Fantasy Games
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA JUVE
2. sz@r a patch
3. sz@r a gém
4. 1éb ok
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FORZA JUVE
klasszikus RPG
DnD (Ravenloft, Darksun, Forgotten Realms, Dragonlance, Eberron, Greyhawk...)
M.A.G.U.S.
Káosz
Earthdawn
...
PC-s
Newerwinter Nights
Baldur's Gate 1-2
Morrowind
Oblivion
Icewind Dale
Arcanum
....
MMORPG
Tibia
World of Warcraft
...
amúgy én is ajánlom a Fallout 2 -t..igaz, nem fantasy hanem inkább sci-fi sztem, és elég régi, valamint mai szemmel nézve csunyácska de sztem máig az 1ik leghangulatossabb RPG
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FORZA JUVE
www.silkroadonline.net
az Oblivionnal is felhagytam miatta, annyira jó =)
Ha nem szereted a körökre oszott stratégiát, s inkább RPG kell:
Baldurs Gate 1-2
Icewind Dale 1-2
A Neverwinter Nights single-ben elég gyenge, de multiban jó, illetve, vannak hozzá tuti kis modok.
Septerra Core
Final Fantasy 7-8 (a többi csak konzolon jött ki), igaz ez a sorozat nekem nagyon nem jött be, de ez egyéni izlés dolga.
Fable
Woizardry 8 (A 7. rész persze jobb, de az messze nem mai darab)
Heck'n'Slash-ben meg pl Diablo 1-2, Dungeon Siege 1-2, szigorúan cska akkor, ha a hentelés tetszik.
Ha RPG-ben jöhet nem Fantasy is, akkor nálam a sztár a Fallout 2, de az 1. rész is nagyon jó, csak kisebb a szabadság.
Knights of the Old Republic 1-2 (vagy ismertebb nevén KotOR)
Elder Scrolls sorozat is megemlíthetõ lenne, de az elsõre túl komplex lenne (igaz a Fallout sem egyszerû).
S végül, de nem utolsó sorban a Planescape Torment.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
chrono trigger snes
final fantasy bol szinte minden geptipusra van vmi
final fantasy stilust imadom, baldurs gatetol becsomorlottem
crono tiger
lunar legend
golden sun
grandia
phantasy star online
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"The trees move. Do you not see it?"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
NWN-el nincs semmi baj.
Amugy BG is D&D.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ja... voltam.
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Itt voltam zárás elött (ja és enm tudom ki volt az a barom, aki kitalálta hogy ezért kell büntetõpontot adni..)"
Majdcsak megtanulod...
<#idiota>#idiota>
Ne vegyuk el a kedvet egy rossz jatekkal, vannak jok is!
(Diablo egyhangu, unalmas hent szvsz)
Inkabb jatsszon egy Neverwinter Nighs-al, vagy egy Heroes 3-al.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
és amúgy meg <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ha végigvitted újra írhatsz. viszlát 2 év mulva ugyanekkor
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
FORZA JUVE
FORZA JUVE
FORZA JUVE