New Star Soccer

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megszerezni a reg patchet?
csá hallod kell hozzá registration patch<#wave>

Fyrex
nemrég énis próbáltam de hiába...

Avanti Crociati!

Zsolti9014
nekem a Peter Baggenessel mûködik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
megjött hozzá a kedvem:o

nincs valakinek mûködõ serialja?mert kipróbáltam legutóbb vagy 5-t és egyikse ment

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

tudna nekem valaki segíteni amikor játszok a 3.16-al elmentem és amikor viszalépnék kiir vmi szart és kilép
ha az editorost megcsináltam a mentésem müködni fog?
Hogy lehet barátnõt szerezni???
Hello!
És éedekes, hogy most a 3.09 jó, és a 3.11 nem :D
Úgyis újra meg kell (újra kellett telepítenem, és persze a mentéseket elfelejtettem kimásolni valahova)
Vagy megcsinálom, és azt a fájlt átküldhetem mailen vagy mittudomén, ha gondolod :)
Azt külön meg kell csinálnod editorban (File-Editor) :( de ez is csak a magyar bajnoksággal van. Én kb. 10 perc alatt összehoztam. Kell segítség, kinek milyen meze van, vagy tudod?
hellosztok!
Leszedtem ezt az nss 3.11-et de itt minden csapatnak ugyanolyan vagy kék vagy sárga meze van hogy lehet azt megcsinálni hogy minden csapatnak más meze legyen pl fradi zöld fehér stb???
Please!
én újpesttel kezdtem, fél év múlva leigazolt a TSV 1860 München, feljutootunk a Buindesligába, és bajnokok lettünk (gólkirály lettem 66 góllal) és most az Arsenalban játszok :))
Zsolti9014
most kezdtem egyet honvéddal.

Hajrá Magyarország!

Van újabb verzió, csak épp nincs hozzá mûködõ key...
Játszik még valaki az NSS3-al egyáltalán? Jó volna errõl beszélgetni...
Nincs ujabb versio es ahhoz esetleg mukod key ?

valaszt elore is thx
Osztottam, szoroztam, és ez a végeredmény ha valaki akar az NSS3-al játszani:

1. a 3.11-et letöltöd innen:NSS 3.11(rákatt a floppyra és szedi is)

2. Regisztrálod ezzel a névvel és kóddal:
First Name: Bruno
Last Name: Pacheco
Serial: 000017-URB60Q-9NKGX0-KP6D9D-GVK1RK-VADTY7-K5P6E6-Q45462-0CEM67-NGWPEY

becenévnek beírhatsz bármit, DE A KERESZTNÉVNEK ÉS A VEZETÉKNÉVNEK EZT KELL BEÍRNI!

3. hát...jó játékot!<#vigyor2>
de innen le tudod... ha egy kicsit feljebb nézel, a piros szöveg felett ott van ez, hogy:
LETÖLTÉS
De ha úgy se jó, akkor valahogy elküldhetem a 3.11-et.
csm
de a 3.09-est nemtudom letölteni sehonnan. akárhonnan szedem, mégha az is a neve h 3.09,akkoris a 3.16-ot szedi le és teszi fel...

BMW 325 iX Rallye Car :)

Sõt, alighanem ez a kód a 3.09-hez is jó.
A 3.11-hez viszont jó ez:

Ez biztos hogy jó mert nekem megy
csm
ezek a serialok mind rosszak :( valaki találhatna máér egy jót...

BMW 325 iX Rallye Car :)

3.16-hoz próbáljátok meg ezt a kódot:

Player Name: Arthur Maranesi ,
License Key: 000017-01QH23-AF799R-6H24P3-73GA04-771AXG-9M80WQ-QM9XV0-BDX9V9-ACF2QC
Hát nagyon nem járkáltok erre...
Én megcsinálom a Komárom-Esztergom megyei I. és II. osztályt :D
Most reggel arra gondoltam, kéne hozzá valahogy valamilyen patch-et készíteni. Van valakinek ötlete?
Jessz!!! Megcsináltam! A 3.11-et töltöttem le, és a Bruno-s név/regkey a jó hozzá. Ha gondoljátok, valahova feltölthetem.
Valaki segítsen egyik kód se megy!

