54
-
Enlight #14 Jó, de nekem azt a telefont, amivel fényképezni, videózni, stb-stb. krumplit pucolni lehet, azt nem telefonnak, hanem valami multifunkcionális bizbasznak hívják:) Telefonnal elsősorban telefonálni szoktak...szerintem a mobilhasználok 50%-ban mást is csinálnak rajta, ami arra utal, hogy nem csak telefonálásra való -
sguser #13 lesznek itt még 5megapixeles mobilok ami jó! képet csinál nem oan mint egy mostani 5mp-es szar optikával. -
sguser #12 de akinek nincs még digit fényképezője mér ne venne fényképezős mobilt? jo persze még ég és föld kül. van a dig gép és mob dig optija között de idővel fel fog zárkozni a mob. fényképezője. -
Enlight #11 Így van, szvsz a mobilokat is úgy kéne legyártani, hogy telefonálni, meg max sms-t küldeni lehessen velük. Más nem kell bele.
Fényképezsére ott a fényképezőgép (azért találták fel), videózásra a videokamera, ébresztésre a vekker. Mivel a mai modellek "sokat tudnak " (direkt így idézőjelben, hiszen az életbe nem lesz olyan mobil, amely akárcsak megközelítene egy digitális fényképezőgépet képkészítés terén, de ugyanez igaz az egyéb funkciókra is), az emberhez már hozzánő a mobilja, mert mindent el tud vele intézni. :S -
#10 hat nem tudom. nekem nem hogy mobilom nem volt de meg vezetekes se vot othon amikor vegeztem a fosulit. szulok kezdenek paranoiasok lenni, ha ot percig nem erik el a csemetejuket. Ezzel mar anyukam is igy van, sot e is kezdek. Telefont arra kellene hasznalni amire valo, akkor talan nem is lenne semmi baj. -
#9 Szerintem sem állna meg a "diák élet" nélküle. -
Enlight #8 Telefon rengeteg dologra jó?:S Hát nemtom, nekem fél perc után fel sem tűnne a hiánya. -
FecaA #7 Túl öreg vagy... :P elefon rengeteg dologra jó, ha pl nem abban a városban tanulsz, ahol élsz... "anya plz engedd meg, hogy maradjak még..." -
Praetor #6 Hát nem tudom. Lehet hogy túlságosan öreg vagyok, de én nem ragaszkodom ahhoz hogy a gyereknek mobiltelefonnal kell az iskolába járni...
-
Inquisitor #5 "Renate Will, az FDP bajorországi oktatáspolitikai szóvivője szerint azonban a döntés azt jelenti, hogy csődöt mondott az oktatáspolitika."
Igen? Én úgy tudtam, hogy elvileg a szülőkek kicsit több köze van a gyerek neveléséhez, mint a sulinak. Nem baj, mindíg rá lehet fogni valamira, drogokra, erőszakos játékokra, vagy a sulira ... csak törődni ne kelljen már a kölykökkel :( -
Lame #4 Az.
Biztos be is fogjak tartani.
-
Mice #3 nem tom, nálunk igaz, hogy txt-ben komplett anyagokat puskázik a banda:)de valahogy mégis csak "normális" dolgokra használják. se vidterjesztésre sem idióta csengőhangcserélgetésre nem használják, pedig tiltva is csak enyhén van... lehet csak nevelni kéne tudni a kölyköket?
amúgy nem hiszek ebben a totál tiltás rendszerben. 1ik részről mert szerintem pár emberke ha akarja úgyis becsempészi és megcsinálja a felvételeket, a másik részről bár nekem semmi kifogásolni való nincs a telómon absz. felháborodnék h. milyen alapon olvasgat bele a telóm memójába bárki is rajtam kívül -
#2 Tényleg túl szigorú ez a teljes tiltás, de az se jó ha a diákok órán sms-eznek, vagy netán beszélnek is... valamilyen arany középutat kéne találni -
#1 szánalmas