9
-
Hegyikecske #9 Hmmm a mai roaming díjak miatt a kapcsolási díj legyen a legnagyobb gondom... -
Béla bácsi #8 Nem most teszi először. -
#7 amit avodánka büntetésként fizetnie kell, fogja felemeli az árakat, oszt egykettőre megvan az a pár milcsa, az árak maradnak ennyiek, és még haszon is üti a markukat... -
avman #6 íme a független és pártatlan valamint igazságos rendszer iskolapédája abszurdisztánban. -
klastrom #5 A reklám a huszadik század legjelentősebb művészeti ága. -
thomyka #4 2 millió büntetés, akik meg nem érdeklődtek utána a dolognak azokon meg kerestek 10x ennyit vagy többet -
pemga #3 Hmm, én igazából nemtom. Nekem direkt felhívta az ügyfélszolgálatos (egy mezei prepaid sim-kártyát vettem) erre a figyelmem, mint ahogy arra is, hogy az akció határozott időre szól. (Amit aztán később meghosszabbítottak.) A Vodának volt pár szemét húzása (ld. GPRS ÁSZF-módosítás balhé), de ez szerintem spec elég korrekt volt. Mondjuk az is igaz, hogy én végigolvastam a kiadott doksit a szerződéskötés előtt... -
Zedas #2 Még két-három nulla kellett volna az összeg végére... -
ftomi #1 hmm... 2 milla a Vodafonnak olyanért dologért, ami számomra csak azután vált világossá, miután megnéztem a honlapjukat, és ha nem figyelek sok száz forintos kapcsolási díjjal kell többet fizetnem hívásokért, és 50 milla a TELE2-nek azért a teljesen nyilvánvaló dologért amit nem tüntették fel, miszerint hogy az ingyenes hétvégéken a Matáv havidíjat ugyanúgy fizetni kell, mint eddig... Bár nem tudom min csodálkozom, hisz a korlátlan internet is új értelmezést nyert, miután a Vodafonosok lefizettek egy két embert....