9
-
Fidolorous #9 pedig én azt hittem hogy a kiadó fejlődött ki computer businessbe :D -
Picivizipaci #8 A nagyapám hátsó udvarában van 1 kb 50 éves almafa, kérdem én hogy jönnek ezek az alakok ahhoz, hogy a nagyapám kertjének termését használják jelképnek?
Szólok is az öregnek, hogy pereljük be öket! q:o) -
Athlon64 #7 Ha az almafának lennének jogai akkor képviselhetné az érdekeit egy űgyvéd! :) -
Athlon64 #6 Már ugyan miért kellene kivágni az összes almafát?
Elöbb volt almafa mint az Apple Records vagy az Apple Computer! :) -
#5 Meg jo hogy nem vagjak ki az osszes almafat... -
#4 A kerdes csak az, hogy miben befolyasoljak egymas letezeset??? Mert sztem semmiben. A nevuk reszben azonos, ennyi (Apple Computer =/= Apple Records). -
bundee #3 az applenek kolcsont kellett volna adnia egy kis cegnek, aminek steve jobs a tulajdonosa, es zeneletolto szolgaltatast vegez, itunes neven... na, arra nem tudtak volna gombot varni - ezt viszont valszeg beszopjak, legfeljebb birosagon kivul -
Praetor #2 Szerintem az Apple Records viszi majd a pálmát.
"...az Apple Records szerint világosan definiálták korábban, hogy az Apple Computer semmilyen zenei tevékenységet nem folytathat..." ha ez tényleg így van, akkor a megállapodást egyértelműen felrúgta az Apple Computer. Főleg, hogy 2 pert már vitt a Records. Jobsnak ki kell nyitni a buxát. -
vincuska #1 en meg impotens vagyok es be fogom perelni a microsoftot mert picipuha, szevasztok