Hányszor ideális szeretkezni?

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szeretkezést ott és ahol megkivánja az ember ott kell csinálni minél bizarabb a hely annl nagyobb az élvezet
Szerintem állandóan szeretkezni kellene, evés közben is, a hetes buszon,talán a vaskohóban nem tudnám elképzelni. Ehhhh. Van úgy, hogy akár egy kehes mosómedvét is megigazítanék rendesen, de mit szólnának ehhez a barátaim??? Néha csak az tart vissza, hogy nincs barátnõm, a másét meg tiszteletben tartom. Viszont ahogy megfigyeltem, velük a legjobb egy sebtiben ellopott pásztorperc. A újdonság varázsa! Meg az, hogy ha megfognak, biztosan jól elagyabugyálnak és akkor legalább megtanulom egy életre, hogy valami lakatlan helyre kell elzarándokolni. Ahol a kvazár sem jár. Egy szónak is száz a vége, ez egy nagyon kafa valami.
Elõször is nálam a szeszkó nem potencia csökkentõ tényezõ, hanem egyenesen katalizátor! Olyankor ha vedelek 4-5 menet és 1 1/2 - 2 órás szex után kezd "lankadni a figyelmem" És tapasztalatom szerint a nõk is bevadulnak ha isznak, mint az állat, és rávetik magukat a faszira. Legalábbis eddigi kapcsolataim során ez derült ki.
Amúgy meg 10 perces szex is lehet kib*szott jó, ha mindketten fel vannak izgulva és/vagy izgalmas a szituáció ami felpörgeti õket (pl.: utca, erdõ, strand, stb stb stb... Sõt van olyan, hogy a csaj sürgeti az orgazmust és alig lehet vele lépést tartani...
atlagember
Mérheted kilóra is, sõt inkább literre is, de abban igazad van, hogy az így megmért mennyiség, nem biztos, hogy arányban lesz, az általa okozott élvezettel.
Az viszont biztos, hogy a ritka sex, az élvezet mennyiségében is kevés.
Én baromira ingerült tudok lenni például, ha legalább két-három alkalommal nem csinálhatom egy héten. De azért az sem árt ha többet, és az sem mindegy, hogy azt is hogyan.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

nekem a rekordom egy éjszaka alatt eddig hét, az utolsó már fájt, de még az is jó volt. szerintem olyan max kettõ-három a korrekt egy este.
piros mogyi
Ja és ezért is utálom, ha megkérdezik, hogy hányszor mentem el. Mintha ezt kilóra lehetne mérni.

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Ha jólesik, akkor jó de a szex nem matek, meg statisztika.

Ne etesd a trollt!

atlagember
De azért az után is jólesik mégegy. Nem?

piros mogyi
Igazán kimagasló minõségû szerelmeskedés után nem merül fel a mennyiség kérdése. Szerintem.

Ne etesd a trollt!

Olcsóvér
3 percenként

Acer Aspire one

Mindennap!!!!:D
Szerintem amennyit csak kíván mindkét fél. A volt barátnõmmel egész nap csináltuk,sokszor egész éjjel is. 6-7 simán ment és egyátalán nem volt túl sok... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
boyscout
rám mostse vár semmi

nincsojanom

zakika
nem baj, csakhogy tudd mi var rad is

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

boyscout
és nem is nekem kellett volna címezni :D

nincsojanom

zakika
hat abban a korban valaki mar tobbre ertekeli ha nem zavarja az asszony :) (de randa voltam)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

boyscout
ya yó. hát én még akkor fiatal vagyok hozzád képest.

nincsojanom

atlagember
Hát ha csak 3x lenne meg, amíg nálam van a "csaj", akkor az nagy gáz lenne, mert házas vagyok és így "állandóan nálam van".
Bár nálunk így 40 körül a 3 az kb. egy hétre igaz, amit az asszony sokall, én meg keveslek. A napi hármas adagba én is szívesen beleegyzenék, de ez csak akkor fordul elõ, amikor gyerekek nélkül nyaralunk.

