17456
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15876
    Egyet nem értek!
    Mostanában is van olyan, hogy egy műsor, hosszabb vagy rövidebb bennük, az adott riport, vagy interjú.
    A Klub rádió ezért ,,vesztette el" a frekvenciáját, Budapesten.
    Röviden: Van nekik a reggeli gyors című műsoruk ami 4 órás hírek-, reklámok-, ajánlókkal és abból éjjelente egy órát (ami olyan 50 perc) megismételnek.
    06:00 Reggeli Gyors
    09:00 Reggeli Gyors/Reggeli Személy (így van a műsorújságukban.)
    Csak a reggeli személyt szokták ismételni 01:45-kor (vagy ahogyan kijön)
    Erre a médiatanács azt mondta hogy, hamár ismételnek, ismételjék az egészet, hisz úgy egy műsor ezért is kaptak egy elmarasztalást, hogy hogyan gondolják.
    Megkérdeztem (akkor még volt Twitterem) Szalay Dánielt, hogy ez, hogy működik nagyjából hasonlót leírt nekem, mint a fentiek.
    (eddig a bevezető)
    2023.01.14 - Kabaré (ismétlés) - 53 perc
    2023.01.14 - Kabaré - 58 perc
    De kérdezem én, hogy akkor ez milyen ismétlés az MTVA-tól, hogy az esti kabaré 5 perccel rövidebb, a délutánival szemben?
    Ezért senki nem felelős?
    Ez már így megy évek óta, és azért nem emelem fel most hangom (írok nagy betűkkel), valakinek szabad, valakinek neeem!
    Kedves MTVA! Innen üzenek nektek, hogy Április előtt kellett volna ellenzéki politikusokat meghívni, nem Április után, mert szerény meglátásom szerint, akik elvakultak (mint ahogy most írok én is), azokon már úgy sem szavazz a másik oldalra.
    Elnézést a kirohanásért, de ez engem mérhetetlenül dühít, hogy más rádiókban 5 mp miatt (nem csak a klub rádiót) milliókra megvágják pl kevés a beszéd, a magyar zene ami öt évvel fiatalabb, ezek meg ,,hmmm levágunk 5 percet!"
    Többek között ezért hagytam fel a kabaré gyűjtéssel is.
    Hamarosan jövök a kabarématinéval is.
  • Cziras
    Nagyon szépen köszönöm SirTomax! :)
  • zitababa5
    Köszi ezt a cikket! Élmény volt olvasni! Olyan volt, mintha visszamentem volna a múltba. Választékos, retro ízű és rendkívül akkurátus képe volt, lett a rádiókabaré akkori változásának. Már akkor érezték, hogy közeleg a rádiókabaré aranykorának vége....de a rendszerváltás, az aktuális témák, farkasházy és a felfedezett új humorfesztiválos tehetségek, a bevált nagy humoristák 1995-ig hozták az aranykor színvonalát. Szerintem nagyjából 1969 - 2002 szilveszteréig olyan színvonalú, politikailag bátor, humorban egyedi és most már retro kabarénak számító és megismételhetetlen korszak részesei voltunk, ami a mai autokrata, egyoldalú és központosított elnyomó jobboldali rendszerünknek már nem fér bele a tűréshatárába.....megölni, cenzúrázni a humort egy országban olyan, mint vágóhídra küldeni a bikát, akinek egy szexi nőstényt ígértünk!

https://retrokabarevideok.blogspot.com
    Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2023.01.15. 01:27:18
  • Jarinka1978
    Hátha valaki nem olvasta:A Rádiókabaré aranykora: Óvatosak és duhajok
  • SirTomax
    Ennyit találtam: link (Volt több is, de a duplikátumok miatt töröltem.)
    Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2023.01.14. 21:22:36
  • Dolfi516
    Sziasztok!
    Úgy látom, hogy vannak lelkes feltöltők, akik folyamatosan teszik fel a letölthető kabarékat, ezért én nagyon hálás vagyok nekik.
    Szándékosan nem írtam neveket, mert ha valakit kihagyok, akkor az neheztelhet rám, de köszönöm mindenkinek a munkáját.
    Örülök, hogy mindig van mit letöltenem és a kabarék hallgatása közben még jobban érzem magam.
    Köszönöm mindenkinek a kitartó munkáját és bízom benne, hogy folytatjátok.
    Üdv. minden feltöltőnek: Dolfi
  • Cziras
    Sziasztok! :) Szép estét Mindenkinek! :)

SirTomax ha még nem megyek nem megyünk az agyadra a sok sok kéréssel, akkor ismét hozzád fordulok.

Régen volt egy olyan műsor mint a Mókatár, ha jól emlékszem az volt a címe hogy Jó kedvet kívánunk!

