Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szep munka, azert az ID3 tag irasok kozben neha olvassatok is. Aki Keres, talal. 😉

VK

Jim Morrison
10889 ben latod, hogy nekem hogy sikerult. Online pdf to docx convertert hasznaltam, kikopiztam a sorokat tab ok helyett | jelet raktam. Kb ennyit csinaltam. A baj az, hogy evszam es eloadok 2. Hasab 😞 szinek se maradtak meg, de az a kisebb baj... ha vk nem talal semmit akkor a kovetkezot fogom csinalni:
Betutipus, font meret egyseges. Docx et atnevezem zipre es a benne talalhato xml t fogom feldolgozni. Appbol talan menni is fog, csak figyelni kell a hasabokra.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:35:58

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy nincsenek szépen teggelve, meg elnevezve a file-ok, így release-nek a mostani túl gagyi, miközben a gyűjtemény van annyira értékes, hogy ennyi melót beletegyünk és megcsináljuk pöpecre.

KÖNYVTÁROSOK ELŐRE!!! 😄
Sztem VK ügyesen fog kutakodni a neten 😊 De még akkor sem lesz sztem tökéletes, minden human input hibás. 😄 A tag-gelést viszont szívesen rád bízom, mert nagyon nem érek rá mostanában semmire és az csuklóból nem megy, gogoléznom kéne hozzá órákat. A pdf-be beletettem már kis időt, nekem automatikusan nem sikerült vállalhatót kovácsolnom belőle, mert semmilyen eszközt (pdftotext, tabula, sumatra) nem tudtam rávenni, hogy tegyen vmi elválasztást a field-ek közé, a space meg nem volt jó, mert az ugye van a field-ekben is, a két space se volt jó, mert olyan field is van... Szal nna, mielőtt nagyon nekiállnánk ezzel a résszel szívni, sztem várjuk meg VK-t.
Mi a baj vele gyerekek? Én már töltöm lefelé a torrentet.
Jim Morrison
na, akkor megvan ki fog vele pepecselni ha VK nem tud szolgálni forrással 😄
én türelmes leszek... ha kell jövő évet is megvárom míg újra előveszem a projectet...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Számomra teljesen világos. Adatbázisprogramozóként a fél életem ilyen izélődésekkel töltöm, csak én millió sorokkal :X 6k sort egy éjszaka alatt lezavarok, nem ügy 😄 De inkább legyünk sztem kicsit türelmesek :p
Jim Morrison
arra gondolsz, hogy csak A zs -ig van? Egyszerű a magyarázat, rosszul termeltem ki első körben a pdf ből a megnevezéseket, így
0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
lett a
0002.mp3|Szilágyi György|A Magyar Rádió reklámvizsgája / A zsűri réme
helyett 😊
De most teljesen máshogy csinálom, az első 2000 fájllal
véletlen belepötyögtem és ezaz 😊

Forrásfájlból gond nélkül és biztosan hibamentesen tudnám átírogatni a fájlokat...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:06:48

aaah, már a második hibás :X
Jim Morrison
remélem megvárja míg kész leszek az átnevezéssel, és akkor szépen el lesznek nevezve, id3 tagelve (pl telón sokkal jobb mert kereshető)

AnarchoiD
ez csak a 3ada hiszen csak 4k ig van (tudom mivel nalam 6506 a vege 😉 es nalam sem teljes)

jim : ezen enis filoztam, de amikor en utoljara figlalkoztam id3 taggingal akkor meg 50 file atirasa is nagy melo volt (nekem) es 6k kicsit sok lett volna 😉
latom te nem az en szintemen csinalod 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.30. 23:05:23

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jim Morrison
Jelenleg így néz ki:

1 dll, 1 exe és egy hanglistproba.txt amiben benne vannak a fájlok adatai egy kicsit megformázva. Igazság szerint még picit várnék VKarolyra, legalább az évek miatt, bár tény, hogy már így is sokkal jobb. Ja és a program azokat a fájlokat írja át amik ugyanabban a mappában vannak.
(total commander bal oldalt hogy néztek ki, jobb oldalt és alul az látszik milyenek lettek)

szerk: megpróbálom első kétezret feldolgozható formátumba tenni, és ha jó akkor átküldöm.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 22:45:05

Ha eljuttatod a v0.1 metodust (vagy elàrulod hogy nevezheto àt) örök hàlàm kisèr . Ha a Cím, Zeneszerző jó tovàbbira ott a pdf .
AKINEK ELKERULTE A FIGYELMÈT :

VKaroly àltal talàlt audio 1. rèsz :

http://osztott.com/KbCc/

VKaroly àltal talàlt audio 2. rèsz :

http://osztott.com/rnbS/

màr pàr napja felraktam osztottra kicsomagolva , MisterV pedig gyàrtott hozzà Jdownloader Conatiner fájlt :

http://osztott.com/TEHg/Kabare_Audio.dlc .

