17470
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Imremagdi
    Hát én még olyan emberrel nem találkoztam, aki szereti Hajdu Balázst :D Jó nem csak szereti, hanem hallott tőle poént :d
  • BBendegúz94
    Én is hozzászólok, a mai helyzethez.

Vannak olyan alapvető emberek az Rk-ban, akik bár nem számítanak pártkatonának egyik oldal számára sem, annak ellenére vélhetően záros határidőn belül repülni fognak. Nem véletlen az se, hogy az Aradi-VFJ páros is megmutatta magát a Klubrádiónak. Szerintem valami önvédelmi mechanizmus indulhatott be bizonyos emberekben.

Az is különös, hogy a szélsőséges(ebb)nek mondható előadók (Litkai, Bödőcs, VFJ, stb.) egyre kevesebbet szerepelnek az Rk-ban. Én várom, hogy ők is betévedjenek egy Klubrádiókabaré felvételre, bármennyire is elítélik itt egyesek a stand up térhódítását, ők nagyon hiányoznak nekem a régi jól megszokott arcok/hangok közül.

Egyébként tudom, hogy a rádióban/tévében eddig nem hallott műsorok terén Litkai és Bödőcs is jól áll (3-4 külön önálló esttel járják az országot, ha jól tudom. Csak HA jól tudom, ezt ne vegyétek készpénznek!)

Ezen kívül, vannak olyan emberek, akiket én igényelnék, mert keveset hallani őt bárhol. Szőke Bandit néha látni a Paprika TV-n, de jobb szeretem, ha inkább dumál. Ha ilyen embereket beszervezne a Kossuth vagy a Klubrádió, annak rohadtul tudnék örülni. Hajós Andrásnak nagyon bírtam Comedy Centralos zenés műsorait. Imádtam, mert jók voltak a poénok, és "új" volt számomra a stílus, mert ilyet senki nem hozott előtte (médiában biztos nem). Tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de ha már valaki vissza akarja hozni a "régi öregeket", akkor Sándor György a legnagyobb ő ha ismétel is sokkal jobb, mint egy Tóth Edu vagy Hajdú Balázs (ez nem a személyük elleni támadás, szimplán falra mászom tőlük).

Elnézést kérek, kicsit elragadtattam magam!
  • ujunkies
    Itt középtájon megtaláltok 1-2 mondatot róla.
    http://www.old.szentkoronaradio.com/nepszava
    (Nem mintha nem jöttetek volna rá magatoktól.)
  • ujunkies
    Eddig sosem hallgattam a klubrádiót, igyekeztem elkerülni a baller/jobber médiumokat, ha lehetett, de, hogy Viktorék fognak rákényszeríteni, hogy "áthallgassak", na, arra nem gondoltam :)
    Jó kis műsör lesz a Kossuthon, mint kabaré: Szeretlek Magyarország, Házasodik a gazda (b+) vagy valami hasonló szintű csoda. Már alig várom :)
  • grekon
    Tiszta Grizbegisztán ami folyik . .

Lehet nem vèletlen irta Litkai ?
  • Imremagdi
    Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy őket (pont őket...) a Klubrádió kabaréba kell meghallgatni.

Kell 1-2 hónap, 1-2 adás mire kialakul az új csapat.
  • ede13
    A sóderes híglevekért nem kár, de ha no more Kőhalmi vagy Bödőcs, az azért elkeserítő. Kövesdi is szokott nagy jeleneteket írni, VFJ-ről és Aradiról nem is beszélve. Úgy látom, rendelkezel "titkos" infókkal. Nyugtass már meg, hogy a fentiekkel nem csak haknikon meg youtube-on találkozhatunk a jövőben!
  • Imremagdi
    Kinyomta, összevesztek, elmarta maga mellől, teljesen mindegy.
    Lehet, volt pl: Hadházi, de nézd meg hogy mennyi jelenettel.
    Amúgy az még Sinkó Péteres volt.

"Rádiókabaré halott" kifejezés se tőlem származik, hanem olyan embertől, aki a mikrofon másik oldalán szokott állni.....
  • ede13
    Micsu? Most akkor ő a főszerk és kinyomta a kabaréból Litkait és csapatát? Vagy mi? Volt jópár dumaszínházas most is. Vagy nem teljesen vili.
  • Imremagdi
    Nah, akkor végre lehet beszélni róla. :)

Egy technikus, egy senki, jah bocs: pártkatona (ez jobb szó).
    Semmi köze a műfajhoz.

Nem véletlen, hogy nem volt szilveszterkor pl: Litkai Gergely a rádiókabaréba. Ő és még sokan másokat többet nem látjátok/halljátok a rádiókabaréba.

Mint rádiókabaré Kossuth rádióba néző szempontból halott.

