21
  • irkab1rka
    #21
    kapsz +10ezret, ha rám szavazol következőre.
    ;)
  • droland
    #20
    Én pl. szavazni sem megyek el. Senki nem ígért nekem 1.000.000$-os havi fizetés emelést...
  • DjDano
    #19
    semmi közöd hozzá , hogy milyen stílusban szólalok meg...

    X-box360 a király!! ;)
  • Axon
    #18
    A témátol függetlenül ez roppant földhözragadt hozzáállás.
    Például kérdezt meg azt a pár millió focidrukkert, hogy miért szurkol a saját csapatának?
    Vagy miért nézi annyi ember a tv-t, amikor abból semmi anyagi haszna, vagy egyáltalán te miért veszel levegőt, hiszen attól még nem lesz több, kevesebb a havi rezsid...
  • droland
    #17
    Az előző hozzászólás magyarázata:

    Úgy nagyjából KI NEM SZARJA LE, hogy miből adnak el a legtöbbet? Attól még nem keresek többet, kevesebbet és attól még nem lesz több, kevesebb a havi rezsim :(
  • droland
    #16
    Ja és komolyra fordítva a szót:

    "Ennek a pöcs hírnek is csak a hardcore szemellenzős igzesek örülnek, de hát ennyi jutott, legyen nekik is valami örömük, nem sajnálom tőlük."

    Mond meg nekem de őszintén!

    Akár PS-ből adnak el a legtöbbet a világon, akár XBOX-ból adnak el a legtöbbet a világon, akár PS-ből adnak el a legkevesebbet a világon, akár XBOX-ból adnak el a legkevesebbet a világon, neked, nekem, más embereknek, mint amilyenek mik vagyunk, MITŐL LESZ TÖBB VAGY KEVESEBB AZ ÉLETE?

    De egyébként nem Dzson, akárki, ERRE VÁLASZOLJON! Mitől lesz neked, nekem, másnak több az élete, hogy nem Mr. KÁROLY, hanem Mr. BÉLA gazdagodott meg. MITŐL LESZ NEKEM JOBB VAGY ROSSZABB?

    Nem értem... de komolyan...
  • droland
    #15
    FÜGGETLENÜL A 360-TÓL!

    Én azért szívesebben élnék Ausztráliában, mint ebben az európának nevezett pöcegödörben...

    UI: Dzson mindjárt megmondja, hogy a PS-től királyabb, rulezebb dolog nincs a világon. Még 15.000 év múlva is ódákat fognak zengeni érte :)
  • arty
    #14
    sztem ezzel a stilussal máshol kísérletezz... ha a hirhez nem tudsz hozzászolni, pofa be és alt+F4

    egyértelmü a késés miatt robbant ekkorát a 360 odaát, nameg h bőőven van fizetőképes kereslet ... ergo: az MSnek eddig kellett volna várakoztatnia a többi kontinenst is ;) és csak japánban piacot nyitni korábban ... hátha.... utolag persze könnyű okosnak lenni.
  • Dzson
    #13
    Az ausztrálok már tudják, hogy nemsokára megszünik az X360 gyártása, és vesznek egyet, hogy legyen. :)))))

