New Star Soccer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
b+ Kanál te iszonyatjóvaty

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zsir (Y)

BUDA > miskolc.

szeretek vilagot jarni :C

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
perpill ilyen vok /nemröhög, köszönöm/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem is mondom hogy jó vagy -.-

hat az elejen sokszor kiirja hogy mitingelsz egy ribanccal, vegyel fasza orat, ekszert, ruhakat, autot, hazat, es nem art ha hires vagy 😄
de ne szerezzel mert csak nyelik a penzt

BUDA > miskolc.

Fyrex
ne mondd hogy jó vagyok mer nem hiszem el -.-

Avanti Crociati!

nalam volt a bilan a lacsijo es az inter

BUDA > miskolc.

franc0
durvák a kiesõk

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
milyen csíttel nyomod? -.-

Fyrex
elsõ szezonom /nemröhög, köszönöm/

Avanti Crociati!

Palinko
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Tomb Raider Legend
3. Football Manager 2006
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. New Star Soccer
6. Digitális és analóg fotográfia
7. Hányszor ideális szeretkezni?
8. Ki van fent legtovább?
9. The Godfather
10. Battlefield 2

estére 1.- leszünk,ha így folytatjuk 😄
Palinko
de még két dologra nem sikrült rájönnöm... hogy lehet barátnõt szerezni?+ hogy lehet barátokat... hogy tudod a amicímét és akkor küldesz neki valami cuccot...??
gabber_saviola
elsõ szezonom /nemröhög, köszönöm/

jah, csak az idovel van para

BUDA > miskolc.

Palinko
feszít,a shootingot sem sikerült a volleynál továb,mert én berúgom volletyyal a 3at és nem fogadja el.. a passolásnál is berúgom a korbe,mikor átemelem az akadályt,de azt sem fogadja el.. 😞

a piecesre meg tudod a tanácsot...
Palinko
naggyából igen,thx a segítséget...
ilyen vagyok most, 30-as set piecessel szenvedek

BUDA > miskolc.

hat mivel nem idore ment es a gyorsasagom maxon volt elvittem az alapvonalig ott egyszeruen megfordultam, a vedo jol lemaradt, es atszaladgaltam az akadalyok kozott mielott utolert volna, azan amikor mar idore ment, akkor ugyanez csak ketszer csinaltam meg a cselt, es nem alapvonalig vezettem
remelem ertheto volt 😛

BUDA > miskolc.

Palinko
a driblingnél,hogy csináltad meg,amikor a védõ is rádjön,te + szaladgálnál az aakdályok közt?
hat akkor itt vilagbajnok Magyarorszag 😛

BUDA > miskolc.

hu bazmeg ennel izgalmasabb meccset meg nem nyomtam, dontoben a game altal favorizalt hollandok, 2006-ban ok nyertek a vb-t, 2008-ban meg az eb-t

BUDA > miskolc.

quack
vaze beallitanak kezdonek, tokjol tolom azt a vegen kapok egy pirosat :S

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Palinko
én eddig csak 2gólt lõttem,+egy gólpassz és mégis lambo muci val járok 😄 meg van egy pár jó cuccom...19 éves a playa és csak a pirosak közül egy pár nincs maxon,most abba kell belehúznom és 20 évesen elindulhat az igazi karrier,ahogy kanálnak is 😄
Solid Snake
Tuti a link és köszi a gamet <#worship>
9csöves9
vahaha golt lõttem^^

5-0 a Fio ellen 3 Alex és 2 Csopi gol

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

te is tudod szoktetni magadat, de igazan akkor jon ki ha ha gyors pleja vagy, egy kicsit nyomod a passzot, igy szokteted maad, mar csak utol kell erni a labdat 😛
csehek kaptak egy hatost, elodontoben az argentinok

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
nekem is jóak a link.....

Fyrex
gondolozz és olvass mielõtt kérdezel

a link tökéletes (nekem)

Avanti Crociati!

9csöves9
csak ez a negy gomb van? lövés,passz,ívelés meg labdakérés? mert jopar játékos megtudja magát szöktetni meg ilyenek:\

Megnéztem a linket de hibás 😞

boknak veszem 😛
negyeddontoben a csehek

BUDA > miskolc.

Lol ez mien game? Honnan lehet megszerezni? 😛 És neked kell iranyitani az embereket? 😛

9csöves9
te egy allat vagy kanal

en meg bazeg nem tudok golt löni:\ az újságírók basztatnak,pedig a gólpasszokat adom,de egy darab gólt nem lõttem még

danok ellen 2, portugaloknak, egyiptomnak 3-3 lott gol, nyolcaddontoben szenegalt kaptam

BUDA > miskolc.

ezzel kijutottunk a vb-re, a csopi Portugalia, Dania, Egyiptom

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

valtottam is prora, es csak 2-0ra vertuk az AZ-t.. mondjuk mind a kettot en lottem 😄

BUDA > miskolc.

Fyrex
nam vaty te normalis :|||www

Avanti Crociati!

gabber_saviola
paszmek Kanál, te hogy nyomod <#wow1>

3 ev utan ismet behivtak a valogatottba... de nem felejtem el ezt a hosszu mellozest @:

BUDA > miskolc.

9csöves9
Roma ellen golpassz aztán 26 percben kiállítás

legalább pihenhetek😄

gabber_saviola
😄DDDddddddd hajrá Lajos

9csöves9
he Juvenal vagyok elsú meccsen 2 assziszt Alexnek második meccsen vereség az inter ellen 5-s osztályzat:|

voz

BUDA > miskolc.

hopla, 5 heten belul megvertuk az elso 4 helyezettet, a Herenveent, psv-t, ajaxot, feyenoordot, osszesen 11 golt lottem a meccseken (H), jah es itt nyomja a kerlon srac, fm-eseknek ismeros a srac

BUDA > miskolc.

utólag nem lehet megváltoztatni a nevet? 😞

volt elotte a koka kaula, rebook, valami kinai szar, egy masik amit nem is ismerek, szport klotszbol meg volt kappa, de elmentem az olaszoktol es rogton felbontottak a szerzodest

BUDA > miskolc.

januarban csak, most is el akartam menni, mert sehogyse tudtam volna azokat a skilleket fejleszteni ami ennek a pocsnek kell, ugyhogy atado listara tettem magam, es rogton betett a kezdobe, csk vagyok, pontrugas vegrehajto, 8/23-as golarany, 9.8 rating es mar fogyott 13 ezer mezem 😛

BUDA > miskolc.

castilla nalam bajnok lett elso evukben amikor feljutottak, masodikban meg bl dontot jatszottak

BUDA > miskolc.