Lehallgatás

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh...ez fain, még ha 3 éve is volt..végig olvastam, tök olyan volt mint egy krimi :-)
CybeRick
Én simán beleszerelném az egérbe <#ravasz1>
Tápot kap, mindig közel van a felhasználóhoz, nagyon szét se szedi senki, fõleg ha optikai...
Na hol kezdõdik a paranoia?

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
Akkor alighanem telepítettek egy új berendezést :)
Ha egy új szekrény lesz az irodában, akkor az oroszok<#idiota>
Ha csak elõjönnek a hangyák minden zugból, akkor a japánok <#wow1>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

DannyL
Ma sajnos szabadnapos vagyok. :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

vakolat mögé pl tényleg lehet poloskát tenni simán..., és ha tényleg a fõnök halgatózik akkor az is lenne a logikus :D
egy kalapácsal kocgtasd végig a falat és ha a szomszéd utcában parkolo fekete sötétitett üvegû furgonból valaki orditva kiugrik mikozben a fülét fogja akkor megtaláltad a poloskát :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Palinko
ez egyre jobb lesz :D nézzétek +mindenhol... virágcserépben,szekrényben... :D
DannyL
És máris 100 fölött vagyunk. <#hehe>

DannyL
segítettek :)

bontsd le a falat, mögötte lesz a poloska!<#idiota>

1. Bejelented egy nyilvános helyen ahol Õk is olvashatják hogy utánanézel a dolgoknak.

2. Egy teljes éjszakájuk van Nekik hogy eltüntessék a Dolgokat.

3. Nyilván végig figyelték ahogy keresed és ahogy végül feladod a keresést

4. Most megint otthon vagy miközben Õk megint Dolgokat telepítenek

5. Bejelented hogy nem adod fel, és Õk ezt tudják

Persze egyáltalán nem arra célzok hogy Számukra ezzel veszélyessé váltál...
A helyedben nem hívnék taxit és nem hajtatnék a reptérre hogy hátrahagyva mindent elmeneküljek hiszen nincs semmi okod erre, igaz? <#merges2>
Szóval csak nyugi, hideg fej, maradj józan. <#eljen>

(fuss, rohanj! hátra se nézz! mentsd az életed!)

de van neked...., nem is kicsit....
bár az az igazság van egy iylen mondás: attól mgé hogy paranoid vagy , az nem jelenti azt hogy nem akarnak elkapni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Palinko
nem is mondod...
örültek a munkatársak,mikor nekiálltál szétszedni? :D
DannyL
Ja hogy ezt nekem mondtad, eszembe se jutott hiszen nincs üldözési mániám! :)))

Narancs
Nem tudom kettõnk közül ki hiszi, hogy valaki lehallgatja <#hehe><#nezze>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

DannyL
Au.. Szerintem ne várj holnapig, menj be az ügyeletre!

Narancs
Paranoid személyiségzavar: a gyanakvás, bizalmatlanság, ártó szándék feltételezése alapvetõen és mélyen meghatározzák a személyiséget. Következménye súlyos alkalmazkodási zavar, teljesítmény problémák, az indulati élet szabályozatlansága, az életminõség tartós deficitje, idõszakosan pszichotikus szintû regresszió.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

DannyL
Széjjel hát. :)

Palinko
szétszetted mind a 2-õt?:D
DannyL
Na szegy nem találtam poloskát. :DDD De én még hiszek benne, hogy valahol van egy. :))) Úgyis megtalálom, köcsög kapitalisták!

amugy azt már csak halkan jegyzem emg hogy KGB már nem létezik :) az utódszervezetének már más a neve :) meg sokminden msában is más :P

:DDDDD

nem írt tegnap óta!

szerintem kinyirta a kgb :Ddasd

http://www.lohere.net - a MagyarChan

amugy a valóságba is lehet simán számláló elgalábbis én rkanék rá csak nem pontos :D vagy elöbb robban és akkor szopacs az amatöröknek vagy pedig késöbb és akkor meg fölöslegesen kapkodnak hátha elbasszák :D

Dynamic
OFF
Ha nem lenne rajta számláló, semmi izgalmas nem lenne benne, mert nem tudod mikor robban.Tehát csak az izgalom fokozása miatt van ez így, nem azért mert gagyi a film.
ki lenne aza hülye aki lehallgatna téged és egy rohadt nagy ledet oda vágna?? nem olyan mint a filmekben a bombákon h lcd panel kiírja emnnyi van hátra és csipog (am gyagyi filmek ) :D

__|__ ________(*)________

"csak 7 gépnél miért 2 van"

idezet a pdf fajlbol:
"Ez a túlfeszültség-levezetõ típus nemcsak az egyedi csatlakozóaljzatok, hanem a csatlakozóaljzat-csoportok védelmére is alkalmas."