    Komolyra fordítva: 4 nap alatt 30421 gép semmi a PS2 egy napi eladásaihoz viszonyítva is a premierkor. Ennek a pöcs hírnek is csak a hardcore szemellenzős igzesek örülnek, de hát ennyi jutott, legyen nekik is valami örömük, nem sajnálom tőlük. :)))
  • BlackRose
    #12
    OK, lehet, hogy az XBox esetében ez a helyzet, mert ugye az még az USA-ban is hiánycikk (bár az volt egy ideig), de még ha az általad említett 2x-3x áron elérhető dolog is jóüval megfizethetőbb egy aussinak mint egy romániainak a normál ár, ami egyébkéna amúgy is 2x mert ugye itt európában máshol elképzelhetetlen vámok és afák uralkodnak, a 22-edik kézen való apró kereskedők meg még rontják a helyzetet. Különben ha már ausztráliáról beszélünk, akkor mondjam el, hogy én voltam 45 napig, de már nagyon régen még iskolás koromban (vendégségben a rokonoknál), és nekem nagyon tetszett az ország, fejlett - jártam az EU-ban sokhelyen, de kevés helyen tapasztaltam azt az ausztrál emberiséget, és az életstilusuk is jobban tetszik, szóval a munka az nálluk nagyon fontos, mert a munka nélkül nincs a többi sem. Na de most ne off-topicoljak, egy nagyon fejlett és egy nagyon élhető országról van szó, ahol annyira politikamentes minden, hogy azt itt európában vagy az USA-ban el sem tudjuk képzelni. Mindenesetre az a 90% sivatag is csak egy olyan valami amit ők tőlled ellentétben értéknek látnak. És a maradék 10% amely az élőüvezetet képezi, az meg nagyon is jó. Különben voltam egy picit az ausztrál vidéken is Sydney-től délre a Jervis Bay-ben (öböl), Lake Wollumboola, Morton Nemzeti Park stb. és lenyűgöző természeti látvány volt, túlzás nélkül mondhatom, hogy olyan gyönyörű helyen még nem jártam sem előtte sem utánna. Szóval ennyit a sivatagról... Májusban Dubaiba költözök, és elég közel leszek ausztáliához ezért már tervbe vettem, hogy valamikor jövőre elugrok néhány napra, és ki tudja lehet, hogy veszek egy XBox-ot.
  • Ma2ska
    #11
    Röviden: Az Auszik tudják mi a jó
  • jzombi
    #10
    "nyilt forráskódú szutykok a kutyának se kellenek"
    Kíváncsi lennék, hány nyílt forrású "szutykot" használsz a tudtodon kívül.
  • DjDano
    #9
    Elképezstő, hogy minden MS-al kapcsolatos topikban leírod a baromságaidat, nagyon szánalmas vagy, bár tudom nehéz megemészteni, hogy a nyilt forráskódú szutykok a kutyának se kellenek, éleükön Linux nevü , fékezett habzású mosóporral... Azért mégis jobb lenne ha befognád !
  • Ronny
    #8
    de azért a part menti 50 mérföldes rész elég jó:)
  • NEXUS6
    #7
    Jó kis ország az, 90% sivatag;)

    Szerintem neked kéne oda kimenned!
  • NEXUS6
    #6
    De hát könyörgöm, mindenhol máshol, már egy fél éve hívatalosan van X360! Ausztrália a világpremierből meg kimaradt.
    Ez egy tény. Gondolom.

    Az hogy a szürkeimport során 2-3X árért már hozzá lehetett jutni az egy dolog.

    Ez az ausztrál kiadás, kb egy angliai megjelenéssel egyenértékű, vagy még azzal sem. Csak ennyit akartam írni.
  • roliika
    #5
    Jaja! Ha nem jutnak máshoz gyorsan örülnek anak ami van.
  • hetti
    #4
    Ja nem laknak sokan de pl hányszorosa szerinted az egy emberre juto gdp romániához képest???!!!
    Kikéne menned és rájönnél hogy milyen szar ott kint hogy olyan késön érnek oda az ujdonságok és talán ezért nem vágja haza az ott élöket mondjuk egy x360 vásárlása
  • BlackRose
    #3
    "általában az utolsók között van ahova eljutnak az újdonságok"

    El sem tudod képzelni mennyire tévedsz. Ugyanis az ausztrálok az elsők között próbálgatnak ki sokmindent (pl. a Sydney-ben élő unokatestvérem néhány napra a world premiere után vett egy i-mate JasJar-t amikor itt európában még nem is tudtuk, hogy van). Ázsia közelsége, főleg Singapore, Hong Kong, Malaysia... biztosítja, hogy AUS az elsők között kapjon meg minden high-tech árút. A világ egyik legfejlettebb országa minden szempontból, és ez lehetetlen ha az utolsók között kapnak meg mindent... ma mindenhová repülőgépekkel órák allatt odajut az árú és az újdonságok, kérdés,hogy a piacnak van e fizetőképessége, ausztráliának pedig van. Persze ami az XBox-ot illeti, annak sikerébe nem merülnék bele, de valószínűleg a marketingesek jó munkát végeztek.
  • NEXUS6
    #2
    Ausztrália valóban egy kontinens, csak éppen kevesebben lakják mint Romániát, kb 20 milkóan.

    Azon kívül általában az utolsók között van ahova eljutnak az újdonságok, szal totálisan mások a viszonyok, mint bárhol másutt a világon.

    Ezt sem ártott volna leírni.

    Szerintem
  • Skyline
    #1
    Eeeeejha....Nevetséges,szerintem kb az első és utolsó nagy 360 sikerről szóló hír volt:)
    A többi kontinensen elég nagy bukás az egész.