xSomebody#5
Gondolkozzál már.
Ha feloldható lenne a másolásvédelem, akkor szabadon lehetne terjeszteni ingyér, király pírtupír hálókon. Akkor hova lyukadtunk ki?
Egyébként az Apple is könnyebben belemenne, ha lenne még olyan lejátszó, ami támoogatja a védett AAC-ket. De nem.
Az apple szerint tehát, ha én letöltök pénzért(!) egy zenét az iTunesról, és azt nem ipodon hanem mondjuk a telefonomon hallgatom meg, azzal szerzői jogot sértek? Na gratulálok, kapják be a nagy szőrös digitális harci lóf***t. Még egy ok hogy soha a büdös életben ne adjak pénzt zenéért, ezeknek?
iPod = hype. Amikor akartam mp3 lejátszót venni, azt hallgattam meg elsőnek, majd megnéztem az érintőszenzoros vezérlést, és arra a következtetésre jutottam, hogy a hangja középkategóriás, a zsebemben pedig lehetetlenség a hangerőt állítgatni pl. mozgó járművön, és egy nagyobb eséstől annyi a merevlemeznek benne. A mini, nano, shuffle meg irreálisan drága a minőséghez és a szolgáltatásokhoz képest.
assdf#2
Nem tudom én ezt a csajt bevállalnám a képen
Jó, hogy van olyan hely, több is ahol a politikusok előbbre helyezik a nemzeti érdeket, a multik segginek nyalogatásánál. Sajnos Magyarország nem Dánia, itt egy is zsebcsúszópénzért a saját anyjukat eladnák a politikusaink.