Mobiltilalom a bajor iskolákban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a jobb éttermekben is van olyan alkalmazott, aki a mobilokat kezeli. Én a suliban igazából a portásra bíznám a mobilokat, de ennél a szekrény tényleg jobb. Aki ilyen "happy" sz..rokat csinál az bizti életunt. Középiskolában még 4.-ig én is kibirtam mobil nélkül,de aztán már tényleg kellett. A rossz munkaszokással kapcsolatban igazad van. Most volt amikor ismerõsöméknél aludtam, s akkor a mobiljáték jól jött, mert nem akartam túl korán felrázni õket, úgyis tovább szoktak aludni, mint én. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Spice Everywhere!
Igen, azt hiszem mondandódból és stilusodból kitûnik, hogy mobil nélkül tényleg nem egy könyvre bambulnál meredten 3 órát. Pedig mennyire más lenne a véleményed e témáról...
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ha csak telefonálásra + sms-írásra alkalmas mobilok lennének, nehezen készítenének iskolai veréseket ezek az õrültek.. vajon cipelnének emiatt kamerát?:S A telefon többnyire ott van az embernél, egyesek meg ilyen hülyeségekre használják, mert unalmukban nem tudják mit kezdjenek vele.
azok meg akik a brutalitásukat örökítik meg egy telefonnal, azok nem normálisak. azokat kéne jóól elverni és felrakni a netre.<#idiota>#idiota>
\"The voices are back... Excellent.\"
Szerintem csak a fiatal korosztály hiteti el magával, hogy tényleg szüksége van a sok beépített szarra (ezek csak azért vannak, hogy el lehessen adni). Én nem vagyok nyugdíjas, mégse kéne mindentudó telefon. T610-em van, de már marhára unom, hogyha az 1-2 alap funkciót, amit használni akarok, azokért végig kell rágni a fél menürendszert, olyan idiótán van megoldva.. 3310-es a legjobb telefon, azt könnyen és gyorsan lehet használni, nincs rajta felesleges sallang, és ennélfogva az ára is normális (volt).
Nemtom, nekem mondjuk eszembe nem jutna telefonnal "megörökíteni" a dolgokat (marha nagy élmény utána visszanézni a pixeles képeket), játék meg, pff, én 2 dolgot tapasztaltam velük kapcsolatban: 1. vannak fps-ek, autószimulátorok, stb, "összetett" játékok, amelyeket a kis képernyõ miatt abszolúte értelmetlenség feltenni egy telefonra. A logikai játékokban meg minden telefon verhetõ szvsz..én legalábbis sakkban meg amõbában lenyúztam a sajátomat, meg haverom fullextrás sonyját is.. nincs elég számítási teljesítményük, hogy komoly ellenfelet jelentsenek. Egy Palm az már más, annak nagyobb a képernyõje valamivel, a cpu is erõsebb, de mobilra játék? Szerintem 1-2 kivétellel élvezhetetlen mind. Pedig láttam egy párat.
akinek nem tetszik, vegyen egy régi téglát és verje rá magát h neki csak telefonálni kell..
\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey
Játék mobilon: Hetente 3x megyek fel pestre, majd 3 óra az út oda-vissza. Tök jó, hogy nem bambulok magam elé meredten, hanem vmivel el tudom ütni az idõt. Igaz, nem egy szimulátor a mobil, de logikai játékoknál a grafika tök mind1.
Aztán pár hasznos dolog még: ébresztõ, óra, számológép, wap...
Nem mondom, hogy nem tudnék nélküle élni, de nagyságrendekkel megkönnyíti az életem.
Tudom sokat változott a világ tény, hogy egyfajta biztonság érzetet nyújt ha ott van a embernél, de sajnos látva a mai állsulisokat akiket jobban érdekel hogy Pistékének a telóján milyen vagány játékok is futnak mint sem, hogy lemásolják az aznapi matek házit, mert azt már el sem várom hogy otthon csinálják meg😊 akkor elgondolkodok, hogy tényleg idelye lenne lépni nem hinném, hogy milliárdokba kerülne egy olyan teló ami csak telefonálásra és sms fogadására lenne jó és mondjuk csak ezt engednék be a sulikba.
Ettõl függetlenû otthon meg máshól olyan csilivili mindenre jó de semmire sem igazán telót használhatna amilyet csak a milliomos szülõk megengedhetnek neki.
