26
-
irkab1rka #26 en is nagy kiraly vagyok, mer en sem irok ekezeteket, nameg roviditek is.
wtbf roflol
stpd iiot ths wt y r
:) amúgy meg igazad van hetti beszólásával kapcsolatban, csak ne felejtsd el, hogy a csőlátó az csőlátó :) -
lollerpop #25 omgomg wtf te is mekora lamer vagy kapjal be egy pisztolyt es huzd meg a ravaszt kthx
bar inkabb kezfejen lod magad mert ugy lehet er valami letfontossagu szervet is a golyo lolol
gg -
lollerpop #24 statisztika 2010ig lol
vegyenek fel engem legkozelebb mert en akar 2047 szeptembereig is tudok statokat kesziteni rofl
remelem hamarosan a ps4 eladasokrlo is irnak ilyesmiket lmao de addigra megjon a ubermachine phantom es mindent bealza lololol -
hetti #23 egyetlen egy racionális gondolatuk sincs :D -
hetti #22 Hehe
ps fanatikok :D -
#21 Akkor nyomjad azokkal... -
hetti #20 hehe
milyen játékrol beszélsz??
egy játék volt eddig ami érdekelt és nem volt boxra!! DB budokai
(wrc??? GT4??? mert ezek a cimek nagyon gyengék legalábbis nálam)
és mellesleg a box exkluziv gamák közt is van jopár amire fájhat a sony-sok táborának a foga -
#19 Na igen elbaszni szoktak oket PCn valoban, amikor jonnek a konzolatiratok az igenytelensegukkel.
Amugy , meg ha van nagy nev a PC-re lasd TES egybol lenyuljak. -
exxile #18 x360 core: 70-75000, premium: 95-100000 játékok: 15-17000 körül.
Ps2-XBox: 30000 körül.
Azért vesznek az emberek konzolt, mert ezeken sokkal-sokkal élvezetesebb játszani, mint pc-n. Ezek a gépek kizárólag gamereknek készülnek, minden tekintetben játékra hegyezve. Pc-n a játékokat csak jól elbaszni szokták... Kivétel persze a stratégia, és az fps-ek. Ami az árat illeti, a mostani pc-k árán akár vehetsz 6-7 jelenlegi generációs konzolt is. Arról nem is beszélve, hogy aki új pc-t vesz a családba drága pénzért, az is csak játszani fog rajta. A pc-n lehet dvd-t irni, meg netezni, ehhez viszont nem kell 200ezres gép, mégis megveszik. Én meg ezt nem értem, hogy miért? -
#17 Nem értem mi vesz rá bárkit, hogy vegyen egy gépet, baromi drágán, csak és kizárólag a játékért, én mondjuk egyáltalán nem értek a konzolokhoz, de mediamarktba volt szerencsem anno egy parhoz, es en nemvotlam lenyugozve a szemcses grafikajuktol... PErsze ez csak az en velemenyem. Milyen arba vannak ezek most? -
#16 csak a játék kínálatban:P -
#15 Ez is jo lesz 12 milliorol ?
Nincs kedvem keresgelni. :P
De a lenyeg az , hogy a Sony orulni fog ezek utan, ha elad iden 2-3 millio darabot ket honap alatt iden a megjelenes utan.
http://games.techwhack.com/317/271211-market-research-estimates-sony-could-sell-200-million-units-of-playstation-3/
-
hetti #14 Az elmult pár évbe ha megkérdeztél valakit aki értett is a konzolokhoz akkor szerintem 100% hogy azt mondta hogy az xbox grafja jobb és még ezer féle dologra lehet használni!!
a sony csak a hirneve és a ps1 által kialakitott vásárlói köre miatt volt kelendöbb s szerintem semmiben nem multa felül a dobozt -
#13 Szerintem meg a játékok adják el a konzolokat, nem pedig a teljesítményük, főleg, ha nem olyan jelentős a különbség ezen a téren... Lehet akármilyen brutálisan gyors a PS3, ha valaki a Box-exkluzív cuccokért van oda, azt vesz-s fordítva.
