17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Ikovacs
    Alpári humor, a Fábry mi volt? Azért persze szerintem az utolsó 2-3 hónaphoz képest javultak!
    És hol van Kiss Ádám, Bödőcs, Köhalmi....?
    Az RTL - en!
    Hol kabaréklub? Ezeknek nem lehetett megmondani miről humorizáljanak?!

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.03. 21:07:13
  • kroki63
    Királyhegyi Pál történetei ! Fantasztikus volt újra hallgatni, köszönöm a feltöltőnek! A szilveszteri kabaré viszont.. :( ahogy ujunkies is leírta, ugyanazt éreztem én is.
  • ujunkies
    Teljesen egyetértek veled, kivéve: "Nem rossz a Maksa", de sajnos az. Ezért is nem engedték volna soha a szilveszteri mikrofonhoz. Ami nála poénos, arról mindig kiderül, hogy nyúlta. Ö a 90-es évek Ricsifiúja, Tóth Eduja.

Azt megértem, ha valakit sértenek bizonyos poénok, vannak, amelyek engem is sértenek, de azt tudni kell, hogy a mostani Indexes cikk/komment hadjárat ellene inkább politikai színezetű. Mindenki nagyon magas erkölcsi színvonalon van nálunk és ez egyre csak erősödik. Azok az emberek, akik most tépik a szájukat, jól elröhögcsélnek egy South Park vagy Family Guy részen, de szerintem még a Rém rendes családban is vannak ilyen szinten sértő poénok. A zsidó viccek megszűntek, együtt a skót viccekkel, most éppen a cigány viccek tűnnek el. Szőke nőkkel viccelődni nem PC és lassan a rendőröket sem szabad vegzálni. A kövéreket még lehet, de szerintem lassan ez is tilos lesz. Nem prédikálni akarok, de hova vezet majd ez? És ki dönti el, hogy mit szabad? Kik vannak azon az erkölcsi színvonalon nálunk?
  • kisspall
    Engem például érdekelne, szívesen nosztalgiáznék picit.
  • blue moon boy
    Elég sokan letöltötték a Ludasomat, s mivel nem kaptam visszajelzést, ezért most rákérdezek, hogy feltegyem-e a többit is?
    Azt is írjátok meg, ha nem kértek belőle!
  • gazsula
    Maksa... Hát igen.
    http://comment.blog.hu/2015/01/02/nemi_eroszakra_varo_nokkel_trefalkozott_maksa_a_hir_tv-ben

Nem is az a baj, hogy mivel viccelődik, hanem az interjú egy másik mozzanata. Miszerint valami ilyesmi: "végre olyan vezetése van a kabarénak, hogy nem csak az alpári humor érvényesül." Megértem. Soha nem engedték vona szilveszteri kabarét konferálni. Pláne a másodrendű Maksahíradós társaság néhány "tehetségével". Magát a híradós jelenetet még Selmeczi Tibor találta ki valamikor a 80-as éves legelején. Ha jól emlékszem, "Valódi álhírek" volt a címe és a Schubert Éva hangja ugrik be. Aztán műfaj lett belőle, Farkasházy, hócipő stb. De a legtovább tartotta magát a Maksa híradó. Nem rossz a Maksa, de több szerénységgel szimpatikusabb lenne. Fikázza az újakat. "Új degenerációnak" nevezi unásig. Egyszer csinálna olyat, mint a Bödőcs, KAP, Hadházi, Vargaferi, vagy írna olyat mint a Pataki...
  • blue moon boy
    Már írtam régebben, hogy van jópár régi Luda Matyi viccmagazinom az 50-es, 60-as évekből. Ha érdekel benneteket jelezzétek és feltöltöm őket valahova és a letöltőlinket megadom itt a fórumban.
    Potyára nem akarok dolgozni vele, úgyhogy csak akkor szkennelem be őket, ha van rá igény.
    Mutatóba egyet megcsináltam. Innen letölthető:
    http://data.hu/get/8361535/LM_1965_julius_29.rar

