871
LETÖLTÉS [verzió: 3.09]

! Visszaolvasás & Kereső !

! Nincs OFF és spam !

• csum666
    néztem de nem tudtam leötlteni és semmi ilyen infot ne mtaláltam azért krédezem!
  • quack
    -.-
    topik legelejen van
  • csum666
    Teccik a játék!

Tudna vki linket adni + serialt? amugy ez full vagy sher verzió?
  • Palinko
    jaja,csak nem nagyon értünk hozzá :D
    én bennevagyok... más valaki?
  • Zséé
    nem lenne rossz, meg sztem érdemes is lenne
  • Palinko
    tényleg nem csinálunk hozzá magyarítást?
  • Palinko
    vazz megvettem a legdrágább lovat és utolsó lett a szemét :(
  • Zséé
    bakker ilyenek vannak benne? Kár hogy nincs hozzá magyarítás mer így nem értek mindent egész pontosan...
  • quack
    egy csavokam 20,000 pínct akart adni h lőjjek egy öngólt :|
    elküldtem a picsába, van 15 misim
  • Zséé
    sok volt a szoli :DDD
  • 9csöves9
    idoközbe néger lettem valahogy:DDDD
  • Palinko
    azóta se jött másik :D
  • Palinko
    nem tom én elküldtem :D
  • 9csöves9
    engem most hagyott el mert a paparazzik lefotozták hoghy hazaviszekl egy modelcsajt.ddd
  • Fyrex
    utánpótlás :D
  • quack
    jo e a gyerek jo valamire? :D
  • Palinko
    pl. gyereket lehet,ha elveszed...
  • quack
    nővel lehet vmit csinalni? ^^
    vagy csak zabalja a penzt?
  • Fyrex
    csak így tovább csobi(H)
  • 9csöves9
    na végre összejötte a sok gól^^ 6 gól plusz 2 gólpassz hozzáteszem úgy bebasztam a meccs elött ahogy kell:D
  • quack
    jeee Adidasz hozza a ruhákat
    Kelloggs meg a kajat :|
  • Palinko
    elősször is megkell találni az erőt... az a legfontosabb szerintem... jó erősen kell küldeni a labdát... a legegyszerőbb ha figyeled a 16-osnál azt a félkört és azzal "célzod" a kapu sarkát... akkor nagy erőt a labdának és boom! ha pedig véletlenül a szélen szaladsz be,és nem vagy biztos a dolgodban,akkor eltudsz táncolni a félkörig úgy,hogy körbe-körbe forogsz,lerázva az ellenfelet... ha ügyes vagy még a kapust is kicsalhatod... ha ferdén akarsz rúgni,ott is az erő a legfontosabb és lehet,hogy még ki is pattan a labda és akkor a másik támadó rúg... a gólpassz a tied + a cash :D
  • Palinko
    kül nekem sem nagyon megy a gólpasz... csak szabadból,szögletből,meg kapufától...meg ha nagyon előreszalad :D az alig összekuporgatott 23 milkából mit is vegyek? talán egy istállót.... utánna meg lovakat... de mit éri meg venni?
  • 9csöves9
    halljuk halljuk
  • Palinko
    köszi.. igen amatőrön érdekes nekem :D a góllövés,meg nem nehéz,ha igénylitek kanállal el is magyarázzuk :D
  • Kanál
    elso percben megserultem ajax ellen 6 hetes serules, raadasul ugy 5-oson maradt a ratingem igy az atlag 9.0, ki kell hagynom az angolok elleni meccset is, nelkulem a csapatnak 1 vereseg 1 dontetlen :\\
  • EmIn3m02
    kaci lahat O:
  • 9csöves9
    sztem az a baj hogy tul sokat peseztünk és ugy akarjuk befejezni mint ottan :O
  • Kanál
  • Kanál
    en meg passzt nem tudok adni, csak golokat loni
  • EmIn3m02
    nekem is potnsan ezvan,hogy golt nemtok lőni,viszont gólpasszt meg passzokat rengeteget
  • 9csöves9
    ez vagyok én.a gollövés kurvára nem megy viszont gólpasszt annyit adok mint a nyű

lehet posztot változtatni?

• Kanál
    grat, amatoron nyomod?
  • Kanál
    figya, 3 fajta manager van, lesd meg hogy milyen tipusu a tied, sugoban megtalalod a leirast,es azt csinald amit o fontosnak tart, es amitol bizni kezd benned, le van irva az is hogy engedekenyebb vagy nem
  • Palinko

fejlődök... :D
  • BlueMaster
    E meg én:

Remélem bajnokok leszünk, eddig minden meccsen játszottam és vezetem a góllövőlistát!
  • Fyrex

nem vagyok méltó veled szemben :) MÉG! ^^
  • gabber_saviola
  • Fyrex
    így állok

• BlueMaster
    Az edző engem se szeret, de mindig játszat és úgy néz ki bajnok és gólkirály leszek a ZTE-vel és még a kupában is állunk!