19
-
irkab1rka #19 Maradjunk annyiban, hogy forgalmat generálni a site-on egy programozónak nem jelent gondot. Egy cracker-nek meg még annyit sem. -
#18 Nah most nem jelentek meg ilyen zölden aláhúzott linkek amire ha rávisszük a kurzort előjön egy hirdetés. -
Nagy üzlet van az ilyen oldalakban,kíváncsi vagyok,hogy az sg-nek mennyit fizetnek a reklámokért.
pl: iskolák internet
Egyértelműen értelem van a dolog mögött,vki törölgeti a hozzászólásokat látszólag ok nélkül,szerintem ez is törlődni fog. -
#16 IPO = Inital Public Offering -
kow83 #15 Mi azaz IPO? -
BlackRose #14 Mehet egy IPO és akkor ki tudja mennyire viheti. Persze még esetleg várni kell egy picit, de egy ilyen social networking dolog ha működik nagyon sokat érhet, és persze egy IPO esetében akár a 2 milliárd is kevésnek tünhet. Röviden ha az enyém lenne, persze ezt némi tulzással mondom, mert nem tudom a pontos helyzetet, de valószínűbb, hogy én sem adnám 750 millióért, mert mondom szerintem egy IPO akár több milliárdot is hozhatna a konyhára, amire a részvénytőzsde pénzéhes részvevői képessek azzal egy cég sem versenyezhet, akármennyire is soknak tűnik az a 750 millió, főleg egy fiatal srácnak. Szóval még nem jött el az idő, és miért ne várna egy picit ha az többszáz milliót vagy esetleg néhány milliárdot hozhat neki... -
Praetor #13 Ez business, annyit ér amennyiért megveszik.
Elég szép az az 5.5mrd lekérdezés, ez már tőkét jelent. Nyilván a tulaj úgy gondolta, hogy a 750m-ért még nem de $2mrd-ért már lemondana a portálról. Ezexerint semmi sem kényszeríti arra hogy eladja. Ez egy igen jó alkupozíció... -
#12 Szvsz itt az a lényeg hogy az úr teremtett valamit jótékony célzattal, belefeccölt 2 évnyi kemény melót, és perpill még nem a pénzről szól számára a dolog. Rengeteg a felajánlott pénz persze, de sztem 5 milliárdos forgalommal raklámokból is igen jól el lehet tartva a cége...
Illetve amíg tartja ezt a forgalmat, addig bármikor eladhatja hasonló összegekért. -
gakoska #11 hát ha annyira el akarná adni akkor eladná olcsóbban , nem kell ezen annyira megdöbbenni sztem, egyszerűen nem sürgős neki. vkinek lehet h 2mrdot is érni fog, majd akkor eladja neki. -
bundee #10 most latom, az osszes uzenet eltunt - a tartalmak meg arrol szoltak, hogy hogy jott ki a 5.5mrd latogato, es erre volt, hogy az nem latogato, hanem lekerdezes, blablabla -
Cat #7 yahoo, msn, time warner, google, ebay, amazon, ask jeevees, wal-mart, viacom
persze ezek konglomerátumok, rakat site tartozik alájuk. 2005 decemberi listát itt találsz -
#6 Mi kell még,megyek oldalt csinálni.Én eladtam volna,750 millió dollárból nem kéne többet dolgozniuk,ráadásul lehet,hogy alkalmazottak megmaradtak volna. -
peterx #5 melyik a net LEGforgalamasabb site-ja, ha tudod hogy a Facebook a 7.? -
#4 Én meg suksük egyet. -
Cat #3 A Facebook az internet hetedik legforgalmasabb szájtja, persze jócskán lemaradva a MySpaces mögött. Egész pontosan majdnem ötször annyian nézik a MySpacest (23.5 milliárd PI februárban a Facebook 5 milliárdjával szemben), azt mégis csupán 580 millió dollárért vették meg Murdochék. Mire fel akkor a Facebook optimista önértékelése? Természetesen a demográfiára. Hiszen aki itt regisztrált, az mégis járt valami iskolába, a MySpace-en meg főleg tinik és úgy általában a plebsz nyomul. De a lényeg az, hogy a social networking szájtok a legalkalmasabb helyek a fiatal amerikaiak megszólítására (magyarul ez reklámot jelent). -
Alec #2 ennyiért inkább csinálnák egyet