17411
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
molmolmol #17411 Hofi-Koós szilveszterben : "itt a húsos káposzta , a kutya körbe hugyozta... -
Cziras #17410 Sziasztok!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
Kjozsef: Dombi írta hogy elvileg ezen a yutub csatornán lesz fent: Los Tiki Studio
Czu: Hofélia -
Czu #17409 Sziasztok, tudja esetleg valaki, hogy melyik Hofi előadásban hangzik el a "húsos káposzta, a kutya körbehugyozta" klasszikus? -
kjozsef056 #17408 Galla-Laár estjét nem látta még valahol valaki? Elvileg azt igérték idén ki lesz téve a netre, yt ,bárhova (ezt nem mondták) -
comedy #17407 Sziasztok! Jól látom, hogy a Varga Feri eltűnt a Rádiókabaréból? November eleje óta nem szerepel benne. Tud róla valaki valamit, hogy mi az oka? -
molmolmol #17406 -
manson222 #17405 Egyszer láttam stream-ben ahogy fifa-zik, sokat lehetett volna sípolni. -
kjozsef056 #17404 Ez a mogács se fog már kulturáltabban stand upolni... moslék ahogy beszél -
AttHunter #17403 Csatlakozom az előttem szólóhoz és köszönöm az összes feltöltést, az egész éves munkátokat.
Mindenkinek kabaréban gazdag, de Békés Ünnepeket kívánok!
Ahogy Hofi mondta: BOLDOGULJ!
Hofi a Szomszédokban
Utoljára szerkesztette: AttHunter, 2025.12.23. 05:43:14 -
Laser1 #17402 Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen az egész éves feltöltéseket!
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
Üdv: Peti -
SirTomax #17401 Kabarélexikon - 215. rész - Szobácsi Gergő
Kabarématiné - 1288. rész (2025.12.20)
Kabarématiné - 1289. rész (2025.12.21)
Lakatos László - A Szent Család (2025)
Mogács Dániel - Akasztott ember (2025)
Rádiókabaré - 2025.12.20. -
molmolmol #17400 -
grekon #17399 Rádiókabaré - 2025.12.13. Házigazda : Orosz György
Vida Péter - Kautzky Armand
Szabados Gábor : Apróságok - Huszárik Kata , Kaszás Gergő , Kautzky Armand
Benk Dénes
Véber Tamás : Sopánka viszsatér - Kaszás Gergő , Nádas György , Kautzky Armand , Huszárik Kata , Szücs Sándor
Tót Edu -
Aradi Tibor : Szinmüvészeti felvételi - Aradi Tibor , Kautzky Armand , Vida Péter -
Köszi szépen.
Neki ez az egy van? -
molmolmol #17397
Utoljára szerkesztette: molmolmol, 2025.12.20. 15:54:53 -
SirTomax #17396 Rainer-Micsinyei Nóra - Innen szép nyerni (2023) -
Rainer-Micsinyei Nóra önálló estje elérhető valahol? -
kjozsef056 #17394 Igen. Ez mindenkinél észrevehető. Számomra hihetetlen hogy nem tudnak újabb kamu történeteket kitaláléni mindig ugyanazt nyomják -
Kau #17393 Szobácsi szinte végig ismétlést nyomott. Pár mondatot írt hozzá, aztán mehet az új, önálló műsor... Persze attól még várjuk az új előadásokat mindenkitől. Csak sokszor feltűnő, ha a régi, tévében is leadott adásokból hallani a poénokat. -
kjozsef056 #17391 Tóth Edu most rohadt gyenge volt. Amikor már Szobácsi is leveri az már mindennek az alja... -
Janklovics pl. a Bolondok hajója műsorban is sokat beszél nem oda illően, de amikor pl. rádiókabaréban vagy egyéb nem páros előadáson van, azért kevésbé észrevehető, ha kicsúszik 1-2 ilyen szó. Na de Magyednél a közel 20x elhangzó szó már nagyon is feltűnő volt.
Régen is voltak azért, de viccből... pl. Gálvölgyi is egy kabarészámban direktbeszél így, majd ezt mondta: "mert Farkasházi irtja a csúnya beszédet a kabaréban"... és ezen nevetett a közönség, nem a bunkóságon, hanem mert vicces volt.
Azaz van, ami vicces, van, ami elfogadható megfelelő környezetben. Kern is sok ilyen szót használt a jeleneteiben, amik nem feltétlenül voltak leírva, de a szerep ettől lett hiteles.
Azaz van a célzott csúnya beszéd és van az az alpáriság, hogy szinte minden mondatát azzal a szóval fejezi be. De ezt már Hofi is megmondta: "Magyar ember mire menne b...meg nélkül?"
Bocs, ha az idézeteket nem szó szerint idéztem, csak emlékezetből. -
SirTomax #17390 Kabarélexikon - 214. rész - Török Ádám
Kabarématiné - 1286. rész (2025.12.13)
Kabarématiné - 1287. rész (2025.12.14)
Mogács Dániel, Janklovics Péter - Bolondok hajója (2025)
Rádiókabaré - 2025.12.13.
