Töredékére csökkenthető a motor olajszükséglete
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép és jó dolog, de még mindíg jobban örülnék ha váltanának a robbanó motorról a villanyra!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A rák tényleg nagyon terjed. Inkább az az érdekes, hogy az miért hétpecsétes titok, hogy bizonyos rákokat akár gyógynövényekkel is meg lehet gyógyítani. És a megelõzésért is lehet tenni. Ja, hogy a rákgyógyszerek milliárdos üzlet. És a bélflóra épsége tényleg nagyon fontos. Nagyapádnak még biztos egészséges bélflórája volt. Csak mondjuk egy olcsó de jó (persze élõflórás) joghurt is megteszi. A régi emberek nem pasztõrözött tejet ittak (ami az esetleges káros mikroorganizmusok mellett a hasznosakat is megöli - ja, hogy a nagyüzemi állattartásban lévõ beteges állatok tejét nem lehet máskülönben emberi fogyasztásra alkalmassá tenni), aludttejet csináltak belõle maguknak, stb. Nekünk meg felborítja a bélflóránkat a sok adalékanyag (tényleg), de így legalább az élelmiszeripar is több profitot hoz.
Bocsi a betû hibákért de borzalmasan másnapos vagyok 😄
ne aggód fakó az egy nagy átverés volt!!
Amúgy te is tudsz egy hasonló homokos kísérletet csinálni, mivel ott a csóka vizzel locsolta a hengert (elvágta a hûtõvíz kerinfetõ csövet) miközben homokot szort a motorba. No amíg a kisérlet tartott bármilyen hihetetlen az a vizecske ellátta a hûtési kenési folyamatokat, de ha nem folyik rá a víz akkor is szinte bármilyen motor bírná (valamiddig) Továbbá ne felejtsük el, hogy egy ilyen felvételt akárhányszor meg is váhatták.
Amúgy te is tudsz egy hasonló homokos kísérletet csinálni, mivel ott a csóka vizzel locsolta a hengert (elvágta a hûtõvíz kerinfetõ csövet) miközben homokot szort a motorba. No amíg a kisérlet tartott bármilyen hihetetlen az a vizecske ellátta a hûtési kenési folyamatokat, de ha nem folyik rá a víz akkor is szinte bármilyen motor bírná (valamiddig) Továbbá ne felejtsük el, hogy egy ilyen felvételt akárhányszor meg is váhatták.
Õszinén én nem hiszek ebben a dologban esetleg akkro ha külön erre az olaj tipusra fejlesztik ki a motort pl egy ladába nem teném bele az fix 😊
nem mindenki szuletik hasonlo adottsagokkal.
ok relative tisztabb enviromentben eltek, es ami azt illeti sokkal erosebbnek is kellet hogy legyenek ha eletben akartak maradni/megeleni.
a mai vilag mas. itt mashogy kell alkamazkodni.
ok relative tisztabb enviromentben eltek, es ami azt illeti sokkal erosebbnek is kellet hogy legyenek ha eletben akartak maradni/megeleni.
a mai vilag mas. itt mashogy kell alkamazkodni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hat en 2-3 eve lattam ezt az anyagot a tv-shop-ban. Ott ugy mutattak be hogy sokkal kevesebb kell belole mint az olajbol raadasul meg jobb is. A csavo kulonbozo kiserletekkel mutatta be a termek mukodokepesseget, pl hogy homokot szortak a motorba, meghogy elvagtak a hutes csoveit.
Termeszetesen a motor ment tovabb homokkal is, es tulmelegedve is. Mondjuk ilyen eredmenyek utan nem is ertem miert nem terjedt el meg ez az anyag.
Termeszetesen a motor ment tovabb homokkal is, es tulmelegedve is. Mondjuk ilyen eredmenyek utan nem is ertem miert nem terjedt el meg ez az anyag.
Mi nem okoz rákot?
Minden létezõ anyag rákkeltõ, csak az általu kibocsájtott sugárzás mértéke eltérõ.
Nagyapám leszarta, hogy mi rákkeltõ, meg miben mennyi a koleszteriin, mg biffizuszeffenzisz blabla. 80évesen halt meg,de 72évesen még akkoraq fizikai ereje volt ami nekem sosem lesz. Talán máshogy kellene megközelítnünk ezeket a dolgokat.
Minden ami meg van süte rákkeltõ. Akkor nyersen együnk v mi? ÁÁ túl van lihegve ez a dolog, úgy mint a madárinfluenza. (Ami egyébként már sok évvel ezelõtt is mutattak ki M.o.-i állatokban.
Minden létezõ anyag rákkeltõ, csak az általu kibocsájtott sugárzás mértéke eltérõ.
Nagyapám leszarta, hogy mi rákkeltõ, meg miben mennyi a koleszteriin, mg biffizuszeffenzisz blabla. 80évesen halt meg,de 72évesen még akkoraq fizikai ereje volt ami nekem sosem lesz. Talán máshogy kellene megközelítnünk ezeket a dolgokat.
Minden ami meg van süte rákkeltõ. Akkor nyersen együnk v mi? ÁÁ túl van lihegve ez a dolog, úgy mint a madárinfluenza. (Ami egyébként már sok évvel ezelõtt is mutattak ki M.o.-i állatokban.
Hasonló terméket már 5-8 éve láttam, még suliban. Egy magyar mókus mutatta be, meg magyarázott róla. Igaz, akkor még a környezetvédelem nem szerepelt a szerepelt a szempontok között.
Ennek is át kéne mennie még egy két vizsgálaton, mert nem szeretném, ha kiderülne, hogy olyan, mint az azbeszt: van egy jó tulajdonsága, amúgy meg csak rákot okoz.
Ennek is át kéne mennie még egy két vizsgálaton, mert nem szeretném, ha kiderülne, hogy olyan, mint az azbeszt: van egy jó tulajdonsága, amúgy meg csak rákot okoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ez már elõfordult ebben a putri országban párszor.
Nézd meg hány magyar Nobel díjas van amcsiban...
Nézd meg hány magyar Nobel díjas van amcsiban...
Multévben a Miskolci Egyetemen is kifejlesztettek hasonlót.Valami díjjat is kaptak érte.Asszem a Magyar Állam nem engedélyezte...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
← ElőzőOldal 2 / 2