17455
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • SirTomax
    Köszönöm!
  • kjhun
    Némi segítséggel....

Sasazértis (1hétig él a link!)
  • imrus185
    Bödőcs új nincs fennt ?
  • kjhun
    Tehát, részben mégis igazam van! Vagy, mindkettőnknek. Ha, az 1-esen ment volna, akkor csak a '96-os év lehet, az első, amikor már PAL-formátumban adhatták le. A 2-esen, az állításod szerint akkor volt, ott viszont már 1995. jan 2.-ától volt PAL sugárzás!

Az említett részlet, még az összeesés előtt volt?? Ha igen, akkor az nálam, nincs meg. Ha utána, akkor mégse kerek valami. Hány alkalommal volt látható, az illető bemondó, a műsor egésze alatt? 3 vagy 4? Közel 28 perces, a felvétel.

SirTomax: Ha, úgy alakul, akkor felkerül. Csak, egy kicsit körülményes.

Ja és még valami! Komolyabb videók esetén, akár még a TXT-adatsáv is rögzítésre kerülhettek, a vhs-ekre, így a kazit visszajátszva, akár az is támpontot adhat, hogy valójában mikori, az anyag. Ha, sikerül a TV-nek valamit kibogarásznia belőle. Vagy, PC-n spéci programmal, legrabbeled. Igen, a VHS-ről.
  • gergoart
    Bocs de az állításod téves.
    Ta a végéről idéztél.
    Én meg az elejéről próbáltam mivel megvan a teljes anyag a werkfilmről.
    Belinkelem azt amit én próbáltam igaz nem szó szerint idézni a műsor legelejéről.
    1995-ös felvétel.
    Későbbi azért nem lehet mert a közszolgálati 2-es csatornán ment le ez a közel félórás műsor 1995 szilveszterén,ha jól emlékszem 19h-20h között.
    Elnézést a minőségért,telefonnal vettem fel az elejéből egy kis részletet: https://www.youtube.com/shorts/pJ76C-63RXU
  • gergoart
    Bocs de az állításod téves.
    Te a végéről idéztél.
    Én meg az elejéről próbáltam mivel megvan a teljes anyag a werkfilmből is de ezen reményeim szerint nem veszünk össze.
    Hamarosan belinkelem azt amit én próbáltam igaz nem szószerint idézni.
    1995-ös felvétel.
    Későbbi azért nem lehet mert a közszolgálati 2-esen ment le ez a 29:48 perces anyag 1995 szilveszterén tudomásom szerint.
  • SirTomax
    Meg tudnád osztani a teljes felvételt?
  • kjhun
    Belepörgettem, a felvételbe, ilyesmit nem mond. Csak hogy: ...hogy az előadást, sasazértis meg tartjuk. Meg, jelentős javulást említ, a 2.-ik alkalommal, mivel semmilyen parlamenti közvetítést, egyebet nem látott. A 3.-ik esetben, nem volt poliitkai csatározás, a nézőknek megköszönve és itt is elhangzik, a sasazértis szó.

Maga a felvétel, vetítésileg, biztosan nem 1995-ös, inkább 1996 vagy későbbi, mivel már PAL-ban került leadásra és rögzítésre. (1996. márc 01.-én állt át végleg PAL-ra, az 1-es, az addig használt SECAM-ról. Ha, a 2-esen lett volna, a SECAM-PAL konverzió, látható volna rajta.)
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.01.22. 13:27:50
  • altermanus #15908
    2023.01.21 - Kabaré (ismétlés)

2023.01.22 - Kabarématiné.mp3
  • Cziras
    Szia SirTomax! :)

