9
 • Hegyikecske
  #9
  azért ez szemétség h ha mindent tudsz is max 25,6 milliót vihetsz haz, erről én most hallok először. (bezzeg az ottaniban 1 millió fontot (_383,4 millió_ forint) enyhe különbség, erre itt esély se lenne)
 • szurka
  #8
  mikor a Legyen Ön... műsornak a leggyengébb vót a nézettsége, pont akkor nyert br 40 millát a postáscsávó. Utána rögtön megugrott a nézettség. Szerintem az totál megjátszott volt. Bár lehet, h tévedek
 • HöfEE
  #7
  Azt ne mondd hogy sok embert egy hónapig fenntartanak budapesten hogy tesztnek vessék alá, hát nemtom ezt hol hallottad de iszonyat nagy sületlenség.És azokat az embereket mégis hol szállásolják el az 1 hónap alatt? Vagy naponta utaznak esetleg 100 kilométereket? Valószinű. Amugy meg ha igy lenne azt valószinüleg hallottuk volna már , de én ezt igy most hallom először.
 • Librarian
  #6
  A legyen ön is milliomos játékba beválogatott embereket MIND intenzív tesztnek vetik alá, egy hónapig beválogatásuk előtt, megállapítják, hogy milyen témakörökben ismerősek, és az ezektől legtávolabb állókból tesznek fel nekik VÉLETLENSZERŰ kérdéseket! Na ez a f*szság!
  (Bár én is így csinálnám)
 • GVili
  #5
  Az Áll az alkuban a nyereményt felezik a telefonos játékossal, és még abbó kell az adót befizetni. Így az 50 millióból marad 16. Ehhez képest az RTL jó fej, igaz ott tudni is kell valamit!
 • quentit
  #4
  Hát igen, g*ci az RTL Klub, de ezért is tud a legnagyobb lenni... Megtévesztik a fogyasztókat az bisztos. Bár én úgy hallottam, hogy a táskás játékban is bruttó nyeremények vannak amiből még lejön vagy 40%. A kapitalizmus erről szól, hogy hogyan lehet átbaszni az embereket. De ez csak addig fájó, amíg a rosszabbik oldalon állsz :)

  Ha te vagy a nagymenő és nem vered át az embereket, akkor a konkurencia megöl. Ennyi.
 • schrank
  #3
  itt látszik hogy ratyi rtlklub az összes nyeremény játékuk a VV-től kezdve a legratyibb telefonos fasságig mind bruttó ló bezzeg az m1-en az 5milliárd az nettó öt milliárd volt a lottón B+
 • DjDano
  #2
  Én azt hittem ez már adózott nyeremény!!?

  Akkor tévedtem... szerintem ugy kéne megállípítani az összegeket, hogy azok már a valós nyereményt tüntessék fel.
 • akyyy
  #1
  Ja mikro elvitték az nagy volt:) 7 év után elvinni, ráadásul az acsávó:)...