17455
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15675
    Akinek van kedve, este fél 8-kor kezdünk és egy órán át szól a kabaré!
    Kabare Club Podcast - S03E15
    Jelenetek:
    1)Hadhazi,Vida - A buszvezető titkos élete
    2)Markos 60 éves
    3)Aradi,Varga - Patikában felejtett mikrofon
    4)Bodrogi - Egyre könnyebb
    5)Csala,Galvolgyi - Jelenetek egy házasságból (Víz ágy)
    6)Katona,Usztics - Autószerelőnél
    7)Bodrogi,Csala,Galvolgyi,Halasz,... - Villámtréfák (Skótok)
    8)Aradi,BrodiN,Jeges - Átok
    9)Bodrogi,Usztics - Ötletember
    Aki akar fel is iratkozhat :) Holnaptól letölthető a YouTube leírásban megjelölt linken.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.12.09. 16:16:34
  • Cziras
    Sziasztok! Szép napot! :)
    Vannak bárkinek Bakai László kabaréi? :)
    Vagy Nevetni kell ennyi az egész részek Balázs Pétertől?

Köszönöm!
  • Jarinka1978
    Malfox Analogue új feltöltése:1974.04.01.A Rádió Kabarészínháza - Áprilisi műsor
    Bár ez is egy olyan felvétel mely valószínűleg sokunknak megvan,de ez jobb minőség a meglévőnél.Ráadásul itt megvan a teljes eleje is,viszont hiányzik róla a vége lekonferálás.A rosszabb verzióról azt levágtam,és rávágtam ennek a végére.Ide feltöltöm a simát és a rávágottat is.Normalizálva van a db mindkét feltöltésen.RTV újság igazoló link mellette megtalálható.
    Sima: 1974.04.01.A Rádió Kabarészínháza - Áprilisi műsor
    Vágott: 1974.04.01.A Rádió Kabarészínháza - Áprilisi műsor (rávágott végű)
  • MisterV #15672
    Humoróra 2022. 10 rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 Elnapolták a döntést támogatás ügyben
    02 A kormányőrök új ruhákat kapnak
    03 Matolcsy vallott: 12 éve tudja, hogy rossz az irány, de nem tett ellene semmit
    04 Az árstop lassú lépcsőzetes kivezetéséről többször beszéltek... HAZUDTAK!
    05-07 Elfogadták az egészségügyi törvényt
    08 A fixáras termékek (ahogy az üzemanyag) hiányoznak a boltokból
    09 Már nem fixáras az üzemanyag, de még mindig hiánycikk
    10 A 14%-al emelt nyugdíj meg sem közelíti a tényleges élelmiszer infláció 40%-os emelkedését vagy az alap élelmiszerek 70%-os emelkedését
    11-12 Az elszegényedés egyre nagyobb
    13 Megint támad a vírus
    14-16 Diákok, tanárok együtt az utcán... mennyire lesz tanult így ez a nemzedék?
    17 A Lánchíd 1 hét múlva a busz és taxi előtt megnyílik
    18-19 Karácsonykor előforduló balesetek
    20 Az ünnepet megelőző bevásárlás...
    21 ...és a vásárolt termékkekkel kapcsolatos problémák
    22 Fenyőállítási nehézségek, azaz "Itt akkor is szeretet ünnepe lesz, ha mind bele is döglünk."
    23 Ünnepi céges rendezvények a haknizók szemszögéből
    24 Vicc ez az egész

Online is hallgatható és letölthető a következő linken (az előző részekkel együtt): +
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
  • MisterV #15671
    Nem a kbps a fő tényező, hanem a beállítás. Egy rossz beállítással (gyors kódolás) a 192 is lehet a 96-os minőséggel azonos, míg egy lassú precízebb kódolással akár 256-os minőség is kihozható a fájlból.
    Én fejhallgatóval dolgozom, nem kishangszórón és fejhallgatón nagyon feltűnőek a különbségek (magas hiánya, középből túl sok van, a nevetés zavaróan fülsüketítő, stb.).
    Az én anyagaim 170kbps körüliek (VBR 75%) és leglassabb kódolással, ami ha a forrásanyag is engedi, tökéletes hangzást biztosít.

