Mikrohullám vs ADSL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
<#idiota>#idiota>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Szaggat, szar, csak azért kötöttem ezt be mer tékomékat nem komálom a lenyúlós telefon elõfizetésük miatt de most már inkább bevállalom.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Jelenleg nincs telefonvonalam, és csak T-com köthetõ, na azt nem vagyok hajlandó. Ezért szerettem volna többet megtudni az alternatívákról. ADSL3G? Mobilon? Jelenleg azt használom, nem rossz, csak kicsi a sávszélesség jelenleg az ADSL-hez képest, ill. a csomagom 3990HuF és most akciósan 500Mb a Pannonnál. Fórumozni, kissebb letöltésekhez OK.
http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=mikrohullám&hol=topic
szerintem innen ki tudod szemezgetni az elõnyöket/hátrányokat.
Kérdésedre válaszolva a mikrohullámú internet hátránya az, hogy nincs garantálva a fix sebesség, mint az ADSL-nél azaz eléggé változó, fõleg rossz idõ esetén (pl. havazás). Elõnye, hogy olcsó.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!