17054
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • grekon
    Ma miért nincs Rádiókabaré ?
    Vagy még lesz ?
  • Cziras
    Sziasztok! :)

Már ha Gálvölgyiről van szó összeszedtem egy pár kabarét Wikipédia alapján amiket nem rémlik hogy láttam e már mert cím alapján nem ismerősek egyáltalán.

És szerintem nem csak én örülnék neki ha felkerülnének és le lehetne őket szedni. :)

Előre is nagyon szépen köszönöm és köszönjük.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Túlóra Hernádi Judit és Gálvölgyi Jánossal
    Vacsoracsata az igazi (Hernádi Judittal)
    Biztos, ami biztos (Hernádi Judittal)
    Ketten beszélnek (Gálvölgyi János, Makay Sándor)
    A jegypénztárnál
    PC ABC kabaréfelvétel (Kern Andrással)
    Az apróhirdetés (Gálvölgyi János, Rátonyi Hajnal, Rátonyi Róbert)
    A pénzbehajtó (Gálvölgyi János, Szombathy Gyula, Körmendi János)
    Munkavállaló (Gálvölgyi János, Kocsis György)
    Bácsi az étteremben (Gálvölgyi János, Mikó István)
    Emberpiacon (Gálvölgyi János, Bajor Imre)
    Házépítés (Gálvölgyi János, Bajor Imre)
    Talált pénz (Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Forgács Gábor, Hunyadkürti György, Szilágyi István)
    Volán mögött (Gálvölgyi János, Csala Zsuzsa)
    A távszerelő (Gálvölgyi János, Kern András)
    A gyorsreagálású hadtest (Gálvölgyi János, Kern András)
    Orvosnál (Gálvölgyi János, Bajor Imre)
    A kém néni (Gálvölgyi János, Baraabás Kiss Zoltán, Mikó István)
    Osztálytalálkozó (Gálvölgyi János, Nyertes Zsuzsa, Kocsis György, Pusztaszeri Kornél stb.)
    Nászutasok (Gálvölgyi János, Tóth Enikő, Nyírő Bea, Szombathy Gyula)
    A kalap-kabaré jelenet
    Féltékenység (Gálvölgyi János, Timkó Eszter)
    A milliomosok (Gálvölgyi János, Körmendi János, Nyertes Zsuzsa)
    A mexikói (Gálvölgyi János, Haumann Péter, Szombathy Gyula, Udvaros Dorottya, Schütz Ila, Kósa András)
    Téves telefon (Gálvölgyi János, Piros Ildikó, Balázs Péter)
    Gáz van (Gálvölgyi János, Körmendi János)
    Tv 1.05 (Tévé Másfél) Mikó Istvánnal (1989-1991?)
    Jókedvet adj (Gálvölgyi János és Körmendi János közös estje)

• altermanus #16358
    A mai kabarématiné itt elérhető
  • altermanus #16357
    Ma este aki unja a sok marhaságot a TV-ben, annak ajánlom humorzsák különkiadásunkat.
    Gálvölgyi művészúrnak további gyógyulást kíván a stáb :)
    aki ne hallotta volna rosszul lett május 10-én, és most kedden vagy szerdán engedték ki a korházból, és a szereplésével válogattunk néhány rádiókabaré jelenetet. Boldog 75-öt Művész Úr.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.05.27. 10:55:11
  • MisterV #16356
    Humoróra 2023. 21. rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 159 forintos tej 516 forintért: túlárazások történtek a szegényeknek vett uniós csomagban
    02 A kormány szerint a TV2-nek a jogerős bírósági ítéleteket végre kell hajtania (de nem teszi és nem lépnek fel ellene)
    03 Háborognak a magyar rabok, amiért elengedi a kormány a külföldi embercsempészeket
    04 Átadták az M3-as metró utolsó felújított állomásait
    05 Újabb járatokra terjesztik ki az első ajtós felszállási rendet Budapesten
    06 Megtalálták Schadl György titkos repülőjét
    07 Viták a 2024-es EU-s magyar elnökségről
    08 A Vodafone próbálja megfúrni a 323 milliárdos állami szerződés nyilvánosságra hozatalát
    09 Rosszhiszeműen járt el az Origo, amikor „bocsánatot kért” Donáth Annától, az ügyvezetőt is megbüntették miatta
    10 Addig vágták az M1 Híradó lánchidas riportját, míg ki nem jött a kormányzati narratíva

