New Star Soccer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voz lottem egy 44 yardos szabadrugas golt

BUDA > miskolc.

Palinko

parancsolj...
valaki betolna a default player kepet? htx

BUDA > miskolc.

Palinko
én csak 20.210 et érek még de 35.000 át keresek 😄 mert továbbáltam az Arsenálhoz 😄 juventuséknál meg sme láttak 😄 1600at kapok gólpasszra + gólra is 😄
legtobb penzt a Palermotol kaptam, legkevesebbet meg a Madridnal, most erek 24.85 millio fontot, de csak 25,121-et keresek :C

BUDA > miskolc.

Palinko
írjunk az EA-nak egy mailt,hogy csinálja meg 3d-be 😄 csak félek,hogy ezt is elcsesznék... 😞
Palinko
mennyit fizetnek? én mindég csak egy évre szerzõdök és mindég emelem a pénzt 😄
zaki
looool, ezt a gémet nekem iws ki kell próbálnom :d

nam, minidg mashogy mashonnan lovom, attol fugg milyen a gyep :c

BUDA > miskolc.

en meg vissza akarok menni a Lyonhoz vagy a Realhoz vegre megmutatni hogy mit tudok ott ahonnan kivagtak :c
de mindenkepp a Fradiban fejezem be a palyafutasomat 😊

BUDA > miskolc.

Ti akik ilyen sok gólokat lõttök (kanál, quack)egy meccsen, a góljaitok mennyire változatosak? Vagy van egy bevált góllövési módotok és csak azt csináljátok végig?

Palinko
és ugrottam a Juventushoz 😄 jól kib. a spanyol csapattal.. de hallgasoonak,rúgtam nekik 2goalt 😄 most igyekszek a milanhoz 😄 ahonnan elindultam...
Palinko
én is mentem a spanyolokhoz 😄 jól összeszedem magam 😄 lóvét ide 😄
hat ez a graafschap minden csak nem csapat 😛

BUDA > miskolc.

quack
búcsúmeccsem a Getafeben: (eligazoltam a Man Cityhez)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Palinko
nemlehet a driver? másik gamma megy?
Palinko
ehhez csapat is kell ? :😄😄:😄😄😄😄:?D?
gabber_saviola
<#wow1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

uj rekord 😛

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
peter baggenhez a code-t adja már meg vki plz mer letöröltem :|

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

leszedtem. de kiderítettem, hogy végülis a videókátya hibája miatt nem tudom elindítani ill. eltudom, de lefagy. mindenestre a fõmenüben nem látok hozzá editort. kár. ezzel a gammával tuti hogy sokat fogok majd játszani. csak videókartyát kell cserélnem <#szomoru1>
srácok nekem nem jo hozzá a serial, mért van ez? beirom a nevet,átmásolom a kódot,és nem fogadja el :\ megoldás?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

csm
*megát

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
szedd má le azt a 10 negát

tehát akkor izgis, meg minden. megnyugodtam.

editor van hozzá?
Fyrex
Kanál jurtha jó vagy grat<#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

BlueMaster
Ha unalmas lenne nem élne ez a totyik... nézd meg milyen játékokat hanyagolunk miatta...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

szoltan
nem tudok a játéktól szabadulni...

Hala Madrid!

Palinko
hogy unalmas-e? haha 😄 próbáld ki,szerintem angyon érdekes.... a másik két kérdésedre meg ez a váalsz: Ne várj sokat egy kis 10 megás játéktól....
Sziasztok,

Ha jól értem itt arról van szó, hogy valamely mezõnyjátékost kell irányítani. és a karrierjén menedzselni. Nem unalams ez? Én is szívesen játszanék a progival, de sajnops az új LCD mocimmal v'mi nem klappol.

Kérdések:

Az editorban át lehet szerkeszteni a csapatok színösszeállítását? Több hiba is van, pl: a Chelsea zoknija nem kék, hanem fehér, és sorolhatnám. Ezek a pici hibák mindig zavartak.

Lehet ollózni, trükközni? Amúgy a grafika kísértetisen emlékeztet a Manchester United The Double c. játékra még a '90-es évek közepérõl. Nekem tetszik. Jó lenne végre kipróbálni
Palinko
jaja ilyet már nekem is sikerült 😄
én meg a Diablot,meg a NFSMW-t is hanyagolom ez miatt 😄
BlueMaster
Hihetetlen ez a pali... <#eljen><#eljen><#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

legizgalmasabb meccs 2#

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
hnn :ð

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

kofi

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Ez nagyon durva GRAT!!! <#worship><#worship><#worship><#worship>
Amúgy a játék szerintem is kira most még az FM-et is hanyagolom miatta picit... <#rolleyes>

lenyomtam egy meccset amatoron ^^

BUDA > miskolc.

😛

BUDA > miskolc.

EmIn3m02
mutimá hogynézki a csukád :>

Nike + adidasz erdekes parositas 😄

BUDA > miskolc.

a poen az hogy felidoben lecsereltek :c

BUDA > miskolc.

😄DD ha megkapom a labdat nalam mindig sikoltoznak 😊

BUDA > miskolc.

csm
ki is lehet fütyülni??

quack
azoknak a genyoknak ugyannem
kifütyültek meecsen :C

osztogassal autogramt

BUDA > miskolc.

quack
Getafe 9 - 0 Levante
4gól, 4 gólpassz :]
hát feljuttatnám õket de mivel a fõnök, a csapattársak és a szurkolók egyaránt utálnak asszem továbbállok ^^

asszem tul jo vagyok ebbe a graafschapba, de rendi leszek es megnyerem nekik a bajnoksagot, aztan innen is lec 😛

BUDA > miskolc.

Palinko
asszem en is ezt csinálom 😄
volt felesegem is, de tul sokba kerult, geci voltam es kidobtam az asszonyt, a haveroknak meg vettem olyanokat amiket en is birnek :c

BUDA > miskolc.

Palinko
hát akkor el is küldöm a pibe 😄 hiába vettem emg neki a legjobb gyûrût 😄 meg a családnak egy fasza kocsit(2x) a havernak meg egy tankot 😄