Jim Morrison
Igen, én is bízom benne, hogy VK nak megvan emészthető verzióban valahol. Ha nincs akkor valami nagyon trükkös dolgot ki kell találni. Ékezetetek jó, hogy mondod, köszi!

Én meg megpróbáltam pár módon valami fogyasztható táblázatot csinálni a pdf-ből, de sajnos mindegyik változatom annyi hibát tartalmaz, hogy azon kézzel senki nem akar végigmenni (cellahatárokkal van a gond). Bízom benne, hogy VK majd esetleg talál egy jó megoldást valahol az interneten 😉

Filenevek: ha script-ből át is nevezel, és esetleg csinálunk majd egy final torrentet, akkor pls ügyelj/ügyeljünk arra, hogy ne legyenek benne ékezetes nevek, tehát azokra is tégy be egy replace-t majd pls.
Jim Morrison
Na, végeztem is az v0.1 el. Igazából az a problémám, hogy Cím, Zeneszerző jó, de az évszámot és az előadókat nem tudom előhalászni. Nem PDF ből halászom, hanem áttettem DOCX-be, és onnan notepadban pár kattintással ilyen forumátumba alakítottam át:

0001.mp3|Moldova György|Jelentés a Titanicról / A páncélszekrény titka
0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
0003.mp3|Nagy Bandó András|Inkább a mama|
0004.mp3|Majláth-Mikes László|Vásárfia, vásárnénje
0005.mp3|Sinkó Péter|Tömöri tanár úr|
0006.mp3|Boncz Géza, Fogarasi János, Lehr Ferenc|Felnyergeltem Mariskát
0007.mp3|Maksa Zoltán|Kínai árus|

Évszám és előadók másoláskor nem mellette jelennek meg, hanem jóval alatta, gondolom másik hasáb... Szóval ha meglesz a forrás táblázat akkor pikkpakk kész lesz a kis progi ami id3 tagokat varázsol... és nevezi:
Évszám - Író - Dara név
formátumba? az jó lenne?

Jim Morrison
én pl egy meghívásos torrent oldalon vagyok fent, jó ez így 😊

Dzsini
Továbbra se értem mi bajod a lenti torrentoldallal ahol seedelünk, de teljesen felesleges meghívásos alapú torrentoldalakra feltenni bármi ilyesmit. Nem oda való.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na elindult már 😊 Köszönjük,ha majd le ér vállala valaki hogy feltölti a nevemmel az egyik torrent oldalra? 😊 Bármelyik magyar torrentoldalra megtudom hívni 😊 Várom a jelentkezőket 😊
Én azt mondom hogy a szerző töltse fel ncore-ra és onnan lekapjuk könnyebben 😊
Egszercsak 4.5 lett az avail nálam is, szóval mostantól semmi extrázás, sima seed vagyok. A zip amúgy úgy keletkezett, hogy az eredeti oldalról így tudtam egyben letölteni. A pdf-ben lévő lista pedig benne van külön a torrentben (textbe már le tudtam menteni, de a cellahatárokat még nem tudtam belekódolni, mindjárt nézem azt is...)

Jim Morrison
természetese a forrással sok időt spórolnék =)
VKaroly remélem ebben tudsz segíteni (ha nem akkor kitalálok valamit.

Mi alapján van szín kódolva? erre nem jövök rá. fekete az átvezető, ilyesmi?

Dzsini
Találtam egy olyat, hogy MP3 Book Helper - ami elvileg tud .csv -ből tageket begyűjteni és fileba írni, csak két (három) gond van vele ránézésre:
1: a pdf-ből csv-t kéne csinálni - megfelelően formázva (vesszők, idézőjelek, ilyesmik problémásak, ráadásul van, hogy ki sincsenek töltve) vagy elkérni a pdf forrás táblázat fileját, de úgy könnyű 😉
2: a csv-t megetetni a programmal úgy, hogy elfogadja a sorrendet - filenév, szerző, cím, év, közreműködők, és megegyezni egy formátumban, ha átnevezés is lesz.
3: egy közös megoldással mindenkinél azonos formátumot létrehozni, hogy ne 1 seed kezdjen neki a leendő új torrentnek.

De akkor ezt most itt rád bízom, te vagy a programozó 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.30. 19:44:09

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Oh, pdf elkerülte a figyelmem.
Én szerintem megpróbálok valami toolt csinálni rá, program elindít, és a megadott mappákban a fájlok id3 tagjait átírja a pdf nek megfelelően. Legalább valahogy én is kiveszem a részemet... Na meg nincs az az isten, hogyha letöltöm őket manuálisan mindet átírjam ^^

Cziras: https://kat.cr/vk-t11830475.html

Valaki felteszi valamelyik torrentoldalra esetleg?
Dzsini
Gyakorlatilag az van a zipben, amit a lenti linken is látsz. A 4 számjegyű mp3-ak ömlesztve, id3, egyéb tag nincs. Minden adat a mellékelt pdf-ben van.

