17470
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zsorzsi88 #9349 Kabarénaptár 1960 -
Elolvastam, és hirtelen fel se tudok állni a székemből.
Korrekt és őszinte vélemény. Teljesen igaza van.
Legszívesebben ordítanék a fájdalomtól. Nem lehet semmit se tenni ez ellen?
http://www.168ora.hu/itthon/sinko-peter-humor-hatalom-radiokabare-kozmedia-kabare-124481.html -
tom991 #9347 Varga Ferenc József:
Magyarázattal tartozom (április 1., kedd, éjjel fél 12)
Ma délelőtt kitettem egy nem kimondottan cizellált mondatot, miszerint őszinteségem miatt nincs már helyem a Rádiókabaréban. Nos:
A posztolás előtt hívtam fel őket, s azt mondták, esélytelen, hogy én ma műsorba kerüljek. Ekkor gondoltam azt, hogy egy-két korábbi, anyagi vonatkozású, de politikai tartalmú megjegyzésem vezetett oda, hogy persona non grata lettem.
Idén novemberben lesz 20 éve, hogy a Rádiókabarénál dolgozom. Még külföldről is képes vagyok érte (és közönségéért!) hazajönni. Életem és pályám fontos része ez a műhely. Tán érthető, ha újfent a különféle alkoholszármazékokban találtam figyelemelterelést a problémától.
Fél háromkor megszólalt a telefon, hogy mégis kellek este. Igaz, csak azzal az egy számmal, amit beküldtem, de jöjjek. Szerencsére gyorsan megy ki belőlem minden ital, így teljesen normálisan érkeztem meg, s megcsináltuk a "megint kókuszos" jelenetet Tibivel. Láthatólag mindenki jól szórakozott - mi is:))
Szóval megvagyok. Persze azért igenis érezni, rezeg a léc. A kedves és igenis jószándékú, de inkább marionettként funkcionáló új vezetés nem tehet semmiről. Nem ők a hibásak, a gond fent van. Valahol a magasban, ahová én nem látok el.
Hogy meddig tűrik a beilleszkedni nem akaró, örök renitens, szükségtelenül őszinte természetemet, nem tudom. Azt sem, hogy meddig lesz Rádiókabaré, mert bizony az újítások nem feltétlenül találkoznak a közönségigénnyel. Egyelőre azt mondom: drukkoljunk, hogy a Rádiókabaré visszataláljon régi medrébe, s új "főnökeink" belejöjjenek ebbe az igen nehéz, embert próbáló melóba. (Nagymesterünktől, Sinkó Pétertől tudom, miféle vágta ez, úgyhogy nem irigylek senkit a főszerkesztői székben!)
Szóval elnézést a (tegnap) délelőttiért, egyelőre MÉG NEM kell elköszönnöm a Rádiókabaré közönségétől. -
zsorzsi88 #9346 hogy ne maradjunk humorfesztivál nélkül, itt a "Volt egyszer egy humorfesztivál..." sorozat első darabja. elhangzott a Petőfi Rádióban, 2005-ben.
Volt egyszer egy humorfesztivál - 1974 1. rész -
ede13 #9345 Kabaré Csütörtök... azok a drága, régi szép idők! HIÁNYZIK!
Hogy a szomorúságot tovább fokozzuk: csak nekem tűnt fel, hogy olyan sok évtized után idén nincs meghirdetve a 8 évente rendezett humorfesztivál? Biztos, hogy annyira kellett nekünk az a sok Fiatal Félőrült Fesztivál, meg a milliónyi humorverseny? Ez is kihalt akkor? :( -
zsorzsi88 #9344 elgondolkodtató és szomorú.. valahol belül éreztem, hogy hasonló ok húzódik meg távozásának hátterében, de így este fél tizenegykor elolvasva még a kedvem is keserédessé vált. most érzem csak milyen jó is volt tinédzser koromban csütörtökönként Petőfi Rádiót hallgatni Kaposy Miklóssal - akinek műsoraiból rengeteget tanultam a Magyar Kabaréról - Farkasházy Tivadarral, Sinkó Péterrel és Gábor Lászlóval, havonta egyszer szombaton pedig a Kossuthra tapadni 10.35-től. felértékelődik minden, véget ért jó ideje egy korszak. srácok, marad az összegyűjtött archívum, aminek gyöngyszemeit leporolva itt apránként újra meg kéne egymás között osztanunk! :) -
Sinkó Péter: Ma már lehetetlen kabarét csinálni
Bedobta a törölközőt, távozik a Rádiókabaré éléről a hazai humor meghatározó szerkesztője. Sinkó Péter szerint a közmédiában kialakult körülmények miatt lehetetlenné vált a színvonalas munkavégzés. Úgy látja, elsősorban a szervezetlenség következményeként pusztul a kabaré, nem a politikai beavatkozás miatt.
