871
-
#336 néztem de nem tudtam leötlteni és semmi ilyen infot ne mtaláltam azért krédezem! -
#335 -.-
topik legelejen van -
#334 Teccik a játék!
Tudna vki linket adni + serialt? amugy ez full vagy sher verzió? -
#333 jaja,csak nem nagyon értünk hozzá :D
én bennevagyok... más valaki? -
Zséé #332 nem lenne rossz, meg sztem érdemes is lenne -
#331 tényleg nem csinálunk hozzá magyarítást? -
#330 vazz megvettem a legdrágább lovat és utolsó lett a szemét :( -
Zséé #329 bakker ilyenek vannak benne? Kár hogy nincs hozzá magyarítás mer így nem értek mindent egész pontosan... -
#328 egy csavokam 20,000 pínct akart adni h lőjjek egy öngólt :|
elküldtem a picsába, van 15 misim -
Zséé #327 sok volt a szoli :DDD -
#326 idoközbe néger lettem valahogy:DDDD -
#325 azóta se jött másik :D -
#324 nem tom én elküldtem :D -
#323 engem most hagyott el mert a paparazzik lefotozták hoghy hazaviszekl egy modelcsajt.ddd -
#322 utánpótlás :D -
#321 jo e a gyerek jo valamire? :D -
#320 pl. gyereket lehet,ha elveszed... -
#319 nővel lehet vmit csinalni? ^^
vagy csak zabalja a penzt? -
#318 csak így tovább csobi(H) -
#317 na végre összejötte a sok gól^^ 6 gól plusz 2 gólpassz hozzáteszem úgy bebasztam a meccs elött ahogy kell:D -
#316 jeee Adidasz hozza a ruhákat
Kelloggs meg a kajat :| -
#315 elősször is megkell találni az erőt... az a legfontosabb szerintem... jó erősen kell küldeni a labdát... a legegyszerőbb ha figyeled a 16-osnál azt a félkört és azzal "célzod" a kapu sarkát... akkor nagy erőt a labdának és boom! ha pedig véletlenül a szélen szaladsz be,és nem vagy biztos a dolgodban,akkor eltudsz táncolni a félkörig úgy,hogy körbe-körbe forogsz,lerázva az ellenfelet... ha ügyes vagy még a kapust is kicsalhatod... ha ferdén akarsz rúgni,ott is az erő a legfontosabb és lehet,hogy még ki is pattan a labda és akkor a másik támadó rúg... a gólpassz a tied + a cash :D -
#314 kül nekem sem nagyon megy a gólpasz... csak szabadból,szögletből,meg kapufától...meg ha nagyon előreszalad :D az alig összekuporgatott 23 milkából mit is vegyek? talán egy istállót.... utánna meg lovakat... de mit éri meg venni? -
#313 halljuk halljuk -
#312 köszi.. igen amatőrön érdekes nekem :D a góllövés,meg nem nehéz,ha igénylitek kanállal el is magyarázzuk :D -
Kanál #311 elso percben megserultem ajax ellen 6 hetes serules, raadasul ugy 5-oson maradt a ratingem igy az atlag 9.0, ki kell hagynom az angolok elleni meccset is, nelkulem a csapatnak 1 vereseg 1 dontetlen :\\ -
#310 kaci lahat O: -
#309 sztem az a baj hogy tul sokat peseztünk és ugy akarjuk befejezni mint ottan :O -
Kanál #308 -
Kanál #307 en meg passzt nem tudok adni, csak golokat loni -
#306 nekem is potnsan ezvan,hogy golt nemtok lőni,viszont gólpasszt meg passzokat rengeteget -
#305 ez vagyok én.a gollövés kurvára nem megy viszont gólpasszt annyit adok mint a nyű
lehet posztot változtatni?
-
Kanál #304 grat, amatoron nyomod?
-
Kanál #303 figya, 3 fajta manager van, lesd meg hogy milyen tipusu a tied, sugoban megtalalod a leirast,es azt csinald amit o fontosnak tart, es amitol bizni kezd benned, le van irva az is hogy engedekenyebb vagy nem -
fejlődök... :D -
#301 E meg én:
Remélem bajnokok leszünk, eddig minden meccsen játszottam és vezetem a góllövőlistát! -
nem vagyok méltó veled szemben :) MÉG! ^^ -
#299 -
#298 így állok
-
#297 Az edző engem se szeret, de mindig játszat és úgy néz ki bajnok és gólkirály leszek a ZTE-vel és még a kupában is állunk!