17479
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Botox
    Sziasztok,

Nekem leginkább a videó anyagokra fájt volna fogam. (Közel 900 GB-nyi és ráadásul kiváló minőségben) Neki is estem szépen de sajna nem sokáig jutottam.

Bíztam benne hogy talán mások...

Amit sikerült leszednem azt mindenesetre ITTmegtaláljatok.

(A Nádas fele ”Nevetni kell, ennyi az egész”-t (21 rész) szinten fel tudom tenni ha van rá igény.)

BUÉK
  • Ikovacs
    Valaki vegye fel az rtl2 -n a heti hetes 2045-t 21.30-22.30! Én az ATV új Sas kabaréját veszem 22-től, az M3 Kern válogatását 21-22 ig
    + az MR Buék 2016-ját!

A Buék tracklistet megköszönném, ha látja valaki valahol, töltse fel!

• Ikovacs
    Akkor annál jobb! Eléggé jól sikerült! De ha egy tracklist lett volna, már sokkal korábban végeztem volna!

Buék neked is!

• AnarchoiD
    hat azert szignifikansan azonos a file szamaval a lista 6506 az uccso file es 6501 filem van ;) 98.57% nal allok nekialltam seedelni, tolteni rajtam kivul 1 peer latszodik es o 8k/seccel tolt fel(en 300al) , szal lessz vagy 3 nap mire teljes lesz a listam ;)

Mellesleg BUEK

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.31. 16:46:35
  • zsorzsi88
    Ikovacs! ez az én saját összeállításom, Rádió Bonbonierre álnéven :D
    köszi, hogy megvágtad, BÚÉK! :)
  • Ikovacs
    Rádió Bonbonierre szilveszteri összeállítása BUÉK 2016 vágva

Bemelegítettem a mai kabaréra, megvágtam, pontosabban összemásoltam!

Na, egy igazi kabaré válogatás!
    Lehet, hogy ezeknek nem kell jogdíjat fizetni?

Gyakorlatilag nekem minden szám megvolt, úgy másoltam össze!
    Ezért valamivel jobb a minősége!

bonbon buek2016.zip

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://osztott.com/Dfoj/
    https://1fichier.com/?yx2au4rlyj

Jelszó:Ikovacs

20 tracks, 2 hours 59 minutes 53 seconds

1.Rádió Bonbonierre Buék 2016 - Felvezető (1:54)
    2.Bajor Imre, Gálvölgyi János - Gálvölgyi János - Kern András - Egyenes adás (9:05)
    3.Holló színház - Angol humor (12:21)
    4.Litkai Gergely-Badár - Duma (6:31)
    5.Csala Zsuzsa, Schubert Éva, Tábori Nóra - Zűrzavaros Család (5:53)
    6.Déri János, Markos Gy, Nádas Gy - Kuratórium (10:24)
    7.Litkai Gergely - Ballagás (6:58)
    8.Bodrogi Gyula, Szombathy Gyula - Egy Pedáns Asszony (4:16)
    9.Usztics Mátyás - Baka dumák (13:25)
    10.Agárdy Gábor - Memoár - Hogyan nem találkoztam Bartók Bélával (4:59)
    11.Kis Ádám - Stand Up (8:03)
    12.Csala,Görbe ,Incze,Sinkovits - Veszélyeztetett gyermek (12:11)
    13.Kőhalmi Zoltán - Duma (11:37)
    14.Varga FJ,Aradi - Joli néni a Média Marktban (4:32)
    15.Fábry Sándor - Duma (17:05)
    16.Csala, Gálvölgyi - Jelenetek Egy Házasságból (7:45)
    17.Hofi Géza - Behívó (11:08)
    18.Szilágyi János, Kern András - Halló, itt vagyok (16:21)
    19.Bödőcs Tibor - Duma (13:22)
    20.Rádió Bonbonierre Buék 2016 - Lekonf (2:03)

