A blogok révén újulhatnak meg a napilapok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyi hogy az újságírónak nevezett szerencsétlen bölcsész nem a nyomtatott médiában fog hazudni a képedbe, hanem majd annak a blognak nevezett valamin keresztül.

Faszság. Ki fog kimenni a helyszínre tudósítani? A bloger? És ha nem, akkor ennek híjján kinek az infóit fogja "csoportosítani" az oldalára?
SSB Joda
<#email> Semmi gond. Nemsokára bevezetik az elõfizethetõ képújságot, elterjednek a NewsTopp-ok. Ha nem is papíron, de az emberek elé teszik majd a híreket. Már csak pár év.
Nem fognak lemondani a fotelban való olvasgatás lehetõségérõl.

batmania.atw.hu

Egy specializált weblap. Ennyi. Korábban egyéként volt valahol egy cikk ahol azt írták, hogy valami felmérés szerint, több a blog író mint olvasó <#rolleyes>
Mondjuk szerintem itt inkább ilyen tematizált blogokra gondolhatnak, akik gyûjtik az info-t különbözõ témákban.

Kérlek, magyarázzátok már el nekem, hogy mi a jó a blogokban?
szóval kb arról szól hogy egy elõre legyártott sablon elé írhatsz, és ezt idõrenbe teszi
kb olyna mit egy fórum, nem? mi benne a pláne?
és mi köze ennek a napilapohoz? biztos van, de akárhogy keresem a választ, még nem leltem meg...

Darth Sith
legalább kevesebb fát vágnak ki.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

"A nyomtatott sajtó súlya folyamatosan csökken."

Sírjon érte az akinek fáj.
A blogokban nagy lehetõség van, de nem jó, ha a napilapok olvasásnak rovására megy. Bár, egy-két szennylapot figyelembevéve...

Van blogom is: http://mefi.be/

Lacc
Nekik az.
Hogy érthetõ legyen:

A hírek segítségével történõ szórakoztatás X%-a most már az interneten zajlik. Nagyügy..

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.