Falcon 1: olcsó húsnak híg a leve?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sz-tem az edig fellot raketak nem szennyeztek annyira a foldet, mint az eddig hasznalt autok.
© rohadt alma 2006. márc. 29. 16:36 | Privát | Galéria | Válasz | #25
A "alacsony költségû rakéták új generációja" miben más?
2006. márc. 29. 18:19 | Privát | Galéria | Válasz | #26
Hogy gyanúsan olcsó
Sz-tem egyszeruen csak MADE BY CHINA 😊)
Bár szerintem a jövõ a repülõ kinézetû (és légkörben repülõ viselkedésû <#smile>#smile> ) ramjet/scramjet/hagyományos rakéta hajtómûvekkel kombinált ûrrepülõké, amelyek remélhetõleg önmaguktól pályára tudnak majd állni külsõ segédrakéták nélkül, és persze ûrsikló szerûen vissza is tudnak térni. Bár ez gondolom még elég távoli jövõ, de jó lenne.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ezt bármikor utána csinálom egy ötezer forintos játékrakétával 😛
én pl inkább a teleport fejlesztésekre adtam volna a lóvét kijött volna belõle a kutatók egynapi uzsonnája, meg még vagy háromszáz évig nem térül meg, de még mindig jobb mint belelõni az óceánba 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
rakétatechnika a papucson...
"csak nehogy a terroristák kezére kerüljön"
😄
a c4-et is azzal erõsítik magukra ezekután, mert jól tart 😄
A következõ mûhold vajon mélytengeri mûhold lesz, mert szerintem az is oda jut<#nyes>#nyes>
Ha az ûrsikló orbitális hajtómûvei meg hidrazint használnak, az nem gond, mert azt már az ûrben használja 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Nekem meg azzal van bajom, hogy akkor keletkeznek-e nitrogén-oxidok, vagy nem? Mert ugye elég magas a hõmérséklet... Amúgy a nitrogén-oxid környezetszennyezõ, szal ha a hidrogén+oxigén üzemanyagú rakéták hajtómûve magas hõmérsékleten mûködik, akkor az esély megvan a nitrogén-oxid keletkezésére ergo a nagy rakéta is lehet környezetszennyezõ.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Amúgy általában hidrogén oxigén üzemanyagot használnak a rakétákban, ami valószínüleg vízzé ég el, ami nem túl veszélyes 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Ezt meg hogy számoltad ki? Egy autó fogyaszt mondjuk 1 óra alatt 10 liter benzint, 1 rakéta meg 1 perc alatt 100 tonnát. Biztos ugyanannyi CO2 keletkezik...
Házilag inkább dvd lejátszót építenének. <#wow3>#wow3>
Képzelem, mit szólhattak "az Egyesült Államok Légierejének Akadémiáján tanuló kadétok", akik odaadták a mûholdjukat néhány kóklernek... <#falbav>#falbav>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Csakhát a ralétákban ideális (tökéletes) az égés (100% O2, vagy egyéb oxidáló szer), úgyhogy ott tényleg CO2-vé és vízzé ég el.
Itt Nagy-Britanniaban naponta tobbszaz tonnanyi kerozint egetunk el naponta a repulogepeken. Egy-ket ilyen raketaval tobb, vagy kevesebb...
Ugye készletek+környezetszennyezés."
Ha csak beinditod az autodat, mar tobb kart okozol vele a kornyezetnek, mint annak a raketanak a hajtomuve egy felszallas alkalmaval. Mi is a kerozozin egestermeke? <#nemtudom>#nemtudom>
Arról már ne is beszéljünk, hogy az is arról volt híres, hogy örökké elromlott 😊
Egyébként meg a NASA sem úgy kezdte, hogy minden tökéletesen mûködött. Ha nem adják fel, és pénz is lesz, akkor biztos sikerülni fog.
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