• Tofa
    Üdv,
    szeretném megköszönni az összes feltöltőnek az éves munkát, hogy a mindennapi teendők mellett továbbra is biztosítja a napi nevetésadagot a fórum olvasóinak részére! Valamint boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok az erre járóknak!
  • Jim Morrison
  • copass
    nah kifundáltam hogy lehet a legegyszerűbben átnevezi a fájlokat a pdf lista alapján. pár fájl hiányzik, ezt pótoltam egy nullás mp3-al. névlistát kigyomláltam hogy fájlnév kompájtibilis legyen. felraktam egy zippet amivel a következőt kell tenni:
    1. zip teljes tartalmát kibontani "hang" könyvtárba
    2. Bulk Rename Utility.exe elindít
    3. open: hang.bru fájlt
    4. file- Import Rename Pairs: hanglista.txt-t megnyitni
    5. kijelölni az összes mp3-at 0001-6570-ig, ekkor látszódni fog zölddel hogy mire fogja átnevezni, akkor jó ha a számok egyeznek az elején.
    6. ha ok minden, akkor rename.
  • SirTomax
    Bach Szilvia paródia show.mp4 453.93 MB
    Paródia percek E01.mp4 131.28 MB
    TV2 kabarészínháza E01.mp4 502.14 MB
    TV2 kabarészínháza E02.mp4 478.96 MB
    TV2 kabarészínháza E03.mp4 513.07 MB
    http://osztott.com/eWaa/
  • fudaraki
    Én is haladtam kicsit, lett unzippelt torrent: https://kat.cr/kabar%C3%A9k-hun-vk-kar%C3%A1csonyi-tal%C3%A1lata-unzipped-t11837016.html

A listával kapcsolatban pedig észrevettem, hogy nem annyi tagú, mint ahány file van, illetve a sorszámozás sem tökéletes. (hogy hol nem, azt még nem kutattam fel persze).
  • Jim Morrison
    Na, így áll a dolog:

Letöltés: link

De most komolyan, először csak teszteljétek le. Első 2000 fájlból csemegézzetek.

Olvass el:
    Először csinálj egy tesztet! Válassz ki 50-60 fájlt, és próbáld meg azokat átalakítani a programmal.
    hanglista.csv -ből dolgozik a program, amint látod, jelenleg az első 2000 számot tartalmazza.
    A program futtatásához kell a hanglista.csv, FileHelpers.dll, taglib-sharp.dll!

Ha teheted 200-300 asával alakítgasd át külön-külön, ha az egyikkel valami gebasz van azt légyszíves írd meg nekem! (hogy melyik fájlt nem tudta rendesen átírni, id3 tagelni)
    szerk: előadókat is id3 tageli
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.31. 14:57:08
  • fudaraki
    Nem, a videókkal nem tudtam mit kezdeni, jelenleg nem tudok ennyi mindent tárolni.
  • zsorzsi88
    Sziasztok!
    Idén is elkészült a Rádió Bonbonierre szilveszteri összeállítása. Ezzel kívánok mindegyikőtöknek boldog új évet és jó szórakozást!
    Letölthető MP3
  • Obsitosur
    Sirtomax, köszi a kabarékat, azt szeretném kérdezni, hogy rögzíted a többi részt is és fel tudnád majd tenni?

Minden feltöltőnek mindent köszi!
  • Obsitosur
    Fudaraki, azt szeretném kérdezni, hogy a videókat is letöltötted? Ha igen, fel tudnád tenni a torrentre? Köszi!
  • Cziras
    1.M3-on este 8 tól szinte reggelig lesznek kabarék és műsorok. Veszi valaki végig?
    2.Tv2 Este 7 től Humorkoktél,Frizbi,Kasza,
    3.ATV este 7 től na és persze 22 től az új Sas kabaré.

