1131
-
#1131 A Train Sim World® 2 ingyenes az Epicnél! -
Toxigen #1130 Kedves Olvtársak!
Kérdésem: Railworks 2-t honnan lehetne beszerezni?
Letöltős várárlás érdekel. És hogy mi a gépigénye?
Végső esetben virágbolt is szóba jöhet.
Üdv.: Toxigen -
#1129 hunts2014forum.atw.hu -
Zsoxx #1128 Van ennél aktívabb fóruma a TS 2016-nak?
Most konkrétan arra szeretnék rájönni, hogyan lehet dupla sínpárt lerakni. Egy videóban láttam, hogy lehet, de az valami New Yorki track volt. Ez track-függő, vagy bármelyikkel meg lehet csinálni? -
Zsoxx #1127 Kösz. Sose jöttem volna rá hallod, ilyen balfasz megoldást...
Viszont további probléma, hogy a Generate Distant Terrain nem működik. Nem generál semmit, viszont lerakja a programot tálcára. -
#1126 indítsd el a feladatot -
Zsoxx #1125 A 2016-os verzió pályaszerkesztőjéből hogy kell kilépni? -
#1124 Nos megjelent a legújabb, 2016os kiadás!
Szépen rá is frissült Steamen, a megkérdezésem nélkül :( de legalább az eddigi DLC-kt müködnek, úgy néz ki.
bár szerintem ez az új háttérzene valami borzalmas. a régi zene jobb volt. -
#1123 ezen pálya alatt lévő feladatot, NEsu, nem akarod feltölteni? látom ebbe is tettél egy két modosítást, plusz magyar nyelvet. én akár hogy csűröm-csavarom, rW too-sba, max hasonlót tudtok csinálni, illetve a 2 mozdon yis egymás mögött van, elég hülyén néz ki, mintha mentesítő járat lennék -
regelek5 #1122 Kár, szerettem volna ezt is úgy bővítgetni, mint az OMSIt, új pályákkal és vonatokkal. A gyári 3 pálya nagyon kevés. :( -
#1121 Na, akkor semmit se fogsz találni. A European Asset Pack mindenhez kell. -
regelek5 #1120 Köszi a választ, de ehhez is kell a Ruhr-Sieg pálya, ami fizetős. :( -
#1119 Egyik kedvencem volt az Altenburg-Wildau. Most jelent meg a V3 belőle. -
regelek5 #1118 Szasztok!
Sajnos továbbra sem találok használható ingyenes pályákat a TS 2014 játékhoz, csak olyanokat, amikhez valamelyik fizetős pálya is kell. Végignéztem már több száz oldalt, de csak ilyenekbe futottam bele. Léteznek egyáltalán olyanok, amikhez nem kell másik pálya, és csak magukban működnek? Linket tudna adni valaki, vagy hogy merre induljak?
Előre is köszi! -
#1117 áh már tárgytalan, sikerült végig menni a pályán. eszméletlen jó volt egyszer se kényszerfékeztem, igaz, vagy 10-szer ujra is kezdtem miatta :D -
#1116 Nesu: https://www.youtube.com/watch?v=6ez0zanNjuI ennél a videódnál ,lehet udni, pontosan miket módosítottál az RW toolsal? illetve a játék szerkesztőjét is használtad?
én ha megyek vele, az állomás előtt, az elején rögtön ott egy tehervonat ami nem megy sehová, én meg csak belerongyolni tudok. gondolom mert szerkesztettem olyat, amit nem kellet volna -
#1115 Nem tudom, én Editorban módositok mindent, hiába van meg a program. Pedig pályaépítésben is sokat segítene, de lusta vagyok kitanulni. -
#1114 az zsir. bár nem sok értelme van megvenni, szerencsére párszor ingyen is el lehet indítani. de hasznát nem veszem, mivel hiába cserélem ki a tehervagonokat a küldetésbe, hogy tudjak rajta játszani, a végén úgyis ki írja hogy:
broken consist modified
:(lehet valamit nem állítottam be még, vagy mi hiányozhat? -
#1113 Ha veszed, az örök. -
#1112 rw toolsnál hogy is van, ha veszek licencet, az örök, vagy csak egy hónapig tart? -
steweee #1111 igazán örülök :) -
#1110 adtál egy kis ötletet
-
#1109 megvan a ez a vonat illetve ezen pálya és küldetés"csomag" link
mégis, mikor betöltöm a nyolcas küldetést, név szerint
TaD Freight trains 8. Snow rescue
a pálya betöltése után hibaüzenetet kapok:
broken consist found: - Lang 13.055290 és Long 51.998878 számok.
