RailWorks 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Az eredeti verzióban is előfordul az érthetetlen kisiklás, meg nem is szokták agyba-főbe peccselni a játékot. Emlékeim szerint a 2014 -> 2015 verziófrissítés óta nem is volt semmi peccs.
Ingyenes mozdony és vagon szerintem nem létezik. Játékosok által összeállított ingyenes szkenáriók vannak, de azoknak a feltétele pedig X típusú mozdony megléte, ami viszont fizetős. Ebből él ugyanis a kiadó/fejlesztő, nem a konkrét TS eladásból.

Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik patch a "virágbolti" verzióhoz is? csupán azért mert a vonat 2-3 km után kisiklik akármelyik pályán megyek bőven a sebességhatár alatt egyenes pályán..
Illetve milyen jó részletességű mozdonyokat illetve vagonokat tudtok ajánlani amik ingyenesek?
Carmang
Faja!

TNH
TrackIR a neve. www.naturalpoint.com

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Carmang
TS meets Húsvét 😄

Olyan mintha, a fejed forgatásával néznél szét a műszerfalon. Ez miféle cucc, valami fejkövető izé?

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

SZIAsztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy kiegészitőket hogy lehet telepiteni a játékba??
Nesuten
YouTube -on Élő adás

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.27. 20:38:36

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten

Mára ennyi ...

Nesuten

Alakula MÁV TRAKCIÓ

Nesuten

nem egy egyszerű dolog az biztos ...

Nesuten

Készül a MÁV 480 / BR185 -ös mozdony átfestáse

Carmang
Ja, tényleg, benne van alapból, egyetlen Standard Scenario-val, amit már régebben megcsináltan. Azért nem emlékeztem rá.

Nesuten
Assets\EisenbahnwerkeRW\Rollmaterial\Dampfloks\BR52 a TS 2015 ben van ha minden igaz
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.09. 21:03:58

Carmang
Ez miféle gőzős? Majdnem olyan, mint a 424-es, de csak majdnem.
Ettől függetlenül kell nekem 😊 Hol elérhető?

Nesuten

Nesuten

Itt rostokolunk Laim állomás rendezőjén és egy háromórás késést nem lehet behozni ,ráadásul eltereltek minket ,Garmisch Partenkirschen irányába ...

Igen, köszönöm, tegnap éjjel én is rájöttem, hogy a KUJU mappám igencsak hiányos...
TNH
Kell hozzá valszeg a European Asset Pack.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy az új Newcastle - Edinburgh pályánál a talajt (a vágányokkal, utakkal, fákkal együtt) nem tölti be?

(A program update-elve van (v50))
Köszönöm
TNH
Igen.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy ami TS2014 re készült az megy TS2015-n is?
i robot
Üdv! Ismét kis gondom akadt ezzel a TS2015-el.
A pályaszerkesztő módban hogyan lehet berakni az utólag vásárolt mozdonyokat?

i robot
Köszi szépen a segítséget! Multi lesz valaha szerintetek?

Nesuten

Nyereményjáték a MÁV M62 Szergejjel a Seddin rendezőcsomópontig

Nesuten
ezeken az oldalakon körülnézhetsz

romantic railroads

Just Train

Aerosoft Train Simulation
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.05. 12:36:09

TNH
Steamen tudsz venni mozdonyokat és pályákat.

i robot
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok, de hátha tudtok segíteni. Steam-en beszereztem a TS2015 nevű sim-et. Gyorsan hozzáfogtam a tutorialok-hoz stb. Viszont észrevettem nincs nagy választék a gőzmozdonyok terén. Pont ez érdekelne inkább. Gyors elkezdtem barátkozni google-val de nem akar segíteni.
Honnan lehet gőzmozdonyokat beszerezni? (nem gond ha fizetős)
Ja a Ludmilla állat nagyon! <#wink>

Nesuten
Szia nagyon sok minden kell még hozzá ,amit le kell tölteni

Nesuten

Földgázcsővezetékek a NesuRails BR182 -vel ,a Köblici hegységben

Letöltöttem a pályát, de nagyon sok elem hiányzik. Nem elég az Augsburg - München pálya megléte hozzá? (Eredeti)

akyyy
végre megint gyakori videók vannak, csak így tovább <#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nesuten

Tehermentesítés a Köblici hegységben a NesuRails vR BR 232 -vel

Nesuten
az csak amd kártyákon lehet és a Catalyst Control Center -en belűl kell állítani

Sziasztok ugye említettem régebben hogy az ég fekete és a föld fehér a játékban,na erre megtaláltam a megoldást.Azt írják hogy:
CCC Anti Aliasing -> Use application settings

also, CCC Morphological filtering off (if you want sharp text

Ezt a videó kártyámban lehetne elvileg kikapcsolni de nem találom hol.
Nesuten

Itt az eredeti Vossloh G6 ,amit még én kaptam le 2014. május 13. -án

Nesuten

Nesuten

Egy röpke utazás a NesuRails Vossloh G6 -val a Röstocker-land útvonalon

Nesuten

RSItalia BR185 BR480 MAV - ME146 Vezetőállással - TW Hangjavítással

Hali,

Mozdonyok és kocsik akadnak ingyenesek a neten, de ilyen pályát én még nem találtam. Sok van, ami "félig ingyenes", azaz kell hozzá valami egy másik, fizetős pályából, anélkül nem működik, így viszont többnyire felejtősek.