boyscout
ugy értem hogy 3x egymásután. szóval pl délelõtt eljön a csaj hozzád, és este megy haza és nekiáltok kaja után dugni vagy valamikor, akkor 3x egymás után. vagy ugy az egész 8-10 órába amit veled tölt azalatt 3x

nincsojanom

atlagember
Mint a viccben, hogy
- Ti milyen gyakran szeretkeztek az asszonnyal?
- Minden másnap.
- ?
- Ja. Minden karácsony másnap, húsvét másnap...

atlagember
És ez milyen intervallumra értendõ? (1 óra, 1 nap, 1 hét, 1 év?)

boyscout
max 3, ha egymásután van

nincsojanom

pláne ha többen vannak...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

A mennyiség nem mindig megy a minõség rovására:)

bld
ja ja inkább a minõség számít sztem

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

arsene
amennyi mindkettõnket kielégít. én nem a darabszám híve vagyok.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"

God of War
Egyre töbször és töbször

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Orsolyka
egyre többet<#crazya>

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

Kata
minél többször <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

mindenki addig csinálja amíg jólesik neki.....<#eplus2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Botond
Ne is mondd,így is kezd a munka az ivás rovására menni.<#vigyor5>
bld
egy vödörrel:D:DD:D

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

sz4bolcs
Akkor új kérdés:
"Hány pohárral ideális szeretkezni?"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

naponta annyiszor
Megoldás: pia helyett kell dugni. :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

sz4bolcs
gumikacsát :D:D:D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
milyenekre?

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Gerygrey
Én nem oldom meg sehogy, életemben nem voltam prostival. Hogy aztán elkapjak valami szart, és még fizessek is érte? Neeem, inkább veszek guminõt ha már annyira nincs kivel :)
atlagember
Hát ha ilyenekre költöd, nem lesz valami vastag.

bens
hát ez attól függ, h mekkora a családi kassza :-|

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

uniu
Te, hogy oldod ezt meg ?:)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
Persze nem egesz napos munka utan gondoltam, de ha jon a "HEV" akkor az is bele fér :)

HD JOHNNIE
<#vigyor><#nyes>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

atlagember
Ez alkalom kérdése. Ha hirtelen jön az ihlet az esetek többségében ki lehet hagyni elõtte a fürdést. Meg nyugodtan reggel is, meg ha nem izzadtál le elõtte. Ha a párom elzavar elõtte fürdeni, vagy õ megy el, sokszor mire kivárom, már annyi.

Gerygrey
Elhiszem. Viszont a villamos vezetõülése még akár alkalmas is lehet egy kis "kikapcsolódásra", valamivel jobban mint mondjuk egy betonkeverõ... Csak aztán óvatosan, nehogy véletlenül a mikrofonba az jöjjön ki hogy "a blAhh! Ahh!-lujza tér következik" <#phone><#law><#love11>
Gerygrey
Elõtte felesleges? Hááát... Azért egész más úgy hozzábújni a kedvesemhez hogy finom selymes puha a bõrünk, mint izzadtan koszosan a melósruhábú' kiugorva... De ízlés dolga <#guluszem1><#guluszem1>
Gerygrey
"minimum naponta 1szer!! ha nagyon akarod akkor menj el qurvázni (most viccen kívûl) sokan csinálják ezt, csak mondjuk ha a feleség megtudja...ezt nem vágom nem vok házas!!

Hát látszik hogy nem vagy. Érdekes házasság az, ahol az asszonynak az nem tûnik fel, hogy 1-2 naponta 10 rugó elillan a családi kasszából. Kiszámoltad, hogy havi szinten ez mennyi? :)

Amúgy az ideális a heti 4-6 alkalom, sajnos én napi 14 órát melózok úgyhogy ennél kevesebb jut csak :(
uniu
Ezek szerint az analis sex neked nem jon be...
Sztem a furdes sex(dugas) utan kellene, elotte felesleges, foleg mondjuk reggel.
Oral es/vagy :) anal-nal OK a furdes elotte.

HD JOHNNIE
Van ám reakcióidõd!<#vigyor> Jah, nem okoz gondot;)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

az jo:-) ha nem okoz gondot:-) a pia

Oldal 1 / 6Következő →