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17 18 19 19+ 20 21
    Workupload:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17 18 19,19+ 20 21
  • MisterV #16355
    Ide SG-re is regisztrálni kell, ha az ember írni akar. Ha olvasni, akkor ugyan nem, de mivel az anyagok itt sem legálisan vannak fent (jogdíj problémák), ezért a fórumot zárttá kellett tennem, hogy külső szemlélődő és pl. a keresők ne láthassák a tartalmakat. Lehet macera, ez van.

Olykor 1-2 perc, de legkésőbb 12 órán belül aktiválni szoktam a jelentkezők fiókjait. (Nem automata, hogy a spam regeket ki lehessen szűrni.) 23-án (azaz 2 napja) már regisztráltál 16:29-kor (16:34-kor, 5 perccel később írtál itt, hogy nem működik), aktiválva is lettél (erről gondolom ment is ki egy levél, hogy már beléphetsz), de a mai napig nem próbáltad meg.
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2023.05.25. 21:32:05
  • altermanus #16354
    mert regisztrálni kell a fórumon, utána láthatod :)
    de az aláírásomnál a feltöltéseimnél megtalálod :)
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.05.25. 15:14:12
  • SirTomax
    Showder Klub S30E07
  • imrus185
    Nem működik!
  • Jarinka1978
    Nevetni.kell.ennyi.az.egesz-Antal.Imre
  • Laser1
    Kedves Imrus185!

Itt tudod megtalálni a Duma Aktuálokat!
  • imrus185
    Üdv!
    Dumaaktuál felvételeitek nincsenek?
  • grekon
    Sztem VKároly anyagából van nézd meg a radiokesz.xls-t . De majd rakom .
  • Jarinka1978
    Szia,nekem is csak ezek vannak meg:(
    Viszont neked az 1992/05 és 1995/09 -tel több.Feltöltenéd ha megkérlek?Köszi és reméljük majd valaki által tudjuk bővíteni.
  • grekon
    Az 1990-es évtized Rádiókabaréi nincs meg teljesen senkinek ?
    A régi nagy féltöltőinknek hála 2000-ig teljes a Rádiókabaré gyüjtemény(ünk) a magasságos analógusoknak pedig szép 70-es évekbeli adag Rk köszönhetö , de 90-es kevés .
    Nálam található :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rádiókabaré 1991 : ápr ,máj ,okt
    Rádiókabaré 1992 : ápr , máj , nov
    Rádiókabaré 1995 : feb , márc ,ápr , jun ,szept , okt
    Rádiókabaré 1996 : márc ,ápr , máj , okt
    Rádiókabaré 1997 : jun ,nov
    Rádiókabaré 1998 : jun , nov , okt

• SirTomax
    Rádiókabaré - 2023.05.20. (egyben és vágva)
  • altermanus #16344
    Kabarématiné mai adása itt található
  • MisterV #16343
    Még érlelődik a végső forma és továbbra is bővülnek majd a "retro" anyagok, csak még feltöltés előtt áll néhány. Valamint a feltöltők anyagait nem mind ollózom ki innen, hátha megvan nekik összegyűjtve, úgy könnyebb lenne.
    Tehát ha valaki nem találja az anyagait, de ott is megjelentetné, tegye be valahova oda egy téma alá és rendezve bekerül majd a többi közé a helyére
    Mindig az első listába is bekerülnek az újabb anyagok pár napon belül, így nem kell lapozgtni. (A Krakenfiles audio formátumú anyagai pedig fórumon belül is lejátszhatóak... itt erre sincs lehetőség).
    De senkit nem akarok lebeszélni erről az oldalról, csak egy rendezettebb alternatívát kínálok.
    Továbbá ott van lehetőség link cserére is, tehát ha valaki elírta, offline a tárhely, nincs 10p-es javítási időkorlát.
    Illetve ha valaki offline anyagot talál, azt a bejegyzés alján jelezheti (bejelentés), és vagy új linket kap, ha a feltöltő segít ebben, vagy kikerül a listából.
    Itt a fenti lista 30%-a legalább offline és több anyag hiányzik a felsorolásból (pl. Duma aktuál, önálló estek, stb.).
    Szóval itt ez egy "gondozatlan kert", ott meg még "friss a vetés", még van vele munka, de gondozott lesz.
  • altermanus #16342
    DJ V ötlete volt, és átgondolva több értelme van, mint az SG-nek.
  • Dolfi516
    Szia Altermanus!
    Ahova feltetted a kabarékat, azt az oldalt nem is ismertem, de jó, hogy egybe gyűjtve és kategóriákba sorolva megtalálható minden.
    Köszi az elérhetőséget és egy reget gyorsan csináltam is. :)
    Üdv. és köszi a munkátokat!
  • grekon
    Rádiókabaré 2023.05.20. Házigazda : Felméri Péter

