62
  • sokadikgab
    Hat akkor epitsunk atomeromuveket, es a koolajos arabokat meg hagyjuk a fenebe...
  • bnfront
    Amúgy birom ezt az oldalt mindenki szakértője minden témának és nem vélemény nyilvánít hanem kioktat.
  • bnfront
    Te villanymotoros gyerek szted a villanymotorba honnan jön az áram??? Há megsúgom nem a semmiből, hanem jó kis kőolajból meg szénből stb.
  • burninhell
    nah ez kell a Simsonomba!
    2üteműeknél új keverési arány kell majd? :D
  • Godefroy
    Ez jó volt röhögtem rajta vagy 5 percet!
  • Godefroy
    Hihetelen baromságokról vannak cikkek.
    És a reakciók is hihetetlenek.

1. Nem sok magyar Nobel díjas van, legfeljebb csak magyar származású, de amerikai állampolgár akik a kinti kutatásaikért kaptak díjat
    2. A rák mint betegség az okori egyiptomban is létezett, a mumiákon kimutatták. Csak most tudjuk mi az és megtudod miben halsz meg akkor meg csak sorcsapásnak tekintették.
    3. Régebben az emberek egészségesebbek voltak? Ugyanmár! Azért mert most már tudod mennyi fajta nyavalya van és azt kezelik is azért nézd meg mekkora volt 100 éve a várható élettartam és most (fele)
    4. Pasztorozés. Ha nme lenne pasztörizálva elvinne a TBC. Szép halál.
    5. Teleshop. Ott csakk baromságok vannak. Legutobb egyik termékük ellen bemutatták azt a BMW-t amelyből minden segédanyag nélkül kiengedték a motorolajat és még ment 1000 km-t.
    Egyszer 3 teljesen új Ducatti motorral mentek 50 000 km-t 3 váltott vezetővel. 2 ben volt valamilyen segédanyag kopásgátló a 3. nem csak a gyári olaj.
    Szétszedték ablokkokat és csodák csodája maiben nem volt semmi az kopott a legkevésbé
  • Picivizipaci
    Ja valszeg hiába tök jó a termék ugy vagyok vele mint a tecsó termékkel, lehet, hogy van 1 jó, de a tálalás miatt nem veszem meg.
  • Ackro
    az valszleg nem véletlenül nem terjedt el, mint sok más teleshopos bóvli sem.
    ott volt vagy van aza hülye kence amit ha rákensz az autódra és felgyújtod a kocsit, rászaratsz egy barlangnyi denevért majd leöntöd kénsavval, a fényezésnek semmi baja nem lesz csak letörlöd egy ronggyal és kész!
    betiltanám a teleshopot! nemtom, hogy a fogyasztóvédelem ezeket hogy engedélyezheti.
  • uniu
    Biztos a sok megivott aludt tejtol!:)
  • roliika
    Az én nagypapám is aludt tejet+ "igazi" tekjet is szerette, sokat ivott /nohát/ dohányzott rendesen, mégsem volt soha baja.
  • roliika
    Szép és jó dolog, de még mindíg jobban örülnék ha váltanának a robbanó motorról a villanyra!
  • dez
    A rák tényleg nagyon terjed. Inkább az az érdekes, hogy az miért hétpecsétes titok, hogy bizonyos rákokat akár gyógynövényekkel is meg lehet gyógyítani. És a megelőzésért is lehet tenni. Ja, hogy a rákgyógyszerek milliárdos üzlet. És a bélflóra épsége tényleg nagyon fontos. Nagyapádnak még biztos egészséges bélflórája volt. Csak mondjuk egy olcsó de jó (persze élőflórás) joghurt is megteszi. A régi emberek nem pasztőrözött tejet ittak (ami az esetleges káros mikroorganizmusok mellett a hasznosakat is megöli - ja, hogy a nagyüzemi állattartásban lévő beteges állatok tejét nem lehet máskülönben emberi fogyasztásra alkalmassá tenni), aludttejet csináltak belőle maguknak, stb. Nekünk meg felborítja a bélflóránkat a sok adalékanyag (tényleg), de így legalább az élelmiszeripar is több profitot hoz.
  • kalvin_imarow
    Bocsi a betű hibákért de borzalmasan másnapos vagyok :D
  • kalvin_imarow
    ne aggód fakó az egy nagy átverés volt!!

Amúgy te is tudsz egy hasonló homokos kísérletet csinálni, mivel ott a csóka vizzel locsolta a hengert (elvágta a hűtővíz kerinfető csövet) miközben homokot szort a motorba. No amíg a kisérlet tartott bármilyen hihetetlen az a vizecske ellátta a hűtési kenési folyamatokat, de ha nem folyik rá a víz akkor is szinte bármilyen motor bírná (valamiddig) Továbbá ne felejtsük el, hogy egy ilyen felvételt akárhányszor meg is váhatták.
  • 1hengeresVmotor
    Őszinén én nem hiszek ebben a dologban esetleg akkro ha külön erre az olaj tipusra fejlesztik ki a motort pl egy ladába nem teném bele az fix :)
  • nenad
    nem mindenki szuletik hasonlo adottsagokkal.
    ok relative tisztabb enviromentben eltek, es ami azt illeti sokkal erosebbnek is kellet hogy legyenek ha eletben akartak maradni/megeleni.
    a mai vilag mas. itt mashogy kell alkamazkodni.
  • fako
    Hat en 2-3 eve lattam ezt az anyagot a tv-shop-ban. Ott ugy mutattak be hogy sokkal kevesebb kell belole mint az olajbol raadasul meg jobb is. A csavo kulonbozo kiserletekkel mutatta be a termek mukodokepesseget, pl hogy homokot szortak a motorba, meghogy elvagtak a hutes csoveit.
    Termeszetesen a motor ment tovabb homokkal is, es tulmelegedve is. Mondjuk ilyen eredmenyek utan nem is ertem miert nem terjedt el meg ez az anyag.
  • muerte2
    Mi nem okoz rákot?
    Minden létező anyag rákkeltő, csak az általu kibocsájtott sugárzás mértéke eltérő.
    Nagyapám leszarta, hogy mi rákkeltő, meg miben mennyi a koleszteriin, mg biffizuszeffenzisz blabla. 80évesen halt meg,de 72évesen még akkoraq fizikai ereje volt ami nekem sosem lesz. Talán máshogy kellene megközelítnünk ezeket a dolgokat.
    Minden ami meg van süte rákkeltő. Akkor nyersen együnk v mi? ÁÁ túl van lihegve ez a dolog, úgy mint a madárinfluenza. (Ami egyébként már sok évvel ezelőtt is mutattak ki M.o.-i állatokban.
  • irkab1rka
    Hasonló terméket már 5-8 éve láttam, még suliban. Egy magyar mókus mutatta be, meg magyarázott róla. Igaz, akkor még a környezetvédelem nem szerepelt a szerepelt a szempontok között.

Ennek is át kéne mennie még egy két vizsgálaton, mert nem szeretném, ha kiderülne, hogy olyan, mint az azbeszt: van egy jó tulajdonsága, amúgy meg csak rákot okoz.
  • klastrom
    Ez már előfordult ebben a putri országban párszor.
    Nézd meg hány magyar Nobel díjas van amcsiban...
  • Cleawer
    Multévben a Miskolci Egyetemen is kifejlesztettek hasonlót.Valami díjjat is kaptak érte.Asszem a Magyar Állam nem engedélyezte...
  • JZO
    Király, mikortól lehet kapni ?