Lehallgatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tápot kap, mindig közel van a felhasználóhoz, nagyon szét se szedi senki, fõleg ha optikai...
Na hol kezdõdik a paranoia?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Ha egy új szekrény lesz az irodában, akkor az oroszok<#idiota>#idiota>
Ha csak elõjönnek a hangyák minden zugból, akkor a japánok <#wow1>#wow1>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
egy kalapácsal kocgtasd végig a falat és ha a szomszéd utcában parkolo fekete sötétitett üvegû furgonból valaki orditva kiugrik mikozben a fülét fogja akkor megtaláltad a poloskát :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2. Egy teljes éjszakájuk van Nekik hogy eltüntessék a Dolgokat.
3. Nyilván végig figyelték ahogy keresed és ahogy végül feladod a keresést
4. Most megint otthon vagy miközben Õk megint Dolgokat telepítenek
5. Bejelented hogy nem adod fel, és Õk ezt tudják
Persze egyáltalán nem arra célzok hogy Számukra ezzel veszélyessé váltál...
A helyedben nem hívnék taxit és nem hajtatnék a reptérre hogy hátrahagyva mindent elmeneküljek hiszen nincs semmi okod erre, igaz? <#merges2>#merges2>
Szóval csak nyugi, hideg fej, maradj józan. <#eljen>#eljen>
(fuss, rohanj! hátra se nézz! mentsd az életed!)
bár az az igazság van egy iylen mondás: attól mgé hogy paranoid vagy , az nem jelenti azt hogy nem akarnak elkapni...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
szerintem kinyirta a kgb :Ddasd
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ha nem lenne rajta számláló, semmi izgalmas nem lenne benne, mert nem tudod mikor robban.Tehát csak az izgalom fokozása miatt van ez így, nem azért mert gagyi a film.
__|__ ________(*)________
idezet a pdf fajlbol:
"Ez a túlfeszültség-levezetõ típus nemcsak az egyedi csatlakozóaljzatok, hanem a csatlakozóaljzat-csoportok védelmére is alkalmas."
"miért csak ebbe a szobában az egész cégnél"
passz
"Ez a kérdés már nem az hogy mi ez."
De az volt <#nevetes1>#nevetes1>
de az is lehet hogy ez csak egy hüségteszt hogy ki az aki nem bizik meg a munkatársaiban feltétel nélkül :)
<#zavart2>#zavart2><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#alien>#alien><#taps>#taps><#taps>#taps>
Szevasz!
Szerintem egy túláram védõ....
De én biztosan abba raknám a poloskát :-)
No ez persze, ez nem jelenti azt, hogy van is benne.
Látni kellene a belsejét.
Miért nem vesztek egy detektort?
Üdv, Spy
Asszem szétszedem ma! :)
le is tesztelheted, rövidzárat csinálsz (pl egy összekötött dugóval), ha levágja a biztosítékot és elalszik akkor túláram védelem, ha tovább ég akkor kezdhetsz gyanakodni :D
vagy megkérdezed/megkéred a helyi mindenest/villanyszerelõt hogy nézzen rá mert néha furcsán zúg. akkor szétkapja és megnézed :|
shit happens
és ha mondjuk megjeleni belátható idõn belül félreérthetetlen arckifejezéssel akkor valszeg le ovltál hallgatva:D
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Elsõ lehetõség:
A fõnököd azonnal berohan
"Mi történt!? Tönkretetted a CyberSpy 2000-emet!!! EGY VAGYONBA KERÜLT! KI VAGY RÚGVA!!!!"
Na, ilyenkor egyértelmû hogy le voltál hallgatva.
Második:
Fõnököd késõbb csak úgy véletlen betéved
"A kurva élet! Ki rugta le a konnektort!?"
"Bazmeg... KI VAGY RÚGVA!!!"
Nos, ha ez történik akkor nem lehallgatókészülék volt.
Holnap próbáld ki aztán meséld el mi történt <#vigyor3>#vigyor3>
hogy feldobsz valami témát és mi lesz a reakciónk, hogy mennyi idõ kell mire összeesküvés elméleteket kezdünk el neked gyártani, hogy lehallgat a villanyóra
http://www.lohere.net - a MagyarChan
<#confused>#confused><#confused>#confused><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>