Nagyon szépen köszönjük! :)
  • SirTomax
    Privát kérésre feltöltöttem néhány bohózatot:letöltés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Idegenforgalmi Ülő Bika (Bárdy György, Kállay Ilona, Pártos Erzsi, Suka Sándor).mp4
    Karinthy Frigyes - Az ugratás (Straub Dezső, Nyertes Zsuzsa, Forgács Gábor).mp4
    Karinthy Frigyes - Az ugratás (Váradi Hédi, Márkus László, Bárdy György).mp4
    Kellér Dezső, Kellér Andor - Négyes lakáscsere (Máthé Erzsi, Schubert Éva, Tábori Nóra, Voith Ági, Berényi Ottó, Bodrogi Gyula, Inke László, Kabos László, Körmendi János, Tordy Géza).mp4
    László Miklós - Az egészséges beteg (Szilágyi Tibor, Antal Imre, Forgács Gábor, Tahi Tóth László, Kibédi Ervin, Faragó Vera) 1992.mp4
    Nádasi László - Az üzenet (Gálvölgyi János, Antal Imre, Nyírő Bea, Márton Viktória).mp4
    Nóti Károly - A tigris (Fejes Teri, Feleki Kamill, Viola Mihály).mp4
    Nóti Károly - A tigris (Fónay Márta, Feleki Kamill, Viola Mihály).mp4
    Novobáczky Sándor - Kapukulcs (Kibédi Ervin, Csákányi László, Dózsa László, Raksányi Gellért) 1984.mp4
    Selmeczi Tibor, Tótisz András - Elveszett a kocsikulcs (Balázs Péter, Hernádi Judit, Romhányi Rudolf) 1983.mp4
    Stella Adorján - A tízes (Salamon Béla, Viola Mihály, Andai Béla).mp4
    Stella Adorján - A tízes (Salamon Béla, Viola Mihály, Lengyel Gizi) színpadi verzió.mp4
  • gergoart
    Ez akkor a werkfilm a Sasazértisről 1995 decemberéből.
    A darabból a premierfelvételről voltak a kb félórás műsorban részletek.
    Akit belinkeltél hölgyet azt mondja,hogy "előadás közben a művész rosszul lett,a következő félóra a drámai események tudósítása".
  • gergoart
    Semmi gond,segítségképp írtam.
  • altermanus #15903
    2023.01.21 - Kabaré - BUEK2023 - 2.rész
  • altermanus #15902
    jah, igen, azzal kevertem bocs
  • kjhun
    Na, közben olvastam...

Na akkor, ezek szerint, jó a tippem, az év kapcsán. Mennyi hiányozhat belőle?
  • kjhun
    Szerintem, ennél régebbi! Úgy 1996-97-re tippelek és az MTV1-re. Ha csak, nem egyéb forrásból való, mivel se korhatárkarika, se csatilogó nincs. Sajnos, a stáblista nincs meg végig, az lenne, a biztos, a készítés évét illetően. Van a jelenetek közt, egy bemondó hölgy is. Képz
  • gergoart
    Mikroszkóp fantomja.
    Szintén önnálló estje,amiben a társulat több tagja is szerepelt.
    A Sasazértist viszont csak Beregi Péter kollegájával játszotta.
  • gergoart
    Ez a Sasazértis című önnálló estje Sas Józsefnek 1997-es felvétel.
    Az "összeesés" előtt operett paródiákat énekelt.
  • altermanus #15895
    2023.01.21 - Kabarématiné
    forrás: Kossuth rádió internetes stream AAC+
  • altermanus #15895
    Az Operaház fantomja 1. rész - Sas Kabaré 2004-es felvétel, 2005 januárban bemutatott a TV2-n.
  • kjhun
    A Mafilm szinkron és zenei anyagok kapcsán, ha nem titok, spoilerben tudnád részletezni? Vagy privátban??
  • kjhun
    Sziasztok!

Meg tudná, valaki mondani, hogy ez mikori??? És mennyi hiányozhat belőle? 8mp-nél van ez, az adott felvételből. (Az összeesés előtti pillanatok.)

Képz
  • altermanus #15892
    KabareClub Podcast - S03E19
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 35. rész
  • zitababa5
    Nekem megvan írj privátban és megbeszéljük!

