36
képek,fényképek,......és még sok más
-
boccancs #36 Helló!
Abban szeretnék segítséget kérni, hol tudnék hűtőtakarót/hűtőborítót szerezni Leon-omra! 2005.12 havi kiadás!
Ha lehet, Szabolcs megyében, vagy netes webáruház is persze szóba jöhet !
Segítségeteket köszönöm! -
ibiza91 #35 Sziasztok, kérem, aki tud segítsen! 91-es (porsche system), 3 ajtós, 1.2-es ibizámmal nagyon szeretjük egymást, közel 100e km van mögöttünk. Most nagyon beteg lett, és nem szeretném, hogy a méhben végezze. Alkatrészelet hiába keresek a bontókban, alig van hozzá bármi. Amiket keresek hozzá: Váltó -akár kuplunggal, karter dekni, jobb oldali első fekete sárhányó, jobbos tükör, gépház tető, fehér index. Esetleg egészben vennék ilyen autót olcsón alkatrésznek. Előre is köszönöm, ha segíteni tud valaki. 06207793215 -
cardeneu #34 Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Mindenki számára ajánlom!
www.carden.eu -
#33 Seat Ibiza 1.4 Premium!!! Powa^^ De csak mer nekünk is az van :D
-
öregember #32 tudsz seat bontót ? -
danyr #31 Szervízben próbáltad? Olvastam hogy a rádióhoz eredetileg sem adnak könyvecskét :S -
#30 Nagy up
Nem tudja valaki véletlen, hogyan lehetne megtudni az AURA rádió kódját? Elhagytam a könyvecskét :( -
#29 Mi meg végülis az 1.6-os, 2003-as sárga Leont :P
Szeretem nagyon. -
DJ BP #28 szülők most vettek egy Alteat, fekete 1.9TDI, DSG váltós, jó kis gép, jó vezetni -
#27 Majd most hétvégén megyünk megnézni. -
danyr #26 már kipróbáltad?Sztem szétvan hajtva meg törve a másik oldalán -
#25 Üdv!
Véleményt szeretnék kérni erről a leon-ról.
Szerintetek megérné? Mik a leonok negativumai? -
airsuni #24 hát keresztapámék leon-jának elég sok baja volt már, a hátsó lábtér 0 de temperamentumos és szép autó -
#23 nyisd meg külön,majd f4... -
#22 az enyám 1995-ös old school I-es Cordoba
1.4- a gyertyák 3pólusú NGK-k.Annyi játék van benne, hogy az V. gang fogaskerékpárja le van cserélve 1.6-osra/az eredeti sípol, mikor megvettem/. Így bár később teszem az ötödiket, 120-130az utazóm, és akkor eszik 6-6,5-öt.
Egy rossz szót nem mondhatok rá, pont most dobtam fel a nyári kerekeket tesómnál, meg a héten szereztem ilyen kis szolíd légterelőt az első üvegekhez... -
#21 Az újhullámos seatok abszolút nem bejövősek. -
greco #20 A Cordoba így már vmivel pofásabb:
-
#19 amugy szvsz nem néznek ki jol ezek az uj seatok
egyedül amihez jol megy ez a design az az altea
és ha mondjuk egy 2000es pdtdi hmmm.... :) -
greco #18 De hogy megnyugtassalak: http://www.sg.hu/galeria/10017785371143809343.jpg :-))
-
#17 csak neked csak most...
-
greco #16 Szerintem nálad van a hiba... -
#15 nézd meg ezt a tápikot egy másdik gépről és rájossz!
(a képet csak Te látod, de psszt!) -
greco #14 sárga béka?? -
#13 lesz egy sárga békád? GRAT! -
greco #12 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az új Cordoba nem jött be, se külsőre, se belsőre.Pedig először ebben gondolkodtam... -
greco #11 Ő az enyém (holnaptól :-))
-
#10 szvsz alufelnire gondolt....
természetesen nyári gumikkal eggyüt :) -
Vegas #9 gumikat aha -
#8 nekem egy Seat Leon FR-em van (még a régi típus) 1,8 turbo,183 LE,7,2 s alatt 100-on van ;) Képeket majd linkelek -
saját
éppen holnap teszem fel a nyári felniket... -
#6 Valami ilyesmire gondoltam, ami tetszett a Seattól :)
-
#5 Walter de Silva hogy átment a Seathoz csak rontást hozott rájuk. Szerintem iszonyat szar munkát végzett.
Merőben mást akart csinálni mint az Alfa 156 nál, de ennyire csunyára csinálni a Seatokat... Na mind1. Most majd az Audit boldogíthatja
Semmi bajom amúgy a Seattal régebbi Leon nagyon tetszett, még úgy is hogy a VW konszern része és. (szerintem sajnos) -
#4 turbo topic? -
#3 -
danyr #2 Seat Altea -
danyr #1 minden ami Seat!!!!!!!!!!!!