8
-
#8 Dehogynem. 20 000 dollar kar eri azokat a cegeket, akik nem valtanak. :) -
Zoldalma #7 Itt mas a helyzet....itt nagyobb a valasztasi lehetoseged mert nem er ugymond kar, hogy nem valtasz Notes-ra. -
#6 " Az IBM most pénzt fizet azoknak, akik a redmondi cég szoftveréről Lotus, illetve Domino csomagra váltanak."
Amikor az Intel-t azzal vádolták hogy olcsóbban adja a procikat bizonyos cégeknek mint az AMD, ezzel előnyre akar szert tenni, beperelték mitn állat, és több tucat dokumentumot meg mindent bekértek. Most meg az IBM szószerint lefizeti a vállalatokat nyíltan, ha váltanak. És itt meg semmi? Nem az M$t akarom védeni, de azé ez... -
#5 Semmi gond nincs az Exchange-el, csak érteni kell hozzá. Az IBM termékek viszont egy méretes fosok, az IBM Message Queue és alkalmazás szerverét is beleértve. -
#4 Nézd, két olyan nagy hazai cégről tudok, ahol az Exchange-re váltás után szó szerint visszasírják a Notes-os időket. Az egyiknél dolgoztam is, pont a váltás idején; hát ég és föld a két rendszer, főleg megbízhatóságban és stabilitásban...
-
Garfield #3 Háát, olyan foskupacot már rég láttam, mint a Lotus Notes. Megértem, hogy fizetnie kell az IBM-nek a jövőbeni vásárlóknak ahhoz, hogy az ő termékét válasszák. -
roliika #2 Jóéjt mindenkinek! :-) -
Chriss745 #1 Jó cég ez az IBM. :)
Ezért is dolgozom ott...