retrokabarevideok.blogspot.com
  • MisterV #15889
    Humoróra 2023. 03. rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 A héten harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el Ipolytardócon az Ipoly folyó vízemelkedése miatt, ami már utcákat, pincéket öntött el.
    02 Védelmi működés miatt felére csökkent a paksi atomerőmű 3-as blokkjának teljesítménye csütörtök hajnalban, amit péntek hajnalra kijavítottak
    03 Elhunyt 89 éves korában Mécs Imre politikus.
    04 Gyógyszerhiány lépett fel az országban. A szakemberek szerint lesz ez még roszabb is. Közel 1500 készítmény hiányzik a gyógyszertárakból.
    05 A köztévében immáron bizonyított a korrupció, mert a Kékfény egyik riportere egy országos bordélyhálózat működtetésével került vád alá.
    06 Alig kerültek ki, máris lopják a vármegyét jelző táblákat, legalább is a Vas vármegye tábla már nincs a helyén. + Karácsonyt zsarolja a kormány a Lánchíd támogatásával.
    07 Orosz oligarchákat véd a kormány, hiszen 9 ilyen oroszt vetetne le az EU szankciós listájáról
    08 Alkotmánybíróságon támadta meg a nyugdíjemelésről szóló kormányrendeletet egy baranyai nyugdíjas.
    09 A kormánypárt ismét a "brüsszeli szankciókkal" és a "rezsicsökkentéssel" jön minden riportban, közleményében és persze Gyurcsányozik. Valós választ a kérdésekre továbbra sem ad.
    10 Közel kétszer annyiba kerül itthon egy étel elkészítése (példaként a paprikáskrumpli), mint külföldön.

+

Krakenfiles:
    01 02 03
    Workupload:
    01 02 03
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 34. rész
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez melyik Bandó számban van?
    Csupa mész a koszorúér,
    indulj fiam koszorúér!
  • Jarinka1978
    Malfox új feltöltése:Humorfesztivál 1. Forduló 4. rész 1974 Aug.26
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 33. rész
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Ezeket szeretném:
    Hofi - Gondolj Apádra ( munkakópia vágatlanul ) ( 1984 ) 43 perc
    Hofi - Piál a Föld ( munkakópia vágatlanul ) ( 1985 ) 40 perc

Köszi:

Miki
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Olvastam egy Hofi Piál a Föld és Temetném a munkát munkakópiáról, ezt hogy lehetne megszerezni vagy megvásárolni?

Köszi:

Miki
    [email protected]
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 32. rész
  • gergoart
    Elhiszem,hogy rosszul esik szembesülni az igazsággal,sajátmagadról.
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 31. rész
  • altermanus #15879
    Duma Aktuál On The Road - 9. rész
    Duma Aktuál On The Road - 10. rész (utolsó)
    Korábbi részek itt.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.15. 18:54:26
  • MisterV #15878
    Szerintem egyszerű magyarázata van. Nem szabad ismétlésnek nevezni a vágott műsort, hanem részletnek kell.
    Az Infó rádiót hallgattam a Klub megszűnése után, ott teljes műsort ismételtek és nevezték ismétlésnek. Egy már szerkesztett adást nem nevezhetnek "ismétlésnek", mert nem az, hanem egy műsor kivonata maximum.
    Ugyanakkor mint pl. a tévében a filmek esetében több darabra vágják a reklámok miatt, szerintem ez pont ugyanolyan problémás, mint az ismétlés vágása. Ha ki van írva, hogy 20:00-tól XY film megy, odakapcsolnék 20:30-kor és reklám menne (ami nincs a műsorújságban, hanem a film van feltüntetve), akkor mit tudok tenni? Bepanaszolom a tévét? Jogilag tehetném, de ezért van mindenhol az apróbetű: "A műsorváltozás jogát fenntartjuk."

A Klub megszűnése nem csak emiatt történt, hanem a Spirit vitte el előle a frekit, holott addig az ATV-vel aktívan együttműködtek, de miután ez megtörtént, kirúgdosták az ATV-s műsorvezetőket (jogosan) a rádióból, akik így a Spiriten folytatták (az ATV "saját" csatornáján).

