Stand-Up Comedy, Kabaré

Oldal 1 / 351Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök, hogy ismét tudod használni a régi regisztrációd. 😊
Kijavították a hibát, ami miatt nem tudtam a régi regisztrációmmal bejegyzést írni a fórumra.
A linkek színét is javították.
Kezd alakulni az új fejlesztés.
először is köszönet a feltöltőknek , hogy az elmúlt jó kabarémentes évtizedekben is előástak kiváló anyagokat . aki szerint meg sz@r az oldal az mit ácsingózik itt?-nem fikázni , segíteni kéne a munkájukat ....
3 hónap alatt nem voltak újabb Dumaestek (önálló előadások) hogy semmit nem látok január óta itt? 😮 Elnézést ha tolakodónak tűntem volna... 😊

Mr. Blende

Sziasztok!

A másik fórumon, ami innen felülről eltűnt a többivel együtt:

A "Rádiókabaré 198x-2011" a "PoénPéntek" linket nyitja meg.
Ha meg van a "Rádiókabaré 198x-2011" IKovacs linkje, kérném szépen.

Előre is köszönöm!
Üdv.: Peti
MisterV
Hello!

Én is csak most látom, jó ideje nem jártam erre... a Kalózkabaré fórumára írta Grekon a legutóbbi RK "tracklistát", ami meglepett, hogy miért pont oda... már éppen kérdezni akartam tőle, de most látom, hogy nem véletlenül tette.
Azt a fórumot jó pár hónap kihagyás után rendbe raktam, így amik oda lettek feltöltve, azok szépen rendezetten 1 helyen elérhetőek.
Ha valakinek van ideje és kedve, akkor ami esetleg itt megjelent mostanában, de oda nem került át (többnyire retro anyagok), oda is bemásolhatná.

Ehhez a fórumhoz pedig kitartást! (Nekem elfogadta a régi bejelentkezést, nem kellett új reg.)
kirol
Borzalom lett...

Sziasztok!

Én minden lépés után frissítem az oldalt, pl. szövegbeírás majd küldés gomb és frissítem az oldalt, hogy amíg meg nem látom a bejegyzésem.
Utána már ki lehet jelentkezni, és egy kis idő múlva más is megláthatja a bejegyzésem.

Üdv: Peti
Sziasztok!

Engem enged írni?
Ha ez látható, igen.

Új dizájnt csináltak, de az eredmény sok sebből vérzik.
A régi regisztrációmmal már egyáltalán nem enged írni a fórumra.
Kénytelen voltam egy újat csinálni.
mi történt ?
mi van az oldallal ?
Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, hogy esélyt adtok a több választási lehetőséggel, hogy pl. én is ki tudjak még kapcsolódni kabaréval.
Ilyen volt pl. Cziras idelinkelt YouTube videója a "Heten, mint a Gonoszok 2." c. zenés pikáns kabaré. De más kabarékból is néztem/hallgattam mostanában.
Felüdülés volt számomra. 😊

Köszönjük szépen 😊

még van data.hu, huu
Szia! Innen le tudod tölteni.
https://data.hu/get/14853089/A_hatvankodo_Kormendi.part1.rar
https://data.hu/get/14853090/A_hatvankodo_Kormendi.part2.rar
https://data.hu/get/14853091/A_hatvankodo_Kormendi.part3.rar
https://data.hu/get/14853092/A_hatvankodo_Kormendi.part4.rar
https://data.hu/get/14853093/A_hatvankodo_Kormendi.part5.rar
https://data.hu/get/14853094/A_hatvankodo_Kormendi.part6.rar
Sziasztok! Szép estét! Megvan e valakinek a Hatvankodó Körmendi est? Köszönjük 😊
ingyenes tartalom
Utoljára szerkesztette: NB2, 2026.03.01. 23:31:19
Rádiókabaré - 2026.02.28. Házigazda : Vida Péter

Vida Péter - Balázs Andrea
Szabados Gábor : Apróságok - Balázs Andrea , Kovács Lehel , Lipics Zsolt
Bach Szilvia - Jolika
Bognár Endre : Hacsek és Sajó - Kautzky Armand , Vida Péter
AradiVarga : Munkanélküliek sztrákja -Bach Szilvia , Balázs Andrea , Aradi Tibor , Elek Ferenc , Kerekes József , Vida Péter
Horváth Tibor : Rázok - Lipics Zsolt
Kertész Ricsi -
Galambos Éva : 2 ultra - Kerekes József , Kovács Lehel , Lipics Zsolt
Falugyűlés - Ihos József , Bozó Andrea , Fabó Tibor , Kautzky Armand , Nádas György , Vida Péter
Igazad van, a liftről már nekem is beugrott. De ebben nem Kabos László, hanem Bodrogi Gyula szerepelt:
Rejtő Jenő - Légió mindhalálig (Bodrogi Gyula, Benedek Miklós, Suka Sándor, Tahi Tóth László, Gelley Kornél, Moór Marianna) 1970
Nekem úgy rémlik, hogy volt egy régi szórakoztató műsor, még fekete-fehér, színpadon, közönség előtt felvett jelentekkel.