Ha az illetékes ezért beszól, ám tegye, nem érdekel. Szabad országba vagyunk, elmondhatom a véleményem.
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Most néztem a hangtárban a Kossuth február 1-jei műsorát, Mikó Róbertet írják a Kabarématiné és a Rádiókabaré szerkesztőjének. Ő kicsoda, mit lehet róla tudni?
  • ede13
    Szerintem nem tenne túl jót, ha központosítva lenne a humor szféra és dumaszínházas személy kerülne a főszerkszékbe. Gondolj bele! Showder Klub (Dumaszínház), CC bemutatja (nagy százalékban DSZ), Rádiókabaré (főként DSZ), Kabaré klub (főként DSZ), Van képünk hozzá (főként DSZ), Thália (főként DSZ). A külső személy sem szerencsés, ha báb, de lehet, hogy jó lenne egy társulati és amennyire lehet politikai szinten is független személy. Nekem első körben - átgondolva a fentieket - pl. Maksa jutott eszembe. Azt gondolom, hogy 27-30 évnyi pályán eltöltött idő után van kellő rálátása a dolgokra. Tudja mi merre hány lépés, és nyitott mind a régi nagyok, mind a jó (hangsúlyozom JÓ) újak felé egyaránt. A felsoroltak alapján akár Dolák vagy Laár is szóba jöhetne, de akár még Galla is, bár őt nehezebben képzelném el. Persze ez csak egy szerény vélemény, ami nem túl sokat jelent :)
  • BBendegúz94
    Gondolkodtam, a KAP- Litkai páros esetén egyikkel se lenne nagy bajom, de nálam harmadik esélyesként felmerült Aranyosi neve is. Ott van már egy ideje az Rk-ban.
    De én félek attól is, hogy külső embert ("bábot") dobnak oda, mint szerkesztőt, hogy a hatalomnak "is" jó legyen.
    Remélem, hogy szakmabeli kerül oda, és nem valami jöttment.
  • ede13
    Azt gyanítom, hogy Litkai, KAP vagy tán Trunkó. De lehet, hogy hülyeségeket gondolok.
  • Diego Milito
    Ok Dzsini, köszi a helyreigazító infót! ;)
  • Imremagdi
    Még nem publikus az információ....
  • Dzsini
    Az nem a "nagy" 8 évente szervezett új embereket összegyűjtő Humorfesztivál, hanem egy saját kis előadássorozatuk.
  • Diego Milito
    Humorfesztivál a Thália színházban 2014. február 5-9.
  • Ikovacs
    Kabarématiné 2014.01.25 - 26 09.07 - 09.30

Magyarország története I. - II. rész
    Szenzációs, nyírfatekercseken fellelt hangdokumentumokat mutatunk be a Kabarématinéban
    Közreműködik: Aradi Tibor, Csuja Imre, Dankó István, Máthé Zsolt, Molnár PIroska,
    Péter Kata, Vida Péter
    A műsort összeállította: Litkai Gergely
    Szerkesztő: Sinkó Péter

És mindezt 2x23 percben.
    Van minek örülni....

• ede13
    Lehet, hogy tájékozatlan vagyok, de tudjuk már, ki az új?
  • Imremagdi
    Várjuk meg az új főszerkesztőt, lesz ez még rosszabb is...
  • ede13
    A BÚÉK 2014 plusz meghallgatása után már csak azt nem értem, hogy az egyszerűen fenomenális Dolák-Szászi őrület miért szorult ki a főműsorból. Ahonnét 1-2 elemet bármikor kipöccinthettek volna, helyet adva ennek a gyöngyszemnek! A lényeg azonban, hogy legalább így adásba került!
  • fudaraki
    SinkóP:

Köszi, a feltöltést, meghallgattam, nekem nagyon szimpatikus volt, hiányozni fog. Hátbasszus, múlik az idő...

• Ikovacs
    Heti hetes 2014.01.19 Avi

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://4rlaqc.1fichier.com/en/

Jelszó:Ikovacs

• Ikovacs
    Századszor is bejön... Avi

http://9p4ewr.1fichier.com/en/

Ványadt bácsi - 1979
    Hófehérke és 7 elgyötört törpe - 1987
    A néma levente - 1985
    A 3 nővér -1980

• Ikovacs
    Kabarématiné - Sinkó Péter elköszön - 2014.01.18-19

A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re

http://0hgz1r.1fichier.com/en/
    http://www.mediafire.com/?t68mx4ydd3eoedh

17 tracks, 50 minutes 35 seconds

1. KM Sinkó - Szignál (0:06)
    2. Sinkó Péter - Felkonf (1:31)
    3. Horváth Tivadar - Arra a kis időre (3:52)
    4. Sinkó Péter - Felkonf (0:39)
    5. Agárdy Gábor - Hogyan nem találkoztam Bartók Bélával (5:04)
    6. Sinkó Péter - Felkonf (0:30)
    7. Major Tamás - Nyilt Levél Schulteisz Emilhez (4:23)
    8. Sinkó Péter - Felkonf (0:33)
    9. Bajor Imre, Gálvölgyi János - Gálvölgyi János - Kern András - Egyenes adás (9:05)
    10. Sinkó Péter - Felkonf (1:15)
    11. Gera Zoltán, Benkő Péter - Beszégetés (8:19)
    12. Sinkó Péter - Felkonf (0:25)
    13. Sinkó Péter - Divat, öltözködés (5:11)
    14. Sinkó Péter - Felkonf (0:09)
    15. Rádiókabaré - Gálvölgyi János, Csala Zsuzsa - Jelenetek egy házasságból (8:09)
    16. Sinkó Péter - Elbúcsúzás (1:17)
    17. KM Sinkó - Vége szignál (0:07)

• carcass69
    Tegnap az Info Rádióban volt riport Hadházival, mivel összeállt Badárral "Ezek nem százasok" című új műsorukat reklámozva. Mindketten idén töltik az ötvenet.
  • ujunkies
    Rendben, teljesen jogos.

