871
-
#55 -
#54 huhh
jól nyomod :) -
#53 Oh bazze ezt a játékot én akartam megcsinálni!!! :(
De azért örülök, hogy már van ilyen :). Nagggyon jóóóó!!! -
Kanál #52 itt a kis tapos csirkem, kar hogy nem jatszatnak :C
-
#51 tudtam én hogy elnyeri tetszéseteket :)
jah Parmaban nyomon, csak rászoktam a C gombra és má volt egy két piros lapom :D
de még első évben járok -
#50 jah -
#49 Ha nickname-nek a sajátodat adod meg, akkor meccs közben azon a néven szerepelsz, de asszem újságcikkben a serialos névvel -
#48 azt a lehetőséget is tudom... de ki hajlandó fizetni ezért 18 dolcsit? :D -
#47 basszus mi lenne, ha ezt a gámét vmelyik nagy cég csinálta volna veri háj grafikával .... -
Kanál #46 makker :\ -
Kanál #45 nem, nem muszaJ, fizethetsz 18 dollart es olyan nevvel nyomod amilyennel akarod -
#44 nempuktamle :) -
#43 tényleg muszály azt a nevet beírni,ami a serial.txt*ben szerepel? mert nem szeretném... keresek serialt a gamehoz,bár nem hiszem,hogy lesz.. -
Kanál #42 engem lebuktattak, es kibasztak a csapatbol :C -
#41 bedrogoztam -.- -
#40 nem szedtem le -
Kanál #39 mert nem nyomtal le 10 meccset -
#38 nekem nem kért semmit -
#37 külömben nem tudom,hogy észre vettétek-e,hogy a GTA San Andreasban is ugyanilyen a lóverseny :D -
#36 nekem meg kéri a serialt és nem akarok olyan hülye néven játszani.... szóval asszem uninstal lesz nálam is,bár nagyon nagy kár érte.. -
Kanál #35 Lyon, Betis, Real Madrid, Juventus, Palermo, Schalke, Newcastle
mindezt 3 ev alatt (Y) -
#34 én is letöltöttem, csatár vok , 1.: Lecce - Chievo 0-6 1-er volt nálam a tök felis kapáltak=11-es!
2.: Chievo-Udine 0-1 csak kerestem a bogyót:P
majd kiléptem és uninstal:) -
#33 igen.most a játékról beszélünk :D kül nekem is nagyon bejön... Franc0 neked tetszik? -
#32 miféle sportember vagy te...
mondjuk fociztam már cigivel a kezemben párszor, de most nem rólam beszélünk :p -
#31 hogy lehet barátnőt meg barátokat szerezni? hogy lehet emailt küldeni a tárgyal? gondolom,hoonnan tudom a abrátom nevét,meg mail címét? hogy lehet piálni,drogozni? -
#30 sok alkohol volt a véremben meccs elött :p -
#29 jó az ötlet,csak kár hogy angol :D nem sokat értek belőle... pl nem tudom magamat felvetetn egyik klubhoz sem :D elcseszem a traininget.. -
#28 ja jo lenne!nagyon kira maga az ötlet -
#27 már töltöm is a gamet... nagyon jónak hangzik...hogy ilyet az EA nem tud csinálni 3d-be szebb grafikával? -
#26 :DDDDDDddddddddd
-
Kanál #25 en eddig csak lovin meg rouletten nyertem :\ -
Kanál #24 en meg drogoztam es kibasztak a csapatbol :C, valogatottba viszont behivtak, 3 meccs 8 gol, valamint leigazolt a betis vagtam 4 golt, sok meccsen nem toltam de legalabb rendbe hoztam magam, 3 meccs utan elmentem a Realba, ugyhogy most kiralysag van -
#23 voltam kaszinóban :P -
#22 annyira komoly a gém -.- -
endiboy #21 hu hu huuuuuuu
ez már nagyon kellett -
#20 fú :> -
#19 zsírmányos -.- -
#18 hu nagyondurvas a cucc -
Kanál #17 parmaban nyomod? -
Kanál #16 egyebkent vannak olyan aprosagok amik iszonat hangualotssa teszik a gemet, ez a lehet bebaszni meg csajozni nagyon poen