Mobiltilalom a bajor iskolákban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az.
Biztos be is fogjak tartani.
Biztos be is fogjak tartani.
nem tom, nálunk igaz, hogy txt-ben komplett anyagokat puskázik a banda😊de valahogy mégis csak "normális" dolgokra használják. se vidterjesztésre sem idióta csengõhangcserélgetésre nem használják, pedig tiltva is csak enyhén van... lehet csak nevelni kéne tudni a kölyköket?
amúgy nem hiszek ebben a totál tiltás rendszerben. 1ik részrõl mert szerintem pár emberke ha akarja úgyis becsempészi és megcsinálja a felvételeket, a másik részrõl bár nekem semmi kifogásolni való nincs a telómon absz. felháborodnék h. milyen alapon olvasgat bele a telóm memójába bárki is rajtam kívül
amúgy nem hiszek ebben a totál tiltás rendszerben. 1ik részrõl mert szerintem pár emberke ha akarja úgyis becsempészi és megcsinálja a felvételeket, a másik részrõl bár nekem semmi kifogásolni való nincs a telómon absz. felháborodnék h. milyen alapon olvasgat bele a telóm memójába bárki is rajtam kívül
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Tényleg túl szigorú ez a teljes tiltás, de az se jó ha a diákok órán sms-eznek, vagy netán beszélnek is... valamilyen arany középutat kéne találni
← ElőzőOldal 2 / 2