17480
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Anniee87
    Szombaton végre ismét Kabaréklub! :) Benne:

Műsorvezetők: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs (Szomszédnéni P.I.)
    Stand up: Mogács Dániel, Bruti, Szupkay Viktor, Janklovics Péter, Maksa Zoltán, Felméri Péter, Csenki Attila
    Jelenetek:
    - Tóth Tibor: Műhiba (ea.: Janklovics Péter, Mogács Dániel)
    - Kövesdi Miklós Gábor: Iskolanyitogató (ea.: Lengyel Tamás)
  • rainbow2009
    nem tudok semmmit letölteni. mit rontok el.IDM-mel szeretnák tölteni.Köszi a segitséget
  • Dzsini
    Nem kell hozzá előfizetni, JDownloader például be tudja húzni az egészet - 12,5 giga.
  • graffin
    Szia SirTomax!

Kb. mennyi lehet a MediaFire-ön fent lévő anyag mérete?

Gondolkodom rajta, hogy befizetek 1 hónapra és leszedem az egészet.

Köszi, üdv

g
  • blue moon boy
    Találtam a neten egy Gruppen Hecc videót.
    A "De rongyos élet" című kabaré-est közel kettő órás felvételét.

GRUPPEN-HECC
    De rongyos élet

Letölthető innen:
    http://www.wupload.com/file/54110797
  • haywire
    kösz.
    minden héten felrakod majd?
  • SirTomax
    A Magyar Televízió el kezdte ismételni a Telepódium adásait. Ma a "Ciprián mester" című előadást adták le. Innen letölthető:

Telepódium - Ciprián mester

Jövő héten szerdán a Kutyakomédiát adják le, amelynek Kabos Laci a főszereplője.
  • Dzsini
    Én is szívesen molyolok rendezgetéssel, kategorizálással (könyvtár szakot végeztem), de ez azért embertelen munka, le a kalappal!
  • SirTomax
    Gratulálok ehhez az irgalmatlan nagy és precíz munkához!
  • zsorzsi88
    Nos, elkészült (vagyis egyelőre abbahagyom) a kabaréfelvételeim rendszerezése, fél éven át készítettem, amikor időm engedte. Egyfajta tartalomjegyzék ez. Szívesen küldök belőle bármit, - egész műsort, konkrét számot - amennyiben igény van rá.

Kabaréarchivum tartalomjegyzék

Használati utasítás:
    Az ULTIMATE2.mht fájlt elvileg Internet Explorer böngészővel lehet megnyitni. Kipróbáltam több gépen, mindegyiken működött, azzal a különbséggel, hogy itt-ott szét van kissé csúszva pár felirat, de ettől még használható... (nálam jól néz ki :D) Az oldal tele van hivatkozásokkal. Ezek közül a fejezetek közötti ugrálás mindenkinél működik, a konkrét fájlra való hivatkozás természetesen csak nálam, mert a nyers fájlok az én gépemen vannak.
    Mivel a felvételeim össze-vissza helyen voltak, ezért egy nagy mappába dobáltam be az összeset, azon belül a témáknak megfelelően csináltam még pár könyvtárat. Az egyes műsorokat a darabkáikból ún. mx4 kiterjesztésű fájlokba állítottam össze, így gyakorlatilag nem foglalnak plusz helyet (egy mx4 fájl pár kilobájt). A műsorokat kategorizáltam, mindegyik kapott egy színt. Keresni a CTRL+F kombinációval lehet benne. Például:
    ha beírjuk a keresőbe, hogy "különmunka", akkor előbb utóbb ezt kapjuk: Bárdy György, Zenthe Ferenc - Különmunka (Kaposy Miklós, 1966 szilveszter). Az előadók és a cím után zárójelben a szerző neve és a felvétel első hangzásának időpontja látható. Felette vastagabb betűvel pedig az, hogy a Küldünk Kabarét 2006.09.09-i adásában található, melyet a Lejátszás gombbal azonnal le is játszhatunk. Sajnos az évszám nem minden esetben ismert. Ahol nem szerepel szerző, azt a számot az előadók írták egyben. A sötétzöld színű Szerkesztett adások fejezetnél azoknál a műsoroknál nincs Lejátszás gomb, amelyek a későbbiekben részletesen ki vannak fejtve. Az UGRÁS gombbal lehet hozzájuk ugrani.
    Néhány kabarécsütörtököm van még 2006-2007-ből, ám elég gyenge minőségűek, ezért egyelőre ezeket kihagytam.
    A tartalomjegyzékben nemcsak az én felvételeim szerepelnek. Ezúton is szeretném megköszönni a feltöltők munkáját, elsősorban Ikovacs, VKaroly, SirTomax és blue moon boy feltöltéseit.
  • zsepi65
    A salamonbélásat megtaláltam

Arcok, emlékek
    Petőfi Rádió 2007-02-11 22:03:00 - 2007-02-11 23:00:00
    (Főcím) Arcok, emlékek
    (Sorozatcím) Arcok, emlékek
    Műfaj: portré (3.1.5.1 Nevezetes személyiségekről /pl. portré/)
    Mélység: Alap
    Leírás: Arcok, emlékek Salamon Béla 1885-ben született a vérbeli kabarészínész [...]
    Közreműködők: Tóth Gabriella (szerkesztő - műsorvezető) Peidl Borbála (munkatárs)

de más humorral kapcsolatosat nem
    zsepi
  • zsorzsi88
    Azt hiszem a 90-es évek közepén ment. Egyet tudok biztosan, a Salamon Bélás 1994-ben.

