35
  • mihtom
    Sziasztok,

Feltettem a Total War Gold Edition-t a gépemre. Gond nélkül fut a Shogun Mongol invázióval, Róma a barbár invázióval, de a Medieval nem hajlandó futni. A menü és beállítások mind működik, de amikor elkezdeném bármelyik játékot (kampány vagy gyors csata) akkor leáll. A feladatkezelőben nyoma sincs az alkalmazásnak. Tud valaki valami ötlete a hibára?
    Előre is kösz...
  • DaniLson
    végig viszed az egyik hadjáratot és az összes játszható népet kidobja,köztük a magyarokat is.vagy pedig egyik hadjárattal kipusztítod őket.
  • LordStuky
    hello!
    olvastam valahol, hogy lehet a magyarokkal is lenni. azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetséges ez?
  • Sada01
    Hát ezt nagyon szép és jó játék lett!
  • hossia
    Hogyan lehet felgyógyitani az egységeket???
  • Matthew119
    Nem kell olyan sok katonát venni mer őket ki kell fizetni... Egy csapat úgy 100 és 300 florin között eszia pénzt, a csapattól függ. Amúgy meg Gaul-ok terültete? az a rome total war nem?
  • Boldika
    Helló mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem, Nmetudom, hogy hogy növeljem meg a pénzemet, mert mindig csak megy lefelé, a gaul-ok területe az enyém és felemeltem az adókat is ahogy tudtam, de mégis minuszba van a pénzem:( Hogyan lehetne visszaállítani?
    Előre is kössz! Amúgy télleg jó a játék:))
  • zachi
    Hát igen a világ legjobb game-je álllllat!Ez még az Oblivionon is túltesz.Nemhittem hogy valaha is gyártani fognak ilyen jó játékot de csoda történt.Anyám.
  • mial
    helo én imádom a gamet de nem mükszik mert azt irja hogy d3dx9_30dll nem találhato ha lehet akor átkülditek azt a fájlt msn en mert igy nem megy hogy 6.46gbot foglal és nem megy ugyhogy elöre is thx msn:[email protected] ja és az én gamem nem patcholt!
  • Zogu
    Na az egy nagy szszszsz!
  • Korner83
    http://www.3dgamers.com/news/more/1096486046/
  • Korner83
    kijött a demó:
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=24728
    http://www.torrentspy.com/torrent/876825/Medieval_2_Total_War_Demo_SE_exe

Vélemények róla:
    http://twonline.jatekok.hu/forum/index.php?showtopic=308&st=0
  • G.Freeman

http://twonline.jatekok.hu
  • antikommunista2
    k*rva jo game lessz:)
  • Ted Beneky
    Magyar királyság rulez!
  • zachi
    hű na végre egy jó game
  • Highw@yPos.
    asssztak*rva, a rme után végre megin TWzhetek :-D
  • Matyóhímzés
    Remélem még realisztikusabb lesz, mint az ez előtti részek. Nem grafikára gondolok, hanem a harcra/gazdaságra/sötöbö. Rosszul vagyok a settlers 5 féle vonaltol.
  • OliApa
    Szokjatok már le erről a "rendessen", "teljessen"-ről!!!
  • antikommunista2
    Ceretem ;).....
  • Duffy1990
    sztem is ez lesz a legütősebb játék non belevok zúgva az összes total warba nagyon nagy eszek voltak azok akik ezt ki bírták találni.
    Ha vkinek megvan a játék szóljon már nekem [email protected]
  • XHunterX
    én épp most játszom a RomeTW-t de már az is nagyon király egy game és a képek alapján ez még ütősebbre fog sikerülni
  • Blasta
    Shogun foreva!!!
  • szurka
    az összes Total War-t szétjátszottam, de ez lesz a legsirályabb, juhééééé
  • Ecology #11
    Nagyon szépnek ígérkezik! Várjuk szeretettel! Azért a Heroes 5-öt én is nagyon várom!
  • Battlefront
    ez a játék mindent visz
  • Runo
    Nem vagyok oda a stratégiáért, de a Rome-Total war még engem is odaszegezett a géphez... MegláSSuk...
  • haxoror
    A cikk nem említi de a Magyar királyság is játszható nép lesz, sokan szerintem már csak ezért is ki fogják próbálni :)
  • Matyóhímzés
    Oblivion beszerzés nálam még folyamatban, de már nagyon kiváncsi vaygok rá. Addig marad a WoW. :)
    Azért Heroest nem jó teljessen egy lapon említeni Total warral, 2 külön műfaj. :)
  • PsyhoApu
    Toljuk biza... ijjász eredei elfem fejlődik is :)
  • sped
    Ne felejtsük el az új Heroes-részt sem, jön egy UFO-remake, ami talán megfelelő mértékben visszaadja a nagy elődök élményét.. készül valami Jagged utód is. Szal. a stratégia rajongók nem panaszkodhatnak. Addig pedig toljátok az Obliviont.
  • PsyhoApu
    Ha stratégia akkor total war! Van egy olyan érzésem, hogy karácsony előtt komoly rendszer fejlesztésen fogok átesni. Ez a program ha csak az elődök színvonalát fogja hozni, már akkor fantasztikus lesz!!
  • Matyóhímzés
    Az összes TW rész benne van az örök TOP 10es játék listámon. Mindegyik rész a maga korában óriási volt....de még most is.
    Nagyon várom a folytatást, nem hinném hogy elrontanák. A 10000 megjeleníthető karaktert meg nem tartom kizártnak, a BI-ben is voltak olyan csatáim amiben 5-6ezren harcoltak....igaz szagatott is rendessen. :D
  • Szefmester
    király lesssssz!! és addigra már úgyis kell majd egy új gépet venni a UT'07nek meg a Crysisnek :)
  • mikloss
    biztos jó lesz nagyon várom... :)