Hányszor ideális szeretkezni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg 10 perces szex is lehet kib*szott jó, ha mindketten fel vannak izgulva és/vagy izgalmas a szituáció ami felpörgeti õket (pl.: utca, erdõ, strand, stb stb stb... Sõt van olyan, hogy a csaj sürgeti az orgazmust és alig lehet vele lépést tartani...
Az viszont biztos, hogy a ritka sex, az élvezet mennyiségében is kevés.
Én baromira ingerült tudok lenni például, ha legalább két-három alkalommal nem csinálhatom egy héten. De azért az sem árt ha többet, és az sem mindegy, hogy azt is hogyan.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ne etesd a trollt!
Ne etesd a trollt!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bár nálunk így 40 körül a 3 az kb. egy hétre igaz, amit az asszony sokall, én meg keveslek. A napi hármas adagba én is szívesen beleegyzenék, de ez csak akkor fordul elõ, amikor gyerekek nélkül nyaralunk.
nincsojanom
- Ti milyen gyakran szeretkeztek az asszonnyal?
- Minden másnap.
- ?
- Ja. Minden karácsony másnap, húsvét másnap...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"Hány pohárral ideális szeretkezni?"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Hát látszik hogy nem vagy. Érdekes házasság az, ahol az asszonynak az nem tûnik fel, hogy 1-2 naponta 10 rugó elillan a családi kasszából. Kiszámoltad, hogy havi szinten ez mennyi? :)
Amúgy az ideális a heti 4-6 alkalom, sajnos én napi 14 órát melózok úgyhogy ennél kevesebb jut csak :(
Sztem a furdes sex(dugas) utan kellene, elotte felesleges, foleg mondjuk reggel.
Oral es/vagy :) anal-nal OK a furdes elotte.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]