Szóval ahogy a reklámok miatt lehet műsorokat több darabra vágni, úgy rövidíteni is lehet (hírek és egyéb miatt). A "köz" médiában bármit lehet, hiszen "királyi" adóról van szó. Egy kereskedelmiben pedig pályázattól függ, hogy mennyi zene, mennyi szöveg kell menjen, kell-e hírek és az bulvár vagy normál, stb. A magyar / nem magyar zenék arányát nem tudom, de 10 kapott magyar promóból 9-et én úgy törlök, ahogy van, mert nem éri el azt a szintet, hogy bárhol lejátszam. A Neoton, Dolly, Soltész, Hungária, ... még mai napig nevek. Szandi, vagy pl. a tehetségkutatók nyertesei meg inkább 1 dalos előadók, akik 1-2 év után mennek a levesbe. Ott volt a "Mizu" című szám. Mekkora "sláger" volt (miközben egy kalap sz..r). Most hallasz valamit arról az előadóról? Játszák a rádiók? Na így játszon egy rádió magyar előadót... a magyar zenei minőség már nulla. A Neotont kiadták még Kínában is, készült angol nyelvű lemeze is. A Valmar mikor lesz hallgatott határon túl? (Vagy kerül nemzetközi válogatáslemezre?) Tapasztalat, hogy a 10 év alatti gyerekek meg vannak őrülve a számáért, de a felnőttek meg utálják. (16-18 éves tinilányok is szokták kérni, idősebbek nem.)

A Klub szúrta a szemét vikikének, ennyi az egész. Ha te szúrnád a szemét, biztos találna okot arra, hogy kitiltasson az oldalról és töröltesse az anyagaidat. Perre mehetnél, de mire vége a perek sokaságának, amit megnyernél (ha úniós szintig viszed), addigra már azt se tudná senki, hogy ki vagy és milyen anyagokat készítettél. (Lásd pl. a TAO pénzek kiperelt adatai. Több év után kapták meg - egy részét - , amiből kiderült, hogy napi 30e Ft-ot költöttek túrórudira plusz péksüteményekre csak a "pancsoló arénában", de ez sokkal később derült ki, így egy szimpla hír volt a többi között, senki nem indított pert emiatt, vagy háborodott fel.

Lejáratni 2 szóval is lehet egy jól menő vállalkozást/munkát/embert. A hitelességet visszahozni önerőből meg szinte lehetetlen. Sajnos ez az ország ilyenné vált és hát 2/3-a ebben a sz...rban akar élni. Ha tudnék külföldiül, már rég nem élnék itt.
  • altermanus #15877
    2023.01.15 - Kabarématiné
  • altermanus #15876
    Egyet nem értek!
    Mostanában is van olyan, hogy egy műsor, hosszabb vagy rövidebb bennük, az adott riport, vagy interjú.
    A Klub rádió ezért ,,vesztette el" a frekvenciáját, Budapesten.
    Röviden: Van nekik a reggeli gyors című műsoruk ami 4 órás hírek-, reklámok-, ajánlókkal és abból éjjelente egy órát (ami olyan 50 perc) megismételnek.
    06:00 Reggeli Gyors
    09:00 Reggeli Gyors/Reggeli Személy (így van a műsorújságukban.)
    Csak a reggeli személyt szokták ismételni 01:45-kor (vagy ahogyan kijön)
    Erre a médiatanács azt mondta hogy, hamár ismételnek, ismételjék az egészet, hisz úgy egy műsor ezért is kaptak egy elmarasztalást, hogy hogyan gondolják.
    Megkérdeztem (akkor még volt Twitterem) Szalay Dánielt, hogy ez, hogy működik nagyjából hasonlót leírt nekem, mint a fentiek.
    (eddig a bevezető)
    2023.01.14 - Kabaré (ismétlés) - 53 perc
    2023.01.14 - Kabaré - 58 perc
    De kérdezem én, hogy akkor ez milyen ismétlés az MTVA-tól, hogy az esti kabaré 5 perccel rövidebb, a délutánival szemben?
    Ezért senki nem felelős?
    Ez már így megy évek óta, és azért nem emelem fel most hangom (írok nagy betűkkel), valakinek szabad, valakinek neeem!
    Kedves MTVA! Innen üzenek nektek, hogy Április előtt kellett volna ellenzéki politikusokat meghívni, nem Április után, mert szerény meglátásom szerint, akik elvakultak (mint ahogy most írok én is), azokon már úgy sem szavazz a másik oldalra.
    Elnézést a kirohanásért, de ez engem mérhetetlenül dühít, hogy más rádiókban 5 mp miatt (nem csak a klub rádiót) milliókra megvágják pl kevés a beszéd, a magyar zene ami öt évvel fiatalabb, ezek meg ,,hmmm levágunk 5 percet!"
    Többek között ezért hagytam fel a kabaré gyűjtéssel is.
    Hamarosan jövök a kabarématinéval is.