Elvileg megoldható a pdf-ből a szöveget táblázatba dobni, onnan pedig valami automatával tagelni / átnevezni az összeset...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.30. 19:04:46

Bocs, de - valszeg - a koromnál fogva ebből semmit sem értek. Csak le szeretném szedni mind a 100 gigát. Nekem 50 körül leáll, háromszor próbáltam, így jártam. Mi lenne a megoldás, kedves hozzáértők?

Jim Morrison
Tudnátok valami képet linkelni a fájl strukturáról ami a zipben van? osztott oldalon vkaroly fájloknál zavar, hogy nem tudom melyik mikor műsör, stb (id3 tagról nem is beszélve =))
több kisebb szeletből álló, rendszerezett torrentbe én is beszállnék 😊

Dzsini
Innen nézve 2.994 az availability, de igazából mindegy, Ha megbeszéljük, hogy kicseréljük a kitömörítettre, akkor megcsinálom én is, és beszállok rögtön seedelni.

De az 5 seed az sztem kamu egyelőre, mert az availability még nem érte el a 2.0-át. Úgy probálom csinálni, hogy mindenkihez lehetőleg más részek jussanak el először. De igazábol nem lényeges, mert vagyunk elegen, pár napon belül már élni fog a cucc nélkülem is, akármit is csinálok, így talán picit hamarabb. Nálam 8TB hely van, és ebből nem vagyok képes még 100G-t felszabadítani csak úgy, de szép lassan azért haladok (már csak 60G kell) :p
Dzsini
Kiszedni bármelyik zip tud, lejátszani közvetlen tömörítvényből az egy más kérdés 😊 (ha nagyon ki tudom én is sakkozni, de akkor tologatni kell a külső vinyóval, hogy legyen egyben még 100 giga hely...)

5 seeddel már nem kel initialozni, elosztjuk a terhelést egymás közt.

Béna ez a zip-es dolog. Linuxos unzip az tud részleges zip-ból kiszedni file-okat, de borzalmas bénázás ez így. Seed-ben viszont jók vagyunk, nekem most 5 seed-et ír, én 100Mb-en vagyok, időnként initial-seed-re pakolom magam, időnként meg megeresztem mindenkinek. Átlag 1-5MB/sec-el mennek a mostani peer-ek, ügyik vagytok, jobb a helyzet, mint reméltem, már nem a feltöltési sebességünkön fog múlni.
Dzsini
Így meg már vagyunk négyen seedek a vk-hoz, elég gyorsan feltoljuk bárkihez azt a 100 gigát. Amúgy lehet, hogy van olyan lejátszó, ami zipből is tud közvetlen dolgozni...

Ikovacs
A holnapi kabarématinékban a BUÉK 2015-ből válogattak. Itt van újra a teljes verzió vágva, hogy ne kelljen a Zsoldos hülye dumáját hallgatni!
Ja, és a kimaradtak is!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://osztott.com/wJbx/

Jelszó:Ikovacs

BUÉK 2015
BUEK2015.zip

41 tracks, 3 hours 1 minute 34 seconds

1.Buék 2015 - Bevezető szignál (0:35)
2.Maksa Zoltán, Orosz György - Nyitó duma (6:24)
3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:53)
4.Kern András - Anyuka (6:10)
5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:51)
6.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Szilveszteri Pitbull paródia (2:24)
7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:47)
8.Hajdú Balázs - Duma (7:19)
9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:27)
10.Bagi Iván, Nacsa Olivér - Szomszéd kertje (5:23)
11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:38)
12.Open Stage-Lung László Zsolt, Kozma Attila - Duma (7:19)
13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:28)
14.Badár Sándor - Duma (19:35)
15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
16.Bruti - Csecsemő dal (5:34)
17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
18.Redenczki Mária - Duma (6:26)
19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:35)
20.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Sorban álláskor otthagyott mikrofon (6:35)
21.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
22.Kertész Richárd - Duma (11:36)
23.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
24.Szilágyi Annamari, Vida Péter - Nemzeti Italautomata (5:57)
25.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:00)
26.Somogyi András - Duma (5:04)
27.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:16)
28.Három Kismalac - Szilveszteri dal (5:55)
29.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
30.Fábry Sándor - Duma (19:49)
31.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:43)
32.Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter - Pappa pia (8:44)
33.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
34.Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Dévényi T, VargaFJ - Falugyűlés (8:49)
35.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
36.Pataki Balázs - Slam poetry (4:39)
37.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
38.Aradi T, Bagi I, Nacsa O, Pindroch Cs, Szilágyi A, Varga FJ, Vida P - Külpol-ovi (9:12)
39.Pagoda Énekegyüttes, Kabaré All Stars - Finálé - Különös szilveszter (6:27)
40.Buék 2015 - Vége szignál (0:43)
41.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)

