36
Kia
  • w77d
    én egy Kia Soul-al mászkáltam tegnap meg ma. Vannak benne poénos megoldások..
  • Magnumrolcsi
    Egy kép a járgányról :))

Így sikerült beparkolni a másik mellé, hogy még kitudják nyitni mellettem a garázskaput.
  • Magnumrolcsi
    Mentem vele két nap alatt hétszáz valahány kilómétert. 6-8L fogyasztás volt, 100-140körül(nem autópályáztam). Kis 1.4-es motor dübörgött benne, váltója kézre esett, könnyen kezelhető. Nem rossz autó, de ...
  • Magnumrolcsi
    Most két napig egy 2007-es Kia Rio-t fogok vezetgetni. Van benne holdtér rendesen. Egyébként nem rossz, csak az a sok kopogós műanyag ne lenne. Majd még írok talán..
  • HaP
    No hat akkor mivel regen volt irva

A chip bekerult alitottak az automatavalton igy eleg jol elvaltja a sebesseget nem huzza olyan soka gyorsabban reagal a fogyasztas lement egy megy mint a meszes

Problemak nem voltak vele eddig nagyon elegedett vagyok vele
  • LouiS Kmét
    Az korrekt !
  • HaP
    Nem annyiert lesz ez csak valami oreg ar nekem egy ismeros 60000-et mondott kb
  • LouiS Kmét
    210353 Ft-ért szerintem nem éri megcsináltatni !
  • HaP
    Chiptuning

Mit szoltok hozza eleg jol meglovi:)
  • HaP
    Hat eloitelet volt bennem is eleg de a havere a kia szalon nalunk ugyhogy mentem elotte vele eleget es nezeggetem oszehasonlitottam az ismertebb markakat ebben a kategoriaban mindegyik kb 2-3 millaval tobbe kerult vagy meg tobbe ugyhogy maradt ez es szinte hasonloak a tulajdonsagok szerintem mos is van egy ket gagyi autojuk de ma eleg jok pl cerato sportage meg a sorento is ezeket volt szerencsem kiprobalni es szerintem megutik a mercet de tuti meg fejlodnek es jobbak lesznek ha nem akkor a sulyesztobe veluk:)
  • ChevyG work
    hmm, lehet, hogy igazad van, még sose volt szerencsém hozzá. lehet, hogy csak az elöitélet beszél belőlem
  • HaP
    Hat el kell hogy szomoritsalak mert egy havernak elejetol van ugyan ez es nem volt neki semmi baja mig elotte valami mazdaja volt gyozte viszahordani szervizbe tehat ez mind szerencsetol fugg. Es szerintem a kia es a hyundai nagyon sokat fejlodott az utobi idobe es ha igy folytassa akkor egyre jobbak lesznek. Es szerintem jo aron eleg jo autot kapsz es nem fizetsz a nevert meg 2 milkat pluszba
  • HaP
    Hat az enyembe easy drive van ami maga osztja szet a kerekre az ero ha valamelyik elforogna a masikra rakja meg nem probaltam rendesen amugy magaban csak hatso kerekes de amint van valami problema akkor mindjart pakolja a tobbire hat 10 liter a tobbi 2.5 auto fogyasztasa is ebben a kategoriaban, hat a csomagtarto ha nem huzod ra a fedelet akkor rakodhatsz plafonig, vagy ha kiveszed a reteszt. Hat hogy hangos hidegen van hangja de amint bemelegszik utana szepen duruzsol. Meg olvastam hogy lehet bele chipet rakni ami megnoveli a teljesitmenyt csokkenti a fogyasztast es halkabb lesz tole az auto hidegben is.
  • ChevyG work
    vegyél inkább autot. ha 7Mikim lenne kocsira nem kijába gondolkodnék...
  • truefalse
    Szia,

Gratula az autódhoz! Én is gondolkozom ilyenen, főleg, hogy most 7M-ert lehet venni 2.5 dieselt.

Viszont pár "rémhirt" hallottam róla, pl hogy nagyon iszákos (10 felett van),
    nagyobb sebeségnél nincs összkerék meghajtás (pl télen jeges úton 60km/h-nal, ahol ugye nagyon jól jönne a 4 kerék meghajtás, kulonosen kanyaroknal)

A hatso kereknel, ha elporog az egyik kerek, akkor kozben a masik kerek leall (ez sajna sajat szememmel lattam TV2 teszten)

Elég kicsi a csomagtartója hátul (ha vagytok 4-en es nem tudod felhajtani a hatsokat)

És állítólag elég hangos a diezel 120 felett...

Remélem ezek ténlyeg csak "rémhírek"
  • HaP
    Nem kia volt de adtam mar el vectrat octaviat amik szepen ledolgoztak az 5 evet es sipirc johet az uj
  • ChevyG work
    kia volt az is?

sztem elég rendesen elveszti az értékét
  • HaP
    10 evig meg egy kocsim se volt meg tehat ha kibir 5-6 evet akkor ma jo es mehet tovabb az elozot is 5 evesen paszoltam le:)
  • ChevyG work
    kiváncsi leszek hogy auto e lessz ebböl 10 év mulva v lábtrölrö
  • HaP

Kepek a kocsirol
  • HaP
    Na hat azert nyitottam mert nekem van egy ilyen autom mar es kivancsi voltam mi a velemeny rola. Nekem a Sorento EX 2.5CRDi van automataval stb stb felszereltseggel es en nagyon meg vagyok elegedve vele igaz meg nagyon friss de nekem tetszik..
  • maateking
    kia
  • DanielT
    Egyetértek, de sejtheted, hogy poénból írtam :)
  • LouiS Kmét
    Csak tudd nem meg védeni akarom Kia-t de,nekem speciel elegem van huszon valahány éves roncsoktól vagánykodnak vele mert annak épp az a neve (bmw,merci,audi).
    21.században szerintem nincs rossz autó,csak mások az igények(+ a pénztárca) !

• DanielT
    Mivé lesz ez a világ, ha már a KIA autókról is van mit beszélgetni? :D
  • ChevyG work
    elvből nem vennék olyan autót, aminek olyan a neve, mintha egy nem befejezett mondat lenne
  • LouiS Kmét
    Az első kis buszom volt nagyon szerettem !

I love Kia !

• Daza500
    Ezitten egy KIA

• Taranov
    Ez okos hozzászólás volt :)
  • Vlala #7
    Na! Kéretik komolyan venni, elgé fain autókat gyártanak. A cégnek volt egy Bestája, az szinte mindent kibírt volna, nem féltettük semmitől...
  • Csirke4
    Én mindig úgy tudtam hogy a Kia az Killed In Action -.-
  • ngcsnet
    ne vegyél ilyet szvsz
  • Shadow_THH
    Kia franc nyitotta ezt?
  • bppity
    Miért? Venni akarsz? Neked van ilyen? Nem akarsz venni? Vagy csak úgy szeretnél topikot nyitni?
  • alph4
    Várhatod...[topiknyitási kényszer powa ]

Amugy neked kellett volna írni vmit, ha te nyitottad
  • HaP
    Ide varom a velemenyeket es hozzaszolasokat ehez az autohoz:)) koszike