Remek szerzőkkel a lapban (többek közt Mikes György, Kaposy Miklós, Galambos Szilveszter, Bajor Nagy Ernő, Feleki László) 1965. júl.29.
  • VKaroly
    Királyhegyi Pál történetei - 1. rész (2000, Királyhegyi Pál)
    itt

Királyhegyi Pál történetei - 2. rész (2000, Barabás Tamás, Királyhegyi Pál)
    itt

Királyhegyi Pál történetei - 3. rész (2000, Királyhegyi Pál, Tolnay Klári, Verebes István)
    itt

VK
  • ujunkies
    Köszönöm! Előveszem még, kevésbé zaklatott körülmények között is :)

Meghallgattam a szilveszteri kabarét, de Hofi még így is, sokadszorra, sokkal jobb döntés volt. Szerintem ez volt messze a leggyengébb kabaré az elmúlt sok évtized alatt. Bár még mindig jobb volt, mint a sima, mezei rádiókabarék. Amit el kellene felejteni, azok az énekes számok. Nem kellene erőltetni sem az előadókat, sem az éneket. Gáz. És Dévényi Tibi bácsi is. De ő mindig is az volt. Ki találta ki, hogy szerepeljen? Még felolvasni sem tud.

Fábry jó, de ezt a sztoriját 8-10 éve részben már hallottam. Persze nyilván nem a minőség miatt választották be a csipetcsapatba (akkor más nevek lettek volna mellette), hanem azért, mert ő most "szobatiszta". És azt tudjuk, hogy Fábry kinek focizik... Ő olyan, mint amikor a nagy megterített lakodalmas asztal egyik sarkán csak egy kis darab sz@r van - akárhogy is ott a sok finom étel, de mégsem az igazi a történet. Nem lehet egyszerű a politikai törleszkedést és "útmutatást" stand-upnak álcázni, de hát van az az összeg, amiért megy ez. Rajta kívül pedig senki sem szerepelt, aki a magyar kabaréban jelent valamit (aki igen, az a szokásost hozta, szokásosan, semmi extra - VFJ, Kern, mint előadó).

Ha belegondolok, hogy a Hofi, majd Bödőcs finálékat lecserélték erre a szánalmas különös szilveszter hülyeségre a végén, hát itt tényleg egy hagyománynak lett vége és jól mutatja a szintbeli különbségeket a korábbi és a mostani rádiókabarék között.
  • SirTomax
    A klubrádió utolsó Hofi blokkjában a Napsugaras jóéjszakát című lemezét hallottad.
  • Ikovacs
    Buék 2015 rádiókabaré vágva!

yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Buek2015.zip
    http://osztott.com/gsUe/
    https://1fichier.com/?ljhl835nu2

Buek2015.yup, z01, z02
    http://www.mediafire.com/?bxdxbbh6m8pz3m0
    http://www.mediafire.com/?pe9gtylw6den3zm
    http://www.mediafire.com/?n19xyfzzbu9xqvq