Maksa híradó - Maksa Zoltán ,Vida Péter , Varga Ferenc József
    Tóth Tibor : A méhek élete - Vida Péter , Bozó Andrea
    Ürmös Zsolt : Félrementek - Reviczky Gábor , Bezerédi Zoltán
    Sinkó Péter : Miért csak az Oscar - Varga Ferenc József , Nádas György , Vida Péter
    Katona Barnabás -
    Majláth Mikes László : Ünnepi zavar - Varga Ferenc József , Nádas György
    Falugyűlés - Ihos József , Bozó Andrea , Reviczky Gábor , Bezerédi Zoltán , Vida Péter , Nádas György
  • altermanus #16339
    még egyenlőre ide is leírom, de innen tölthetők a mai kabaré adások egyben.
  • Jarinka1978
    Nevetni.kell.ennyi.az.egesz-Bajor.Imre

Nevetni.kell.ennyi.az.egesz-Bodrogi.Gyula
  • MisterV #16337
    Humoróra 2023. 20. rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 A McDonald's étterm árat emelt
    02 Hülyét csináltak a MOL-Fehérvárból a rivális szurkolók
    03 Mészáros Lőrinc cége kontár munkát végzett a MÁV-nak
    04 Schadl György kitelefonált a börtönből, hogy 110 millió forint értékű órát és ékszert rejtsenek el egy bankban bérelt széfben, ezért pénzmosással vádolják őket
    05 A miniszter tanárnak küldené a kirúgott katonákat
    06 Közel száz orosz céget alapítottak Magyarországon a háború kitörése óta, többnél titkosszolgálati szálak húzódnak meg
    07 Már nem érvényes az országbérlet a balatoni InterCity-re
    08 Nizzába utazott a Fideszes tankerület az iskolaigazgatókkal, miközben nincs színes nyomtató a suliban
    09 Elbukta a sajtópert a lomb nélküli lombkoronasétányt építő polgármester
    10 Havi másfél millióért adnak tanácsot Orbán emberei
    11 A fél stábot kirúgják a nevet váltó Karc FM-től, teljesen átalakul a kormánypárti rádióadó
    12 Több dolgon is megdöbbent az itt járt uniós delegáció

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17 18 19 19+ 20
    Workupload:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12(25) 13 14 15 16 17 18 19,19+ 20
  • MisterV #16336
    Ez is tetszik:
    Előttem a 163335-ös Altermanus alján: Válasz 'SirTomax' üzenetére (#16332)
    Majd a 16332 a következő a sorban, ami NB2: tegnap, 18:50, tehát nem SirTomax és jön még egy 16332 SirTomax is tegnap, 18:20.

Egy katyvasz az egész. Bár kinyitva látszik, hogy ki mire válaszolt, de az azonos sorszámok eléggé zavaróak. (16334 sehol nincs)
    Én még szeptemberig maradok itt is a Humoróra végéig, addig talán lesz még, ha nem is extended, de kalózfelvétel, aztán én is itt végleg befejezem a (közre)működésemet.
  • altermanus #16335
    nem foglalkoznak vele, lehet én áttérek oda.
    Kapja be az SG, vagy pont szarják le, ezt is.
    (elnézést a vulgáritásért)
  • NB2
    megint nem látom a hozzászólást...