Hát, azóta elég szar a rádiókabaré...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.168ora.hu/itthon/sinko-peter-humor-hatalom-radiokabare-kozmedia-kabare-124481.html
-
Kabarématiné 2014.03.29-30 egyben és vágva
KM 206-207
KM0329_30.zip
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
http://osztott.com/wpyN/
http://3qjkelsuav.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?jq14w3n7fjyiiqy
Jelszó:Ikovacs
1. Km1403-29 - Egyben (22:57)
2. Km1403-30 - Egyben (22:58)
14 tracks, 44 minutes 51 seconds
1. Km1403-29 - Szignál (0:06)
2. Szép Bence - Felkonf (1:35)
3. Janklovics Péter, Vida Péter - Pancsolt borok fesztiválja (7:00)
4. Szép Bence - Felkonf (0:28)
5. Bruti és a kültagok - Óda a magas lányokhoz (3:35)
6. Szép Bence - Felkonf (0:31)
7. Kertész Ricsi - Duma - idegenforgalmi adó (8:48)
8. Szép Bence - Felkonf (1:02)
9. Markos, Nádas - Környezetvédelmi riport (9:08)
10. Szép Bence - Felkonf (1:08)
11. Koós János - Foci csujjogató (2:37)
12. Szép Bence - Felkonf (0:19)
13. Varga FJ, Aradi Tibor - Reálhozam ügyintézés (7:59)
14. Km1403-30 - Vége szignál (0:35)
-
SirTomax #9341 Lehet, hogy az új vágó korábban a Família Kft-ben dolgozott:) -
És már megint az a műröhögés. Ilyeneket miért kell bevágni?
De lehet,hogy csak én éreztem nem természetesek, és egyformának itt-ott :) -
Hát mit mondjak, Kertész Ricsi fenomenális - vagy binomiális ? - volt!
Már csak a Tóth Edu hiányzott mellőle!
Nagyon jól mutatnának együtt!
Ez egy biztosan nyerő páros lenne, még a rádióban is!
-
Kabaréklub 140327 - Nyílt nap a zárosztályon 2
KK14031_nyiltnap_2
A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
http://osztott.com/wpyN/
http://g7wmbsaaqk.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?ze0get4vwkc1h8f
20 tracks, 52 minutes 44 seconds
1. Kertész Ricsi - Előzetes (3:12)
2. Nyilt nap a zártosztályon 2 - Bevezető szignál (0:19)
3. Kertész Ricsi - Nyitó duma (2:19)
4. Kertész Ricsi - Felkonf (0:19)
5. Gombos Tibor - Duma (6:17)
6. Kertész Ricsi - Felkonf (0:24)
7. Bródy Norbert, Éles István - Megjött a kisunokám (3:29)
8. Kertész Ricsi - Felkonf (0:39)
9. Szilágyi Annamária, Éles István - Népi mesterségek, a prosztótermesztő (4:09)
10. Kertész Ricsi - Felkonf (1:16)
11. Szilágyi Annamária, Bródy Norbert, Nádas György - Termékbemutató (3:38)
12. Kertész Ricsi - Felkonf (1:27)
13. Szilágyi Annamária, Éles István - Piroska néni és Farkas bácsi (4:21)
14. Kertész Ricsi - Felkonf (1:02)
15. Három Kismalac, Ricsi fiú - Dalok (7:04)
16. Kertész Ricsi - Felkonf (1:52)
17. Gombos Szabolcs - Duma (4:48)
18. Kertész Ricsi - Felkonf (1:14)
19. Aradi Tibor, Bródy Norbert - Fő utcai legények (4:15)
20. Nyilt nap a zártosztályon 2 - Vége szignál (0:40)
-
Heti hetes 2014.03.30
HetiHetes_140330.zip
http://1b3esok9jv.1fichier.com/
-
VKaroly #9336 Rádiókabaré - Kabarématiné - 207. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
grekon #9335 Akad benne néhány nagyon jó poén jó nagyon s..rul előadva . .
