Rajozó progi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Nagyon raj vagy kicsirigó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Csak én rajozok?

Petka
Még rajzanak a méhek

Nemá hogy nem ír ide senki!

UPP!!

UP! <#lama>

Vorpal
Meggyire hülye má a témainditó,)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Esrohnoil
Röptetni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

kaki maki
gyö
kér

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Shep
A rajzás után lehet a mézet pergetni? Az ám a móka.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mr_no_NaMe
Mérnem játszol a pöcsöddel? <#whatever>
Jóvanna, aztat nem láttam 😛P

Matthew Prosac
én ugyanezt mondtam...<#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vorpal
Tavasz van nemcsodálom, hogy a fiatalabbak rajoznak.

1.A friss husik rajban mozognak az uccán
2.A srácok meg rajonganak értük

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Ackro
<#lama><#taps><#banplz>

"nem fekszik az angol..."

Ahogy elnézem a Magyar sem 😛P

Matthew Prosac
úgylátom a magyar sem fexik, nemcsak az angol

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Calver
ezen leestem a székrõl <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Mr Csé
ezért ban !!44

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

hen-tes
én mostanában inkább az Oblivion-nal játszok, de ha te mindenáron egy képszerkesztõvel akarsz játszani, akkor váljon egészségedre. -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ngcsnet
vágni? hát képek átméretezésére meg vágására mindig XnViewet használok, keress rá guglin, ingyenes.

;DDDDDDDDDDDDDDDDDAS😄AS😄_A :SD:: D😄 :S:AD: DDDDD

Mr_no_NaMe
Hogyan kell rajozni? Ilyen méhröptetõs progi ez? <#hehe>
Rage47
<#szomoru1>
fishBNS
LOL

Lammer
az sg egyre szinvonalasabb... GG
-.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

HiPPoNaX
Photoshopbol van magyar verzio, nem egyszeru, de legalabb magyar, ha erre vagysz 😄 (es mivel magyar ezert az angol nyelvu, angol ps-t hasznalo tutorialok megcsinalasa komoly forditgatasi melo, de te tudod mit akarsz)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

bld
Rajozó progi amivel rajolni lehet vágod menõzés meg minden😄😄D😄😄😄:

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

DjDano
nekem meg majrézó progi kéne... tuc segíteni?

Köszi a normális válaszokat .... nem azokhoz szólok akik nem vágják mirõl van szó ... fényképeket szeretnék vágni, átszinezni, átrajzolni, szépítgetni... ilyesmi.. corel Photo paint 11-el játszottam eddig de nem fekszik az angol... <#beka2><#integet2>

stp4trick
4 óra alatt már illett volna benéznie a topicnyitónak és magyarázatot adni, eme furcsa szókölteményre, hogy megalkotását mire kívánta vonatkoztatni.
Errõl a cím-alcím kombiról a "csellentyû" jutott eszembe és annak szövegkörnyezete. Na az volt ennyire érthetõ és ezzel egy szinten lévõ értelem sugárzott belõle.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lacc
"fényképekkel játszatok" 😄D
ronihun
Ja az nekem is bejön!😄

...

akyyy
úristen!😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

cenobite
Jó az alcím! 😄

gamertag: kenobita

nxfn
kussolj

Snecie Smicie
'amivel fényképekkel játszatok meg ilyesmi'

loál Ð

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Met
most jut eszembe

© danióra 2006. márc. 27. 21:23 | Privát | Galéria | Válasz | #10
Most jöttem amúgy vissza az egy hét pihirõl. És megígérem hogy legalább 4 napig nem nyitok témát.

2006. 03. 29. - Sreet Rod 1-2

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Laky
😄DDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

danióra
Te olyan ... vagy. Én azt kérdeztem hogy mi az a rajozó? És amúgy sem én nyitottam ezt a topikot.

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

DEXTER92
Biztos valami olyan dolog, amit csak te találhattál ki

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
lál😄DDDD

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

olyan, mint a sreet rod...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Met
ki kell röptetni a méheket

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

danióra
Mi az a rajozó?

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

DEXTER92
Én nem tudok rajozni ;-@ Mi az? -.-

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

kaki maki
ArchiCAD py

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

ti mit használtok ?