268
Hányszor szoktál szeretkezni és mennyi lenne az ideális?
-
xyzero #268 a szeretkezést ott és ahol megkivánja az ember ott kell csinálni minél bizarabb a hely annl nagyobb az élvezet -
usgyi #267 Szerintem állandóan szeretkezni kellene, evés közben is, a hetes buszon,talán a vaskohóban nem tudnám elképzelni. Ehhhh. Van úgy, hogy akár egy kehes mosómedvét is megigazítanék rendesen, de mit szólnának ehhez a barátaim??? Néha csak az tart vissza, hogy nincs barátnőm, a másét meg tiszteletben tartom. Viszont ahogy megfigyeltem, velük a legjobb egy sebtiben ellopott pásztorperc. A újdonság varázsa! Meg az, hogy ha megfognak, biztosan jól elagyabugyálnak és akkor legalább megtanulom egy életre, hogy valami lakatlan helyre kell elzarándokolni. Ahol a kvazár sem jár. Egy szónak is száz a vége, ez egy nagyon kafa valami. -
gazkehely #266 Először is nálam a szeszkó nem potencia csökkentő tényező, hanem egyenesen katalizátor! Olyankor ha vedelek 4-5 menet és 1 1/2 - 2 órás szex után kezd "lankadni a figyelmem" És tapasztalatom szerint a nők is bevadulnak ha isznak, mint az állat, és rávetik magukat a faszira. Legalábbis eddigi kapcsolataim során ez derült ki.
Amúgy meg 10 perces szex is lehet kib*szott jó, ha mindketten fel vannak izgulva és/vagy izgalmas a szituáció ami felpörgeti őket (pl.: utca, erdő, strand, stb stb stb... Sőt van olyan, hogy a csaj sürgeti az orgazmust és alig lehet vele lépést tartani... -
#265 Mérheted kilóra is, sőt inkább literre is, de abban igazad van, hogy az így megmért mennyiség, nem biztos, hogy arányban lesz, az általa okozott élvezettel.
Az viszont biztos, hogy a ritka sex, az élvezet mennyiségében is kevés.
Én baromira ingerült tudok lenni például, ha legalább két-három alkalommal nem csinálhatom egy héten. De azért az sem árt ha többet, és az sem mindegy, hogy azt is hogyan. -
szilikee #264 nekem a rekordom egy éjszaka alatt eddig hét, az utolsó már fájt, de még az is jó volt. szerintem olyan max kettő-három a korrekt egy este. -
#263 Ja és ezért is utálom, ha megkérdezik, hogy hányszor mentem el. Mintha ezt kilóra lehetne mérni. -
#262 Ha jólesik, akkor jó de a szex nem matek, meg statisztika. -
#261 De azért az után is jólesik mégegy. Nem? -
#260 Igazán kimagasló minőségű szerelmeskedés után nem merül fel a mennyiség kérdése. Szerintem. -
#259 3 percenként -
odinone #258 Mindennap!!!!:D -
SHARK13 #257 Szerintem amennyit csak kíván mindkét fél. A volt barátnőmmel egész nap csináltuk,sokszor egész éjjel is. 6-7 simán ment és egyátalán nem volt túl sok... -
#256 rám mostse vár semmi -
#255 nem baj, csakhogy tudd mi var rad is -
#254 és nem is nekem kellett volna címezni :D -
#253 hat abban a korban valaki mar tobbre ertekeli ha nem zavarja az asszony :) (de randa voltam) -
#252 ya yó. hát én még akkor fiatal vagyok hozzád képest. -
#251 Hát ha csak 3x lenne meg, amíg nálam van a "csaj", akkor az nagy gáz lenne, mert házas vagyok és így "állandóan nálam van".
Bár nálunk így 40 körül a 3 az kb. egy hétre igaz, amit az asszony sokall, én meg keveslek. A napi hármas adagba én is szívesen beleegyzenék, de ez csak akkor fordul elő, amikor gyerekek nélkül nyaralunk. -
#250 ugy értem hogy 3x egymásután. szóval pl délelőtt eljön a csaj hozzád, és este megy haza és nekiáltok kaja után dugni vagy valamikor, akkor 3x egymás után. vagy ugy az egész 8-10 órába amit veled tölt azalatt 3x -
#249 Mint a viccben, hogy
- Ti milyen gyakran szeretkeztek az asszonnyal?
- Minden másnap.
- ?
- Ja. Minden karácsony másnap, húsvét másnap... -
#248 És ez milyen intervallumra értendő? (1 óra, 1 nap, 1 hét, 1 év?) -
#247 max 3, ha egymásután van -
Jhon Balu #246 pláne ha többen vannak... -
rexa #245 A mennyiség nem mindig megy a minőség rovására:)
-
#244 ja ja inkább a minőség számít sztem -
#243 amennyi mindkettőnket kielégít. én nem a darabszám híve vagyok.
-
#242 Egyre töbször és töbször -
#241 egyre többet -
#240 minél többször -
Jhon Balu #239 mindenki addig csinálja amíg jólesik neki..... -
#238 Ne is mondd,így is kezd a munka az ivás rovására menni. -
#237 egy vödörrel:D:DD:D -
#236 Akkor új kérdés:
"Hány pohárral ideális szeretkezni?" -
rtzu #235 naponta annyiszor -
MacrosTheBlack #234 Megoldás: pia helyett kell dugni. :D -
#233 gumikacsát :D:D:D -
#232 milyenekre? -
#231 Én nem oldom meg sehogy, életemben nem voltam prostival. Hogy aztán elkapjak valami szart, és még fizessek is érte? Neeem, inkább veszek guminőt ha már annyira nincs kivel :) -
#230 Hát ha ilyenekre költöd, nem lesz valami vastag. -
#229 hát ez attól függ, h mekkora a családi kassza :-|