17151
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Jarinka1978
    Hát igen a szint az csak lefelé megy,és nem gondolom hogy azért, mert nem tudnánk elfogadni az újdonságot,az új előadókat.Nem.Azért mert eltűnt az egyéniség mint olyan.Én így voltam a stand up-osokkal is,először nagyon szerettem őket,most már Badárt is kikapcsoltam az indokolatlan káromkodásai miatt...:(
  • MisterV #17149
    Én erre már korábban (évekkel ezelőtt) kitértem. Annó nagyon jó volt a hangutánzásaival, dalaival, majd hosszasan eltűnt. Amikor elkezdtem kabaréfelvételre járni, még énekelt (6-8 éve), nem sokkal később viszont elkezdte ezt a Jolika dolgot, ami egynek még elment, hogy lehessen "nemzetiségi" megjelenítés a rádióban, de ilyen rendszeresen már zavaró.
    Az "Orsós - Usztics" még vicces volt, furfangos dolgokat tartalmazott, de ez olyan, mintha konkrétan cigányok között lennék. Egy teljesen más világ, ami nekem nem tetszik. Sem a hozzáállásuk a dolgokhoz, sem a túl szabados viselkedésük, sem a beszédstílusuk.
    Sajnálatos módon ez egy állami rádió és az ország "félre"vezetői fontosnak tartják a kisebbség megszólítását (Dikh tévé, stb.), mert ott 1 családban lesz akár 10 gyerek, aki idővel lehet szavazóréteg a megszokott 0-3 gyerekes családokhoz képest. Salgótarjánban pár éve jártam választási időben, 1 ellenzéki (nem roma) plakátra 20 kormánypárti (roma) jutott.
    Így aztán ez is egyértelmű, hogy ha csak 1 roma is hallgatja a kabarét, akkor meg kell szólítani őt. Az értelmiségieket akkor miért nem kell???
    "Survivor, a könyvtár", "Bálint gazda tanácsai", "Nulladik típusú találkozások", Montágh Imre beszédtanár, stb. Régen rengeteg volt, ami nevelő célzatú vagy legalább tudományos, irodalmi, ugyanakkor humoros volt. A Jolika nálam már olyan, hogy szól, de a végén nem tudnám elmondani, hogy miről... egyszerűen elmegy a fülem mellett. Ugyanakkor a felvételeken az idősebb korosztály megőrül tőle, annyira tetszik nekik. Hallottam tőlük sokszor felmordulást, amikor Fábry következett: "Jajj... ne!", de amikor "Jolika" jön, akkor előveszik a mobilt és fotó módban próbált videó-felvételt készíteni legutóbb az előttem ülő 2 percen keresztül, tehát nem volt a szellemi szint magaslatán. De ez épp nekik szól és a már említett kisebbségnek.
    Ez is egy műfaj épp úgy, mint a L’art pour l’art társulat, vagy Sándor György, ami stílus az előbbi esetében sokszor erőltetett, az utóbbi esetében pedig a sorok között kell keresni a poént. Sajnos közülük már egyik sem szerepel a kabaréban, pedig engem pl. inkább ők érdekelnének, mint a mai színvonaltalan számok, vagy pár mondattal átköltött régi alkotások.
    Valószínűsítem, hogy az itt irók/olvasók életkora átlagban 40+, ezért mi még tudjuk, hogy milyen egy jó kabaré, a fiatalok meg csak a standup-ot ismerik és egyesek még poénból is cigányul próbálnak viselkedni: "Dikmán csaje!", mert Győzike és hasonló színvonalon nevelkedtek.
    Nekünk idősebbeknek már nem nagyon fognak minőségi műsorral kedveskedni, nosztalgiázzunk inkább a régi felvételekkel.
  • kjozsef056
    Ez a Bach Szilvia csak engem irrítál?? Ahogy meghallom hogy az következik nyomom el a vérbe
  • grekon
    Rádiókabaré - 2025.02.15. Házigazda : Felméri Péter

Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Vida Péter
    Fehér Gáspár : Kommentek - Bozó Andrea , Aradi Tibor , Varga Ferenc József , Vida Péter
    Horváth Tibor : Csúnyaság szalon - Csőre Gábor , Kerekes József
    Bach Szilvia - Kálmán sokban
    Fecske Csaba : Kisikló - Vida Péter
    Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Bozó Andrea , Kaszás Gergő , Csuja Imre
    Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
  • SirTomax
    Kabarélexikon - 183. rész - Balázs Péter
    Kabarématiné - 1205. rész (2025.02.08)
    Kabarématiné - 1206. rész (2025.02.09)
    Rádiókabaré - 2025.02.08.
  • grekon
    Rádiókabaré - 2025.02.08. Házigazda : Nádas György

Maksa Zoltán : Száz éves néni - Maksa Zoltán , Bach Szilvia
    Török Ádám -
    Fehér Gáspár : Dezsö és Rezsö - Vida Péter , Csőre Gábor
    Jolika - Bach Szilvia
    Fülöp Viktor -
    Aradi Tibor : Gasztrofesztivál - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
  • jmdrhu
    nagyon köszönöm
  • SirTomax
    Badár Sándor - Ha a hülyeség fájna (2025)
    Kabarélexikon - 182. rész - Szombathy Gyula
    Kabarématiné - 1203. rész (2025.02.01)
    Kabarématiné - 1204. rész (2025.02.02)
    Rádiókabaré - 2025.02.01.
    Tabi László - A sors könyve
  • Jarinka1978
    Húúú,nagy köszönet érte!Mióta kerestem...
  • SirTomax
    Bakelit lemezről digitalizálva:
    Rádiókabaré a parlamentről (1989. június 21.)
    Nagy köszönet VKárolynak, hogy elérhetővé tette ezt a lemezt!
  • magistvan
    Itt megtaláltam: Hajdú Balázs - Csodabogarak
  • jmdrhu
    Udvözlet, keresem Hajdu Balazs Csodabogarak c. elöadasat, a Viasat6-on adjak most, nem tudtam letölteni, esetleg valakinek megvan ?
    köszönettel
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1201. rész (2025.01.25)
    Kabarématiné - 1202. rész (2025.01.26)
    Rekop György - REKOP 40
  • Jarinka1978
    Hátha valakinek újdonság:
    T. Ház csöngettek! 1994.
  • SirTomax
    Én úgy tudom, hogy ez a kis részlet a "Ligeti legendák" című összeállításhoz készült.
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1199. rész (2025.01.18)
    Kabarématiné - 1200. rész (2025.01.19)
    Showder Klub S33E07
  • mini-Max
    Erdélyi Mihály - Zimberi zombori szépasszony (Szombathy Gyula, Schütz Ila, Bodrogi Gyula, Tóth Enikő) 1981
    Nekem megvan ez a jelenet, de csak 13 perc, úgy tűnik, mintha ez a nagyobb operettből lenne egy részlet?
    Utánakerestem hogy ez egy 3 felvonásos nagyoperett volt. Elképzelhető, hogy ennnyiből csináltak egy kisbohózatot?
    Esetleg tud erről valaki bármit?
  • Jarinka1978
    Azért ez még szórakozás lehetett...:
    Váci búcsú 1983.

Utoljára szerkesztette: Jarinka1978, 2025.01.18. 16:49:04
  • Tibuka
    Most már nálam is működik!
    Nem tudom mi lehetett a probléma.
    Köszi, hogy rá néztél!
  • SirTomax
    Nekem mindegyik működik.
  • Tibuka
    Szia SirThomax! Nekem a mai feltöltéseidre azt írja ki, hogy a letöltés "sikertelen"
    Tudnál tenni valamit a siker érdekében?
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1197. rész (2025.01.11)
    Kabarématiné - 1198. rész (2025.01.12)
    Bödőcs Tibor - Barbárglamour (2025)
    Showder Klub S33E06
  • lac coo
    Igen, láttam a műsort , Dennis és Lakatos Laci volt értékelhető. A többi 1.5 óra alibi műsor volt. A 20 !Éves a dumaszinház szintén ilyen gáz volt. Többet ilyenekre nem adok pénzt az tuti !
  • casyke1 #17127
    Mivel nem vagyok profi hogy tv-ből vegyem fel másként oldottam meg.Szerintem így se rossz.A lényeg hogy megvan.

Bödőcs Tibor - Barbár Glamour
  • casyke1 #17126
    Mi más lenne?Már az első öt percben rájöttem.De nincs vele semmi baj...mert teljesen más a repertoár és kicsit változatosabb is mint a Mercy.Azt már úgyis untam...
  • kjozsef056
    Sok kommentet olvastam talán Musimbe facebook oldalán ahova kitette az estet hogy nagy élmény volt neki.... Őt dicsérték hogy jó volt mint mindig ,de Hadházi a "gálához" képest gáz mivel kb ismételt válogatás volt önmagának... ami szerintem is gáz.
    Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2025.01.07. 23:25:55
  • MisterV #17124
    Az említett webrádiót hallgatva kiderült, hogy ez nem más, mint a TopFM Comedy rádiónak az utódja, mert ugyanaz a felkonf, ugyanazok a reklámok az egyéb (mulatós) rádiókra és ugyanúgy tele van Showderklub anyagokkal. Én azok miatt nem hallgattam a Mercy és a TopFM kabaréit, mert egyrészt vannak vizuális poénok, másrészt az az erőltetett röhögés nem is hasonlít a valós kabarés nevetésekre.
    Az örvendetes, hogy új számok is vannak benne, amiket én a RK hallgatásának mellőzése miatt még újként élek meg, de az említett videós anyagok miatt számomra nem jobb, nem több, mint a már említett webrádiók.
    A Pestikabaré sajnos néhány óránként ismétel. Pl. a vidékiek Pesten (plázáznak, bevásárolnak) 6-8 óra alatt legalább 4x lement, amikor folyamatosan hallgattam.

Sajnos ha az ember nem saját szerverről adásol, hanem egy távoliról, oda csak csekély mennyiség tölthető fel, ami automatikusan keveredik, ha a végére ért. Ám mivel nincs benne reklám, a fenntartását saját pénzből oldják meg, így örülhetünk, hogy szól valami. Így nem kritizálok, csak jeleztem, hogy azonos az említett új webrádió anyaga a korábbi rádió anyagával, némi újabb műsorszámmal feltöltve).
  • SirTomax
    Kabarématiné - 1196. rész (2025.01.05)
    Showder Klub S33E05
  • smith09 #17122
    Köszönöm a tájékoztatást.
    Nem gondoltam volna, hogy ennyire nincs toppon . : /
  • Cziras

Bruti posztja
  • smith09 #17120
    Ennek az előzményéről tudtok esetleg valamit?

https://magyarnemzet.hu/bayer-zsolt-blogja/2025/01/kossuth-dijat-mire
  • zhwriter
    Sziasztok, BÚÉK mindenkinek! Szilveszteri Aradi-Varga Show egészben megvan valakinek? YouTube-ra csak külön jelenetenként töltötték fel, és nincs is sorrendben.
  • MaddionMax
    Esetleg Hadházi 60! online stream-e nem került valaki által rögzítésre?
  • kirol
    BÚÉK mindenkinek!
  • Laser1
    Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
    Köszönöm mindenkinek az itteni munkáját!

Köszi, SirTomax a BÚÉK 2025 munkádat és fáradozásodat!
  • SirTomax
    Rádiókabaré - 2024.12.31 - BÚÉK 2025
    A szombati ismétlésből kivágták a Szomszédnéni Produkciós Iroda produkciójának a végét, ami a szenilis öreg bírókról szól, illetve Bálint Endre Boldog új évet című jelenetét. Ezeket a hangtárból pótoltam.
  • JacquesHordeaux
    Reméljük, ez nem jut a többi sorsára...
  • casyke1 #17113
    Bocsánat...lehet benne keresni is...mégiscsak megvan... :)
  • kjozsef056
    Ezer köszönet!!
  • casyke1 #17111
    Amúgy a streamelhető rádiók listáján is rajta van https://onlinestream.live/?search=r%C3%A1di%C3%B3+comedy

Köszönöm a tippet! Most kereshetem a többi VR-ben is, hátha megtalálom... :)