10
-
Béla bácsi #10 Annyi hogy az újságírónak nevezett szerencsétlen bölcsész nem a nyomtatott médiában fog hazudni a képedbe, hanem majd annak a blognak nevezett valamin keresztül. -
Jack Bauer ahős #9 Faszság. Ki fog kimenni a helyszínre tudósítani? A bloger? És ha nem, akkor ennek híjján kinek az infóit fogja "csoportosítani" az oldalára? -
#8 Semmi gond. Nemsokára bevezetik az előfizethető képújságot, elterjednek a NewsTopp-ok. Ha nem is papíron, de az emberek elé teszik majd a híreket. Már csak pár év.
Nem fognak lemondani a fotelban való olvasgatás lehetőségéről. -
echo #7 Egy specializált weblap. Ennyi. Korábban egyéként volt valahol egy cikk ahol azt írták, hogy valami felmérés szerint, több a blog író mint olvasó
Mondjuk szerintem itt inkább ilyen tematizált blogokra gondolhatnak, akik gyűjtik az info-t különböző témákban. -
barii #6 Kérlek, magyarázzátok már el nekem, hogy mi a jó a blogokban?
szóval kb arról szól hogy egy előre legyártott sablon elé írhatsz, és ezt időrenbe teszi
kb olyna mit egy fórum, nem? mi benne a pláne?
és mi köze ennek a napilapohoz? biztos van, de akárhogy keresem a választ, még nem leltem meg... -
#5 legalább kevesebb fát vágnak ki. -
jetpilot #4 "A nyomtatott sajtó súlya folyamatosan csökken."
Sírjon érte az akinek fáj. -
mefiblog #3 A blogokban nagy lehetőség van, de nem jó, ha a napilapok olvasásnak rovására megy. Bár, egy-két szennylapot figyelembevéve... -
#2 Nekik az. -
irkab1rka #1 Hogy érthető legyen:
A hírek segítségével történő szórakoztatás X%-a most már az interneten zajlik. Nagyügy..