Köszönöm szépen :)
  • zsepi65
    Zsorzsi 88

Ha megmondod mikor volt-ak utánanézhetek
    zsepi
  • zsorzsi88
    az előző valamiért nem elérhető, feltöltöttem máshova is

Letöltés
  • zsorzsi88
    Arcok, emlékek - Salamon Béla

Elhangzott 2007. február 11-én a Petőfi Rádióban este 10 és 11 óra között.

Letöltés
  • zsorzsi88
    Ma "vagdosás" közben rátaláltam az egyik "Arcok, emlékek" című műsor keretein belül a "Nagy nevettetők" sorozat egy részletére. Nincsen valakinek meg esetleg ebből a sorozatból több, teljes adás?

Előre is köszönöm
  • benfromlost
    Köszönöm, megnézem!
  • blue moon boy
    +m
  • blue moon boy
    Én is ,egnézném
  • SirTomax
    Az m1 nemrégen leadta a Televáró című régi kabarét két részben. Én sajnos lemaradtam róla. Nem vette fel valaki véletlenül?
  • SirTomax
    Helló benfromlost!
    Ha egy adott számot keresgélsz, akkor érdemes ellátogatni erre a címre:

Kabarégyűjtemény

Itt könnyen rá lehet keresni előadókra, címre. A letöltés gyors és több szálon mehet.
  • benfromlost
    Ez az! Király vagy! KÖSZÖNÖM!!!!!! :D
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Nyári lehalászás - 6. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • VKaroly
    Szerintem erre gondoltál:

Trunkó Barnabás
    Halló, hol vagyok?
    1985
    Gálvölgyi János, Szilágyi János

VK
  • benfromlost
    Ismét keresek egy jelenetet, Gálvölgyi és Szilágyi János előadásában: arról szól, hogy Gálvölgyi az áruházi eladó, Szilágyi a riporter és a Skála Metro, stb... áruházakban készítenek riportot, pl. (elektromos kerti fűnyíró, de villannyal is megy). Ha megtennéd, kedves zsorzsi88, hogy ennek is utánanézel... KÖSZÖNÖM!!!
  • zsorzsi88
    Szívesen.
  • benfromlost
    Áááááááááááááááááá! Ez az! Nagyszerű, egy isten vagy! KÖSZÖNÖM!!! (Nem emlékeztem h ilyen régi lenne a felvétel)
  • zsorzsi88
    Szia!

Végre használhatom a most elkészült "kabaré nyilvántartó rendszerem".. :)

A BRFK szóvivője
    Varga Ferenc József írta a számot és Farkasházy Tivadarral együtt adták elő, mégpedig a 2005 novemberi, Házi őrizet című rádiókabaréban. Feltöltöttem :)
  • benfromlost
    Sziasztok!
    Új vagyok a fórumban, a segítségeteket kérném.
    Azt hiszem, Varga Ferenc Józsefnek van egy kabarészáma (Aradi Tiborral?), melyben egy olyan mondat hangzik el, hogy "...a budapesti rendőrkapitányság csalót keres. kérjük Önöket, ha önök között van valaki aki jól tud csalni jelentkezzen". Ezt keresem már régóta, nem tudja valaki mi lehet a jelenet címe és hol találhatom meg?
    Előre is nagyon köszönöm!
    Benjamin
  • ThomasGins
    Köszönet érte!

carcass69, simán katt a download-ra.
  • VKaroly
    Szia!

Nem kell regisztrálni (illetve nem feltétlen szükséges), csak úgy lassabban tudsz letölteni. A legjobban a JDownloader programmal jársz (gyakorlatilag platformfüggetlen), a linket behúzod az ablakába és már megy is.

VK
  • carcass69
    T. VKaroly!
    Hogyan kell ezt az ötödik részt letölteni, mert sajna nekem nem sikerül. Hová kell kattintani, regisztrálni kell? Elöre is köszönöm a segítséget.
    Üdv: L.
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Nyári lehalászás - 5. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • VKaroly
    Obsitosur!

Küldtem ám neked pü-t.

VK
  • haywire
    ezt már jópárszor megtárgyaltuk itt, de úgy látszik mindig akad 1-1 ember aki nem olvas utána a dolgoknak.
  • kapbenc
    Nem volt első rész sem.

http://kabarefigyelo.blogspot.com/2008/11/rdikabar-2008-november.html
  • Quovadis
    Köszönöm szépen a válaszokat !
    Már nagyon várom a nagyvázsonyi felvételeket.
    A mai kabarématiné (49.ism.)nincs esetleg meg valakinek ?
    A 2009-es feltöltés már nem él.
  • VKaroly
    Rádiókabaré - Nyári lehalászás - 4. rész
    egyben, vágatlanul

itt

VK
  • haywire
    a mostani felvételnél volt a Kinizsi várnál, én ott voltam a felvételen, hatalmas volt érdemes lesz meghallgatnotok szeptemberben. Úgy mondta Litkai, hogy itt született meg a Fényre sötétedő kislány jelenete a Balatonnál, de most nem megy messzire és itt lesz a Kinizsi várnál.
  • Dzsini
    Szerintem azt akarja jelenteni, hogy a fényre sötétedő kislány, mint jelenetfajta (vagy szereplő) született néhány éve Nagyvázsonyban, és - gondolom - a mostani felvételnél volt a Kinizsi váras témájú, eddig nem ismert jelenet.