mivel láttam, hogy ki volt, sejtettem, mert pont kérni akartam, szóval nem kell, köszi :)
    de ez a fórummotor megjavulhatna már
    Utoljára szerkesztette: NB2, 2023.05.16. 18:50:49
  • SirTomax
    Rádiókabaré - 2023.05.13. (egyben és vágva)
  • SirTomax
    Showder Klub S30E06
  • altermanus #16331
    Túlterhelt medfiafire miatt, itt a duma aktuál 2023.03
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.05.16. 16:55:54
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 100. rész
  • SirTomax
    Privát kérésre feltöltöttem néhány bohózatot: letöltés
    Kellér Dezső - Pomócsi marad (Ha én egyszer kinyitom a számat) (Salamon Béla, Kibédi Ervin, Hlatky László, Komlós András, Victor Gedeon, Lengyel Gizi, Barlay Vali)
    Királyhegyi Pál - Fohász (Agárdy Gábor, Schütz Ila, Eszenyi Enikő)
    Lőrincz Miklós - Az ártatlan gyilkos (Körmendi János, Pécsi Ildikó, Szilágyi Tibor, Böröndi Tamás)
    Novobáczky Sándor - Sör nélkül nem megy (Sinkó László, Dózsa László, Raksányi Gellért, Szilágyi István, Bencze Ilona)
    Novobáczky Sándor - Unokák (Máthé Erzsi, Tábori Nóra)
    Rejtő Jenő - Az őrszem (Balázs Péter, Benedek Miklós, Császár Angela, Gálvölgyi János, Sunyovszky Szilvia, Szombathy Gyula, Tóth Enikő)
  • altermanus #16328
    2023.05.14. - Kabarématiné - webstream
    Lemaradt egy karakter.
    Bocsánatot kérek!
    Jó szórakozást!
  • MisterV #16327
    Hibás a link. A https után hiányzik egy kettőspont, de rövidíthető is és a // utáni részt elég használni. Amelyik tetszik.
  • Tibuka
    Nem tudom, hogy miért de ezt a hibaüzenetet küldi a MédiaFire amikor le szeretném tölteni
    a Kabarématiné "2023.05.14. - Kabarématiné - webstream" file-t.
    "Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor."
    A többi működik!
  • Jarinka1978
    Köszönöm a válaszokat,és a feltöltött anyagokat is.
    Házasságszédelgő 1986. Komédia

Antal show 1988.

Dumaparti 1969.
    Utoljára szerkesztette: Jarinka1978, 2023.05.15. 06:11:09
  • casyke1 #16323
    Igen nekem is van ilyen programom a telón nagyon ott van...így rögzítettem én us néhány hete amikor még fent volt...az 1993-as Ki mit tud néhány részét mert a sógoromék szerepeltek -és nyertek-benne...szóval egy 30 éves emléket sikerült megörökíteni.
    Viszont itt csak mikrofonnal veszi fel a hangot.
    Ha Tv-t nézek a telefonon azt is felveszi de itt már belső audió hangot használ nem a mikrofont.
  • MisterV #16321
    Neki már megírtam privátban, hogy letölteni ugyan nem lehet, de képernyő-rögzítéssel lementeni igen. Erre PC-s és droidos megoldás is létezik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oké, nem lesz azonos a minőség, de megfelelő (gyors) készülékkel jó minőségben is lehet rögzíteni.
    Sok olyan filmet láttam már a neten, amit pl. HBO-ról nem tudtak máshogy rögzíteni, csak így és nem vágták le az elejét, ahol indították a felvételt, szóval a DRM védetteket csak ilyen módon lehet "menteni".
    Droid: GU Recorder (ez képes a belső hangot is rögzíteni, a többi csak mikrofont, de ez is csak 10-es droidtól felfelé, alatta csak mikiről)
    PC: Streaming Video Recorder
    Hátránya, hogy az anyagot teljes hosszban kell rögzíteni, tehát időigényes, de mivel visszaszámolnak, lehet pontosan indítani, hogy a vezérlők már ne látszanak.
  • casyke1 #16321
    Ha onnan bármit le tudsz tölteni vagy az archívumból akkor Nobel díjat kapsz!
    Semmilyen letöltő de beéplő nem szedi le az ottani dolgokat.Azol az M3 illetve az MTVA archívum tulajdonai és nem engedik ki a kezükből.
  • Jarinka1978
    Innen:M3