Példátlan Xbox-siker Ausztráliában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Például kérdezt meg azt a pár millió focidrukkert, hogy miért szurkol a saját csapatának?
Vagy miért nézi annyi ember a tv-t, amikor abból semmi anyagi haszna, vagy egyáltalán te miért veszel levegõt, hiszen attól még nem lesz több, kevesebb a havi rezsid...
Úgy nagyjából KI NEM SZARJA LE, hogy mibõl adnak el a legtöbbet? Attól még nem keresek többet, kevesebbet és attól még nem lesz több, kevesebb a havi rezsim 😞
"Ennek a pöcs hírnek is csak a hardcore szemellenzõs igzesek örülnek, de hát ennyi jutott, legyen nekik is valami örömük, nem sajnálom tõlük."
Mond meg nekem de õszintén!
Akár PS-bõl adnak el a legtöbbet a világon, akár XBOX-ból adnak el a legtöbbet a világon, akár PS-bõl adnak el a legkevesebbet a világon, akár XBOX-ból adnak el a legkevesebbet a világon, neked, nekem, más embereknek, mint amilyenek mik vagyunk, MITÕL LESZ TÖBB VAGY KEVESEBB AZ ÉLETE?
De egyébként nem Dzson, akárki, ERRE VÁLASZOLJON! Mitõl lesz neked, nekem, másnak több az élete, hogy nem Mr. KÁROLY, hanem Mr. BÉLA gazdagodott meg. MITÕL LESZ NEKEM JOBB VAGY ROSSZABB?
Nem értem... de komolyan...
Én azért szívesebben élnék Ausztráliában, mint ebben az európának nevezett pöcegödörben...
UI: Dzson mindjárt megmondja, hogy a PS-tõl királyabb, rulezebb dolog nincs a világon. Még 15.000 év múlva is ódákat fognak zengeni érte 😊
egyértelmü a késés miatt robbant ekkorát a 360 odaát, nameg h bõõven van fizetõképes kereslet ... ergo: az MSnek eddig kellett volna várakoztatnia a többi kontinenst is 😉 és csak japánban piacot nyitni korábban ... hátha.... utolag persze könnyû okosnak lenni.
Forza.
Komolyra fordítva: 4 nap alatt 30421 gép semmi a PS2 egy napi eladásaihoz viszonyítva is a premierkor. Ennek a pöcs hírnek is csak a hardcore szemellenzõs igzesek örülnek, de hát ennyi jutott, legyen nekik is valami örömük, nem sajnálom tõlük. 😊))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Kíváncsi lennék, hány nyílt forrású "szutykot" használsz a tudtodon kívül.
Szerintem neked kéne oda kimenned!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez egy tény. Gondolom.
Az hogy a szürkeimport során 2-3X árért már hozzá lehetett jutni az egy dolog.
Ez az ausztrál kiadás, kb egy angliai megjelenéssel egyenértékû, vagy még azzal sem. Csak ennyit akartam írni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Kikéne menned és rájönnél hogy milyen szar ott kint hogy olyan késön érnek oda az ujdonságok és talán ezért nem vágja haza az ott élöket mondjuk egy x360 vásárlása
El sem tudod képzelni mennyire tévedsz. Ugyanis az ausztrálok az elsõk között próbálgatnak ki sokmindent (pl. a Sydney-ben élõ unokatestvérem néhány napra a world premiere után vett egy i-mate JasJar-t amikor itt európában még nem is tudtuk, hogy van). Ázsia közelsége, fõleg Singapore, Hong Kong, Malaysia... biztosítja, hogy AUS az elsõk között kapjon meg minden high-tech árút. A világ egyik legfejlettebb országa minden szempontból, és ez lehetetlen ha az utolsók között kapnak meg mindent... ma mindenhová repülõgépekkel órák allatt odajut az árú és az újdonságok, kérdés,hogy a piacnak van e fizetõképessége, ausztráliának pedig van. Persze ami az XBox-ot illeti, annak sikerébe nem merülnék bele, de valószínûleg a marketingesek jó munkát végeztek.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Azon kívül általában az utolsók között van ahova eljutnak az újdonságok, szal totálisan mások a viszonyok, mint bárhol másutt a világon.
Ezt sem ártott volna leírni.
Szerintem
A többi kontinensen elég nagy bukás az egész.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n