New Star Soccer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
de mindenkepp a Fradiban fejezem be a palyafutasomat 😊
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
editor van hozzá?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Ha jól értem itt arról van szó, hogy valamely mezõnyjátékost kell irányítani. és a karrierjén menedzselni. Nem unalams ez? Én is szívesen játszanék a progival, de sajnops az új LCD mocimmal v'mi nem klappol.
Kérdések:
Az editorban át lehet szerkeszteni a csapatok színösszeállítását? Több hiba is van, pl: a Chelsea zoknija nem kék, hanem fehér, és sorolhatnám. Ezek a pici hibák mindig zavartak.
Lehet ollózni, trükközni? Amúgy a grafika kísértetisen emlékeztet a Manchester United The Double c. játékra még a '90-es évek közepérõl. Nekem tetszik. Jó lenne végre kipróbálni
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
BUDA > miskolc.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
BUDA > miskolc.
Amúgy a játék szerintem is kira most még az FM-et is hanyagolom miatta picit... <#rolleyes>#rolleyes>
BUDA > miskolc.
😛
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
kifütyültek meecsen :C
BUDA > miskolc.
4gól, 4 gólpassz :]
hát feljuttatnám õket de mivel a fõnök, a csapattársak és a szurkolók egyaránt utálnak asszem továbbállok ^^
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.