Köszönöm a feltöltéseket . -
SirTomax #9334 Hócipő kabaré 2013 -
VKaroly #9333 Kabaréklub - 77. rész - Nyílt nap a zártosztályon a Thália mikroszínpadon - 2. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #9332 Rádiókabaré - Kabarématiné - 206. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
Obsitosur #9331 Sziasztok!
Ma este Hócipő Kabaré az ATV-n, 20:30-tól.
Keresem a Gondolj apádra című sorozatot.
Köszi:
Miki -
Báthory Ödönke #9330 Nagyon szépen köszönöm a T Feltöltők eddigi munkáját. No meg azokét is, akik trackekre szedték a műsorokat, illetve akármi módon hozzájárultak ahhoz, hogy utólag is élvezhessem a műsorokat. Arról nem tehettek, hogy az utóbbi időben igen nagyot esett a színvonal. Többszáz kabarészámot archíváltam magamnak, de az utóbbi néhány adásban sajnos nem találtam arra méltót. A mai két kabarén nevetett bárki is? -
Nyílt nap a zártosztályon 2.
Kertész Richárd - Előzetes
Szignál
Kertész Richárd - Nyitó
Gombos Tibor - Duma
Bródy Norbert, Éles István - Megjött a kisunokám
Szilágyi Annamária, Éles István - Népi mesterségek, a prosztótermesztő
Szilágyi Annamária, Bródy Norbert, Nádas György - Termékbemutató
Szilágyi Annamária, Éles István - Piroska néni és Farkas bácsi
Három Kismalac - Dalok
Kertész Richárd, Három Kismalac - Dal a malacokról
Gombos Szabolcs - Duma
Aradi Tibor, Bródy Norbert - (valamilyen legények?) -
"Az áprilisi Rádiókabaré első részének műsorvezetője: Breki azaz Mikó István, a két morcos öreg szerepében, Éles István és Nádas György. A második rész házigazdája pedig,Orosz György."
"A helyszín a Stefánia Palota, az időpont április 1-je, kedd, este 7 óra! Jegyek kaphatók a www.jegymester.hu oldalon valamint a helyszínen."
https://www.facebook.com/events/283009615191610/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular -
BBendegúz94 #9327 Ha valakit még érdekel...
http://sg.hu/cikkek/104196/az-rtl-klub-folytatja-a-showder-klubot -
fudaraki #9326 UPDATE: fent van minden, amit akartam, Hofik majd máskor. Hajrá! -
fudaraki #9325 Osztott: el fog tartani egy darabig, most alig 10Mbps a sebesség... Addig is ajánlom a filelistát, abból kiderül, hogy mi érdekelhet bárkit is. A Sándor Györgyök pl. szuperjók :D -
Heti hetes 2014.03.23
HetiHetes_140323.zip
A korábbi osztott.com avi fiókom nem él, valaki figyelmeztetett, hogy így járok, hát igen..
http://1vb9yekrhn.1fichier.com/
-
HetiHetes_140323.zip
A korábbi osztott.com avi fiókom nem él, valaki figyelmeztetett, hogy így járok, hát igen..
http://1vb9yekrhn.1fichier.com/
-
fudaraki #9322 Szerintem semmi húde különös nincs a kupacban. Főleg DC-ről vannak, csak azt errefelé (úgy vélem) nem használjátok, azért hajítom most fel nektek. -
grekon #9321 Először bal klikkre leakarta játszani de ha letöltöttem párat már csak letölteni akarja .
Mostmár jo lenne tudni mi a ritkaság ami nem ( nagyon ) került fel itt még .
Köszönöm . -
fudaraki #9320 Hogy áttekinthetőbb legyen még annyit meg tudok tenni, hogy a gyökérkönyvtárat is külön bezippelem és akkor nem lesz a sok kis file. Egyelőre másznak fel azok, amik elsőre nem sikeredtek. -
fudaraki #9319 Van ez is, az is. Viszont most nézem, vagy húsz file-nál (nem csak zip, nemcsak hülye filenév) hibát dobott, utánajárok...
filelista.txt már fent van mindenesetre.
-
grekon #9318 Vagy nem jol zippelted be vagy az osztott kizippelte mert vagy 2-300 kis fájl van . Egyesvel ( jobbklikk -> tartalom mentèse ) kell leszedni . De sebaj :) -
fudaraki #9317 Most még gyártottam egy file-listát(filelista.txt), ha felmentek a zippek, akkor felteszem azt is és úgy nem lesz annyira zsákbamacska.
Filenevek: van itt minden, talán csak cirill nincs. Egyelőre hibátlanul felment minden, amit próbáltam. Aztán hogy meddig marad azt nem tudom, legfeljebb majd feltolom ismét a kupacot, sávszéllel szerencsére jól állok. :X -
Különben az sem gond, ha 50 fájl van! Úgy is csak te tölthetsz fel!
Ügyelj a kis és nagybetűkre, hál istennek megkülönbözteti őket!
-
fudaraki #9315 Nem a zippelés a gond, hanem, hogy minél használhatóbb legyen a feltöltött szemétdomb. Azt csináltam, hogy az egyes könyvtárakat külön bezippeltem, így sajnos nem lehet azonnal látni a tartalmukat, csak letöltés után.
Nnade a lényeg: http://osztott.com/Wdfv/
Disclaimer: ez egy szinte teljesen rendezetlen kupac, semmit sem én digiztem be, innen-onnan vannak letöltve, nemrikán hiányosan, talán helytelen filenevekkel stb. Egy könyvtáros agyvérzést kapna tőle (nincs időm piszmogni vele éveket), viszont hátha valaki talál benne csemegét.
Nem tettem bele a szilveszteri kabarékat, mert azok simán hozzáférhetőek máshol, valamint hiányoznak még a Hofik, azokat kicsit rendezni fogom, mert sok a videó, ne kelljen annyi gigát letöltenie senkinek találomra, mint amennyi van. Ebben a pillanatban is még másznak fel a zip-ek (28 db), 100Mbit, 5 giga, úgy tíz perc múlva fent lesz mind. -
Van olyan eset, hogy összemásolod 1 kabarémind könyvtárba a kabaré könyvtáraidat, aztán mentsd le a zippeld a kabarémind konyvtárat - a winzip-Total commander csomagolásnál - van olyan, hogy könyvtár bejegyzéssel együtt, az alkönvtárakat is !
Ekkor egy zip fájlt - kabarémind.zip - kapunk, benne az alkönyvtárakkal!
Zippel össze a könyvtárszerkezettel együtt, és akkor csak egy fájlt kell feltölteni!
De, azért ki tudja mekkora fájlt lehet feltenni?!
-
fudaraki #9313 Esetleg a főkönyvtárakat zippelem, és akkor csak olyan 50 file lesz. Az lehet, hogy vállalható. -
fudaraki #9312 40 giga a cucc :o Senki nem fogja egyben leszedni. :X -
Zippel össze a könyvtárszerkezettel együtt, és akkor csak egy fájlt kell feltölteni!
De, azért ki tudja mekkora fájlt lehet feltenni?!
-
fudaraki #9310 Volna egy kérdésem: sikerült már valakinek rájönnie, hogy hogyan lehet teljes könyvtárszerkezetet feltenni az osztott.com-ra? Gondoltam felteszem a teljes kabaré könyvtáramat, hátha valaki hasznát veszi, de egyelőre nem sikerül, könyvtár feltöltésre hibát jelez. Lehet, hogy nem is lehet, vagy csak én vagyok a béna? File-onként kissé értelmetlen volna, 1800 file teljesen összeömlesztve elég béna...