Jelszó:Ikovacs

41 tracks, 3 hours 1 minute 34 seconds

1.Buék 2015 - Bevezető szignál (0:35)
    2.Maksa Zoltán, Orosz György - Nyitó duma (6:24)
    3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:53)
    4.Kern András - Anyuka (6:10)
    5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:51)
    6.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Szilveszteri Pitbull paródia (2:24)
    7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:47)
    8.Hajdú Balázs - Duma (7:19)
    9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:27)
    10.Bagi Iván, Nacsa Olivér - Szomszéd kertje (5:23)
    11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:38)
    12.Open Stage-Lung László Zsolt, Kozma Attila - Duma (7:19)
    13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:28)
    14.Badár Sándor - Duma (19:35)
    15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
    16.Bruti - Csecsemő dal (5:34)
    17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
    18.Redenczki Mária - Duma (6:26)
    19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:35)
    20.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Sorban álláskor otthagyott mikrofon (6:35)
    21.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
    22.Kertész Richárd - Duma (11:36)
    23.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
    24.Szilágyi Annamari, Vida Péter - Nemzeti Italautomata (5:57)
    25.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:00)
    26.Somogyi András - Duma (5:04)
    27.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:16)
    28.Három Kismalac - Szilveszteri dal (5:55)
    29.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
    30.Fábry Sándor - Duma (19:49)
    31.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:43)
    32.Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter - Pappa pia (8:44)
    33.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
    34.Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Dévényi T, VargaFJ - Falugyűlés (8:49)
    35.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
    36.Pataki Balázs - Slam poetry (4:39)
    37.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
    38.Aradi T, Bagi I, Nacsa O, Pindroch Cs, Szilágyi A, Varga FJ, Vida P - Külpol-ovi (9:12)
    39.Pagoda Énekegyüttes, Kabaré All Stars - Finálé - Különös szilveszter (6:27)
    40.Buék 2015 - Vége szignál (0:43)

Bónusz, amit kitiltottak a kabaréból...

41.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.01. 19:29:42
  • Ikovacs
    Nekem elvileg meg van mind 6 óra, de még nem jutottam hozzá!

• ujunkies
    Tegnap biztosra mentem: amennyi időm volt kabaréra azt Hofinak szántam a Klubrádión (köszönöm a tippet, Ikovács!).
    Azt hittem mindent ismerek tőle, de az utolsót azt hiszem még nem hallottam, vagy nem ebben a formában (vagy nagyon régen). Nem tudjátok melyik volt az? 11 és éjfél között az utolsó Hofi-blokk. Előre is köszönöm, ha megírja valaki.
  • SirTomax
    A szolnoki Szigligeti Színház szilveszteri gálaműsorában ennyi "kabarészerűség" volt:

Szilveszter 2014 - Gálaműsor a szolnoki Szigligeti Színházból (részlet).mp4
  • Dzsini
    BUÉK 2015 – Este 9-től a Kossuth Rádióban
    Elhangzik:
    1- Maksa Zoltán-Orosz György: Nyitó
    2- Maljáth Mikes László: Anyuka (Kern András)
    3- Pitbull-Nádas Gábor Dávid-Kenderessy Attila: Szilveszteri Pitbull paródia
    (Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi)
    4- Hajdú Balázs: Stand-up
    5- Ürmös Zsolt: Szomszéd kertje (Bagi Iván, Nacsa Olivér)
    6- Open Stage: Stand-up (Lung László Zsolt, Kozma Attila)
    7- Badár Sándor: Stand-up
    8- Bruti: Csecsemő dal
    9- Redenczki Mária: Stand-up
    10- Varga Ferenc József: Sorban álláskor otthagyott mikrofon (Aradi Tibor, Varga Ferenc József)
    11- Ricsifiú: Stand-up
    12- Ürmös Zsolt: Nemzeti Italautomata (Szilágyi Annamari, Vida Péter)
    13- Somogyi András: Stand-up
    14- Három Kismalac: Szilveszteri dal
    15- Fábry Sándor: Stand-up
    16- Benny Andersson-Polgár Péter: Pappa pia (Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter)
    17- Ihos József: Falugyűlés (Szilágyi Tibor, Ihos József, Harmóniák Annamary, Dévényi Tibor, Varga Ferenc József)
    18- Pataki Balázs: Slam poetry
    19- Kenderessy Attila: Külpol-ovi (Aradi Tibor, Bagi Iván, Nacsa Olivér, Pindroch Csaba, Szilágyi Annamari, Varga Ferenc József, Vida Péter)
    20- Várkonyi Mátyás-Pagoda Énekegyüttes+Kabaré All Stars: Finálé - Különös szilveszter
  • nedy
    Boldog Újévet Mindenkinek!
  • grekon
    Köszönőm feltöltőknek egész évi munkájukért .
    Boldog és kabarékban jobb évet kívánok .
  • VKaroly
    Rádiókabaré - 2014. szilveszter
    egyben, vágatlanul

itt

Mindannyiótoknak boldog új évet kívánok.