A jelenetben, ami szerintem A három légionista egy átírt változata lehetett, Kabos László is szerepelt, és modernizálva volt egy kicsit a sztori, például a színhelyet mindig liften hagyták el vagy jöttek be, maga a lift is poénforrás volt. De az is lehet, hogy egy másik Rejtő darab modernizált változata volt?
Nemrég voltunk Straub Dezsőék kabaréján, egy vidéki színházban. A címe: Gyógyul a (z)sebünk
Heller Tamás, Nyertes Zsuzsa, Kokas Piroska, Straub Dezső, Straub Péter

Volt benne új jelenet is, a Lujza-Jenő párossal (ezúttal Nyertes és Heller), Trunkó Barnabás írta. És nagyon jó volt!
Amúgy a régi számok is ütöttek, olyanok, mint a slágerek, jó újra látni őket 😊

Mindenkinek csak ajánlani tudom! 2 óra szuper szórakozás!
Azt hiszem a Három légionistából van egy verzió Kabos Lászlóval is, van belőle rádiókabarés és tévés verzió is. Lehet hogy a Lyoni rém címen ment.
smith09
Tv műsokoról volt hagyományos formában nem a streamről.
Arra írtam, hogy a tv nézés ebben a formában van visszaszorulóban.

A régi nyugati filmek vagy sorozatok itthon újdonságként szerepeltek a tv - ben ( nyugat német, esetleg egy kettő amerikai ) de ma már ezekre kevésbé kíváncsiak az emberek, esetleg egy réteg kellemes nosztalgia miatt újra nézi.
Kik nem nézik a nyugati filmeket? 😊 30 év alatt szerintem az emberek 80%-a már streameket néz.
smith09
Miért ne lenne műsor?
Nézz meg egy régi műsor újságot
70-80-90 évek első fele.
Egyik adón volt este most színház közvetítés a másikon esetleg valami film, aztán ennyi.
Meg nézd meg milyen műsorok voltak akkor.
Az embereknek sokkal magasabb az ingerküszöbe. Régen volt kettő csatorna és kb annyi.
Mikor mo.-n elkézdték sugározni a " nyugati " filmeket mindneki azt nézte, ma már megsem nézik sokan azokat.
Rengeteget tudnék mesélni.

Még általános iskolás voltam.. pénteken délután átmentem Édesanyám szüleihez hétvégére ott aludni és hétfő reggel mentem haza hogy iskola...

Mindig vártuk hogy milyen kabaré műsor lesz az m1-en.

Hát más korszak volt az biztos...jobb is volt... lehet csak azért mondom mert gyerek voltam, de szerintem jobb volt...

most meg van 120 csatorna, de műsor az nincs...

Az m3 csatornát is sokat néztem amikor még tévén látható volt. Hogy miért kaszálták el passz.

Neten már külön nem nézem.

31 vagyok,és még most voltam gyerek... megy az idő...

smith09
Vónos négyes igazi klasszikus, de én az optikusnál c bohózatot is szeretem.
Nóti Károly és Lőrincz Miklós műveit szerencsére rendszeresen játszotta a Szeszélyes Évszakok ill különböző más műsor annak idején az MTV -n.
Kellemes nosztalgia ezeket újra nézni ma is.
Sziasztok!

Hát új kabarék és új bohózatok már nem lesznek az a korosztály többsége már kihalt sajnos...

Sok mindennel így van.

A kabarék bohózatok többségét is láttam, van amit többször megnézek szívesen... Ilyen a Vonós négyes pl és tudnék még mondani sokat

Viszont még mindig vannak olyanok így is amikre rácsodálkozom hogy jéé ezt még nem láttam ez nekem új...

Köszönjük szépen SirTomax-nak és az egész közösségnek hogy vagytok nekünk. 😊
Köszönöm! Majd később újra felkerül a második rész is remélem.
smith09
Hozzászólásokat olvasva az irány egyértelműen nem jó ami a kabarét illeti . : /

Napokban láttam a Stefánia úti kultúrpalotát ahol a rádiókabarét szokták felvenni.
Nagyon kis impozáns épület.
Nem tudom a felvételek ma is nyíltak lehetnek e - szívesen elmennék egy ilyen felvételre.
Keresem A pesti légionárius REJTŐIÁDA két részben műsort, a nemzeti archívumos minőségben.
Köszönettel!
Sziasztok!

Ma meghallgattam a SirTomax által feltöltött 2026.02.14-én leadott Rádiókabarét.
Sajnos csalódtam a műsorban. Így már köszönöm, de nem érdekelnek a heti kabarék sem.
Még bízom benne, hogy az év végi szilveszteri Rádiókabaré jó lehet számomra.
Ha felkerül ide a műsor, köszönettel meghallgatom.
Addig is időnként idenézek.
Szia!
Köszönöm szépen a feltöltéseidet és a velük lévő munkád! :-)
Rádiókabaré - 2026.02.14. Házigazda : Maksa Zoltán

Vida Péter - Fabó Tibor
Szabados Gábor : Apróságok - Bozó Andrea , Fabó Tibor , Kautzky Armand
Elek Péter - hotel , gatya
Horváth Tibor : Káposzta - Csőre Gábor
Majláth Mikes László : Ünnepi zavar - Janza Kata , Major Melinda
Bellus István -
Hekl Krisztina : Festők - Fabó Tibor , Trokán Péter
Varga Ferenc József , Aradi Tibor : Állatkerti körkép - Aradi Tibor , Vida Péter
Oldal 1 / 351Következő →