2010-ig Sony előny a konzoloknál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wtbf roflol
stpd iiot ths wt y r
😊 amúgy meg igazad van hetti beszólásával kapcsolatban, csak ne felejtsd el, hogy a csõlátó az csõlátó 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
bar inkabb kezfejen lod magad mert ugy lehet er valami letfontossagu szervet is a golyo lolol
gg
vegyenek fel engem legkozelebb mert en akar 2047 szeptembereig is tudok statokat kesziteni rofl
remelem hamarosan a ps4 eladasokrlo is irnak ilyesmiket lmao de addigra megjon a ubermachine phantom es mindent bealza lololol
ps fanatikok 😄
milyen játékrol beszélsz??
egy játék volt eddig ami érdekelt és nem volt boxra!! DB budokai
(wrc??? GT4??? mert ezek a cimek nagyon gyengék legalábbis nálam)
és mellesleg a box exkluziv gamák közt is van jopár amire fájhat a sony-sok táborának a foga
Amugy , meg ha van nagy nev a PC-re lasd TES egybol lenyuljak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ps2-XBox: 30000 körül.
Azért vesznek az emberek konzolt, mert ezeken sokkal-sokkal élvezetesebb játszani, mint pc-n. Ezek a gépek kizárólag gamereknek készülnek, minden tekintetben játékra hegyezve. Pc-n a játékokat csak jól elbaszni szokták... Kivétel persze a stratégia, és az fps-ek. Ami az árat illeti, a mostani pc-k árán akár vehetsz 6-7 jelenlegi generációs konzolt is. Arról nem is beszélve, hogy aki új pc-t vesz a családba drága pénzért, az is csak játszani fog rajta. A pc-n lehet dvd-t irni, meg netezni, ehhez viszont nem kell 200ezres gép, mégis megveszik. Én meg ezt nem értem, hogy miért?
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Nincs kedvem keresgelni. 😛
De a lenyeg az , hogy a Sony orulni fog ezek utan, ha elad iden 2-3 millio darabot ket honap alatt iden a megjelenes utan.
http://games.techwhack.com/317/271211-market-research-estimates-sony-could-sell-200-million-units-of-playstation-3/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a sony csak a hirneve és a ps1 által kialakitott vásárlói köre miatt volt kelendöbb s szerintem semmiben nem multa felül a dobozt
Fanboyok száma pedig szerintem nem sokat mond, inkább a márka adja el a dolgokat, a marketing, a játékok...
/*WTF?!*/
Rajta, hadd lássuk!
Lasd az X360 gyenge eladasi mutatoit, ami meg a kezdeti sima Xbox eladasat sem erik el, vagy az elhuzodo PS3 kiadast.
Ezert marhasag elore josolgatni, foleg ha annyi konzol fan van aki egybol veti ra magat ezekre a leragott csontokra.
letahto=lathato.
kicsit koran van meg. 😛
Ja, hogy azt gondoltak Aprilisban jelenik meg a konzol ?
A piaci elorejelzeseknek semmi ertelme nincs, egy olyan termekre, ami meg meg sem jelenet, sot tech adatokon kivul semmit nem tudnak rola az emberek.
A piac nem igy mukodik, barmikor bejohet egy elore nem letahto tenyezo, mint pl ahogy Sony felrevezette a kiadas datumaval az embereket.
Semmi garancia nincs arra, hogy 2006ban megjelenik pl a PS3 es akkor a grafikonok megint romba doltek.
szerintük hány felhasználó tudja majd hogy az eggyáltalán mit jelent?? 😄D
a nintendo pedig a joy-jal fog szakitani!!! 😄D
senki se fog nintendo konzolt venni mert a lényeg a joyon van elég azt megvenni máris király minden
Latod kiszoktek a karambol a statisztika keszitok.
OH oho most klikeltem rá , röpke 3000 dollár egy ilyen kutatás muhaha, ügyes pali az aki el tudja adni a semmit