na mindegy...
NSS1-el szórakoztam, és eddig jutottam 2 szerzon alatt:

Tatabánya
Bük TK
Pécsi Mecsek FC
Avellino (Serie C1)
Torino (Serie B)
Pisa (Serie B)

Gólok : Magyarországon: Tatabányán: 1 gól (a Haladás ellen)
Olaszországban: Avellinoban: 3 gól
Torinóban: 6 gól
Pisában: 17 gól

egy picit bedurvultam??? <#vigyor2><#vigyor2>
3.16-hoz nekem is jó lenne,mert igaz találtam neten,el is fogadta a key-t,megköszönte a rgeisztrációt.Majd játszogattam,elmentettem,tegnap még vissza is töltötte az elmentett állást,de ma már hibát jelezve kitörölte az elmentést.

3.16-hoz tud valaki serialt?
Ezzel, igen. Az újabbakkalmeg se próbáltam, mert gondoltam, hogy csak ezzel lehet jó.
guardian hero
Ugye a 3.09-es verzióval próbálkozol, amit innen fentrõl töltöttél le? Mert az újabbakkal, pl. amit a newstargames.com-ról tölthetsz le, nem fognak mûködni ezek a kódok...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Segítsééég!

Valaki tényleg segíthetne, hogy hogyan kéne beírni/beállítani dolgokat, hogy mûködjön, mert oda-visszaolvastam 6x az egész fórumot, és semmi hasznosat nem találtam. Esetleg valaki lenne olyan szíves berakni egy screenshotot arról, hogy mit állít be névnek, születési dátumnak? Hátha úgy jó volna mindenkinek...
Nézz egykicsit feljebb, ott van az, hogy LETÖLTÉS
Vagy innen
Valaki please mondjon egy tuti oldalt ahonnan le lehet szedni.

ja, holnap :D
1700Ft-ot tényleg megér csak nem találom meg. Inkább a Baggenes kód lenne már jó :)
guardian hero
A holnapi napon (június 16., vasárnap) a játék 55% kedvezménnyel, 8.98 USD áron lesz megvásárolható a Game du Jour oldalán, ha esetleg valakit érdekel. Ennyit (~1700Ft) szerintem simán megér.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ez azért tényleg érdekes, hogy valakinek megy, valakinek meg nem... De ma megpróbálok rájönni...<#vigyor2>
a 3.09-hez is van egy elõbb találtam (csak nem biztos, hogy lejátsszaa meccset, mert nekem nem tette):

sziasztok!
Most akkor a 3.09-es hez melyik kód és melyik név a jó?
Találtam egy nevet, kódot valamiért nem kér, deaz nem is baj :)

First name: Arthur
Last name: Maranesi
érdekes módon a kód nekem se jó...<#boxer>
asszem lehet hogy nem figyeltem... csak egy kicsit feljebb kellett vona néznem :) Egyébként téllek kúl a gamma, én a West Hambe vagyok leszerzõdtetve...a demóban persze
! helyett ? <#nyes>
Alighanem azért nem jó a kód (a Peter Baggenes) mert eza kód csak a 3.09-hez jó. Nekünk, többieknek valszeg más verzió van.
Valaki be tudná linkelni a 3.09-esnek a telepítõjét!
Köszi
guardian hero
Kár ezt a 3D-t erõltetni... Inkább venne maga mellé egy épkézláb pixelgrafikust...

Fyrex
"Ok, here are two images of 2 slightly different views. The first is a completely overhead view, which may make passing and shooting in 360 degrees seem more natural...

The second is more like the NSS3 view where the pitch is virtually overhead but the players and goals will be viewed end-on. This makes shooting at the goal more appealing and logical as you can see the height of the crossbar clearly...

Avanti Crociati!

guardian hero
Hát, nem bánnám, ha valami profi produktummá nõné ki magát :)

Oldal 1 / 18Következő →