Féktelenül 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok. Olyan hülyeségeket olvastam ebben a témában, hogy majdnem harakirit követtem el. Méghogy a féktelenül2-ben színész a fõszereplõhapsi? Éshogy az aelején forgatás van? Figyeltetek egyáltalán a filmre? A pacák rendõr. És semmi köze az elsõ részben szereplõ férfihoz, akit a Keanu játszott. Teljesen más ember, más névvel. Ajánlom nézzétek meg mégegyszer.
Hogy b*zi?! IGEN!de a szinészi teljesítményén ezt nemfogod észre venni,mint eddig sem ugye...😊
Gladiator
nem ugyanaz volt. ugyanis keanu az rendõr volt, a 2.-ban a pali meg színész asszem. ha jól emléxem egy autós-üldözésses forgatással kezdõdik.

akkor most elárulom neked hogy a két szerep különbözõ volt mivel a film elején sandra kitér reeves re!

a pasinak meséli hogy volt már egy zsaru barátja /na õ reeves/

REAL MADRID

Csuhai G
Nagyot csalódtam Keanu Reeves-be...gondolom tudjátok mire gondolok.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bigapó
ezt most úgy érted, hogy a második részben nem keanu játszotta a partnerét? akkor elárulom, hogy szerep szerint ugyanaz a pali volt és a történet a nászútjukkal kapcsolatos, tehát csak a színész volt más. ergo nem k...
mint magánember szerintem is az, de ez most nem tartozik ide😊))

ui: látom szépen haladsz a sim city-ben😊

The Matrix has you...

Web mester
Lesz harmadik része is?
Ki gondolta volna...

KM
...és milyen jól tette!

REALista
Ha a 3.-at újra Jan De Bont rendezi akkor biztos jó lesz!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
1 jó volt, a 2 fos, kiv leszek a 3-ra <#ravasz1><#eljen>

nem nem õ volt !!!

de ha az elsõ rész szereplõi visszatérnek a 3 dikban érdekes lesz!

mert a másodikban sandra bullock kezét megkérte a másik zsaru asszem õ meg IGEN!

REAL MADRID

Botond
Azért kérdezem.

/edit: Jason akárki,hm,nem is emlékeztem.
Törölt felhasználó
"bár Keanu annak idején nem vállalta be a másodikat."
Botond
Nem korai kicsit a topiknyitás? Meg mintha a második részben is Keanu lett volna,nem?
Törölt felhasználó
Sandra Bullock és Keanu Reeves tizenkét év után ismét készen áll egy féktelen száguldásra.
A párban legújabb közös filmjük, a The Lake House c. romantikus dráma forgatásán merült fel, hogy jó lenne elkészíteni a Féktelenül harmadik részét, bár Keanu annak idején nem vállalta be a másodikat.
A Sun értesülései szerint a 20th Century Fox fejeseinek annyira tetszett az ötlet, hogy már keresik is a megfelelõ forgatókönyvet.

www.mozimagazin.hu