1131
  • ezsolti74
    Szia!

Ez melyik feladat, mi a neve pontosan. Sajnos én nem találom!

Zsolt
  • TNH
    A Trainzt bármennyire is szimulátornak akarják eladni, sose lesz az... A fizika, a grafika is elavult, rengeteg korláttal rendelkezik, viszont pozitívum a Content Manager, a multi, és a rendkívül egyszerű, de profi Editor... De ez anno egy modellvasút-szimulátor volt, ma is tökéletes annak, de erre nincs akkora igény.
  • Carmang
    Olvasom a Steam-en a friss Trainz: A New Era beszámolókat. A veterán Trainz-es emberek elég dúrván lehúzzák.
  • Carmang
    Sikerült az egyik karriert végre 1000 pontosra megcsinálnom. A Somerset & Dorset Joint Railway pályán, a Black5 gőzössel, a Goods to Market-et. Ezen a pályán a legkönnyebb karrier ez (a készítők szerint), de így is elég sokba telt mire sikerült időn belül megcsinálni.
    Mondjuk szerintem annyira nem könnyű, mert a középső állomáson elég jól el lehet rontani az egészet (ide-oda kell rendezgetni a vagonokat a mellékvágányokon).
  • spy803
    Megint nagy akció van. Most tettem szerre erre a pakkra http://store.steampowered.com/sub/51149/
  • Carmang
    Az a 366 jó lesz 36,6-nak :) most frissült be nálam.
  • endy papp
    Ez így van, pl.most tölt le 366MB-ot, azért gondolom ebben is van ez-az....
  • TNH
    Azért hogy nem jött ki patch, az túlzás, rengeteg kisebb-nagyobb jött ki.
  • Benya01
    Közben talán megleltem a problémát, a Skidrowos crack nem az igazi Propert kell használni
  • Benya01
    De azért elég durva az hogy lassan, vagy volt olyan hogy meg se mozdultam és kisiklik.. Am ingyenesek vannak :D V43-as, cseh mozdonyok, van egy 760mm-es is pályával együtt szóval lehet találgatni :D
  • Carmang
    Az eredeti verzióban is előfordul az érthetetlen kisiklás, meg nem is szokták agyba-főbe peccselni a játékot. Emlékeim szerint a 2014 -> 2015 verziófrissítés óta nem is volt semmi peccs.
    Ingyenes mozdony és vagon szerintem nem létezik. Játékosok által összeállított ingyenes szkenáriók vannak, de azoknak a feltétele pedig X típusú mozdony megléte, ami viszont fizetős. Ebből él ugyanis a kiadó/fejlesztő, nem a konkrét TS eladásból.
  • Benya01
    Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik patch a "virágbolti" verzióhoz is? csupán azért mert a vonat 2-3 km után kisiklik akármelyik pályán megyek bőven a sebességhatár alatt egyenes pályán..
    Illetve milyen jó részletességű mozdonyokat illetve vagonokat tudtok ajánlani amik ingyenesek?
  • Carmang
    Faja!
  • TNH
    TrackIR a neve. www.naturalpoint.com
  • Carmang
    TS meets Húsvét :D

Olyan mintha, a fejed forgatásával néznél szét a műszerfalon. Ez miféle cucc, valami fejkövető izé?
  • Nesuten
    YouTube élő 20:30 -tól
  • nono28
    SZIAsztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy kiegészitőket hogy lehet telepiteni a játékba??
  • Nesuten

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.27. 20:38:36
  • Nesuten

Mára ennyi ...

• Nesuten

Alakula MÁV TRAKCIÓ

• Nesuten

nem egy egyszerű dolog az biztos ...

• Nesuten

Készül a MÁV 480 / BR185 -ös mozdony átfestáse

• Carmang
    Ja, tényleg, benne van alapból, egyetlen Standard Scenario-val, amit már régebben megcsináltan. Azért nem emlékeztem rá.
  • Nesuten
    Assets\EisenbahnwerkeRW\Rollmaterial\Dampfloks\BR52 a TS 2015 ben van ha minden igaz
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.09. 21:03:58
  • Carmang
    Ez miféle gőzős? Majdnem olyan, mint a 424-es, de csak majdnem.
    Ettől függetlenül kell nekem :) Hol elérhető?
  • Nesuten

A Facebook oldalam azok számára akiknek érdekes lehet

• Nesuten

Itt rostokolunk Laim állomás rendezőjén és egy háromórás késést nem lehet behozni ,ráadásul eltereltek minket ,Garmisch Partenkirschen irányába ...

• lovet
    Igen, köszönöm, tegnap éjjel én is rájöttem, hogy a KUJU mappám igencsak hiányos...
  • TNH
    Kell hozzá valszeg a European Asset Pack.
  • lovet
    Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy az új Newcastle - Edinburgh pályánál a talajt (a vágányokkal, utakkal, fákkal együtt) nem tölti be?

(A program update-elve van (v50))
  • fjx235
    Köszönöm
  • TNH
    Igen.
  • fjx235
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy ami TS2014 re készült az megy TS2015-n is?
  • i robot
    Üdv! Ismét kis gondom akadt ezzel a TS2015-el.
    A pályaszerkesztő módban hogyan lehet berakni az utólag vásárolt mozdonyokat?
  • i robot
    Köszi szépen a segítséget! Multi lesz valaha szerintetek?
  • Nesuten

Nyereményjáték a MÁV M62 Szergejjel a Seddin rendezőcsomópontig

• Nesuten
    ezeken az oldalakon körülnézhetsz

romantic railroads

Just Train

Aerosoft Train Simulation
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.03.05. 12:36:09
  • TNH
    Steamen tudsz venni mozdonyokat és pályákat.
  • i robot
    Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok, de hátha tudtok segíteni. Steam-en beszereztem a TS2015 nevű sim-et. Gyorsan hozzáfogtam a tutorialok-hoz stb. Viszont észrevettem nincs nagy választék a gőzmozdonyok terén. Pont ez érdekelne inkább. Gyors elkezdtem barátkozni google-val de nem akar segíteni.
    Honnan lehet gőzmozdonyokat beszerezni? (nem gond ha fizetős)
    Ja a Ludmilla állat nagyon!
  • Nesuten
    Szia nagyon sok minden kell még hozzá ,amit le kell tölteni