Tóth Edu, Szobácsi Gergő - Saras tócsákban ugrálni (2025) -
grekon #17389 Rádiókabaré - 2025.12.13. Házigazda : Nádas György
Vida Péter - Homonai Zsolt
Bach Szilvia - Jolika spiritulál
Kincses Zoltán : Gazsi és Pesta meg a szerelem - Vida Péter , Schneider Zoltán
Hekl Krisztina : Hogyan ne raboljunk bankot - Schneider Zoltán , Vida Péter , Ágoston Péter
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Vida Péter -
Kau #17388 Érdekes ez a cenzúrázás is. Pl. egy bevásárló központ nevét is előbb sípolják ki mint egy csúnya szót. De azokból se mindet. Némelyik előadónak jól áll, ha néha a poén kedvéért elsütnek egy ilyet, de nem mindenkinek és nem állandóan! Mucsi, Aranyosi szájából már szinte természetes, de pl. Kőhalmi szájából már feltűnne. Magyed az már ott elvágta magát nálam, mikor a Covid időszakban nyíltan lehülyézte az oltatlanokat, mert akkor az előadásukra ugye csak az oltottak mehettek. Kellett nekik puncsolni... Nem volt kicsit se vicces! Az általad említett Janklovics Petit, ha meghallgatod a Zenebu*ik 2 előadásban Elek Péterrel, akkor lehet, hogy meg fogsz lepődni. :) -
SirTomax #17387 László Miklós - A néma ember (Balázs Péter, Horváth Gyula, Szilágyi Tibor, Szombathy Gyula) 1987 -
zhwriter #17386 Most hallgattam egy 2007-es beszélgetést, Aranyosi Péter kérdezi Nádas Györgyöt régi hakni élményeiről, baromi jó.
Nem tudom, hogy ez valamilyen Aranyosi-műsor része volt? Mert úgy gondolom - ez alapján is -, hogy tök jó lenne, ha kapna egy talkshow-t. Nem kell, hogy az Esti Showderre hasonlítson, hiszen nyilván nem akarná, hogy Fábryval hasonlítgassák. De olyan jó hangulatú lenne, nyitó stand-uppal, stb. Szerintem hiánypótló lenne. -
kjozsef056 #17385 A csúnya beszéd ma "viccforrás" Nézd meg Mucsit. Ő direkt erre húzta fel az életét és milyen jól megy neki...
Utoljára szerkesztette: kjozsef056, 2025.12.12. 09:34:34 -
Ritkán írok mostanában, mert kevés kabarét hallgatok manapság... de megnéztem ezt a 2 utolsó videó-feltöltést (Magyed, Szomszédnéni) és elborzadtam, hogy a "b...meg" szó és egyéb káromkodás vagy nyomdafestéket nem tűrő szó hogy lehet ilyen természetes egy előadásban.
Én lennék annyira öreg, hogy ez feltűnt? (40-es éveimben járok.) Magyednál nem számoltam, pedig kellett volna, 10-20 körüli volt az említett szó.
Tévében és rádióban tudtommal van egy illemkódex, hogy mit szabad és mit nem. Rájuk ez miért nem vonatkozik? Janklovicstól, Hadházitól, stb. nem nagyon hallottam ilyesmit a hosszú évek során sem. Az új generációval ezt is meg kéne szokni? De a "szomszéd" nem új, ők csak a divatot követik?
Engem kifejezetten zavart... nem azért, mert én néha nem mondanék hasonlót, de nem mikrofonba mondom soha.
Másnak nem üti ki a biztosítékot? Vagy eleve nem is néz/hallgat ilyen előadókat, vagy már ez természetes dolog ebben a világban? -
Ha valakinek megvan az a rész amikor a fogorvosnál Balázs Péter beteget alakít és idegesen beszél egy néma emberhez, különböző külföldi nyelveken, azt legyen szíves tegye fel ide. Hálás köszönet érte. -
Laser1 #17382 Én is köszönöm szépen! -
Cziras #17381 Köszönjük SirTomax! :)
Végig fogom nézni! :) -
SirTomax #17380 BALÁZS PÉTER EMLÉKÉRE -
SirTomax #17379 Al-Gharati Magyed - A remény arabjai (2025)
Kabarélexikon - 213. rész - Bozó Andrea
Kabarématiné - 1284. rész (2025.12.06)
Kabarématiné - 1285. rész (2025.12.07)
Rádiókabaré - 2025.12.06.
Szomszédnéni Produkciós Iroda - Antimotiváció (2025) -
Cziras #17378 Elhunyt Balázs Péter
Hoz valaki a kabaréiból összeállítást?
Köszönöm, köszönjük. -
molmolmol #17377 -
molmolmol #17376 -
molmolmol #17375 -
AttHunter #17374 Azok a régi rádiókabarék és szerkesztőik!
Itt még van egy pár rádiókabarés kép:
https://hetifortepan.capacenter.hu/magyar-radio-100/
Most olvasom Farkasházy Tivadar - 22 bolond a rádiókabaréból c. könyvét.
Könnyesre röhögöm magam a történeteken.
-
Cziras #17373 -
SirTomax #17372 Kabarélexikon - 212. rész - Noé Bex
Kabarématiné - 1282. rész (2025.11.29)
Kabarématiné - 1283. rész (2025.11.30)
Rádiókabaré - 2025.11.29.