1131
-
#209 Hát olcsóbb de az igazinál nem jobb szerintem egyik szimulátor sem. -
#208 Ezért is választottam a virtuális modellezést. -
kisviku #207 Hmm, hát olcsóbb,mintha gyűjteném tovább a Fleischmann N-es modelleket...
Szép, szép munka.
Beszállás! -
#206 A hivatalos oldalon elérhető 6 átfestés, illetve valami pályaszerkesztőről írnak, ami nov. 12-én jelenik meg.
-
#205 Szerintem próbáld meg mégegyszer letölteni. -
#204 erre a hsz-re senki nem tud semit? -
Micsu #203 a track monitoron nemtom állítani hogy távolabbrtól lássam a odlgokat mert pl mikor már kiírja hogy speed limit van már rég késő... -
rgida666 #202 Köszi. -
spy803 #201 /MSTS/
Segéd ablakok:
F1: Feladat információi, és Billentyűzet kiosztás megjelenítése /F11, F1/
F2: Mentés /nincs változás/
F3: Track Monitor, Következő állomás, kapcsolás /F4, F10, F9/
F4: Alap információk (sebesség, kontroller állása, fék állása, irány váltó állása) megjelenítése (ezeket az adatokat a track monitor, és a HUD is megjeníti) /ilyen nem volt/
F5: HUD -minden adat /nincs változás/
F6: Állomások, leágazások neveinek megjelenítése /nincs változás/
F7: Kocsi számok megjelenítése /nincs változás/
F8: Szerelvények nevének megjelenítése /ilyen nem volt/
Kamera állások:
1: Vezállás
2: Külső kamera (elöl)
3: Külső kamera (hátul)
4: Külső kamera (egy pontból)
5: Utasnézet
6: Kapcsoló szerkezet
7: Rendező kamera
8: Szabad kamera
Irányítás:
Q: Éberségi
W: Előre
Z: Motor indítás, villanymozdonynál szellőző
P: Áramszedő le-fel eresztése
Ö: Vonatfék behúzása
É: Vonatfék oldása
Ő: Mozdonyfék behúzása
Ú: Mozdonyfék oldása
A: Vonoerő növelése
D: Vonoerő csökkentése
Egyébb:
G: Váltó váltása elöttünk
Shift+G: Váltó váltása mögöttünk
H: Lámpa felkapcsolása
Shift+H: Lámpa lekapcsolása
X: Homokoló
V: Ablaktörlő
Teher fel rakodása, utascsere: T
Teher lerakodása: Shift+T
vessző és pont: villamos-ellenállásfék
Space: kűrt
Shift+kötőjel: Vezállás váltás
Az áramszedőt csak Expert módban lehet fel-le ereszteni. -
spy803 #200 ö -
rgida666 #199 Melyik billentyű a train brake? Az egyik az "É", a másikat nem tudom. -
rgida666 #198 A crack jó, nekem is ennyi a mérete. -
LightimgSpeedy #197 Nem lehet hogy a Hatred crack rossz mert a játéké az pár megás az eredeti exe a crackes meg 356 KB (364 544 bájt)és nem lehet hogy ezért csinálja?
ha valakinek meg van a jó crack az pls küldeje el e-mailen vagy vegyen fel msn -re
[email protected]
előre is köszönöm!!! -
LightimgSpeedy #196 Nekem simán ment a telepítés hiba nélkül avagy mégse mert az utolsó lépésnél mikor a finishre kilkelek a gép azt csinálja mint mikor meg nyomom a resetett és újra indúl nem tom mi a baja.A játék utána se akar el indulni ha le crackelem,vagy repair-om a játékot de akkor se megy. Azt írja ki hogy error a fájl nem található a c:/dev/...-és egy fájlt hiányol nem tom mi a neve asszem cbd vagy valami ilyesmi de akkor se értem mit akeres a c-n mikor a Program files/Rail simulator-ba van ez a fájl ás ott látom. de akkor rossz a játék vagy rossz lenne a crack?
Nekem a Hatred verzió van meg. És megfelel a gépem a minimum követelményeknek. Aki tud az pls segítsen kérem!!!
-
Rodman6 #195 De azért ne egy Pentium II-esen futtassátok. 1GB ram is jól jön hozzá mert akkor nem töltöget órákig. -
Rodman6 #194 Nálam úgy fut mint a nyúl még fullon is. 1.5GB RAM, GF6200 256MB, AMD ATHLON2800+.
Esetleg ha a videókárya driverprogramján levesztek mindent alacsonyra, akkor nem valószínű hogy szaggatni fog. Legújabb drivereket és az PhysX akármit fel kell telepíteni. -
GPx8 #193 Ha több az objektum a pályán, akkor töltöget és leesik az fps 15-21 körülire nekem is, pedig egyébként 100 fölött megy. -
#192 hát fullon kicsit szaggat nálam alapból -
Micsu #191 e6600iom van meg 8800gtxem de néha úgy belassul (kb15 fps) mint az állat, másnál is előfordul ilyesmi... -
#190 4-5perc úú az rengeteg nálam max 1-2perc -
K Ace #189 Nem biztos, hogy lefagyott, csak sokat tölt. Legalább 5 percet várjál. Mer nekemis 4-5 perc mire betölti a pályát. -
#188 nem, még ugyanúgy teljes rendszerösszeomlás, de csak azon a pályán -
#187 Megesik az ilyen...
A lényeg nálam működik az a pálya is nem értem mi lehet nálad a gond...
Vagy már megoldódott? -
ricsa008 #186 Sziasztok
ahogy rányomok a free módra kiírja hogy loading és lefagy legalább is nem megy tovább ez mitől lehet -
#185 sziasztok
elakadtam a telepítésnél mert ezt irja ki : ERROR 2350.FDI server error ez m a f*sz??
hiába megyek rá h kihagyás meg ismét ugyanezt dobja ki
vki tud segiteni h ne irja ezt ki?
PLZ!! -
#184 Bocs, elnéztem, teljesen igazad van! Amilyen szemilis vagyok odaképzeltem a New szócskát is -
#183 Hát nem tudom mi lehet a baj, nekem van "netgyorsítóm", azzal remekül tartja a 130kb-ot, de nélküle... -
#182 Ebben biztos vagy mert szerintem az a jelző állítása de lehet elnéztem :D -
#181 De nekem nem jön lefele -
GPx8 #180 Köszi! -
#179 Valaki tudna e segíteni hogy hol lehet nézni hogy hol van a következő állomás és mikorra kell beérni?!
A TS.-be volt egy külön ablak ami mutatta a menetrendet és a távolságot is!
Előre is köszi! -
spy803 #178 G betü az előtte levő, ctrl+g a mögötted levő váltó állítása. -
#177 Google : Rail simulator torrent. Első oldalon van rengeteg. Ne légy lusta. -
#176 Valaki tudna priviben küldeni egy torrentlinket a játékról ami jó? -
GPx8 #175 Tudja már valaki, hogy hogyan lehet a váltókat állítani? -
csgj #174 Ja, thx, közben már rájöttem... Csak furcsa, mert pl a stratégiai játékokban a scenario mindig csak vmi kampánytől független pálya volt (közé tartoztak a pályaszerkesztővel készített saját pályák is, ha volt olyan a gamehez). Egyébként jó játéknak tűnik, csak van egy olyan érzésem, hogy hamar meg fogom unni... ahogy az igazi vonatozást is :P -
#173 Scenariot válaszd! Azon belül az első is szabad vonatozás, de van még 4 feladat. -
#172 Egyetértek!!! -
#171 Szerintem Te a Newcastle-York szakaszra gondolsz, de az Angliában van... Nem New York csak York... -
K Ace #170 Van egy kis gond. Az oxford-paddington vonalon, a return ticket, (vagy mi a neve) scenariónál az ealling broadway megálló után hibaüzenet nélkül kivág a winfosba. Valaki aki ráér megnézné, hogy mást is kidob e, vagy egyedi hiba? thx