Én is csalódtam emiatt, vártam, hogy majd lesz sok ingyenes pálya, mint az OMSI-hoz is, így elleszek velük hónapokig, de sajnos csak a gyári pályákkal tudok játszani. Azok viszont nagyon hangulatosak, jól elvagyok velük, szóval nem mondhatom, hogy kidobott pénz volt a játék, de azért többre vártam. Mindegy, néha el lehet játszani vele.
Utoljára szerkesztette: regelek5, 2015.01.21. 22:37:17

Nesuten

Nesuten
ez az ok ,ha nem vásároltad meg a pályát ... szerintem ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.01.17. 16:50:16

akyyy
tudtommal magyar pálya nem igazán van, bár már vonatokat lehet találni 😊 valahol a topikba volt róla szó, meg van Taurus is tán.
Microsoft Train Simulatorhoz vannak sok magyar vonatkozású vonatok, mozdonyok, pályák.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PDes
Melyik verziót kéne megszereznem, hogy Magyarországon "játszhassak" , egy itteni vonattal Eger -Pest viszonylatban ? 😊

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

akyyy
vannak, de a jók mind fizetősök, "és az ára pl egy mozdony ablakára vetülő kerék szikrájának egyetlen egy szikrájának pixele és háromszoros áron van az eredeti játékhoz képest"

PDes
Helló. Elkezdtem játszani a train sim 2015-el, s az lenne a kérdésem, hogy vannak már hozzá módok ? Láttam az előző verziókhoz elég jó kis vonatokat és pályákat, esetleg azok jók a 15be?

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

Sziasztok az a problémám hogy TS 2014-be az ég fekete és a sinek közötti textúra fehér.Valaki megoldást tud a problémára?
Szép estét mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem boldogulok a jelzőkkel a Railworks 2-ben.

Megmondom őszintén nem akarok pályát építeni, engem csak a gőzmozdonyok érdekelnek, és azokhoz szoktam saját scenariot gyártani a magam szájízéhez, de már meguntam hogy minden üres. Raktam be AI vonatokat, de innentől soha nem kapok zöld jelet, de volt olyan letöltött scenario is amiben két AI vonat összeütközött, szóval ezért szeretném megérteni ezeknek a "semaphore" jelzők működését.

Már több órát próbálkoztam vele, néztem youtube-on videókat, a tőmondatokban kimerülő angol tudásommal és a google fordítóval nézegettem angol leírásokat, de nem boldogulok vele.

Próbálkoztam egy üres pályán. Lefektettem 2 párhuzamos sínt, ami egymásba torkollik. Ezen próbálkoztam, hátha sikerül kitapasztalni a jelzők működését. Annyit akartam elérni, hogy az A mozdony 1. a fővágányon közlekedő gép álljon meg a piros jelzésnél, amíg a szembejövő B gép lemegy a 2. mellékvágányra.
Kezdetben csak a B. gépet engedtem rá, a jelző 0 pontját leraktam az 1. vágányra, a 1. linket meg a vágányon túlra arra a sínrészletre amin a B mozdony áll/jön. A jelző pirosra is vált, csak nem kapcsol vissza soha, mert a 0 pont az 1. vágányon van, nem a másodikon. Próbálkoztam az A mozdonnyal is, de hiába piros a jelzés, nem áll meg a 0 pontnál, hanem vígan pöfög tovább.

Próbálkoztam egy sima kereszteződéssel, az se működött, megmondom őszintén egyszer kínomban felhajigáltam mindenféle jelzőt, hogy majd hátha valamelyiknél megáll az A vonat, és legnagyobb meglepetésemre működött. Elindult az A vonat, átment egy csomó piros jelzésen, aztán megállt a legelső jelzőnél amivel a kezdetektől próbálkoztam, elment a B vonat, megkapta a zöld jelet, továbbment. Óóó egy álom, gyorsan megnéztem a jelző beállításait kivettem a többi jelzőt amiken átment a vonat és többet megint nem működött.... Visszadobáltam megint párat, de nem, nem tudom mire hibázhattam rá, mert csak egyszer láttam ezt a csodát, így már totál össze vagyok zavarodva...

A jelzők most a következő jelzőig érvényesek vagy a sínblokkokra érvényesek, mert látom a videókban hogy darabolják a síneket, hogy védjék a 0 pontot, a váltót stb.

Ha valaki tudna nekem egy kis segítséget nyújtani, tanácsokat az alapokról, annak nagyon nagyon megköszönném, mert nekem nem megy.
Nem akarom offolni a topicot ilyen alap szintű kérdésekkel, ezért privát üzenetben, vagy emailen is nagyon szépen köszönök bárminemű segítséget.
Utoljára szerkesztette: Larionov, 2015.01.14. 20:35:34
Köszi, sikerült. Ez sikerült, viszont azt kérdezném, hogy ehhez a mozdonyhoz milyen kocsikat lehet kapcsolni? Mert nekem a vonatszerkesztőben mindig azt jelzi piros háromszöggel, hogy ezt a fajta kocsit nem lehet hozzákapcsolni.