Ja, és a kimaradtak:

Buék 2015 kimaradtak
BUEK2015_kimaradtak.zip

26 tracks, 1 hour 27 minutes 1 second

1.Buék 2015 kimaradt - Bevezető szignál (0:08)
2.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)
3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
4.Pindroch Csaba, Vida Péter - Falunap pályázat (5:07)
5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:49)
6.Pindroch Csaba, Aradi Tibor, Varga Fernc József - Pindroch és a rajongók (5:17)
7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
8.Wéber Tamás - Utazás (4:06)
9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:06)
10.Szikra László - Duma (6:42)
11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:20)
12.Lorán Lenke, Kern András - Olvasópróba (6:15)
13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:25)
14.Maksa Z, Aradi T, Ayala, Ihos J, Varga FJ, Wéber T - Maksa Híradó 1. (11:51)
15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
16.Maksa Zoltán, Lorán Lenke - Maksa Híradó 2. (5:02)
17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:34)
18.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Aladin faktor (2:59)
19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:31)
20.Maksa, Aranyosi - Dart Vader (2:10)
21.Aranyosi Péter - Duma (10:53)
22.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:57)
23.Éles István, Vida Péter - Művész vagyok, ments ki innen! (5:15)
24.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:20)
25.KO-Média különítmény - Dalos stand-up - Aj jaj jaj (7:21)
26.Buék 2015 kimaradt - Vége szignál (0:43)

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.12.30. 17:30:15

Ikovacs
Ha valaki olvassa valahol az MR Kossuth BUÉK 2016 részletezését, az írja meg vagy tegye ide ki, sokkal hamarabb lenne kész a vágott verzió!
Lehet, hogy még az éjjel megvágnám! Volt már rá példa!

Kirakom majd, csak krónikus helyhiányom van (kinek nincs ugye :p) és most nincs időm piszmogni még nyamvadt 100 gigányi hely kiokoskodásával se :p
Jim Morrison
Én is megvárom a kibontottat, ez így nekem (is) sok 😊 Remélem szépen van kategorizálva...^^

AnarchoiD
az en tragediam : 99gig lejott a 100bol 😉 most toltsem le ujbol torrenten ? 😊

87file hianyzik 😉 a 6593 -bol 😉

mgvarom hatha fudaraki kitolja kibontva 😉

de ha nem az sem nagy tragedia 87 ide vagy oda nem nagyon szamit, igyis 10000 ev kabarehallgatas lessz ebbol 😉

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.30. 13:45:13

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Randa szépséghiba, hogy zippelve van, így nem lehet az egész letöltéséig belekezdeni, nem volt most időm elég helyet csinálni. De ami késik, nem múlik. Remélem VK nem haragszik meg 😉
Köszönöm szépen!

https://kat.cr/vk-t11830475.html
Sziasztok!

A kabare.noip.me sajnos nem elérhető. Ez most csak ideiglenes, vagy már január előtt véglegesen törlődtek a fájlok? 😞

VKaroly àltal talàlt audio 2. rèsz :
http://osztott.com/rnbS/
Ikovacs
Heti hetes 2015.12.27 avi

heti 7_15_12_27.zip

http://osztott.com/wJbx
https://1fichier.com/?dulm4d6ypl

Jelszó:Ikovacs

Dzsini
Január 4-ig előfizetés nélkül is nézhető az M3 (persze magyar IP-ről).

Sziasztok!

Valaki rögzíti az M3-n a TV2 Kabarészínháza című sorozatot?

Köszi:

Miki

Gyanítom, hogy az mp4-et sem tudják lejátszani, viszont ez a böngészőből azonnal indítható, előzetes letöltés nélkül. Ez is előny. Remek ez a közvetlen link. Valamint köszönet és hála, stb, stb....😊
MisterV
Hetihetes ezentúl egy korábbi jelzés miatt (miszerint a régebbi lejátszók nem kezelik a MKV formátumot) MP4 formátumban kerülnek feltöltésre, továbbá a megnevezés is változik (XXX_HetihetesYYMMDD formátumra), hogy az aktuális linkeket ne kelljen lesni itt az oldalon, hanem az osztotton mindig legfelül szerepel majd a legfrissebb. (Így a kezdőszám 999.)

Hetihetes 2015. 12. 27. - MP4 - 392,32MB

Továbbá Grekon anyaga összegyűjtve Jdownloader Conatiner fájlba (2000db link): Kabaré (Audio) - 21,19GB