"miért csak ebbe a szobában az egész cégnél"
passz

"Ez a kérdés már nem az hogy mi ez."
De az volt <#nevetes1>

jah, sõt lehet a belseje anthraxal van teletömbe (a külsejénis az az a fehér por...) és aki kinyitja halál fia automatice :D
de az is lehet hogy ez csak egy hüségteszt hogy ki az aki nem bizik meg a munkatársaiban feltétel nélkül :)

balfasz volt a beszerzõ...., nem ez lenne az elsõ eset... :P

Tuvok
:DDDDDD

Davidus
ne piszkáld mert likvidál a KGB

V9ykn8_TZL0

DannyL
Na jóvan fogom a csavarhúzomat azt megyek dolgozni. Majd este elmondom mi volt. :)))

O bakeeeee "POLOSKÁS"

<#zavart2><#vigyor><#vigyor><#alien><#taps><#taps>

DannyL
Köszi az infót. És ezzel mint mondtam nincs is baj, csak 7 gépnél miért 2 van és miért csak ebbe a szobában az egész cégnél, mikor máshol is vannak számítógépek? :) Ez a kérdés már nem az hogy mi ez.

DannyL
Megkérdeztem egy poloskást, ezt válaszolta:

Szevasz!

Szerintem egy túláram védõ....
De én biztosan abba raknám a poloskát :-)
No ez persze, ez nem jelenti azt, hogy van is benne.
Látni kellene a belsejét.
Miért nem vesztek egy detektort?

Üdv, Spy

Asszem szétszedem ma! :)

Nekem az az ötletem, hogy tegyél a környékére valami hangos dolgot, ami megakadályozná, hogy a zajtól lehessen hallani a lehalgatott dolgokat. Ha valaki eltávolítja azt a hangos dolgot, akkor valószínüleg lehalgató.
cSuwwi
vmi túláram védõ lehet sztem

le is tesztelheted, rövidzárat csinálsz (pl egy összekötött dugóval), ha levágja a biztosítékot és elalszik akkor túláram védelem, ha tovább ég akkor kezdhetsz gyanakodni :D

vagy megkérdezed/megkéred a helyi mindenest/villanyszerelõt hogy nézzen rá mert néha furcsán zúg. akkor szétkapja és megnézed :|

shit happens

bld
vagy sztem az is jó ha a közelében oylanokat ordíbálsz h pl tele van a f*sz*m ezzel a g*c* tahó fõnökkel
és ha mondjuk megjeleni belátható idõn belül félreérthetetlen arckifejezéssel akkor valszeg le ovltál hallgatva:D

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Egyszerû, "véletlenül" lerugod a falról.

Elsõ lehetõség:
A fõnököd azonnal berohan
"Mi történt!? Tönkretetted a CyberSpy 2000-emet!!! EGY VAGYONBA KERÜLT! KI VAGY RÚGVA!!!!"
Na, ilyenkor egyértelmû hogy le voltál hallgatva.

Második:
Fõnököd késõbb csak úgy véletlen betéved
"A kurva élet! Ki rugta le a konnektort!?"

"Bazmeg... KI VAGY RÚGVA!!!"
Nos, ha ez történik akkor nem lehallgatókészülék volt.

Holnap próbáld ki aztán meséld el mi történt <#vigyor3>

DannyL
:D nem, tényleg foglalkoztat, tényleg ilyen hülye vagyok :DDD

figy ez nem valami teszt mint a magas szõke férfi felemás cipõbe'?

hogy feldobsz valami témát és mi lesz a reakciónk, hogy mennyi idõ kell mire összeesküvés elméleteket kezdünk el neked gyártani, hogy lehallgat a villanyóra

http://www.lohere.net - a MagyarChan

és ott a pont, megynyerte a 40milliot :DDDDD

tese szereltél még konnektort :)

a "poloskakeresõ csodadetektor" egy nagy humbug..., már rég nem gyártanak olyan poloskákat amike tilyen egyszerüen detektálni lehetne :) fõleg hogy a jobbak ki be kapcsolhatóak és simán kikapcsolják ha valaki keresni probálna bármit :P akkor meg max fémkeresõ ami a mai elektroechnikváal zsufolt társadalomba nem müködik :D

nem értem meg :) kb 5 perc lenne amikor nincs ott senkise és kivülrõl nem látszik ám hogy szétszedted..., max beporozod újra..., ha meg lebuksz emgmondod nem jött belõle áram amikor beledugtálv alamit és emgakartad nézni miért nem, ráfogod hogy kcisuszott bent egy vezeték vagy mittomén :D

DannyL
kabe <#mf2>

DannyL
Ja igen és az egyik a szoba bal a másik a jobb felén. :) Sztereó! :)))

Nem akarsz beszélni róla??:))<#buck><#buck>

DannyL
Higgyétek el senki se mászkál az irodában az asztal alatt tök sötétben. <#vigyor>

Ez a tipikus esete annak,hogy valaki azt kérdezi napjában többször,hogy "rólam beszéltetek"??????
<#confused><#confused><#vigyor><#vigyor>

Oldal 1 / 3Következő →