Abból vannak e esetleg kabaré jeleneteid bohózataid?

Nem szoktam kitenni semmit sehová csak itthoni megtekintésre szoktam kérni a kabarékat bohózatokat amiket megosztasz a fórumon lévőkkel.

Sokszor ha tehetném fél napokat kabarékat meg bohózatokat néznék.

Előre is nagyon szépen köszönöm,és köszönjük.
  • zitababa5
    Szegény Laci, pedig mennyit dolgozott vele! 299 videó volt a csatornáján és nemcsak a kabarék hanem a retro rendezvények teljes videói is szuperek voltak a múltból. Én sokat cserélgettem vele nagyon sajnálom!
    EGYÉBKÉNT az MTVA nagyon bekeményített idén! A digitalizálóinak is korlátozták a hozzáférési jogokat és sorra töröltetik a Youtube csatornákat! Ezt a fórumot is nézik, úgyhogy csak óvatosan!!! A MI adónkból működtetik az MTVA-t milliárdokkal, de mostmár nem tűrik a visszaéléseket...pedig mondták a belsősök, hogy a szalagokat a régi rádiókabarékról kiselejtezték, és egy-két ott dolgozó vitte haza egy részét és titokban digitalizálta....erről nem csak én tudok, hanem Farkasházy is mesélte.
  • hajdani
    Ismét köszönöm.
  • SirTomax
    Nagy Bandó András - Székely mese (2004)
  • hajdani
    Most már célirányosan fordulok hozzád, megint Nagy Bandó amit nem találok az archivum között: Székely mese
  • altermanus #15865
    Rádiókabaré 2023.01.14. - 58 perc - BUEK 2023 - 1. rész
    Forrás: Kossuth Rádió Internetes stream AAC+
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.14. 14:50:46
  • MisterV #15864
    Bing keresőben még kijönnek találatok: Dömök Videó Produkció (Dr. Dömök László)
    https://www.youtube.com/channel/UCRpoar7iO6q9zSbcaD7vogg

...de:
    Ezt a fiókot megszüntettük, mert harmadik felektől több alkalommal a szerzői jogok megsértésére vonatkozó követelést kaptunk a felhasználó által közzétett anyaggal kapcsolatban.
  • SirTomax
    Tegnap délután törölték a Dömök Videó Produkció csatornát.
    Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2023.01.14. 11:32:02
  • sariimi
    Köszi Jarinka, én le is szedtem a feltöltésedet, viszont a YT linken nekem nem töltődik be semmilyen csatorna, és a "Dömök Videó Produkció" keresésre sem jön elő semmi használható. Nálam lehet a hiba?
  • altermanus #15861
    2023.01.14 - Kabarématiné
    Forrás: Kossuth Rádió Internetes stream AAC+
  • BladeW
    Sziasztok!

Mogács Emberfej műsoráról mit tudni? Elvileg valamikor ősszel volt egy TV forgatás belőle (Comedy, gondolom), de nem nagyon találok róla infót, azt se tudom, hogy játszották-e egyáltalán.
  • zitababa5
    Szánalmas vagy... anyukád nem tanított meg arra, hogy egy nővel ilyen stílusban nem beszélünk? Vagy az irigység beszél belőled vagy még soha nem voltál nővel....szerintem mindkettő
    Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2023.01.14. 01:01:26
  • gergoart
    Kedves Ravasz Zita!

Részedről a korrektséget megemlíteni erős túlzás.
    Kabaré kéregetéshez,kolduláshoz profi szinten értesz ezt elismerem,tapasztalatból.
    Sajnos volt már részem kabaré cserében veled.
    Eröltetett ál jószándékú stílusban elkezdesz kommunikálni,ígérsz fűt-fát,majd miután megkaptad a jeleneteket,műsorokat,utána trehányul összevissza dobálgatod a másik fél által kért anyagokat,pontosabban a cserébe kért archívumodból kért anyagaidból kb kettőt,négy hellyett.
    Utána eltűnsz.
    Ha neked ez így normális,akkor váljék egészségedre.
    Nálam annyit értél el az átveréseddel, (több tagnál is) hogy veled soha a büdös életbe nem jut eszembe kabarékat "cserélgetni".
    Szívből sajnálom,hogy megnövekedett az áramszámlád a sok videóvágás,logó készítés miatt. :(
    Az oldalad hemzseg a pontatlan információktól,művészek nevének közléséről.
    Egy dologgal kapcsolatban viszont fogadd őszinte elismerésemet.
    Kabarékat gyűjtesz.
    Olyan kabarékat amiknek volt mondanivalójuk,tartalmuk,igazi alkotói munka,amiken lehetett még nevetni.
    Minden jót!

Utoljára szerkesztette: gergoart, 2023.01.13. 21:48:26
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 30. rész
  • MisterV #15856
    Humoróra 2023. 02. rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 A Rádiókabaré színvonalának helyzete, illetve oka
    02 Vármegyék, ispánok. Elkészültek az új megyenév-táblák, de még szokatlan a hírekben a hangzása a vármegyének
    03 Haladunk vissza a korban a már előbb említett hír kapcsán. Mi lesz a következő? A Gyevi bíró?
    04-05 Múlt hétvégén végetért a tanárok "túrája", azaz a hosszú menete vidékről a fővárosba, ám a kezdetről rengeteget hallottunk, a befejezésről már kevésbé
    06 Az ápolók, mentősök és egyéb egészségügyi személyzet is kapott ígéretet tavaly a fizetésemelésre, ám magát az emelést még mindig nem kapták meg
    07 A hét nagy részét esőzés tarkította és továbbra is várható csapadék
    08 Végül megvette az állam a Vodafone-t, noha költhette volna másra is azt a rengeteg pénzt (Az ÁSZF így várhatóan változik, érdemes lesz majd figyelni a személyes adatokat érintő új pontokra, hogy mihez fér majd hozzá a kormány.)
    09 Erasmus. Már tavaly év végén az únió jelezte, hogy az alapítványokban szereplő pártkatonák miatt nem felel meg az elvárásaiknak, tehát nem lesz pénz, ám ezt itthon mintha meg sem hallották volna
    10 A magánnyugdíj-pénztárban maradottak újabb veszteséggel számolhatnak az elmúlt év kapcsán, mert csupa rossz befektetést kötöttek a pénztárak és a forint árfolyama miatt további veszteségek keletkeztek
    11 A környező országok mindegyikében legalább 100 Ft-al olcsóbbak az üzemanyagok, mint hazánkban, de az állam ezen nem kíván változtatni (áfacsökkentés, jövedéki adó csökkentés, stb.), mert így nagyobb hasznot tehet zsebre
    12 Egy felmérés szerint a fizetése 1/3-át költi már a lakosság nagy része üzemanyagra... ezért lesz szükség a biciklisávokra, mert lassan már csak azzal éri meg közlekedni
    13 Libanoni templomok felújítására költ a magyar kormány, míg itthon megélhetési válság van

+

Krakenfiles:
    01 02
    Workupload:
    01 02
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 29. rész
  • Cziras
    SirTomax-nak szerintem nincs olyan bohózat,kabaré ami neki nincs meg :)

Szerintem hónapokig ellenénk a gyűjteményével. :)
  • hajdani
    Na, ezt se hittem volna, hogy ilyen hamar meglep valaki vele.
    Örök hálám, nagyon köszönöm.
  • SirTomax
    Nagy Bandó András - Bordal (2000)
  • hajdani
    Nagyon régóta vadászok Nagy Bandó egyik felvételére: Borvers (vagy bordal?). Talán valakinél megvan és megosztaná velem?
  • Jarinka1978
    Dömök úr újabb feltöltése(úgy elkészítve mint az előzőek):1988.10.03.Nagy nevettetők
    De kérlek titeket kommenteljetek,iratkozzatok fel a csatornájára,hogy lássa van a feltöltéseire igény.Köszönjük neki!
  • Jarinka1978
    Ha valakit érdekel:Dömök Videó Produkció kabarék YT-os feltöltései rendszerezve:
    -Eleje,vége felesleg levágva
    -Normalizálva
    -Pontos lejátszási dátumok megkeresve
    -RTV újság oldalak mellékelve (csak azokhoz ami eddig nem volt meg)
    Két részben tudtam csak feltölteni:
    Dömök 1.
    Dömök 2.
  • Mithrandir86
    A videókat, hanganyagokat egyszer már megvágtad, szerkesztetted, további munka nincs vele.
    Nem állítottam, hogy pénzt kérsz érte, de valamit mégis elvársz CSERÉBE. Mégis, ennyi anyag birtokában ki tudna felajánlani olyasmit, ami nincs meg neked?
    Nem követem a facebook munkásságodat, a blogodra is csak azért néztem rá, hogy lássam milyen anyagokkal hencegsz. Túl sok értelme nincs a blogodnak. Kb. mintha egy warez fórumot lapozgatnék, annyi különbséggel hogy ott letöltőlinkek is vannak az anyagokhoz.
  • zitababa5
    4,6 TB Kabaré anyagot rendszerezni munka mellett lehetetlen. Én a megszerzés napjára mappát nyitok, de rendszerezve nem, arra még nincs időm....Ha figyelmesebben olvastad volna soraimat nem tennél fel rossz kérdéseket! Persze IQ-ban nem vagyunk egyformák....A több óra napi munka a facebook oldalam napi frissítését vette el. Kabaré videókat vágni, logót szerkeszteni bele. De ha láttad a facebook oldalt akkor nem kérdeznél butaságokat. Mert nem csak kabarék, hanem több ezer retro fotó, vidám fotó, viccek és egyéb retro érdekességeket is raktam fel naponta. Na ezeket kitúrni, gyűjtögetni a netről ez nagy idő volt.....Ha pedig figyelmesen olvastál volna látnád, hogy a blogomon lévő anyagokat nem pénzért adom ( nem szorulok rá ), hanem szívesen cserebelélek. Ha van olyanod ami nekem nincs akkor kérhetsz érte bármit. Ennyi. Ez így korrekt. Olvassunk már figyelmesebben!
  • Jarinka1978
    Köszi ennek a feltöltőnek sok jó kabaréja van még:Dömök Videó Produkció kabarék
  • Cziras

Hofi a Budai Park Színpadon
  • Mithrandir86
    Kedves Zitababa, nem tudom feltűnt-e neked, hogy itt a fórumon olyan anyagokat osztanak meg az emberek bármilyen ellenszolgáltatás nélkül, amibe ők is belefektették a MUNKÁT, illetve PÉNZT. Úgy látom neked ezt a 2 dolgot lényeges kiemelni.
    Te vagy az egyetlen, aki cserébe elvár valamit azokért az anyagokért, ahogy írod, ritkaságokért amiket a blogodon felsorolsz.
    Azt írod, hogy nem vagy hajlandó naponta órákat INGYEN dolgozni. Elárulod, hogy ha esetleg kérne tőled valaki valamit, a feltöltésen kívül mi az ami ennyi időt igényel? Gondolom a listázott anyagok valamilyen adathordozón a rendelkezésedre állnak rendszerezve.
  • zitababa5
    NB2, NB2, NB2 téged minősít amit írsz.....Rengeteg kabarét a gyűjteményemben én is megvettem.....a jó nevetésért sosem sajnáltam a pénzt. Az igazi ritkaságokat nem lehet csak úgy ingyen kapni....de TE EZT honnan tudnád?
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 28. rész
  • NB2
    Ha ingyen kaptad és pénzért adtad, azt ugye nem kell kommentálnom, hogy mekkora suttyóság.
  • MisterV #15840
    Erre jó a torrent. Lehet magán torrentet is készíteni.
    Ott pedig a megosztott 1TB-ból maga választhatja ki a letöltő, hogy mire van szüksége... sőt ha több embernek van meg, akkor besegíthetnek a rendszerezésben is.
    Én 18 éve a Vuze hálózaton kezdtem osztogatni a zenei mixeimet és tök ismeretlen voltam, több ezres letöltési száma volt a mixeknek nulla reklámmal.
    A Vuze is egy torrent kliens, azóta nem használtam, de még van honlapja, tehát gondolom még működik.

Tudom, nálam is káosz van és minden HDD-n minden van, de ami épp fut, arról meg tudod osztani (ha akarod) a vágatlan, válogatás nélküli anyagokat is.

Megoldás mindenre van, csak meg kell keresni a megfelelőt. Ekkora mennyiségű anyagnál a már nem működő DC++/CZDC, vagy a még működő torrent hálózat az egyszerű és ésszerű megoldás privát torrentként feltöltve (opentracker-ek használatával).

Persze nem beszéllek rá, nem eröltetem, csak mint nagy fájl megosztási lehetőséget említettem meg.
  • Cziras
    Értelek. És nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál. Hát ha bármi eszembe jutna úgyis ide írok a fórumba. És nagyon szépen köszönöm az eddigi összes kabarét, és bohózatot is.
  • SirTomax
    Az egyik gond a méret. Kb. 1TB csak a videó. Nincs olyan tárhely, ahová ezt fel tudnám rakni. A másik gond, hogy ezek jó része vágatlan rendszerezetlen anyag. Ezek kipofozása folyamatos munka, de még így is a legtöbb majd a nyugdíjas éveimre marad.
  • Cziras
    Sziasztok! :) Szép napot Mindenkinek! :)

SirTomax a kabaré-bohózat gyűjteményedet nem e lehetne esetleg valahonnan letölteni egyben az egészet? Gondolok itt olyanokra mint a Vonósnégyes és az összes többi örök klasszikus kabaré és bohózat. Mai napig vannak olyanok amik számomra újak.

Nagy megtiszteltetés lenne.de szerintem nem csak nekem, hanem mindenki másnak.