Visszatérve a cikhez nem vagyok egy brutális természetû, de mondjuk ha véletlenûl az én majdani gyerekemet vernék meg csak így saját bevallásuk szerint ,,fun"-ból, akkor én is vinném a videó kamerát és fel vennék velük egy úgyan ilyet fõszerepben velük...
Már miért lenne korlátolt? Te vagy az .. Személy szerint örülök, hogy valaki "egészségesen" gondolkodik a dologról. Továbblépek. Szerintem a mobilt csak segítségkéresre, max barátnõvel való enyelgésre van értelme használni. A barátokkal úgyis találkozik az ember minden nap...
Suli után is a legtöbb gyerek jár különórákra, különbözõ foglalkozásokra, így nem árt, ha a szülõ rá tud szólni, hogy mikorra ér haza, hol jár éppen.."
Ok, de régebben meg nem is volt mobil, és akkor sem tûntek el százával a gyerekek hazafelé menet, vagy ha történik velük valami, azon a telefon nem segít. Ma meg már ott tartunk, hogy nem egy óvodásnál látok telefont. Pedig 20 éve is volt élet nélküle. Persze a szülõk aggódnak, de erre megint csak azt tudom mondani, hogy régen nem volt mobil, amin utolérhették volna a gyereket. Szerintem sok szülõ túlzásba viszi az aggódást (és ez bizonyos esetben még rosszabb is lehet, mintha kevésbé törõdnek a gyerekükkel)
"A kormányhatározat értelmében a diákok ugyan továbbra is magukkal vihetik telefonjaikat az iskolába, de azokat már nem csak az órák, de a szünetek során is kikapcsolva kell tartaniuk. "
"A bajor kormány csak azért nem tiltotta ki az oktatási intézményekbõl a mobilokat, mert figyelembe vette a szülõk azon óhaját, hogy megmaradhasson a gyerekekkel való kapcsolatba lépés lehetõsége."
Egy kikapcsolt mobillal mi módon lehet kapcsolatba lépni??
--
"amugy nem egy olyan nagy dolog számomra sem a telefon , gyakorlatilag mire kellhet egy suliban?"
A suliban semmire.
De a gyerek egyedül megy suliba, akkor már odafele történhet bármi, ami indokolhatja, hogy elérje gyorsan a szüleit, vagy a hatóságokat.
Suli után is a legtöbb gyerek jár különórákra, különbözõ foglalkozásokra, így nem árt, ha a szülõ rá tud szólni, hogy mikorra ér haza, hol jár éppen..
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Az h a telefon sokat tud ,az nem rossz dolog.Hallottam 3MPes fényképezõgépes talót ,aminek a képe ,több mint jó(telókhoz képest).
Egy 3Mp-s fényképezõgép 20K,mp3 lejátszó 10-20K között,+ az a sok kis baromság amivel ellehet ütni az idõt..(játékok,számológép...)maga a multifunkciós telefon nem rossz.
Picit elgondolkozom akkor ,amikor vki mutat egy 200 pixelbõl álló képet,hogy milyen szép...erre gonoszul elõhúzom az 5MP-s gépet😊
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
az internetet fórumozásra találták fel?
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Másrészt meg itt van ez a nagy mobilszenvedély...ha 3 napig nem szabadna senkinek mobilhoz nyúlnia, sztem megõrülnének az emberek
Off:
Ratchet rlz! 😄
emléxel amikor a 2megapixel volt a csúcs digitgépeknél? kb 3-4 év alatt ez már megvalósult mobilban is. nem hosszu idõ..
Fényképezsére ott a fényképezõgép (azért találták fel), videózásra a videokamera, ébresztésre a vekker. Mivel a mai modellek "sokat tudnak " (direkt így idézõjelben, hiszen az életbe nem lesz olyan mobil, amely akárcsak megközelítene egy digitális fényképezõgépet képkészítés terén, de ugyanez igaz az egyéb funkciókra is), az emberhez már hozzánõ a mobilja, mert mindent el tud vele intézni. :S
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
<#miaz>#miaz>
Igen? Én úgy tudtam, hogy elvileg a szülõkek kicsit több köze van a gyerek neveléséhez, mint a sulinak. Nem baj, mindíg rá lehet fogni valamira, drogokra, erõszakos játékokra, vagy a sulira ... csak törõdni ne kelljen már a kölykökkel 😞