Jön a programozható kóla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ezzel a módszerrel a vásárló kezébe adjuk a választás lehetõségét, ezenkívül olyan italt vehet, amilyet éppen szeretne."
srácok ez rohadt jo, választhatunk innivalot vásárláskor, akármilyet, amihez épp kedvünk van...vagy várjunk csak...hisz ez eddig is igy volt<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
srácok ez rohadt jo, választhatunk innivalot vásárláskor, akármilyet, amihez épp kedvünk van...vagy várjunk csak...hisz ez eddig is igy volt<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Ettõl függetlenül ez még jó ötlet, csak nem kell hi-tekben gondolkozni, így még olcsóbb is sokkal :).
Hmm, nekem ez a chipek és szenzorok nem igazán jön le. Ha jól értelmeztem, akkor ezek szimpla mûanyag tárolók (ld. még pukkasztós-papír, avagy puki-papír :) amit csomagolásokhoz szoktak használni), egyszerûen ezt kell benyomni, kb mint ahogy a gyógyszert szokás kivenni a fóliából, csak ez befele löki a palackba. Gondolom utána összeráz, iszik.
Egyébként nekem nagyon brutálisnak tûnik ez az oldal, mintha valami patent generátor lenne (innovation engine tm): csinálsz egy excel táblát a különféle paraméterekbõl, amik kombinációjából õ folyó szöveget állít elõ, amit utána be lehet küldeni a szabványügyi hivatalnak. Hmm...
Egyébként nekem nagyon brutálisnak tûnik ez az oldal, mintha valami patent generátor lenne (innovation engine tm): csinálsz egy excel táblát a különféle paraméterekbõl, amik kombinációjából õ folyó szöveget állít elõ, amit utána be lehet küldeni a szabványügyi hivatalnak. Hmm...
Ez így van. Sõt csokiból is van ilyen! Sõt még óvszerbõl is... <#vigyor2>#vigyor2>
<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Azt hiszem ezt már kitalálták. Úgy hívják üdítõ automata. Bedobod a pénzt és a gombot megnyomva a megfelelõ palack üdítõt kapom.
Sõt, gombnyomásra Fanta, Cola vagy ásványvíz lesz.
ez igy igaz... de érdekes az ötlet<#vigyor4>#vigyor4>
ja. a mûanyag minden. azért kíváncsi lennék hogy is gondolták ezt.. ha világosabb kólát szeretnék, akkor a flakon oldalán megdörzsölöm a szõke gombot, mire az hipót adagol a kólához, mire az pár perc alatt kifehéredik.. fincsi. még több adalék, még több érzés, még több veseelégtelenség..
\"The voices are back... Excellent.\"