A 90-es évek végén én magnódeckkel rögzítettem. Azok a felvételek (Komjáthy György zenei műsorai) még ma is szép tisztán szólnak az akkori kazettákon. Sajnos akkoriban még nem voltam kabaré gyűjtő, csak hallgató. Viszont már akkor érdekelt az audi technika, így törekedtem a minél jobb minőségre, ami a mai napig megmaradt... ezért is kérdeztem rá a jobb minőségekre... ráadásul gondolom nem csak a feltöltőknek lehet meg az említett anyag, hanem egyes gyűjtőknek is, akik nem csupán meghallgatták, hanem el is tették az arhívumukba.
    Így még próbálkozom, hátha akad olyan, aki 10 éve is itt volt és most is itt van és az elmúlt évek anyagai szerepelnek a gyűjteményében.
  • SirTomax
    Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy amikor elkezdtem kabarékat gyűjteni 43 évvel ezelőtt, akkor volt egy pici kazettás magnóm és egy csöves rádióm. Ezeknek a felvételeknek egy jó része ezekből az anyagokból lett digitalizálva a 90-es évek közepétől kezdve.
  • grekon
    Sose értettem a nagy rajongást a magas kbps számért , ugyanis nem attól függ a minöség és hanganyagnál jó az 56-92kbps ha jól van normalizálva (és csak feleslegesen foglal több helyet).
    Én a Rádiókabarét a hangtárbol szedem le 56kbps és -1db , jól szól és hangosabb egyes 192kbps-os felvételeknél és csak 24Mb ; eszembe nem jutna más formátumba arhiválni .
    Lassan fél terrányi mp3 kabarém van ; hála régi feltöltöinknek , nagy megelégedésemre .
  • altermanus #15668
    Én pedig ezekből szoktam összeállítani többek közt a Kabaré Club Podcastot.
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 5. rész
  • MisterV #15666
    Köszi, azokat korábban már néztem, 1-2-t le is szedtem, de nagy részük elég rossz minőség: 56kbps (régi középhullámú Kossuth egy táskarádión kb.)

Jó minőségeket keresek, ami min 128, de inkább 192kbps vagy feletti és 44,1kHz, nem kevesebb.
  • SirTomax
    Ez még él:
    https://mega.nz/folder/IF5G3QiR#RfsjAjPGKv8x9NvhOLf1fg
  • MisterV #15664
    Gyűjtőktől kérdezném ismét, hogy a korábbi már offline vágott rádiókabarék elérhetőek valahol?
    Gondolok itt az osztott, dir50, mixdrop, workupload, 1fichier feltöltésekre 2012 végétől, amik ma már használhatatlanok.
  • Jarinka1978
    Malfox Analogue újra meglepett minket:Mp3-ba letöltve,normalizálva,mellette igazoló kép RTV újságból+előszó:1974.03.04.A Rádió Kabarészínháza - Márciusi műsor
    (Már sokunknak megvolt ez Garai Richard feltöltéséből,de ez sokkal jobb minőségű,és egy picit hosszabb is.)
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 4. rész
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 3. rész
  • SirTomax
    Malfox Analogue új feltöltései:
    Rádiókabaré 1976.11.08. Az épülő Klinikák állomásról
    Rádikabaré- BUÉK! 1964 (nem teljes)
  • SirTomax
    Showder Klub S29E08
  • grekon
    Rádiókabaré 2022.11.26. Házigazda : Aradi Tibor , Varga Ferenc József

AradiVarga : Magyar ufo invázió
    Horváth Tibor : Sziszenetek - Bezerédi Zoltán , Lengyel Tamás , Vida Péter
    Szobácsi Gergő -
    Trunkó Barnabás : A világot jelentö deszkák - Lengyel Tamás , Vida Péter
    Maros András : Repülös utas - Vida Péter
    Fábry Sándor - velencei uti élmények
    Rádiókabaré 2022.12.03. Házigazda : Aradi Tibor , Varga Ferenc József

Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
    Nyilas János : Villámrépák - Bozó Andrea , Bezerédi Zoltán , Kerekes József
    Katona Barnabás -
    Móricz Tamás : Celeb kiképzés - Vida Péter
    Bach Szílvia - Versek
    Tóth Tibor : Lujzavárosi szurkoló - Kerekes József , Vida Péter
    Sulyok Péter - felujitás
  • Jarinka1978
    Bödőcs új videója:Gyurcsány rappel
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 2. rész
  • Jarinka1978
    Hátha valakinek nincs meg Flac-ban:Éles István - Éles-Horváth Kabaré - FLAC
  • Jarinka1978
    Teljesen jó hogy régebbi dolgok is újra felkerülnek,mert sok régi link már nem él,köszönöm minden feltöltő munkáját!
  • Vincentcloud
    Köszönöm, kicsit durva hogy ez egy 6 éves szám
    Utoljára szerkesztette: Vincentcloud, 2022.12.04. 20:54:23
  • zsorzsi88
    Sziasztok!

Sajnos a Kabarécsütörtök podcast-tel kicsit megfáradtam, elcsúsztam, így jobb híján arra gondoltam, hogy a 2013-ban "kitalált" Esti kabaré sorozatomat osztom meg apránként ezentúl, hétköznap esténként.
    Az első rész advent vasárnapi ajándék :)

Esti kabaré - 1. rész
  • altermanus #15651
    Greggale - Trikolor (2016)
  • Vincentcloud
    A dalt ami 26:50-től van, elárulnád micsoda?
  • altermanus #15649
    Ismét jelentkezett A Vicc Szent, a Kabaré Szabad adásunk, ami letölthető formában a youtube leírásban megtaláltok, nem mellékesen utált hangommal is :D Jó szórakozást!
    https://www.youtube.com/watch?v=DXkoy2JE6_k
  • altermanus #15648
    2022.12.03.
  • Obsitosur
    Igen, régi volt.
  • Dolfi516
    Szia!
    Én is imádom hallgatni a humorórákat, sok olyan kabaré is van benne amit most hallok először, számomra remek kikapcsolódás.
    Én is említettem annak idején, amikor kezdted, hogy jó ötlet az aktuális témákhoz kapcsolódóan összeválogatni kabarékat, de ha
    nincs az aktuális témához éppen kapcsolódó kabaré, az sem baj szerintem.
    Ezzel azt akarom mondani, hogy én kabarét szívesen hallgatok mindig, elég érdekes világban élünk most és nekem felüdülés, ha
    ilyeneket hallgathatok, még akkor is, ha nem valami éppen aktuális dologhoz kapcsolódik.
    Azt mondtam annak idején, hogy a Sass Józsi mondta, hogy a kabaré azért van, hogy nevessünk azon, amin egyébként sírni kéne.
    Abszolút igaza volt. És nem egy pesszimista típus vagyok, de kevés olyan napom van, amikor nem jön jól pl. este egy kis kabaré
    kikapcsolódásnak.
    Volt, amikor éjjel nem tudtam aludni, kabarét hallgattam és annyira hangosan kezdtem nevetni, hogy a nejem felébredt, hogy mi a baj velem. Szóval a nehéz időszakokon is átsegít engem és egyébként is nevetni mindig jó dolog.
    Köszi az eddigi munkádat, bízom benne, hogy folytatod.
    Üdv: Dolfi
  • MisterV #15645
    Köszi, igyekszem, bár a hosszan elhúzódó témákra már kezdenek elfogyni a kabarészámok. Éjjel egykor még alig pár hírhez találtam kabarét, de aludtam rá egyet és hamar összejött. Így aztán nem tudom meddig lehet még ismétlés nélkül tovább csinálni a hírekhez kapcsolódást.

Viszont ha már meg lettem szólítva, akkor most jelzem, hogy a 31-ei rész már 30-án fel fog kerülni az addig ismert hírekkel...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... mivel 30-31-én a leányfalui strandon én csinálom előszilveszteri és szilveszteri bulit. (Az még nem zárt be.) Termálfürdő, tehát kellemesen meleg a víz, de csak szabadtéri strand. (Napközben én is általában a vízben vagyok, szerintem kellemes hidegben is, gőzölög annyit, hogy a víz felett sem fázik az ember.)
    Akinek van kedve személyesen is találkozni velem, mert belehallgatott az fájlok ID3 információiban található mixoldalon a mixeimbe és tetszett, annak tudom ajánlani.
    Az előszilveszter (péntek) inkább retró stílusúbb lesz, a szilveszter (szombat) inkább bulizósabb a retrótól a napjaink slágereiig, de az említett zenei oldalon a tavalyi buliba is bele lehet hallgatni (az éjféli sallangok nélkül).
    Ha valaki odajön hozzám azzal, hogy a Humorórából ismer, még egy mix-DVD-t is kap ajándékba a legutóbbi mixeimmel (amik az oldalon is szerepelnek).
    Ott nem fogok pofázni, ott a zenéé a főszerep.

Tudom, nagy a szegénység, hiszen műsorról műsorra folyton megemlítem a témát, ezért jelzem, hogy pénteken (tudtommal) csak 3e Ft lesz a belépő a 20:00 - 23:45-ig tartó bulira, míg szombaton 20:00 - 01:45-ig tart, ám akkor már 15e Ft-ba kerül és elővétes, amiből 7e lefogyasztható a büfében.

Elnézést az önreklámért, ezért is rejtettem, hogy ne rondítsak bele az oldalba.

A híreken kívül egyéb szilveszteri témájú számok is szerepelni fognak a 30-ai részben, több zenés kabarészám is lesz a hangulat fokozásaként, de nem kívánok senkivel versengeni, hogy több vagy jobb legyen. Várhatóan kevesebb hír lesz a 2 ünnep között, ezért ha épp nincs téma, egy-egy más témához válogatom össze a számokat.
    De az messze van még. Addig még 3 rész lesz.
  • Laser1
    Szia, Dj V.!

Köszönöm szépen a "Humorórá"-kat! Nagyon jók, szuperül készíted.

Üdv: Laser1, Peti
  • MisterV #15643
    Humoróra 2022. 09 rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01-02 Esik a hó
    03 A kormány visszaélt a személyes adatokkal a választási kampány során
    04 A kormány hozzáállása
    05 Az únió szerint a korrupció továbbra is virágzik, újabb javaslatokat tettek és amíg azokat nem valósítják meg, nem adnak pénzt
    06 A szóban forgó korrupció
    07 Nem jön pénz
    08 Csak kis hazánkban van egyedüliként a világon vészhelyzet
    09 Háború (az országot kb. nem is érinti, de kommunikálni folyamatosan tudnak róla, lásd bombás reklám, stb.)
    10 25%-al megszaporodtak a bolti lopások, ahol a pénzen kívül alap élelmiszereket lopnak el
    11 Csak feltevés, de hamarosan a bankok következhetnek a boltok után a lopási sorrendben
    12 Tanártüntetés, személyesen mentek tájékoztatni az únió képviselőit
    13 Kirúgott tanárok
    14 A sál ügy
    15 Még mindig aktuális kérdések, témák
    16 Spórolás
    17 Újabb uszodák kényszerültek bezárásra a rezsiárak miatt
    18 Ügyek elsimítása, tüntetők, nyugdíjas szegénység, LMBTQ és vágyak a vezetőkkel szemben
    19 Egyes cégeknél már elkezdődtek a karácsonyi rendezvények
    20 Viccek, apróságok

Online is hallgatható és letölthető a következő linken (az előző részekkel együtt): +
    01 02 03 04 05 06 07 08 09
  • ximix #15642
    Régi volt?
    http://www.tvmt.hu/BMegyeriGabriella.htm

Nagy filmművészeink - Gózon Gyula – színész portré, (1961)
    rendező: B. Megyeri Gabriella (Balla Ferencné)
    op.: Kenyeres Gábor
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Elnézést, hogy nem kabaré. A Filmmúzeumon régen volt egy Gózon Gyula portréfilm, ezt keresem. Sajnos a címére nem emlékszem.

Köszi:

Miki
  • NB2
    Köszi
    Török Ádám, Benk Dénes, Mogács Dániel, házigazda Kiss Ádám
  • SirTomax
    Showder Klub S29E07
  • zhwriter
    Sziasztok! Egy kis olvasnivaló! :)
    https://szilveszterimusor.blog.hu/2022/11/27/mit_neztunk_10_eve_a_2012-es_szilveszterrol

• MisterV #15637
    Valóban sok minden hiányzik itt a fenti listából, sőt azt is észrevettem, hogy pl. szilveszteri adás van x évig, de ugyanakkor visszalapozva már offline az, ami a gyűjteményben még nem szerepel (pl. az utóbbi évek), tehát sehonnan nem tölthető (max tube vágatlan rosszabb minőségben).
    Tudom nagy meló, de igazából itt a fenti linkeken 2011-ig van csak a RK, 12-22-ig pedig a fórumban megadott linkek már nem élnek.
    Így én is kérném, ha valakinek megvannak ezek az anyagok, az töltse fel valahova!
    Akár privát torrent is oké (vagy ha kell, FTP is megoldható), 100M-al tudok leszedni és 10M-el tudok visszaosztani napi 4-6 órát, ha ez a megoldás egyszerűbb lenne és akkor max én tölteném fel valahova ha időm engedi, hogy ismét közkincs lehessen.
  • Jarinka1978
    Nagyon szeretném a következő Meggyűrűztek adásokat:
    1984.Sas J.,1985.Verebes I.,1986.Farkasházy T.,1988.Nagy Bandó.,1989.Sinkó P.,1992.Déri J.,1993.Selmeczi T.,1996.Fábry.,1998.,Nagy Bandó.2003.Sándor Gy.,2004.Litkai G.,
    Köszönöm szépen a fáradozását ha valaki megosztja velem.