Mit csináljak, hogy jó legyen? :( -
#1108 BeamNG szerű szimulációt ne várj, amúgy MSTS, TS15, Trainz, stb. -
steweee #1107 most vmi olyat fogok kérdezni, hogy ne értse félre senki..... :)
sose játszottam vonatos játékkal, talán a railroad tycoon-al utoljára gyerekkoromban. ajánljatok már pár címet, amiben ki lehet siklatni és tömegszerencsétlenséget lehet benne okozni, márha van ilyen vonatszimulátor.
tekintettel az elmúlt időszak néhány ominózus balesetére, szeretnék beülni - természetesen csak itt - a sofőr helyébe és viszsanézni egy kisiklást
:) -
#1106 Youtube-n nézd meg PTGRail német jelzőrendszerről szóló fél órás videóját. A PZB egy rendkívül bonyolult rendszer egyébként. -
#1105 pzb-hez nincs valami leírás?
ezzel a vonattal megyek
de egy csomószór megáll. sifát nyomom, nem amiatt, elkezd sipolni valami (nyilván pzb) és nyomkodhatok bármit, folyamatosan nyomva is, meg fog állni a vonat, és tök nehéz vele elindulni :(
-
#1104 ingyenes volt úgy emlékszem. már csak ez van -
#1103 mondjuk felcsattogsz a hivatalos verzisztém oldalra és ott megnézed hogy ingyenes e -
#1102 valaki nem tudja, hogy a Versystem ICE 3 512 Berlin-München küldetést honnan tudnám leszedni? úgy látom ez egy preview volt, de már ez sehol nincs meg, csak egy másik ahol másik vonattal, másik küldetést lehet csak játszani
régen pedig megvolt :( fenébe -
#1101 Keskeny nyomtávú Gőzmozdonyok -
#1100 egy kis videó Marcitól ...
-
#1099 unokatesom most ment ki németbe, azt írja kis német falu. most látom, Siegen.
mondom neki paaaaztmeg :D -
#1098 2015 Július 04.
Kezdődik !!! -
Hogy Hogyan 4
-
Benya01 #1096 Köszönöm, működik! :D -
spy803 #1095 Próbáld így -
Benya01 #1094 Hello! Tudnátok abban segíteni, hogy miért lehet ez?
Free Roamot szeretnék csinálni egy pályán (Pl Glasgow Airport Link), megnyitom, szeretnék lerakni egy vonatot amit jó lenne azon a pályán vezetni (szándékosan nem Quick Drive), de csak 4 mozdony illetve szerelvény található mindössze a listában. Pedig van fent egy csomó DLC, és ráadásul villamosított vonal, illetve villanymotorkocsi található a listában. Szóval nem értem hogy miért nem lehet pl. gőzöst vagy vmi egyebet lerakni. (Képeket mellékelek, hogy lássátok mit ronthatok el, vagy esetlegesen megszabja a pálya hogy milyen vonatot lehet lerakni?) Bocsánat az esetlenkeedésért, de még új a program :D
http://www.kephost.com/image/FUIU
http://www.kephost.com/image/FUIX
http://www.kephost.com/image/FUIf
Utoljára szerkesztette: Benya01, 2015.06.03. 20:58:46 -
#1093 ezt a pályát csinálom, és itt 49-nél simán átmegy a piroson. nekem is piros ott, előtte volt egy villogó meg égő sárgás figyelmeztetés is, meg is álltam, de ez meg simán átmegy.
mééér. -
#1092 melyik a nagyobb beállítás? fxaa 8xmsaa vagy 3x3x ssa?