14
-
jeva #14 szidjatok a multi mozihalokat meg magatokat amiert igy alakulhatott, de ne az alkotokat. (koztuk engem)
thx -
jeva #13 filmfesztivalon szerepelt a rovidfilmek kozott termeszetesen ... mintahogy sok mas film amirol nem hallottatok szerintem. a filmrol lehetett olvasni tobb helyen is. ez nem az agyonreklamozott, sztarocskakkal teletuzdelt kategoria, ugyhogy nem ertem a sipakolast. -
Anteris #12 és miről szól a cucc? na mer arról egy kukk sincs a cikkben -
braun #11 Hol lehet még a filmről olvasni?És egyáltalán mi a sztori? -
Kakor #10 Vissza a Rövidfilmeket a mozi film elé !!!!!
reklám helyett, inkább nézek ilyen filmeket -
dimenzio harcos #9 Én GRATULÁLOK a filmhez, a díjhoz!
Cat hülyeséget írt.
Hamarosan biztos moziban film előtt, vagy a Duna tévén látható lesz. -
irkab1rka #8 A fimről, könyörgöm , a filmről.
Most akkor érdemes megnézni vagy nem? :) -
melondinnye #7 "nem érdekli őket hogy bárki is megnézi-e a filmjüket..."
Azért gondolom egy díjnyertes alkotásnál ez nem biztos, hogy így van. -
Cat #6 Mert nem költenek reklámra, szar a PR részlegük, nem adnak ki közleményeket), nem tartanak sajtótájékoztatókat, stb. Bezsebelik az állami támogatást, azután nem érdekli őket hogy bárki is megnézi-e a filmjüket... -
Tiberius B #5 Az SG-t nem ideértve persze. -
Tiberius B #4 Magyarok ezek is. Mér nem tud az ember soha ezekről, csak egy napig, mikor a híradó (?) vagy inkább vmelyik bulvármagazin leközli a hírt? -
pasy01 #3 sziasztok. hát én sem hallottam. de lehetséges hogy egy -egy müvészmoziban már vetitik a filmet..bár kinézem én belölük hogy sehol semmi :o -
#2 A filmet sajna én sem láttam pedig érdekelne.
http://imdb.com/title/tt0460392/
15 perces rövidfilm. Esetleg moziban, más film előtt leadhatnák! -
#1 Az ilyeneken nagyon ki tudok akadni.Magyar film nyer ilyen olyan dijat és itthon meg azt se tudja az ember hogy ez a film egyáltalán létezik, szerintem a magyar filmnek először itthon kéne "hóditania" legalábbis először itt kéne promótálni nem külföldön.Amugy én is kiváncsi lennék a filmre de hát most hallok róla előszőr és van egy olyan érzésem hogy valószinű utoljára is