához" hozzárendelve.
Minden adatnál el lehet (kell) tárolni, hogy ki tette hozzá a katalógushoz, lehet kezelni jogosultságokat (pl. csak a "tulajdonos" és a főszerkesztő módosíthat) stb stb. De ezek már kvázi technikai részletek, ezeken is múlik persze, de a lényeg, hogy van-e elég ember, aki képes és hajlandó időt, energiát szentelni az ügynek.
F. -
#8658 Ha valahonnan, akkor a Rádiólexikon felől esetleg meg lehet közelíteni a dolgot, esetleg valakinek felvenni velük a kapcsolatot, hogy a kabarék beleférnek-e nekik (van is feltöltve néhány) - a Wiki rendszer ilyen szempontból egy jó alap, könnyen szerkeszthető, jól felépíthető és bővíthető, automatikus kapcsolathálóval.
Sajnos az ottani állomány se túl vastag - és látszik, hogy ott is valószínűleg elfogyott a lelkesedés (vagy kész lett a diplomamunka, ami miatt készült?).