Fanboyok száma pedig szerintem nem sokat mond, inkább a márka adja el a dolgokat, a marketing, a játékok... -
vg #12 "Mutatok neked olyan tavalyi statisztikat, amiben a PS3 2005ben 15 millios eladassal buszkelkedik a tervek szerint."
Rajta, hadd lássuk!
-
#11 Az lehet, de az egyertelmuen latszik, hogy bar a josok mar elore a 2006-t a konzolok evenek tekintettek (Nextgen Bombanak tartottak az evet, duplazodo bevetelekkel), ennek ellenere az idei ev szamukra bukas az eddigi evekhez kepest.
Lasd az X360 gyenge eladasi mutatoit, ami meg a kezdeti sima Xbox eladasat sem erik el, vagy az elhuzodo PS3 kiadast.
Ezert marhasag elore josolgatni, foleg ha annyi konzol fan van aki egybol veti ra magat ezekre a leragott csontokra. -
Szefmester #10 hülyeség az egész jövőlátóstatisztikázás.... bár sztem is meg fogja őrizni a vezető helyét a sony csak nem önmagában a BD miatt, hanem a kompatibilitástól és kiforrottságtól, valamint a teljesítményétől. az X360 előnye pedig sztem arra elég hogy mindössze megszorongassa a sonyt... sokkal több sonys fanboy van mit X-es... igaz rengetegen csak azért vettek ps-t mert nem volt más, meg a szomszéd kisfiúnak is az van... de abból kiindulva hogy a felnövekő jelenlegi generáció a teljesítményt helyezi előtérbe majd jön a támogatás. Ez alapján a sonyt mondanám nyertesnek. De azt nem tudom ezredre pntosan megmondani mennyivel nyer.... csak tizedre. :)
-
kev #9 Ezeket én se értem. Légvárakból statisztikát csinálni.. -
#8 jelenet=jelent
letahto=lathato.
kicsit koran van meg. :P -
#7 Mutatok neked olyan tavalyi statisztikat, amiben a PS3 2005ben 15 millios eladassal buszkelkedik a tervek szerint.
Ja, hogy azt gondoltak Aprilisban jelenik meg a konzol ?
A piaci elorejelzeseknek semmi ertelme nincs, egy olyan termekre, ami meg meg sem jelenet, sot tech adatokon kivul semmit nem tudnak rola az emberek.
A piac nem igy mukodik, barmikor bejohet egy elore nem letahto tenyezo, mint pl ahogy Sony felrevezette a kiadas datumaval az embereket.
Semmi garancia nincs arra, hogy 2006ban megjelenik pl a PS3 es akkor a grafikonok megint romba doltek. -
Cat #6 azért ezer konzoltulajdonost megkérdezni (jövőbeli terveikről) nem olcsó dolog. -
hetti #5 az a vicces hogy a sony a BR-dvd meghajtó miatt lessz piacvezetö!! :DD
szerintük hány felhasználó tudja majd hogy az eggyáltalán mit jelent?? :DD
a nintendo pedig a joy-jal fog szakitani!!! :DD
senki se fog nintendo konzolt venni mert a lényeg a joyon van elég azt megvenni máris király minden -
Vucli #4 De azt tetszik a legjobban hogy tizedre pontosan becsülnek:) -
Vucli #3 -
#2 Ne idegeskedj, azert mert nagy az isten allatkertje es alacsony a kerites. :P
Latod kiszoktek a karambol a statisztika keszitok. -
Vucli #1 Valaki fizet is ezeknek is hogy ilyen statisztikákat készitsenek? mert ha igen, én is csinálok nekik fele annyiért mint amit ezek kapnak, nekem is van wordom én is tudok ilyen szép grafikonokat készíteni 2010 ről, sőt sacolhatok arányokat is és még lehet jobban el is találom mint ezek:)
OH oho most klikeltem rá , röpke 3000 dollár egy ilyen kutatás muhaha, ügyes pali az aki el tudja adni a semmit