VK
  • kapbenc
    Köszönöm az egész évi munkátokat, megosztásokat. Jó humorban gazdagabb 2015-öt kívánok mindenkinek!
  • Quovadis
    Ez igazán gyors volt !
    Köszönet a többi feltöltőnek is, egész évi munkájukért és a kellemes percekért, amiket ezzel szereztek.
    A böllérbalett számomra meglepetés volt, pedig ismerek minden Bödöcs dumát, ami elérhető neten, földön.

B.U.É.K. minden kabaré rajongónak !
  • VKaroly
    Bödőcs Tibor - Böllérbalett (2014)
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • SamsungMonitor
    BÚÉK!
  • carcass69
    Boldog új esztendőt mindenkinek, és óriási köszönet a feltöltőknek.! (jó) humorban bővelkedő 2015-öt!
  • kroki63
    BUÉK! Köszönet a Feltöltők egész éves munkájáért!
  • Ikovacs
    A Klubrádióban 18.00-24.00 Hofi, Hofi, Hofi...

• ujunkies
    Kedves Feltöltők és Fórumtársak!

Boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek!
    És külön szeretném megköszönni a feltöltők munkáját!
    Remélem, jövőre is lesz energiátok és kedvetek megosztani a kabarészámokat velünk ;)

• blue moon boy
    BÚÉK! azaz:
    Bárcsak Újra Éledne a Kabaré!
  • Hay #10072
    B.Ú.É.K.!
    Egyben KÖSZÖNET a "humorforrásoknak" :-)
    Hay
  • zsorzsi88
    Sziasztok!
    Ezzel az összeállítással kívánok a kedves fórumközösségnek boldog új évet! :) És én is köszönöm a feltöltők egész éves munkáját!

Bonbonierre szilveszter 2014

Ha kicsit pongyolára sikerült, akkor ezért elnézést, de most ennyire volt kapacitás.
    BÚÉK NEKTEK!!!!!
    Gergő
  • lackovar1
    Boldog Új Évet ! Örök hála a feltöltésekért minden fáradhatatlan feltöltőnknek! Már csak kabaré kéne, de az meghalt...
    Utoljára szerkesztette: lackovar1, 2014.12.31. 09:23:27
  • SirTomax
    A 4. helyett az 5. részt ismételték.
  • dgaal1997
    Vasárnap:
    21:30 Comedy Central bemutatja s10e09
  • Imremagdi
    Szia!

04-es Comedy Centrál bemutatja felvétele nem sikerült?
  • Obsitosur
    Tele vagyok hemoglobinnalhosszabb változat.

Utoljára szerkesztette: Obsitosur, 2014.12.30. 23:23:46
  • zsorzsi88
    Köszönöm szépen! ;)
  • grekon
    Nem is a két új mondattal van a bajom ; a régi szám szó szerinti elmondása zavar . .
  • blue moon boy
    Nem értek veled egyet.
    Ebben van legalább egy kis közélet, és nem csak a semmitmondás, ami jóideje elöntötte a magyar kabarét. Nem kell minden mondaton nevetni, nem árt néha a sorok mögé is nézni.
  • grekon
    Na szép lesz 10 éves számokba beleírnak másfél új poént . .
  • blue moon boy
    Egy kis előzetes:
    https://www.facebook.com/video.php?v=785276244884610&set=vb.533690950043142&type=2&theater
  • VKaroly
    Ne keresgélj tovább. :)

Sinkó Péter: Egyenes adás (1985, Gálvölgyi János, Kern András)
    Hofi Géza: Tele vagyok Heboglominnal (1978, Hofi Géza)

VK