Egy éven belül jönnek a négymagos Intelek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két hét? Az már egy jó játék. A többség nálam 5 percig tart. Ami viszont igazán jó, azzal akár évekig is játszom (pl. GTA sorozat).
Most meg mar el kell felejteni ?
Emlexem hogy odavoltatok, amikor bejelentette az intel, hogy ez a technologia milyen franko es kozel 10GHzig skalazhato. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hol van az a játék ami eggyátalán kihasználná a 64 bitet.Az AEGIA is csak az idén jelenik meg.Aztán majd jön a 2.0 és 3.0,stb. verzió.Mi meg jól beszippantunk mindig, minden hülyeséget.
Inkább élvezhetõbb játékok kellenének, nem olyanok amiket két hét után,felrakok a lemagasabb polcra, hogy nehezen érjem el.
Ez már csak megint parasztvakítás. Vigyázz!...Kész!...Pénz...! hadmûvelet része.
Még egy észrevétel. PlayStation2 -re miért tudtak(tudnak még ma is élvezhetõ játékot csinálni.
Üdv. És továbbbi jó pénzköltést.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Hedgehunter: négyzetre emelik.
S mire eler a vasarloig a cucc, addigra a kinti arakhoz kepest jo 15%-al minimum dragabb lesz.
Egy szimpla egymagos P4 2600/533 kerul itthon br 27k korul. Ha hozzahasonlitom, hogy kint egy Intel 805 (2x2,66GHz) 28k, az akkor elmond mindent a hazai helyzetrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt nem tehetik meg. Nem csak a magyar piac árérzékeny. Az X2 most azért drága, mert az AMD-nek kicsi a gyártókapacitása (bár nemrég beindult az új gyár), és mert az Intel jelenleg nem versenyképes dualcore téren.
És port ezért az Intel dualcore procik sokkal olcsóbbak is.
Én 4200+-t vettem ennyiért. Csak ügyeskedni kell (nettó nagyker ár 😊 ).
Fogyasztasuk biztos lesz vagy egy kilowatt.
Csak, hogy én is irjak valamit <#vigyor3>#vigyor3>
legjobb sztem vmi k*baszott gyors, kis késleltetésû.... memória lenne, ha egy memória minden téren kiemelkedne a többiek közül és még megfizethetõ is lenne, na az lenne az igazi, na meg persze az, ha a proci és az alaplapi vezérlõk(?) gyorsabban tudnának kommunikálni....sok-sok lehetõség, sok-sok irány, gyondolom kutatgatják is õket, de mi ebbõl még nem nagyon érzékelünk semmit, de majd 2-4 év múlva! kánaán ugyan nem fog jönni, de jobban fogunk állni (remélem)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
amugy a prseler 65nm-en már nem melexik annyira<#mf1>#mf1>
ezek még sajna még 65 nm-esek lesznek<#nevetes1>#nevetes1>, szerintem max. 3-4 év múlva meg elkezdenek terjedni a 40, majd 32 nm-es chipek, közben meg elérhetõvé kezdenek válni egyes lézerprocik, holodiscek meg hasonlók, de jó is lesz nekünk.
Ezt az elonyt nem neveznem se pillanatnyinak se kicsinek 😊
Azert ne felejtsuk el, hogy az AMD meg be se mutatta a DDR2-es rendszeret, merthogy az Intel jelenlegi DDR2 rendszereit "sima" DDR-rel is gyalazza.......
/*WTF?!*/
Most egy a64 3200+ használok 2500Mhz-en <#zavart1>#zavart1>
Egy darabig elég lesz. Ja igen a proci 41 fokon üzemel 100%-os terhelésnél...ez az intelnél mennyi is? 70 fok ? <#eplus2>#eplus2>
/*WTF?!*/
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ahogy alább olvashatjuk, bizony nem olcsó még a duálmagos sem. Bizonyára a 4 magos procik megjelenése lejjebb nyomja az egy ill. kétmagos CPU-k árát, de akkor is... A fejlõdéssel nincs semmi gond, nyugati rokonaink nem is biztos hogy átkozzák ezt, viszont itt vagyunk mi, kispénzû, nagyigényû magyarok 😊
De hát mit lehet tenni... Spórolunk, és mire összegyûjtjük az X magos procira való zsetont, kidobják az X+Y magos ketyerét.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Videotömörítés, render, metemetikai feladatok, fizikai gyorsítás a jövõben megjelenõ játékokhoz: na ezekhez kellhet a több mag.
játékra meg internetre tudjam hány spermamagos gépet
vegyek 😞
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
X2 3800+ Box itthon 74-80k (sot van ahol 90k) korul kaphato boltoktol fuggoen.
Batyameknal (CAN) boltol fuggoen 60-64k.
Intel 930 nalunk 87-94. vagy a 820-as 55-65K.
Naluk 930 70-73k, 820 42-44K.
Lehet mar kapni naluk ketmagos procit Intel 805-t (2x2,66GHz) 28k-ert atszamolva.
Na ez a vicc.
az mondjuk érdekes lesz, hogy a mai állapotoknál 1 év múlva még eszeveszettebb kuszaság lesz csak processzor-kínálat terén.. az egyszeri felhasználó inkább kiegyenesíti a gordiuszi csomót, mintsem hogy valóban igényeihez mérten, jól válasszon..
vannak olyan progik amik kihasználják a több mag adta lehetõségeket, úgy hívják õket, hogy professzionális alkalmazások. jövõre még jobban állunk majd😊 egy icq-kliensnek nem kell ugye több mag, viszont az oprendszereken kéne erõsíteni a többmagos felhasználás terén. az nvidia video driverei pl: már most képesek több magot is "megszólítani"(ehhez mondjuk kéne a játékprogramok mélyebb elkötelezettsége is a multicore feldolgozás felé..), tömörítõprogik közül pedig a 7zip is már elég rendesen támogatja a több magot. tehát evolúció, van csak lassú..
😊😊
\"The voices are back... Excellent.\"
De még néhány év és azok is meglesznek. Igaz addigra 128 mag lesz a divat, amibõl 124-et semmire sem használnak!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs