871
-
#95 hát én ettől még messze vagyok.. de köszi a segítséget a shootra... akkor én is megsúgom neked,hogy a set piecesben az utolsó kettőnél,mikor mesziről rúgod,az a titok,hogy lepattanjon a gólvonal előtt a labda.. szóval Cvel rúgd... -
Kanál #94 30-as dribblingnel egyik palya vegebol a masikba eljutni szlalommal 15 masodperc alatt :c -
Kanál #93 faja, en most igy allok
-
#92 elég kemény :D
de mit szólsz a 30-as set pieces-emhez? -
#91 jeee vegre berakott kezdobe (monjuk azer mer vot 5 serult :D)
rogton egy assisttal kezdtem, elso felidoben kuktajo voltem, 9es rating, aztan masodikba meg fos igy a vegen lett egy 6os ratingem
mondjuk rommá lett verve az ellen ^^
a helyezkedes nemnagyon megy meg sajna ^^ -
Kanál #90 + az van odairva hogy tedd boldogga a managert es betesz a csapatba, de suck the boss fulet sehol nem talaltam -
Kanál #89 hiaba van 100%-on, az ertekeim magasan a legjobbak, de a managernel csak 35%-os vagyok, tehat nem tesz be, szurkoloknal meg 100% -
#88 kell hogy legyen energy-d,külömben nem jutsz pályára,ez a titok asszem....
-
#87 a pécset egy milliárdos felvásárolta! kifizette az adósságokat és 36 millát ad igazolásokra!! -
Kanál #86 27-es dribbling nagyon kemeny -
Kanál #85 de hogy legyek az ha nem jatszat? ;Ð -
#84 azt én sem tom... biztos neked kell lenni a best player... -
#83 höhö engem ittse jatszatnak XD
de legalabb penz van es took eddzeni
staminat mar felnyomtam
volleyhoz: na nyomj meg semmit csak a rúgást és akkor siman betossza, nekem azer nemment mer ossziveissza nyomogattam a nyilakat -
Kanál #82 mivel lehet felvinni a manager kedvet? -
#81 én meg az ute-ból a fradiba 2.300.000-ért :D -
#80 eligazoltam segunda div.-ba me ma untam hogy nemjaccok meghat tobb pentz adtak :D -
#79 miszép banner legyen belőle ám mihamar :) -
Kanál #78 kapasloves -
#77 ja ott én is beakadtam,mikor volleyt kell. meg azt se tom mi az a volley pontosan :D de azért lőttem egyet kettőt rá volleyal... -
#76 fuh ez a shooting training 18 szivat -.-
20ból 15ször smina belovom de ha volley akkor ilyen gyenge fos loves mindig -
#75 engem se nagyon,de nem baj én szedem a pénzt és fejlődök :D szóval... meg játékban nem vagyok valami...mindig elesik,nem tudja vinni a labdát.... -
Kanál #74 te engem mar 2 eve nem jatszattnak pedig lathattad mit tud a csavom, es azota fejlodott is :\ -
#73 bazmek elcsesztem az első meccset azóta nemjácattnak
köcsög nigger rijkaard :| -
#72 -
#71 akartam mondani...... -
Kanál #70 de egyszer kert -
#69 visszaolvasás csodákra képes -
#68 http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/ -
#67 nincs patch vagy vmi hozzá, amivel a játékosok nevei valódiak lesznek? -
#66 nálatok nem kér regisztráviós kódot? -
#65 mert nem megfelelő a játékosod neve -
#64 Nekem nem fogadja el a mellékelt serialt... 5-10$-ért még simán meg is venném, de a 19 elég húzós, annyiért első osztályú sikerjátékokat is meg lehet kapni. -
#63 nekem a meccsezés még nem nagyon megy :D
de most vettem a családnak egy BMW m5-öt,magamnak egy cbr600-ast a havernak meg egy Jat skie-t,hogy mindenki örüljön... a barátnőt hol lehet összeszedni?tom'-hogy kérdeztem már egyszer... -
#62 Első meccsem 4-0 AriEno lőtte az összeset én 2 gólpaszt adtam:) -
#61 1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Tomb Raider Legend
3. Battlefield 2
4. Football Manager 2006
5. Kézi és az Olimpia
6. The Godfather
7. '80 as évek zenéi
8. Partyarcok
9. New Star Soccer
10. Desert Combat
(H)(H)(H) -
#60 jó kis gém ! -
#59 Na letöltöttem megnézem mit tud^^ -
#58 Nagyon zsír játék,de ezt télleg meg kéne 3d-be csinálni,aki most managerezik az naon kapkodna egy ilyen után sztem -
#57 kanal urfi maga függő lett (H) -
Kanál #56 dribbling 24 szopat most nagyon mindig csak 1 masodperccel maradok le :C