Magyar sci-fi nyert Brüsszelben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szidjatok a multi mozihalokat meg magatokat amiert igy alakulhatott, de ne az alkotokat. (koztuk engem)
thx
thx
filmfesztivalon szerepelt a rovidfilmek kozott termeszetesen ... mintahogy sok mas film amirol nem hallottatok szerintem. a filmrol lehetett olvasni tobb helyen is. ez nem az agyonreklamozott, sztarocskakkal teletuzdelt kategoria, ugyhogy nem ertem a sipakolast.
és mirõl szól a cucc? na mer arról egy kukk sincs a cikkben
Hol lehet még a filmrõl olvasni?És egyáltalán mi a sztori?
Vissza a Rövidfilmeket a mozi film elé !!!!!
reklám helyett, inkább nézek ilyen filmeket
reklám helyett, inkább nézek ilyen filmeket
Én GRATULÁLOK a filmhez, a díjhoz!
Cat hülyeséget írt.
Hamarosan biztos moziban film elõtt, vagy a Duna tévén látható lesz.
Cat hülyeséget írt.
Hamarosan biztos moziban film elõtt, vagy a Duna tévén látható lesz.
A fimrõl, könyörgöm , a filmrõl.
Most akkor érdemes megnézni vagy nem? 😊
Most akkor érdemes megnézni vagy nem? 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"nem érdekli õket hogy bárki is megnézi-e a filmjüket..."
Azért gondolom egy díjnyertes alkotásnál ez nem biztos, hogy így van.
Azért gondolom egy díjnyertes alkotásnál ez nem biztos, hogy így van.
Mert nem költenek reklámra, szar a PR részlegük, nem adnak ki közleményeket), nem tartanak sajtótájékoztatókat, stb. Bezsebelik az állami támogatást, azután nem érdekli õket hogy bárki is megnézi-e a filmjüket...
Az SG-t nem ideértve persze.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Magyarok ezek is. Mér nem tud az ember soha ezekrõl, csak egy napig, mikor a híradó (?) vagy inkább vmelyik bulvármagazin leközli a hírt?
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
sziasztok. hát én sem hallottam. de lehetséges hogy egy -egy müvészmoziban már vetitik a filmet..bár kinézem én belölük hogy sehol semmi :o
A filmet sajna én sem láttam pedig érdekelne.
http://imdb.com/title/tt0460392/
15 perces rövidfilm. Esetleg moziban, más film elõtt leadhatnák! <#eljen>#eljen>
http://imdb.com/title/tt0460392/
15 perces rövidfilm. Esetleg moziban, más film elõtt leadhatnák! <#eljen>#eljen>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az ilyeneken nagyon ki tudok akadni.Magyar film nyer ilyen olyan dijat és itthon meg azt se tudja az ember hogy ez a film egyáltalán létezik, szerintem a magyar filmnek elõször itthon kéne "hóditania" legalábbis elõször itt kéne promótálni nem külföldön.Amugy én is kiváncsi lennék a filmre de hát most hallok róla elõszõr és van egy olyan érzésem hogy valószinû utoljára is<#schmoll2>#schmoll2>