Sajnos nem leszek tv előtt, rögziti valaki ezeket a csatornákat és műsorokat?
  • fudaraki
    Az up az olyan (pl. disqus-on), mint fészbukkon a lájk vagymi. Zgen: hátööö, én olyan 25 évvel vagyok a Z előtt. Sajnos. :S
    Nnade tessék szépen megkeresni azt a weboldalt megint, hátha van ott egy jobban kezelhető lista is, mi meg majd hálálkodunk ;)
  • VKaroly
    Ez gondolom valami Z generációs káromkodás?! :)

VK
    Utoljára szerkesztette: VKaroly, 2015.12.31. 00:02:51
  • fudaraki
    Kár hogy itt nem lehet uppolni. Kaptál egy uppot :) Vagy többet :)
  • VKaroly
    Szep munka, azert az ID3 tag irasok kozben neha olvassatok is. Aki Keres, talal. ;)

VK
  • Jim Morrison
    10889 ben latod, hogy nekem hogy sikerult. Online pdf to docx convertert hasznaltam, kikopiztam a sorokat tab ok helyett | jelet raktam. Kb ennyit csinaltam. A baj az, hogy evszam es eloadok 2. Hasab :( szinek se maradtak meg, de az a kisebb baj... ha vk nem talal semmit akkor a kovetkezot fogom csinalni:
    Betutipus, font meret egyseges. Docx et atnevezem zipre es a benne talalhato xml t fogom feldolgozni. Appbol talan menni is fog, csak figyelni kell a hasabokra.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:35:58
  • fudaraki
    Hogy nincsenek szépen teggelve, meg elnevezve a file-ok, így release-nek a mostani túl gagyi, miközben a gyűjtemény van annyira értékes, hogy ennyi melót beletegyünk és megcsináljuk pöpecre.

KÖNYVTÁROSOK ELŐRE!!! :D
  • fudaraki
    Sztem VK ügyesen fog kutakodni a neten :) De még akkor sem lesz sztem tökéletes, minden human input hibás. :D A tag-gelést viszont szívesen rád bízom, mert nagyon nem érek rá mostanában semmire és az csuklóból nem megy, gogoléznom kéne hozzá órákat. A pdf-be beletettem már kis időt, nekem automatikusan nem sikerült vállalhatót kovácsolnom belőle, mert semmilyen eszközt (pdftotext, tabula, sumatra) nem tudtam rávenni, hogy tegyen vmi elválasztást a field-ek közé, a space meg nem volt jó, mert az ugye van a field-ekben is, a két space se volt jó, mert olyan field is van... Szal nna, mielőtt nagyon nekiállnánk ezzel a résszel szívni, sztem várjuk meg VK-t.
  • Cziras
    Mi a baj vele gyerekek? Én már töltöm lefelé a torrentet.
  • Jim Morrison
    na, akkor megvan ki fog vele pepecselni ha VK nem tud szolgálni forrással :D
    én türelmes leszek... ha kell jövő évet is megvárom míg újra előveszem a projectet...
  • fudaraki
    Számomra teljesen világos. Adatbázisprogramozóként a fél életem ilyen izélődésekkel töltöm, csak én millió sorokkal :X 6k sort egy éjszaka alatt lezavarok, nem ügy :D De inkább legyünk sztem kicsit türelmesek :p
  • Jim Morrison
    arra gondolsz, hogy csak A zs -ig van? Egyszerű a magyarázat, rosszul termeltem ki első körben a pdf ből a megnevezéseket, így
    0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
    lett a
    0002.mp3|Szilágyi György|A Magyar Rádió reklámvizsgája / A zsűri réme
    helyett :)
    De most teljesen máshogy csinálom, az első 2000 fájllal
    véletlen belepötyögtem és ezaz :)

Forrásfájlból gond nélkül és biztosan hibamentesen tudnám átírogatni a fájlokat...
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:06:48
  • fudaraki
    aaah, már a második hibás :X
  • Jim Morrison
    remélem megvárja míg kész leszek az átnevezéssel, és akkor szépen el lesznek nevezve, id3 tagelve (pl telón sokkal jobb mert kereshető)
  • AnarchoiD
    ez csak a 3ada hiszen csak 4k ig van (tudom mivel nalam 6506 a vege ;) es nalam sem teljes)

jim : ezen enis filoztam, de amikor en utoljara figlalkoztam id3 taggingal akkor meg 50 file atirasa is nagy melo volt (nekem) es 6k kicsit sok lett volna ;)
    latom te nem az en szintemen csinalod ;)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.30. 23:05:23
  • Jim Morrison
    Jelenleg így néz ki:

1 dll, 1 exe és egy hanglistproba.txt amiben benne vannak a fájlok adatai egy kicsit megformázva. Igazság szerint még picit várnék VKarolyra, legalább az évek miatt, bár tény, hogy már így is sokkal jobb. Ja és a program azokat a fájlokat írja át amik ugyanabban a mappában vannak.
    (total commander bal oldalt hogy néztek ki, jobb oldalt és alul az látszik milyenek lettek)

szerk: megpróbálom első kétezret feldolgozható formátumba tenni, és ha jó akkor átküldöm.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 22:45:05
  • grekon
    Ha eljuttatod a v0.1 metodust (vagy elàrulod hogy nevezheto àt) örök hàlàm kisèr . Ha a Cím, Zeneszerző jó tovàbbira ott a pdf .
  • grekon
    AKINEK ELKERULTE A FIGYELMÈT :

VKaroly àltal talàlt audio 1. rèsz :

http://osztott.com/KbCc/

VKaroly àltal talàlt audio 2. rèsz :

http://osztott.com/rnbS/

màr pàr napja felraktam osztottra kicsomagolva , MisterV pedig gyàrtott hozzà Jdownloader Conatiner fájlt :

http://osztott.com/TEHg/Kabare_Audio.dlc .

• Jim Morrison
    Igen, én is bízom benne, hogy VK nak megvan emészthető verzióban valahol. Ha nincs akkor valami nagyon trükkös dolgot ki kell találni. Ékezetetek jó, hogy mondod, köszi!
  • fudaraki
    Én meg megpróbáltam pár módon valami fogyasztható táblázatot csinálni a pdf-ből, de sajnos mindegyik változatom annyi hibát tartalmaz, hogy azon kézzel senki nem akar végigmenni (cellahatárokkal van a gond). Bízom benne, hogy VK majd esetleg talál egy jó megoldást valahol az interneten ;)

Filenevek: ha script-ből át is nevezel, és esetleg csinálunk majd egy final torrentet, akkor pls ügyelj/ügyeljünk arra, hogy ne legyenek benne ékezetes nevek, tehát azokra is tégy be egy replace-t majd pls.
  • Jim Morrison
    Na, végeztem is az v0.1 el. Igazából az a problémám, hogy Cím, Zeneszerző jó, de az évszámot és az előadókat nem tudom előhalászni. Nem PDF ből halászom, hanem áttettem DOCX-be, és onnan notepadban pár kattintással ilyen forumátumba alakítottam át:

0001.mp3|Moldova György|Jelentés a Titanicról / A páncélszekrény titka
    0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
    0003.mp3|Nagy Bandó András|Inkább a mama|
    0004.mp3|Majláth-Mikes László|Vásárfia, vásárnénje
    0005.mp3|Sinkó Péter|Tömöri tanár úr|
    0006.mp3|Boncz Géza, Fogarasi János, Lehr Ferenc|Felnyergeltem Mariskát
    0007.mp3|Maksa Zoltán|Kínai árus|

Évszám és előadók másoláskor nem mellette jelennek meg, hanem jóval alatta, gondolom másik hasáb... Szóval ha meglesz a forrás táblázat akkor pikkpakk kész lesz a kis progi ami id3 tagokat varázsol... és nevezi:
    Évszám - Író - Dara név
    formátumba? az jó lenne?
  • Jim Morrison
    én pl egy meghívásos torrent oldalon vagyok fent, jó ez így :)
  • Dzsini
    Továbbra se értem mi bajod a lenti torrentoldallal ahol seedelünk, de teljesen felesleges meghívásos alapú torrentoldalakra feltenni bármi ilyesmit. Nem oda való.
  • Cziras
    Na elindult már :) Köszönjük,ha majd le ér vállala valaki hogy feltölti a nevemmel az egyik torrent oldalra? :) Bármelyik magyar torrentoldalra megtudom hívni :) Várom a jelentkezőket :)