Annyit jegyzek meg, hogy ne maradjon üres folt ("vajon mi lehetett ott?"), hogy kifogásoltam és ízléstelennek tartottam Kuncze Gábor jelenlétét a Klubrádió előszilveszterében.
  • ujunkies
    Meghallgattam a Klubrádió szilveszter 2-t és Bach Szilvia tényleg irritáló. Rossz színész, rosszul játsza a cigány szerepet, teljesen hiteltelen (Bajor és Varga mellett).

a hozzászólás további része moderálva - az SG fórumán a konkrét politizálás tilos, és azt elkerülendő, hogy folytatódjon az ilyesmi inkább az elején leállítom a dolgot - kerüljük az ilyen témát, köszönöm
  • ede13
    Szerintem nem lesz. Több okból:
    1. áprilisban szokott adásba kerülni, ha jól tudom. Január vége van. Már erősen hirdetni kéne, ha előválogatót vagy előselejtezőt is akarnak.
    2. ha megnézzük, az elmúlt években feltűnt jó, kevésbé jó, és érthetetlen okokból mikrofon közelébe engedett új hangok, akik nem egykori humorfesztesek (rádiókabarésra gondolok). Így gyakorlatilag akit be akartak engedni, az már bent van.
    3. annak nem sok értelme van, hogy azok versenyeznének, akiket már hónapok vagy évek óta hallunk a rádióban, a tévében. Egy humorfesztnek inkább az (kellene, hogy legyen) a lényege, hogy ismeretlen tehetségeket tárjon elénk.
  • Ikovacs
    Klubrádió Ötös - Varga Ferenc Józseffel beszélget Gálvölgyi János

http://xsy54i.1fichier.com/en/

• Imremagdi
    szkecsíró verseny volt a rádióba pár éve, résztvevőői eltüntek.

Remélem idén lesz Humorfesztivál. Jó lenne, ha közönségként ott lehetnék.
  • roland1974
    Hello! Nincs meg valakinek a szilveszteri M3-on sugárzott szeszélyes évszakok , Öt dudás egy csárdában, Az Öt dudás visszatér és a pesti kabaré 4.?
    Köszi ha felteszitek
  • blue moon boy
    Szerintem is a jól megírt kabaréjelenetek hozhatnak egy kis fellendülést.
  • BBendegúz94
    A szerzői kategória nem elhanyagolandó, még ha a stand up szakma fel is hígult!
  • Imremagdi
    "Ősemberek titkos élete, Fényre sötétedő kislány az állatkertben"

Pontosan mint másfél évvel ezelőtt...

Humofesztivál?
    Hát idén lenne aktuális.
    Dehát elmult évekbe minden szerencsétlen humorfesztivált tartott.
    Emiatt szerintem sok értelme nincs.

Egész attól függ, ki a rádiókabaré főszerkesztője.

jó lenne már megtudni.
  • BBendegúz94
    Vasárnap voltam rajta. Szilveszteri műsor egy része (kb: 1/3 része). Lényegében 60% ismétlés, a fennmaradó százaléknak nagyobb része az ismétlésekre lett ráhúzva plusz bőrként és kis szelete új (vagy általam előtte nem ismert anyag). Egyébként megnyerő figura, a műsor nem volt rossz. Sztárvendég volt Bruti (a műsor mélypontja). Vele Rk jeleneteket adtak elő (Ősemberek titkos élete, Fényre sötétedő kislány az állatkertben). Valamint egy dalt is előadtak (Ősember blues). Ennek a címében nem vagyok biztos.
    (ha Laci olvassa, akkor első sor színpadtól balra, piros haj) Így senki nem mondhatja, hogy a névtelenség homályába, valamint az arctalan internet mögé burkolózva fikáznék!

UI: Ha az ember csak egy fórumon (értsd: TV) követi a fiút, akkor sok az új anyag a műsorban!
  • bazoli
    Üdv! Valaki tud valami infot az idei humorfesztiválról? köszi
  • Obsitosur
    Köszi, ez a Szeszélyes évszakok 1.adása volt, vasárnap adták a másodikat. Esetleg az is megvan valakinek?
  • atti69
    Innen megpróbálható a szeszélyes:

http://rg.to/file/b7ac3902e9cb35d84adb869be9e266bb/SzeszÉV.rar.html

http://data.hu/get/7306395/SzeszV.rar?pid=3083814141

jelszó: 1